Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Stiri de Actualitate! online

 

Ziarul Stiri de Actualitate!

Website: http://www.stirideactualitate.ro

Ziar inscris in categoria Online in judetul Neamt

Descriere:
Stirideactualitate.ro este un site de stiri online, care doreste sa transmita mesaje scrise profesional, Intr-un mod cald, uman si plin de optimism.

propune o publicatie

Ultimele stiri din Stiri de Actualitate! de azi - Ziarul Stiri de Actualitate! online


Nevasta i-a povestit soţului că a fost violată. Testele ADN au scos la iveală un lucru îngrozitor

Cu toate ca barbatul a susţinut la tribunal că ultimul ultimul lor contact sexual îl avuseseră cu o săptămână în urmă, testele ADN l-au contrazis.

Post-ul Nevasta i-a povestit soţului că a fost violată. Testele ADN au scos la iveală un lucru îngrozitor apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

Emisiunile de televiziune din California au fost întrerupte de o voce „ciudată”, care a transmis un mesaj bizar despre sfârșitul lumii

Vocea a făcut dezvăluiri interesante despre Area 51, dar și despre dezastrele viitoare care vor atinge planeta noastră. La prima vedere, mesajul pare o glumă, dar detaliile sunt atât de înspăimântătoare, încât ...

Post-ul Emisiunile de televiziune din California au fost întrerupte de o voce „ciudată”, care a transmis un mesaj bizar despre sfârșitul lumii apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

O tânără româncă de 19 ani care lucra în Italia, a fost găsită spânzurată în casă

Descoperirea macabră a fost făcută chiar de părinţii ei, alarmaţi că nu răspunde la telefon...

Post-ul O tânără româncă de 19 ani care lucra în Italia, a fost găsită spânzurată în casă apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

Un TATĂ din Iaşi și-a vândut fiica de 16 ani pe 100 de euro, unui proxenet

Vrăjită de mirajul banilor, tânăra i-a cerut tatălui să semneze actele notariale ca să plece din țară, iar ieșeanul a considerat că e rost să facă și el niște bani din această afacere, astfel că a cerut 100 de euro pentru iscălitură.

Post-ul Un TATĂ din Iaşi și-a vândut fiica de 16 ani pe 100 de euro, unui proxenet apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

ŞOCANT: O ŢIGANCĂ a NĂSCUT doi GEMENI pe care i-a băgat în CONGELATOR, ca să scape de ei …

Au descoperit cu stupoare ca gemenii se aflau in congelator intr-un sac menajer. Erau morti de cel putin 3 ore si nimic nu ar fi putut sa ii readuca la viata.

Post-ul ŞOCANT: O ŢIGANCĂ a NĂSCUT doi GEMENI pe care i-a băgat în CONGELATOR, ca să scape de ei … apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

ACCIDENT MORTAL la Braşov: Trei adulţi şi un copil au decedat în urma impactului devastator

În evenimentul de la Braşov au fost implicate patru autoturisme, deplasându-se la faţa locului mai multe autospeciale.

Post-ul ACCIDENT MORTAL la Braşov: Trei adulţi şi un copil au decedat în urma impactului devastator apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

Caz INCREDIBIL în Sascut. Un băiat de 12 ani a fost violat în curtea şcolii, de trei colegi

În urma sesizării făcută de către tatăl minorului, s-a deschis dosar penal sub aspectul savârşirii infracţiunii de viol. În acest caz, sunt cercetaţi trei minori din comuna Sascut.

Post-ul Caz INCREDIBIL în Sascut. Un băiat de 12 ani a fost violat în curtea şcolii, de trei colegi apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

Nu a suportat că i-a murit soţia şi s-a aruncat în faţa trenului

Un bătrân din Constanţa şi-a pus capăt zilelor la mai puţin de două luni de la moartea soţiei lui.

Post-ul Nu a suportat că i-a murit soţia şi s-a aruncat în faţa trenului apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

Asociaţia MicNews a primit Diplomă de Merit pentru implicarea în viaţa socială a celor nevoiaşi

Am rămas impresionată de diploma acordată „ca semn de recunoștință și respectul pentru implicarea deosebită în domeniul serviciilor sociale”, a declarat Voicu Maria, vicepreședinte al Asociației „MicNews”.

Post-ul Asociaţia MicNews a primit Diplomă de Merit pentru implicarea în viaţa socială a celor nevoiaşi apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

Anunţul făcut de ministrul Mediului: „TAXA AUTO va fi REINTRODUSĂ din martie 2018…”

Nu se va mai aplica un TIMBRU DE MEDIU la achizitionarea masinii, ci va fi platita de toti posesorii de vehicule, in functie de norma Euro si de cantitatea de CO2 pe care o elimina in atmosfera.

Post-ul Anunţul făcut de ministrul Mediului: „TAXA AUTO va fi REINTRODUSĂ din martie 2018…” apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Mutari Mobila International