Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Stiri de Actualitate! online

 

Ziarul Stiri de Actualitate!

Website: http://www.stirideactualitate.ro

Ziar inscris in categoria Online in judetul Neamt

Descriere:
Stirideactualitate.ro este un site de stiri online, care doreste sa transmita mesaje scrise profesional, Intr-un mod cald, uman si plin de optimism.

propune o publicatie

Ultimele stiri din Stiri de Actualitate! de azi - Ziarul Stiri de Actualitate! online


Cercetătorul rus Valentin Degterev, susține că NASA are imagini cu un oraș extraterestru pe Lună.

Accesul la astfel de documente este foarte limitat, fiind ascunse publicului larg, spune omul de știință rus. Unele imagini sunt neclare, altele sunt clasificate.

Post-ul Cercetătorul rus Valentin Degterev, susține că NASA are imagini cu un oraș extraterestru pe Lună. apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

Germania: O româncă de 27 de ani și-a pierdut viața, iar iubitul ei este în comă.

Trupul neînsuflețit al tinerei urmează să fie adus în ţară chiar de către agresorul celor două femei. Mai mult, acesta se va ocupa şi de înmormântare.

Post-ul Germania: O româncă de 27 de ani și-a pierdut viața, iar iubitul ei este în comă. apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

Un Preot din Covasna transmite un mesaj dur către Kelemen Hunor: Salut, nimeni! De câte ori ai ocazia, jignești țara care te plătește ca să îi batjocorești simbolurile și poporul. Fii atent!

Mă, nimeni, am mai mulți prieteni unguri decât tine. Știi de ce? Pentru că la nivelul nostru de jos, al omeniei, ne ajutăm între noi.

Post-ul Un Preot din Covasna transmite un mesaj dur către Kelemen Hunor: Salut, nimeni! De câte ori ai ocazia, jignești țara care te plătește ca să îi batjocorești simbolurile și poporul. Fii atent! apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

MESAJ de la Premierul Mihai Tudose: „Așteptăm cu drag înapoi acasă românii aflați la muncă în străinătate”

„Am convingerea că românii aflați la muncă peste granițe au de ce să se întoarcă acasă, iar experiența și cunoștințele acumulate în străinătate sunt bine primite în domeniile dumneavoastră".

Post-ul MESAJ de la Premierul Mihai Tudose: „Așteptăm cu drag înapoi acasă românii aflați la muncă în străinătate” apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

Descoperire importantă! Cancerul poate fi vindecat cu ajutorul particulelor din aur.

În China, dovezile arheologice atestă folosirea aurului ca medicament încă din 2500 î.e.n.

Post-ul Descoperire importantă! Cancerul poate fi vindecat cu ajutorul particulelor din aur. apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

Cel puţin 11 MORŢI şi 35 de RĂNIŢI, la o SLUJBĂ de Sfânta Maria!

Conform jurnaliştilor din Portugalia, oamenii care şi-au pierdut viaţa în urma prăbuşirii stejarului se aflau la o coadă pentru a cumpăra lumânări.

Post-ul Cel puţin 11 MORŢI şi 35 de RĂNIŢI, la o SLUJBĂ de Sfânta Maria! apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

Într-un sat indepartat din Republica Dominicană fetele devin băieți la 12 ani din cauza unei anomalii.

Astfel copiii se nasc femei şi li se formează organele genitale masculine când testosteronul din organism creşte.

Post-ul Într-un sat indepartat din Republica Dominicană fetele devin băieți la 12 ani din cauza unei anomalii. apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

Un bărbat a intrat cu mașina în copac după ce a vrut să-și omoare copilul.

Micuțul a fost stabilizat și medicii îi dau șanse să își revină, însă rănile din sufletul lui vor rămâne deschise pentru toată viața.

Post-ul Un bărbat a intrat cu mașina în copac după ce a vrut să-și omoare copilul. apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

Transplantul de organe de la porci la oameni va fi posibil prin tehnica xenotransplant.

Principala barieră în cercetare o reprezintă obiecțiile etice, însă specialiștii susțin că acest fapt ar putea revoluționa lumea medicală.

Post-ul Transplantul de organe de la porci la oameni va fi posibil prin tehnica xenotransplant. apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

O PROFESOARĂ a fost dată afară din învăţământ, după ce s-a IUBIT cu ELEVA ei în propria maşină

Mai mult de atât, au apărut poze în care Sarah îsi sărută cu patimă eleva. Profesoara a recunoscut că avea o relaţie cu fata.

Post-ul O PROFESOARĂ a fost dată afară din învăţământ, după ce s-a IUBIT cu ELEVA ei în propria maşină apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Mutari Mobila International