Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Stiriagricole.ro online

 

Ziarul Stiriagricole.ro

Website: http://www.stiriagricole.ro

Ziar inscris in categoria Online in judetul Bucuresti

Descriere:
Portal de informatii agricole dedicata celor implicati, pasionati sau doar curiosi despre starea de fapt a agriculturii romanesti, cele mai importante elemente legate de acest domeniu: surse de finantare, asigurari, politici europene si nationale, exemple de bune practici.

propune o publicatie

Ultimele stiri din Stiriagricole.ro de azi - Ziarul Stiriagricole.ro online


MADR anunta oficial plafoanele ajutoarelor nationale tranzitorii in sectorul vegetal
Ministerul Agriculturii a publicat recent, pe propriul site, un proiect de lege prin care se stabilesc plafoanele alocate ajutoarelor nationale tranzitorii in sectorul vegetal pentru anul de cerere 2017.

Finantari europene de peste 2 miliarde euro, pana la finalul anului. Cui sunt adresate
Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene va lansa, potrivit calendarului estimativ, pana la sfarsitul acestui an, apeluri de proiecte de peste 2 miliarde euro din fonduri europene.

Eurostat: productia agricola romaneasca, a opta din Uniunea Europeana
Conform unui raport realizat de Eurostat, Romania a inregistrat a opta cea mai mare productie agricola din UE in 2016, cu o crestere de 0,9% fata de 2015. Liderii acestui clasament sunt: Franta, cu o productie agricola de 73 miliarde de euro, Italia cu 53,4 miliarde euro si Germania, cu o productie de 52,9 miliarde euro.

Daea, mesaj nou pentru angajatii APIA
In urma protestelor organizate de angajatii APIA in fata sediului Ministerului Agriculturii, Petre Daea s-a adresat din nou acestora spunandu-le ,,sa fie in slujba fermierului si sa isi faca datoria din fisa postului’’.  Protestele angajatilor APIA din ultimele zile sunt legate de aplicarea Legii Salarizarii Unitare de la 1 ianuarie 2018, in urma careia, mai […]

Federatia Oierilor de Munte: se intampla si lucruri ciudate cu unii masculi cu certificate de origine
Federatia Oierilor de Munte din Romania – F.O.M.R. a emis de curand un comunicat privind o serie de probleme identificate in cadrul programului de minimis dedicat achizitionarii de berbeci de rasa.

Atentie, fermieri: ANM anunta fenomene severe in aceasta iarna
In urmatoarele trei luni vor fi temperaturi medii, apropiate de normalul climatologic, in Romania. Precipitatiile lunare vor fi insa excedentare in majoritatea regiunilor, in lunile decembrie si ianuarie, anunta meteorologii

MADR publica varianta consultativa pentru Ghidul Solicitantului 4.1a „Investitii in exploatatii pomicole”
Ministerul Agriculturii a lansat in dezbatere publica versiunea consultativa a Ghidul Solicitantului aferent submasurii 4.1a „Investitii in exploatatii pomicole”.

Reuniunea celui de-al IV-lea Comitet de Monitorizare pentru POPAM
In data de 15.11.2017 a avut loc ce-a de-a IV-a reuniune a Comitetului de Monitorizare pentru Programul Operational pentru Pescuit si Afaceri Maritime (POPAM), organizat de catre Directia Generala Pescuit – Autoritate de Managent pentru Programul Operational pentru Pescuit si Afaceri Martime (DGP-AMPOPAM).

O noua masura de sprijin pentru crescatorii de porci
Romania se confrunta cu un fenomen ingrijorator in ceea ce priveste prezenta carnii de porc autohtone in magazine, iar in prezent, peste 50% din carnea de porc vanduta in magazinele din tara noastra provine din alte tari.

Coeficientii pentru calcul Valorii Productiei Standard au fost actualizati
Cei care doresc sa intocmeasca proiecte in vederea accesarii fondurilor europene trebuie sa isi calculeze Valorii Productiei Standard (SO) a fermei pe care o detin, pe baza unor coeficienti.


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Mutari Mobila International