Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Stiri de Actualitate! online

 

Ziarul Stiri de Actualitate!

Website: http://www.stirideactualitate.ro

Ziar inscris in categoria Online in judetul Neamt

Descriere:
Stirideactualitate.ro este un site de stiri online, care doreste sa transmita mesaje scrise profesional, Intr-un mod cald, uman si plin de optimism.

propune o publicatie

Ultimele stiri din Stiri de Actualitate! de azi - Ziarul Stiri de Actualitate! online


ITALIA – O româncă de 54 de ani se zbate între viață și moarte, după ce a fost lovită de o mașină pe stradă

Femeia a suferit numeroase fracturi în urma incidentului, iar medicii au declarat că situația sa este deosebit de gravă.

Articolul ITALIA – O româncă de 54 de ani se zbate între viață și moarte, după ce a fost lovită de o mașină pe stradă apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

Asociaţia MicNews revine în viaţa socială, după un impas major depăşit prin multă voinţă

Acum, tot ce vreau este să continui proiectul Mic News și noul ziar ce va aparea din luna ianuarie 2019, “Glasul Orfanului”, ce are menirea să aducă toate cazurile copiilor abandonați și chinuiți”, spune Mihai, citindu-i-se pe față dorința arzătoare.

Articolul Asociaţia MicNews revine în viaţa socială, după un impas major depăşit prin multă voinţă apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

Crimă la Brăila! Surorile unui poliţist dat dispărut de doi ani, i-au găsit picioarele îngropate într-o anexă a casei

Imediat, soția fostului polițist a fost reținută de polițiști. Femeia este bănuită că și-a tranșat bărbatul și în acel moment a minţit că este plecat la muncă în străinatate.

Articolul Crimă la Brăila! Surorile unui poliţist dat dispărut de doi ani, i-au găsit picioarele îngropate într-o anexă a casei apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

TRAGEDIE! Toată viaţa a salvat inimile celorlalţi. Ieri, INIMA doctoriţei Cosana Claiciu s-a oprit la doar 44 de ani.

Mesajele de condoleanțe curg pe contul său de Facebook atât din partea prietenilor, cât și a colegilor sau a celor care au cunoscut-o.

Articolul TRAGEDIE! Toată viaţa a salvat inimile celorlalţi. Ieri, INIMA doctoriţei Cosana Claiciu s-a oprit la doar 44 de ani. apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

Dacă faci NUNTĂ mare, ANAF te obligă să spui unde ai mâncat şi cine ţi-a cântat, ca să-i IMPOZITEZE

Acestora li se cer nume şi date de contact ale persoanelor şi firmelor care le-au oferit servicii de fotografie sau filmare, formaţiilor sau persoanelor care s-au ocupat cu muzica şi ale restaurantului unde a avut loc nunta şi li se aminteşte că declaraţiile sunt date “sub sancţiunea faptei de fals în declaraţii, prevăzută de art 326 din Codul Penal”.

Articolul Dacă faci NUNTĂ mare, ANAF te obligă să spui unde ai mâncat şi cine ţi-a cântat, ca să-i IMPOZITEZE apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

Veşti proaste pentru românii care vor cetăţenie italiană! Aceştia vor avea de aşteptat patru ani în loc de doi … şi verificări “la sânge”

Vicepremierul Italiei a precizat că s-a ajuns la un număr de peste 300 000 de cereri anuale de acordare a cetățeniei italiene, număr ce depășește capacitatea autorităților de la Roma de a da un răspuns rapid.

Articolul Veşti proaste pentru românii care vor cetăţenie italiană! Aceştia vor avea de aşteptat patru ani în loc de doi … şi verificări “la sânge” apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

A MURIT într-o depăşire periculoasă. Era tânăr şi abia se căsătorise de o lună, iar soţia era însărcinată

Lavinius era din Lugoj, avea 33 de ani şi aflase de puţină vreme că va fi tată. Din păcate, soţia lui, Ionela, îşi va creşte copilul fără tată.

Articolul A MURIT într-o depăşire periculoasă. Era tânăr şi abia se căsătorise de o lună, iar soţia era însărcinată apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

Italia – Trupul unui român de 27 de ani a fost găsit în apele canalului Merlara / VIDEO

Marți dimineață, în jurul orei 11:00, barca a fost găsită la un kilometru distanță, iar trupul românului la mai bine de 4 kilometri.

Articolul Italia – Trupul unui român de 27 de ani a fost găsit în apele canalului Merlara / VIDEO apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

După 2 zile de agonie, un român de 28 de ani moare într-un spital din Italia, după ce a fost lovit de o maşină

În cursul zilei de astăzi, 17 octombrie 2018, tânărul nostru conațional a pierdut lupta cu viața după două zile de agonie.

Articolul După 2 zile de agonie, un român de 28 de ani moare într-un spital din Italia, după ce a fost lovit de o maşină apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

Doi poliţişti aflaţi în trafic, au anunţat pe Facebook locaţia exactă a radarului. Au urmat 3.000 de like-uri în două ore şi multe mulţumiri

Orădenii aflaţi în trafic, le-au transmis „Serviciu uşor, fără evenimente", "Spor la treabă" şi „Felicitări pentru iniţiativă!". "În sfârşit poliţişti care nu se cred zei", le-a spus un orădean.

Articolul Doi poliţişti aflaţi în trafic, au anunţat pe Facebook locaţia exactă a radarului. Au urmat 3.000 de like-uri în două ore şi multe mulţumiri apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Mutari Mobila International