Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Stiri de Actualitate! online

 

Ziarul Stiri de Actualitate!

Website: http://www.stirideactualitate.ro

Ziar inscris in categoria Online in judetul Neamt

Descriere:
Stirideactualitate.ro este un site de stiri online, care doreste sa transmita mesaje scrise profesional, Intr-un mod cald, uman si plin de optimism.

propune o publicatie

Ultimele stiri din Stiri de Actualitate! de azi - Ziarul Stiri de Actualitate! online


Examenul auto: Noi REGULI pentru obținerea permisului de conducere.

Parlamentul adoptat marți legea prin care proba teoretică și cea practică vor fi înregistrate video pentru obținerea permisului de conducere. Potrivit proiectului de lege, pentru proba practică sistemele tehnice de monitorizare se vor instala pe autovehiculele folosite la susținerea acesteia, cu excepția probelor pentru categoriile AM, A1, A2 şi A și vor fi asigurate de Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor care organizează examenul. ”Cred că introducerea acestor obligații de înregistrare a examenelor auto, atât a probelor teoretice, dar mai ales a celor practice va conduce la o mai bună monitorizare a legalității modului de obținere a permisului de conducere și, prin extrapolare, la trafic auto mai sigur și șoferi mai bine pregătiți”, a declarat Ionela Viorela Dobrică, deputat de Buzău, pentru reporterbuzoian.ro, care a votat în favoarea acestui proiect de lege. Unul din actele normative pe care această lege le modifică este Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice prin care se introduce obligativitatea înregistrării video a probei teoretice și audio/video a celei practice în timpul desfășurării examenului auto. Sursă articol: Portalul de informaţii libertatea.ro

Post-ul Examenul auto: Noi REGULI pentru obținerea permisului de conducere. apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

VIORICA de la CLEJANI a avut o reacţie fără precedent, după ascultarea înregistrării INTEGRALE cu preotul CRISTIAN POMOHACI!

Vedeta a ascultat inregistrarea in care se presupune ca ar fi acesta si apoi si-a exprimat public nedumerirea si socul.

Post-ul VIORICA de la CLEJANI a avut o reacţie fără precedent, după ascultarea înregistrării INTEGRALE cu preotul CRISTIAN POMOHACI! apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

Firmele care îşi învoiesc angajaţii primesc în schimb promovare online

Decizia a fost luata dupa ce organizatorii evenimentelor au primit mesaje in care li se comunica faptul ca exista numeroase persoane interesate sa participe la evenimente, dar care nu pot lipsi de la serviciu.

Post-ul Firmele care îşi învoiesc angajaţii primesc în schimb promovare online apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

ITALIA – Un ŞOFER român a încercat să MITUIASCĂ cabinierii italieni cu O MIE de EURO şi a fost ARESTAT

Bărbatul a fost acuzat de diferite încălcări ale codului rutier, de la marfa transportată la documentele de transport, și a încercat în toate felurile să implore militarii să închidă ochii.

Post-ul ITALIA – Un ŞOFER român a încercat să MITUIASCĂ cabinierii italieni cu O MIE de EURO şi a fost ARESTAT apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

Locuieşti în Municipiul Bucureşti? Vei primi un stimulent de 2.500 de lei pentru fiecare bebeluş adus pe lume

Cererea privind acordarea stimulentului se va depune la DGASMB, împreună cu documentele doveditoare: certificatul de naștere al copilului; o cerere tipizată; biletul de ieșire din spital ...

Post-ul Locuieşti în Municipiul Bucureşti? Vei primi un stimulent de 2.500 de lei pentru fiecare bebeluş adus pe lume apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

VIDEO. O fată de 14 ani cade dintr-o telegondolă şi este prinsă de trecători

Matthew Howard a auzit țipetele de ajutor ale fetei de 14 ani care atârna de o telegondolă, la 8 metri înălțime.

Post-ul VIDEO. O fată de 14 ani cade dintr-o telegondolă şi este prinsă de trecători apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

Vicepreședintele Asociației Mic News, Maria Voicu, a fost surprinsă cum ajuta o bătrânică ce vindea flori

Fără a măguli cu nimic această echipă, până în prezent, voluntarii de la Mic News rămân cei mai activi colegi ai noștri în acest domeniu de activitate.

Post-ul Vicepreședintele Asociației Mic News, Maria Voicu, a fost surprinsă cum ajuta o bătrânică ce vindea flori apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

Brad Pitt și Angelina Jolie au îngropat securea războiului. Se pregătesc de ÎMPĂCARE?

Mereu a fost pozitiv despre cât de bună mamă este Angelina, iar scopul era de a rezolva totul de dragul copiilor și pentru familie, iar acum conlucrează pentru a reuși acest lucru...

Post-ul Brad Pitt și Angelina Jolie au îngropat securea războiului. Se pregătesc de ÎMPĂCARE? apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

Ce TREBUIE să faci ca să ai ENERGIE întreaga zi?

Iata cateva strategii care te pot ajuta sa iti revii si sa dobandesti energie pentru intreaga zi...

Post-ul Ce TREBUIE să faci ca să ai ENERGIE întreaga zi? apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

ITALIA – O badantă româncă a GĂSIT un portofel cu 1.000 de euro şi l-a returnat proprietarei

Femeia italiană a cerut apoi carabinierilor numărul de telefon al conaționalei noastre, Angela, pentru a-i mulțumi personal pentru gestul admirabil care l-a făcut.

Post-ul ITALIA – O badantă româncă a GĂSIT un portofel cu 1.000 de euro şi l-a returnat proprietarei apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Mutari Mobila International