Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Stiri de Actualitate! online

 

Ziarul Stiri de Actualitate!

Website: http://www.stirideactualitate.ro

Ziar inscris in categoria Online in judetul Neamt

Descriere:
Stirideactualitate.ro este un site de stiri online, care doreste sa transmita mesaje scrise profesional, Intr-un mod cald, uman si plin de optimism.

propune o publicatie

Ultimele stiri din Stiri de Actualitate! de azi - Ziarul Stiri de Actualitate! online


Era orfană și săracă! A abandonat școala la vârsta de 12 ani, iar acum a intrat la Medicină cu 9,40

Fata care a învățat lângă icoane,
săracă și orfană, a depășit toate greutățile ce i le-a pus viața în față. Un exemplu care demonstrează că dacă există voință, încă se mai poate, cu ajutor din partea unui om, cu adevărat al Domnului …

Articolul Era orfană și săracă! A abandonat școala la vârsta de 12 ani, iar acum a intrat la Medicină cu 9,40 apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

O mamă de 37 de ani a primit 28 de ani închisoare, pentru că şi-a înfometat copilul de cinci ani, până a ajuns un schelet ambulant

Acestuia nu i se permitea să mănânce la masă împreună cu frații săi, toți copiii lui Bleimeyer. El primea doar o felie de pâine pe zi, care îi era luată dacă nu o mânca destul de repede. Băiatul era de asemenea drogat de
tatăl său, pentru ca să stea liniștit când aveau musafiri.

Articolul O mamă de 37 de ani a primit 28 de ani închisoare, pentru că şi-a înfometat copilul de cinci ani, până a ajuns un schelet ambulant apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

Asociaţia MicNews, organizează de Sărbători un eveniment caritabil, pentru familiile defavorizate din mediul rural și urban

Campania este în plină desfăşurare, iar cei care doresc să contribuie la buna desfăşurare a acţiunii, pot lua legătura astfel: telefon coordonator al Asociației MicNew - MIHAI CĂLDĂRARU: 0723.755.112, Marcu Viorel Andrei: 0762093484, Maria Voicu: 0724.713.999.

Articolul Asociaţia MicNews, organizează de Sărbători un eveniment caritabil, pentru familiile defavorizate din mediul rural și urban apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

Marea Britanie! Electricianul Mihai Toma are 17 copii, iar statul englez îi dă 90 de mii de lire sterline pe an, ca ajutor

”Nu ne dorim o casă cu 10 dormitoare, dar e clar că avem nevoie de una mai mare decât cea în care locuim. Oamenii ne judecă, dar noi nu am făcut nimic rău venind aici pentru o viață mai bună decât în România. Educația e mult mai bună, copiii au mai multe oportunități în viață”

Articolul Marea Britanie! Electricianul Mihai Toma are 17 copii, iar statul englez îi dă 90 de mii de lire sterline pe an, ca ajutor apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

A MURIT înainte de NUNTĂ! Dorin Ispas era din Arad şi avea doar 28 de ani. Acesta a fost accidentat și abandonat pe marginea drumului…

Ieri dimineață, Dorin Ispas a murit în urma unui accident petrecut lângă Milano. Accidentul a avut loc pe strada Rombon, între Milano și Segrate. Dorin mergea cu bicicleta spre serviciu și a fost spulberat de o mașină.

Articolul A MURIT înainte de NUNTĂ! Dorin Ispas era din Arad şi avea doar 28 de ani. Acesta a fost accidentat și abandonat pe marginea drumului… apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

Un român de 64 de ani a reuşit să jefuiască o bancă din Luton, fără să fie prins.

Ajunşi imediat la faţa locului, poliţişti au descoperit jaful si totodată au început cercetările pentru prinderea hoţului. Nu peste mult timp, s-au găsit
imagini video cu cel care a jefuit banca, surprinse în gara din Luton.

Articolul Un român de 64 de ani a reuşit să jefuiască o bancă din Luton, fără să fie prins. apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

Un român care se întorcea din Germania a fost jefuit într-o benzinărie de toţi banii câştigaţi prin muncă cinstită

Doi români îndemnau călătorii să joace, dar la un moment dat au văzut plicul cu bani al arădeanului, i l-au smuls din mână după o scurtă
îmbrânceală, iar apoi au fugit cu două mașini, una înmatriculată în Ialomița, iar cealaltă în Germania

Articolul Un român care se întorcea din Germania a fost jefuit într-o benzinărie de toţi banii câştigaţi prin muncă cinstită apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

Destinele persoanelor cu handicap grav, luate în bătaie de JOC de PARLAMENTARI: ”Este un abuz”

Apoi, s-au răzgândit. Faptul că cei cu dizabilități trebuie să muncească la fel de mult ca cei sănătoși “este o discriminare pozitivă”, a declarat fostul ministru al Muncii, Olguța Vasilescu.

Articolul Destinele persoanelor cu handicap grav, luate în bătaie de JOC de PARLAMENTARI: ”Este un abuz” apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

O româncă din Caraș-Severin a jefuit o familie de italieni la care lucrase ca badantă

Bătrânul spune că a descoperit că aceasta a furat bani dintr-o casetă și că a ridicat bani din cont. Când a acuzat-o de aceste furturi, românca i-a spus că are probleme financiare acasă.

Articolul O româncă din Caraș-Severin a jefuit o familie de italieni la care lucrase ca badantă apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

Un ROMÂN de 34 de ani a fost GĂSIT MORT pe o platformă de reciclare a deşeurilor din Logroño

Victima este un român în vârstă de 34 de ani, era angajat al serviciului de colectare a containerelor din La Estrella și cartierele adiacente.

Articolul Un ROMÂN de 34 de ani a fost GĂSIT MORT pe o platformă de reciclare a deşeurilor din Logroño apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Mutari Mobila International