Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Stiri de Actualitate! online

 

Ziarul Stiri de Actualitate!

Website: http://www.stirideactualitate.ro

Ziar inscris in categoria Online in judetul Neamt

Descriere:
Stirideactualitate.ro este un site de stiri online, care doreste sa transmita mesaje scrise profesional, Intr-un mod cald, uman si plin de optimism.

propune o publicatie

Ultimele stiri din Stiri de Actualitate! de azi - Ziarul Stiri de Actualitate! online


VESTE ÎNGRIJORĂTOARE pentru ROMÂNII din Marea Britanie: „Libertatea de mişcare nu va mai fi aşa cum o ştim”

Amber Rudd confirmă planurile unor ministere de a limita beneficiile acordate noilor imigranţi.

Post-ul VESTE ÎNGRIJORĂTOARE pentru ROMÂNII din Marea Britanie: „Libertatea de mişcare nu va mai fi aşa cum o ştim” apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

Tristeţe fără margini! A murit Roxana Dragomir, tânăra care și-a riscat viața pentru a o naște pe fiica sa.

Roxana Dragomir din Focşani, de 26 de ani, bolnavă de cancer, care s-a luptat să trăiască pe un pat de spital din Turcia, s-a stins din viață ieri. Tânăra a aflat că este bolnavă de cancer la numai câteva luni după ce a rămas însărcinată, alegând să nu avorteze. Multe femei ar fi ales să renunţe la sarcină pentru a-şi îngriji mai întâi sănătatea, dar Roxana a ales să aducă pe lume copilul pe care îl purta în pântece. Alegerea tinerei a costat-o un picior. La puţin timp după ce a născut i-a fost amputat un picior afectat de cancer. S-a putut bucura de mica ei minune doar pentru câteva clipe deoarece tânăra mămică a trebuit să fie mutată la alt spital. Potrivit Ziarul de Vrancea, prietenii Roxanei s-au mobilizat pe Facebook pentru a strânge fondurile necesare tratamentului, însă tânăra a pierdut în cele din urmă lupta cu boala, fiind răpusă de cancer. „Abia reuşesc să-mi adun gândurile să pot relata ce s-a întâmplat. Roxana a decedat în urmă cu ceva timp. Din păcate organismul ei nu a mai făcut faţă. În urmă cu 3 zile a intrat în comă, până asta-seară când a făcut infarct, nemaiputand fi resuscitată. Nu [...]

Post-ul Tristeţe fără margini! A murit Roxana Dragomir, tânăra care și-a riscat viața pentru a o naște pe fiica sa. apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

Salerno – Doi cetățeni români, tată și fiu, au murit în urma unui accident dramatic

Românii au decedat în urma unui impact frontal între un autovehicul marca Volkswagen Golf și un automobil marca Fiat Ulysse.

Post-ul Salerno – Doi cetățeni români, tată și fiu, au murit în urma unui accident dramatic apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

Veste BOMBĂ pentru ŞOFERI! Guvernul pregăteşte ascunderea taxei de poluare sub o altă formă

Valoarea taxei va fi stabilita in functie de normele de poluare Euro, emisiile de noxe, dar si de carburantul folosit.

Post-ul Veste BOMBĂ pentru ŞOFERI! Guvernul pregăteşte ascunderea taxei de poluare sub o altă formă apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

Video! Italia: Trei români au evadat dintr-un penitenciar.

Trei români sunt căutați de autoritățile italiene după ce au evadat ca în filme dintr-un penitenciar din Florența, Italia, potrivit presei locale. Deţinuţii au tăiat gratiile de la celula lor şi au coborât de la etaj pe exterior, pe frânghii făcute din cearceafuri. Gardienii au observat că lipsesc la inspecţia de seară şi au dat imediat alarma. Evadarea celor trei a avut loc în jurul orei locale 19.00, au reuşit să spargă zidul celulei, coborând apoi pe cearșafuri în curtea interioară, de unde apoi au escaladat zidul exterior și au fugit. Cei trei români fuseseră arestați la începutul lunii februarie, pentru că făceau parte dintr-o bandă de hoți. Potrivit presei italiene, evadații se numesc Ciocan Dănuţ Costel, Bordeiano Costel şi Doncin Constantin Cătălin Acum românii sunt căutați de poliție, care a organizat blocaje rutiere. Poliţia din Florenţa suspectează că cei trei au avut complici, care i-au așteptat cu mașina lângă gardul penitenciarului. Sursă articol: Portalul de informații Ziare.com

Post-ul Video! Italia: Trei români au evadat dintr-un penitenciar. apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

Ameninţarea TERORISTĂ face ca unele ŢĂRI din UE să ceară Comisiei Europene, REINTRODUCEREA controalelor la VAMĂ

Reintroducerea controalelor la frontiera in interiorul Europei, va afecta ritmul de crestere al economiei, deja slab ...

Post-ul Ameninţarea TERORISTĂ face ca unele ŢĂRI din UE să ceară Comisiei Europene, REINTRODUCEREA controalelor la VAMĂ apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

Un cuplu de români din Spania, riscă 17 ani de închisoare pentru că şi-a sechestrat fiica şi a obligat-o să mănânce fecale

Bărbatul a obligat-o pe fată să adune fecale de pe jos şi să le mănânce, în timp ce îi striga: “Nu vorbeşti? Nu vorbeşti? Ia căcat şi mănâncă-l!”

Post-ul Un cuplu de români din Spania, riscă 17 ani de închisoare pentru că şi-a sechestrat fiica şi a obligat-o să mănânce fecale apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

Descoperiri celebre realizate în urma unor vise de noapte.

Specialiști consideră că atunci când dormim, sufletul pleacă într-o altă dimensiune. Majoritatea visurilor le ignorăm, însă unele persoane au avut vise care i-au inspirat să creeze lucruri inovative care au devenit cunoscute la nivel mondial. Iată câteva dintre invenţiile care au apărut în urma unui vis. 1. Primul tabel periodic Cunoscutul chimist Dmitri Mendeleev, născut în anul 1834, și-a dorit toată viața să organizeze cele 65 de elemente, cunoscute în perioada sa, sub forma unui tabel. Renumitul chimist s-a chinuit foarte mulți ani şi a întâmpinat probleme încă de la început. Până ce într-o noapte însă, a avut un vis unde toate gândurile sale s-au aşezat într-un mod firesc. ,,Am văzut în visul meu un tabel în care toate elementele erau la locul lor. Când m-am trezit, am notat imediat ideea pe o foaie de hârtie”, a scris Mendeleev în jurnalul său. Chimistul a desenat un tabel şi a sortat elementele în funcţie de greutatea atomică, iar tabelul a fost publicat în 1869.  Aceasta a fost baza tabelului periodic modern în care elementele sunt sortate în funcţie de numărul de protoni dintr-un atom al fiecărui element. 2. Google Larry Page pe vremea când acesta era la colegiu a avut un sentiment constant [...]

Post-ul Descoperiri celebre realizate în urma unor vise de noapte. apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

O MAMĂ şi-a abandonat COPILUL în ZĂPADĂ şi a fost SALVAT de la MOARTE de un CÂINE comunitar

Femeia a vrut să-şi ucidă pruncul lăsându-l pe veranda casei, în zapădă, cu doar o cămăşuţă şi nişte pantalonaşi pe el.

Post-ul O MAMĂ şi-a abandonat COPILUL în ZĂPADĂ şi a fost SALVAT de la MOARTE de un CÂINE comunitar apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

VIDEO – Hoţii au aruncat BANII FURAŢI, iar un băieţel de 7 ani i-a găsit şi a chemat POLIŢIA

Se pare că banii proveneau de la un jaf, iar hoţul îi aruncase acolo încercând să scape de oamenii legi.

Post-ul VIDEO – Hoţii au aruncat BANII FURAŢI, iar un băieţel de 7 ani i-a găsit şi a chemat POLIŢIA apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Mutari Mobila International