Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri tradinggear.ro online

 

Ziarul tradinggear.ro

Website: http://www.tradinggear.ro

Ziar inscris in categoria Online in judetul Bucuresti

Descriere:
Toate subiectele economice care te intereseaza, intr-un singur site - stiri, analize, dictionar de termeni economici, discutii despre piata de capital.

propune o publicatie

Ultimele stiri din tradinggear.ro de azi - Ziarul tradinggear.ro online


Raport de analiza Antibiotice S.A. simbol BVB: ATB - prezentare, evolutie

 

Compania Antibiotice SA, BVB: ATB, este unul dintre cei mai importanti producatori romani de medicamente generice, beneficiind de o longevitate remarcabila pe piata, primul produs, Penicilina, fiind fabricat in 1955.

In prezent, compania Antibiotice SA, BVB: ATB, dezvolta si produce 148 de medicamente generice de uz uman, medicamente veterinare si substanta activa Nistatina.

Raport de analiza Banca Transilvania simbol BVB: TLV - prezentare, evolutie

 

In functie de active, Banca Transilvania, BVB: TLV, se claseaza pe locul doi in Romania. Infiintata in anul 1994 la Cluj, Banca Transilvania, BVB: TLV, si-a orientat initial activitatea spre sectorul IMM-urilor si odata cu consolidarea pozitiei sale la nivel local, apoi regional si ulterior national, BT s-a orientat si spre sectorul retail.

Banca Transilvania, BVB: TLV, a fost listata la Bursa de Valori Bucuresti, BVB, in anul 1997, fiind prima institutie bancara din Romania cotata la bursa.

Raport de analiza OMV Petrom simbol BVB: SNP - prezentare, evolutie

 

OMV Petrom, BVB: SNP, este cel mai mare grup petrolier integrat din Europa de Sud-est, in anul 2015 avand o productie anuala de titei si gaze de aproximativ 65 de milioane de bep.

OMV Petrom, BVB: SNP, are o capacitate totala de rafinare de aproximativ 4.5 milioane de tone pe an si opereaza o centrala electrica de 860 MW si un parc eolian de 45 MW.

La sfarsitul anului 2015, OMV Petrom, BVB: SNP, era prezent pe piata distributiei de produse petroliere din Romania si tarile invecinate prin intermediul a 800 de benzinarii.


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Mutari Mobila International