Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Stiri de Actualitate! online

 

Ziarul Stiri de Actualitate!

Website: http://www.stirideactualitate.ro

Ziar inscris in categoria Online in judetul Neamt

Descriere:
Stirideactualitate.ro este un site de stiri online, care doreste sa transmita mesaje scrise profesional, Intr-un mod cald, uman si plin de optimism.

propune o publicatie

Ultimele stiri din Stiri de Actualitate! de azi - Ziarul Stiri de Actualitate! online


Cum a realizat Mihai Căldăraru un concert caritabil în comuna Balş!

Întrebat dacă acţiunea va avea şi o continuare, preşedintele Asociația MicNews, a promis că va revenii cu tot dragul în aceasta localitate plină de oameni harnici şi cumsecade, lăsând un loc de "bună ziua" şi o speranţa că lucrurile vor merge mai bine.

Articolul Cum a realizat Mihai Căldăraru un concert caritabil în comuna Balş! apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

Marian Roșca, şoferul român de TIR despre care autoritățile italiene au anunțat că a murit în tragedia de la Genova este în viață

Postarea de pe profilul lui Ioan Roșca, fratele lui Marian, în care, la secțiunea comentarii scrie că fratele său este în viață: „Am crezut că e mort dar nu e mort, îi băgat la aparate.”

Articolul Marian Roșca, şoferul român de TIR despre care autoritățile italiene au anunțat că a murit în tragedia de la Genova este în viață apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

Doliu şi durere fără margini! 2 români au fost identificaţi printre victimele tragediei de lângă Genova. FOTO.

Primele cercetari au scos la iveală faptul că, doi români au fost găsiţi morţi în tragedia de la podul Morandi, în apropiere de Genova. Identitatea lor a fost stabilită, între timp, de autorităţi.

Articolul Doliu şi durere fără margini! 2 români au fost identificaţi printre victimele tragediei de lângă Genova. FOTO. apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

ITALIA: 5 români arestaţi în operaţiunea BOSCHETARII – muncă gratis, mâncare alterată, haine din gunoaie şi prostituţie …

Oamenii erau lăsați fără documentele de identitate și ținuți într-o stare de izolare totală. Cei care încercau să fugă erau bătuți.

Articolul ITALIA: 5 români arestaţi în operaţiunea BOSCHETARII – muncă gratis, mâncare alterată, haine din gunoaie şi prostituţie … apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

Crescut în ORFELINATELE din România, Mihai Căldăraru este OMUL care dăruieşte BUNĂTATE şi îţi umple Sufletul de bucurie cu cântecul său …

A părăsit lumea aia "inconfortabilă", dar nu a uitat că acolo şi-a trăit jumătate din viaţă. Cu sufletul "golit de fericire" a ajuns să aducă el, bucurie pentru mii de oameni care nici acum, astăzi, nu au ce pune pe masă, cu să-şi îmbrace copii şi cu ce să-i pregătească în prag de început de şcoală ...

Articolul Crescut în ORFELINATELE din România, Mihai Căldăraru este OMUL care dăruieşte BUNĂTATE şi îţi umple Sufletul de bucurie cu cântecul său … apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

SOARTA ANGLIEI sau “HARD Brexit-ul”, adică timpul când “moşnegii” votează CE VOR EI! Preţuri MARI şi BANI IOC …

“Poate că nu vom rămâne fără hrană, dar vor exista probleme majore cu aprovizionarea, ceea ce va duce la lipsa anumitor produse de pe piață și la scumpirea altora”, a declarat un purtător de cuvânt al Federației pentru Alimentație.

Articolul SOARTA ANGLIEI sau “HARD Brexit-ul”, adică timpul când “moşnegii” votează CE VOR EI! Preţuri MARI şi BANI IOC … apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

Românca Nicoleta Căciulă de 46 de ani a fost găsită moartă în Italia. Anchetatorilor nu le-a venit să creadă cine este criminalul …

La doar o săptămână după ce a început ancheta, pompierii au mers pe ipoteza că, incendiul ar fi fost provocat de criminal pentru a ascunde orice urmă, dar nu au exclus un gest extrem al Nicoletei.

Articolul Românca Nicoleta Căciulă de 46 de ani a fost găsită moartă în Italia. Anchetatorilor nu le-a venit să creadă cine este criminalul … apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

VIDEO – Imagini APOCALIPTICE – Zeci de morţi în Italia după ce un pod s-a prăbuşit peste o autostradă din Genova.

Potrivit martorilor, podul s-a prăbuşit pe mai multe străzi aflate în zonă, dar şi peste câteva clădiri de locuinţe şi sedii ale unor firme.

Articolul VIDEO – Imagini APOCALIPTICE – Zeci de morţi în Italia după ce un pod s-a prăbuşit peste o autostradă din Genova. apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

VIDEO – JAF ARMAT comis într-un bar din centrul orașului Málaga. Hoţul a strigat: “BANII SUNT PENTRU ROMÂNIA”

Pe filmare se vede cum indvidul o lovește pe una dintre angajate cu patul armei, scoțând-o din raza de acoperire a camerei de supraveghere, după care se îndreaptă către casa de marcat, golind-o de cei aproximativ 1.000 de euro.

Articolul VIDEO – JAF ARMAT comis într-un bar din centrul orașului Málaga. Hoţul a strigat: “BANII SUNT PENTRU ROMÂNIA” apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

Vicepremierul Italiei, Matteo Salvini, somează România și Bulgaria: “Nu mai trimiteți sclavi în Europa”. Reacția MAE: “Inacceptabil”

Declaraţia vicepremierului italian vine în contextul în care, firmele din Italia nu angajează muncitori români şi bulgari cu acte în regulă, iar aceştia sunt nevoiţi să accepte munca la negru.

Articolul Vicepremierul Italiei, Matteo Salvini, somează România și Bulgaria: “Nu mai trimiteți sclavi în Europa”. Reacția MAE: “Inacceptabil” apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Mutari Mobila International