Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Stiri de Actualitate! online

 

Ziarul Stiri de Actualitate!

Website: http://www.stirideactualitate.ro

Ziar inscris in categoria Online in judetul Neamt

Descriere:
Stirideactualitate.ro este un site de stiri online, care doreste sa transmita mesaje scrise profesional, Intr-un mod cald, uman si plin de optimism.

propune o publicatie

Ultimele stiri din Stiri de Actualitate! de azi - Ziarul Stiri de Actualitate! online


Afla RĂSPUNSUL la întrebarea: Pe unde UMBLĂ SUFLETUL după MOARTE şi care este DRUMUL acestuia în UNIVERS?

Sufletul, dupa moarte, reintra in totul universal pentru ca ansamblul spiritelor formeaza un intreg. Nu este tot o lume?

Post-ul Afla RĂSPUNSUL la întrebarea: Pe unde UMBLĂ SUFLETUL după MOARTE şi care este DRUMUL acestuia în UNIVERS? apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

Românul Constantin Popescu a câștigat locul întâi la Concursul de Culturism din Madrid

"La concursul de culturism am ajuns să particip accidental, datorită insistenței antrenorului meu”, a declarat Constantin Popescu.

Post-ul Românul Constantin Popescu a câștigat locul întâi la Concursul de Culturism din Madrid apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

O româncă de 33 de ani din Italia va face puşcărie, pentru că și-a închis fiica de 7 ani în mașină timp de 2 ore ca să joace la păcănele

După două ore de când femeia a intrat în sală, proprietarul sălii de jocuri a observat fetița plângând disperată în mașina femeii și a anunțat carabinierii.

Post-ul O româncă de 33 de ani din Italia va face puşcărie, pentru că și-a închis fiica de 7 ani în mașină timp de 2 ore ca să joace la păcănele apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

Află cum poţi obţine Pensia sau Alocația Socială dacă eşti român şi locuieşti de cel puțin 10 ani în Italia.

Valoarea alocaţiei sociale se stabileşte anual. În anul 2016, valoarea lunară a alocaţiei este de 448,07€.

Post-ul Află cum poţi obţine Pensia sau Alocația Socială dacă eşti român şi locuieşti de cel puțin 10 ani în Italia. apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

Caz INCREDIBIL! Florin Moraru, un român de 25 de ani, a fost condamnat la 10 ani si 8 luni de închisoare după ce a violat o tânără englezoaică.

Tanarul si-a recunoscut fapta, insa ceea ce atrage atentia asupra acestui incident este faptul ca in momentul savarsirii violului tanarul se afla in Marea Britanie de doar 11 zile.

Post-ul Caz INCREDIBIL! Florin Moraru, un român de 25 de ani, a fost condamnat la 10 ani si 8 luni de închisoare după ce a violat o tânără englezoaică. apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

Viceprimarul sectorului 2, Dan Cristian Popescu, a primit diplomă de excelenţă, din partea Preşedintelui Asociaţiei MicNews

“Azi am primit o diplomă de la Asociaţia MicNews. Sunt mândru că am primit această onorantă diplomă și că o preţuiesc. Mulţumesc, membriilor ai asociatiei”

Post-ul Viceprimarul sectorului 2, Dan Cristian Popescu, a primit diplomă de excelenţă, din partea Preşedintelui Asociaţiei MicNews apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

În secolul trecut imigranţii italieni veneau în România pentru un loc de muncă!

În 1942, Ministerul de Interne al Italiei a încercat să stopeze emigrarea italienilor în România. Imigranţii italieni erau prost văzuţi în ţara noastră. Cândva, rolul pe care azi al românilor aparţinea italienilor. În secolul trecut, italienii erau cei care veneau în România, spre o viaţă mai bună. Aceştia îşi ofereau priceperea ca şi proiectanţi, constructori, dulgheri, mineri sau muncitori în fabricile româneşti, ca imigranţi clandestini. Mulţi români erau în Italia înainte de intrarea noastră în Uniunea Europeană, consideraţi criminali, hoţi şi nedoriţi de nimeni. În ochii italienilor şi acum suntem priviţi cu suspiciune şi cu ură. La mijlocul secolului trecut, italienii vedeau România ca pe o mană cerească, însă vameşii români se străduiau să ţină italienii departe de frontierele României, pentru a evita o invazie a lor. Aceştia erau violenţi şi indisciplinaţi, iar datorită comportamentului lor creau foarte multe probleme. Poveştile imigranţilor italieni se împletesc cu ale dizidenţilor politici faţă de regimul lui Mussolini, care îşi aduceau cu ei problemele în dictatura generalului Ion Antonescu. Epoca acesta este uitată de italieni, perioada emigraţiei italiene în România iese din praful aşternut pe documente aflate la Arhivele de Stat ale Italiei, prin intermediul expoziţiei „Urme ale emigrării italiene şi din Parma, între secolele al XVI-lea şi al XX-lea”. [...]

Post-ul În secolul trecut imigranţii italieni veneau în România pentru un loc de muncă! apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

Un PREOT ROMÂN povesteşte prin ce înșelătorie trec oamenii atunci când se spovedesc

Preotul nu ne judecă, el este maşină de spălat păcate! Fără el păcatele nu se iartă, el ne ascultă fără a ne judeca!

Post-ul Un PREOT ROMÂN povesteşte prin ce înșelătorie trec oamenii atunci când se spovedesc apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

S-a demonstrat: Selfie clasificat drept o boală mintală!

Asociația Americană de Psihiatrie a confirmat că persoanele care îşi fac selfie pentru a fi postate pe reţele de socializare, suferă de o boală mintală. Boala se numeşte „selfitis”şi este definită ca dorința obsesiv-compulsivă de a-ți face fotografii și de a le posta pe paginile de socializare, pentru a compensa lipsa de stimă de sine, scrie Unimedia. Există chiar trei niveluri de tulburări potrivit Asociaţiei Americane de Psihiatrie. Selfitis marginal – atunci când te fotografiezi cel puțin de trei ori pe zi, dar nu postezi fotografiile pe rețelele de socializare. Selfitis acut – când te fotografiezi cel puţin de trei ori pe zi şi postezi fiecare fotografie pe reţelele de socializare  Selfitis cronic – când ai o dorinţă incontrolabilă de a te fotografia şi a posta pe reţele de socializare mai mult de şase selfie-uri pe zi. Specialiștii afirmă că publicarea pe reţele a fotografiilor din sala de sport sau de la jogging-ul de dimineaţă reprezintă o boală mintală gravă numită tulburare narcisistă a personalităţii. Sursă articol: Portalul de informaţii DESCOPERA

Post-ul S-a demonstrat: Selfie clasificat drept o boală mintală! apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

VIDEO! Fenomenele METEO EXTREME din ROMÂNIA şi EUROPA pot fi provocate de armele meteo din Rusia.

În urmă cu câțiva ani, meteorologul american Scott Stevens a acuzat Rusia ca fiind în spatele anumitor activități care ar putea afecta activitatea atmosferică.

Post-ul VIDEO! Fenomenele METEO EXTREME din ROMÂNIA şi EUROPA pot fi provocate de armele meteo din Rusia. apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Mutari Mobila International