Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Stiri de Actualitate! online

 

Ziarul Stiri de Actualitate!

Website: http://www.stirideactualitate.ro

Ziar inscris in categoria Online in judetul Neamt

Descriere:
Stirideactualitate.ro este un site de stiri online, care doreste sa transmita mesaje scrise profesional, Intr-un mod cald, uman si plin de optimism.

propune o publicatie

Ultimele stiri din Stiri de Actualitate! de azi - Ziarul Stiri de Actualitate! online


Şi-a transformat maşina în SICRIU! La 36 de ani, un bărbat a fost găsit ÎNGHEŢAT în maşină. Era tatăul a nouă copii, dintre care patru au murit …

Primarul comunei Pufești, Marcel Nițu, și-a exprimat disponibilitatea de a ajuta familia să-l înmormânteze pe bărbat, dacă va fi nevoie.

Articolul Şi-a transformat maşina în SICRIU! La 36 de ani, un bărbat a fost găsit ÎNGHEŢAT în maşină. Era tatăul a nouă copii, dintre care patru au murit … apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

Un ROMÂN din Marea Britanie a decis să ajute câte un român, în fiecare lună, pentru a se stabili la Londra. Totul este GRATIS!

Pregateste-ti CV-ul, il astept pe adresa de e-mail cezar.covataru@yahoo.co.uk . Plus o descriere cat mai cuprinzatoare a situatiei si a motivelor tale. Voi pastra confidentiale datele tale. In ultima saptamana a fiecarei luni, voi alege dintre mesajele primite persoana pe care o voi ajuta in luna ce urmeaza.

Articolul Un ROMÂN din Marea Britanie a decis să ajute câte un român, în fiecare lună, pentru a se stabili la Londra. Totul este GRATIS! apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

VIDEO! O mamă şi-a dus bebeluşul în pătuţ la culcare. Când camera de supraveghere a filmat o fantomă care se mişca lângă copil, părinţii au încremenit de spaimă

Mai mult, cei doi spun că respectiva siluetă se mișca. Disperați, aceștia au alergat în camera bebelușului dar, când au ajuns acolo, nu au găsit nimic. În filmul de mai jos, puteţi vedea foarte clar, faptul că lângă pătuţ se mişcă o fantomă care ...

Articolul VIDEO! O mamă şi-a dus bebeluşul în pătuţ la culcare. Când camera de supraveghere a filmat o fantomă care se mişca lângă copil, părinţii au încremenit de spaimă apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

Italia! Doi români au RĂPIT un COPIL de 5 ani, pentru care au cerut o RĂSCUMPĂRARE de 3.000 de euro

Adrian Muti de 32 de ani și Valentin Gabriel Nica de 23 de ani, au fost arestați după ce au răpit copilul de cinci ani al unui alt român, l-au bătut crunt și i-au incendiat mașina ...

Articolul Italia! Doi români au RĂPIT un COPIL de 5 ani, pentru care au cerut o RĂSCUMPĂRARE de 3.000 de euro apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

O badantă româncă din Italia, trăieşte în acest moment CLIPE de GROAZĂ, pentru că este ACUZATĂ de OMOR

Bătrâna pensionară a adormit cu pătura electrică în funcțiune, iar aceasta a luat foc probabil din cauza unui scurtcircuit.

Articolul O badantă româncă din Italia, trăieşte în acest moment CLIPE de GROAZĂ, pentru că este ACUZATĂ de OMOR apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

Arhimandritul Ioanichie Bălan, povesteşte în cartea „Istorioare duhovniceşti”, cazul ŞOCANT al tinerei care a înviat la propria înmormântare

Va rog cu lacrimi, sa fiti spovediti fiecare de toate pacatele, ca ce se dezleaga pe pamant, se dezleaga si in cer…

Articolul Arhimandritul Ioanichie Bălan, povesteşte în cartea „Istorioare duhovniceşti”, cazul ŞOCANT al tinerei care a înviat la propria înmormântare apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

Prim-ministrul României, anunţă că TOATE PENSIILE DIN ROMÂNIA SE VOR DUBLA. Cât va primi fiecare pensionar …

Astfel, potrivit primului ministru, punctul de pensie va ajunge la 1.775 de lei in 2020, dublu faţă de momentul preluării guvernării.

Articolul Prim-ministrul României, anunţă că TOATE PENSIILE DIN ROMÂNIA SE VOR DUBLA. Cât va primi fiecare pensionar … apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

Se schimbă vârsta de pensionare pentru anumite categorii de angajaţi. Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat legea

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat vineri legea privind modificarea varstei de pensionare pentru anumite categorii de angajati. Astfel, varsta de pensionare pentru femei creste ...

Articolul Se schimbă vârsta de pensionare pentru anumite categorii de angajaţi. Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat legea apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

UNIC în LUME! O femeie a dat NAŞTERE la 11 copii. Medicilor nu le-a venit să creadă … FOTO

Toţi cei 11 bebeluşi au fost sănătoşi la naştere, au avut lungimea cam cât a unui antebraţ de om, iar echipa medicală care a asistat la naşterea lor s-a declarat una fericită ...

Articolul UNIC în LUME! O femeie a dat NAŞTERE la 11 copii. Medicilor nu le-a venit să creadă … FOTO apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

Un bărbat de 50 de ani din Botoșani şi-a bătut calul atât de tare, încât acesta a ripostat şi i-a aplicat o corecţie „soră cu moartea”. Calul l-a călcat pur și simplu în picioare …

Calul l-a pus la pâmânt cu o lovitură fulgerătoare, apoi a început să-i aplice lovituri cu copitele, pe tot corpul. Animalul şi-a muşcat apoi stăpânul de picioare, provocându-i leziuni grave.

Articolul Un bărbat de 50 de ani din Botoșani şi-a bătut calul atât de tare, încât acesta a ripostat şi i-a aplicat o corecţie „soră cu moartea”. Calul l-a călcat pur și simplu în picioare … apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Mutari Mobila International