Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Stiri de Actualitate! online

 

Ziarul Stiri de Actualitate!

Website: http://www.stirideactualitate.ro

Ziar inscris in categoria Online in judetul Neamt

Descriere:
Stirideactualitate.ro este un site de stiri online, care doreste sa transmita mesaje scrise profesional, Intr-un mod cald, uman si plin de optimism.

propune o publicatie

Ultimele stiri din Stiri de Actualitate! de azi - Ziarul Stiri de Actualitate! online


Italia: Accident mortal pe autostrada Milano-Veneția. O camionetă înmatriculată în România s-a ciocnit violent cu un TIR.

Șoferul camionetei, un bărbat neidentificat până în acest moment dar care se presupune a fi de naționalitate română, a murit pe loc, strivit între resturile mașinii.

Articolul Italia: Accident mortal pe autostrada Milano-Veneția. O camionetă înmatriculată în România s-a ciocnit violent cu un TIR. apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

Moarte suspectă în Italia: Doi medici sunt cercetați, după ce o „badantă” româncă în vârstă de 35 de ani a decedat

Conaționala noastră ar fi murit din cauze naturale, dar medicul legal care va efectua examenul de autopsie în următoarele ore va declara cu exactitate ce a cauzat moartea româncei.

Articolul Moarte suspectă în Italia: Doi medici sunt cercetați, după ce o „badantă” româncă în vârstă de 35 de ani a decedat apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

Tragedie în Italia! Un bărbat a murit și alte trei persoane au fost rănite într-un grav accident de mașină

Un român și-a pierdut viața și alți trei au fost grav răniți după ce șoferul autoturismul în care se aflau a pierdut controlul acestuia în momentul efectuării unei manevre de depășire.

Articolul Tragedie în Italia! Un bărbat a murit și alte trei persoane au fost rănite într-un grav accident de mașină apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

Asociația MicNews, STRÂNGE FONDURI pentru ca, 100 de copii defavorizaţi să ajungă în tabără la Eforie Sud

Cu această ocazie, preşedintele Asociaţiei MicNews, Mihai Căldăraru, ne-a declarat că sunt necesare pregătiri minuţioase, pentru că aici este vorba de aproximativ 100 de copii şi totul trebuie organizat cu mare atenţie şi multă seriozitate.

Articolul Asociația MicNews, STRÂNGE FONDURI pentru ca, 100 de copii defavorizaţi să ajungă în tabără la Eforie Sud apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

Gina Nicoară, o tânără româncă de 34 de ani are CANCER de gradul trei cu metastaze, pentru că un doctor spaniol i-a refuzat mamografia, motivând că este prea tânăra

Încerc, atât cât pot, să duc o viață normala și sa fiu tare. Putem alege să ne plângem de milă sau putem să ne bucurăm de fiecare secundă pentru că nu știm cu exactitate câte ne-au mai ramas.

Articolul Gina Nicoară, o tânără româncă de 34 de ani are CANCER de gradul trei cu metastaze, pentru că un doctor spaniol i-a refuzat mamografia, motivând că este prea tânăra apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

ITALIA: Un român de 42 de ani a fost găsit mort pe stradă cu gâtul tăiat, iar un altul de doar 30 de ani a murit cu un cuţit înfipt în inimă

Agenții grupului mobil al comisariatul din Barletta au demarat investigațiile pentru a încerca să ajungă la făptași și să reconstituie faptele care au dus la odioasa crimă.

Articolul ITALIA: Un român de 42 de ani a fost găsit mort pe stradă cu gâtul tăiat, iar un altul de doar 30 de ani a murit cu un cuţit înfipt în inimă apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

Redacția MicNews i-a implinit un vis tânărului Andrieș Daniel – VIDEO

Jurnalistul Mihai Căldăraru, a promis că în viitorul apropiat, va merge cu Andrieș Daniel să înregistreze o melodie într-un studio de muzică.

Articolul Redacția MicNews i-a implinit un vis tânărului Andrieș Daniel – VIDEO apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

Aşa ceva nu aţi mai văzut în România! LIVE – Momentul impactului dintre un motociclist şi camion, la Timiş (Video)

Motociclistul a intrat direct în maşina de mare tonaj şi se loveşte violent cu capul, fiind aruncat în aer, şi mai apoi se prăbuşeşte pe asfalt.

Articolul Aşa ceva nu aţi mai văzut în România! LIVE – Momentul impactului dintre un motociclist şi camion, la Timiş (Video) apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

ACCIDENT! Trei adulţi şi un copil de doi anişori, au căzut cu maşina într-un râu, la Braşov, de la o înălţime de 9 metri

”Un autoturism a căzut în râu. Sunt patru victime, trei adulţi şi un copil de doi ani”

Articolul ACCIDENT! Trei adulţi şi un copil de doi anişori, au căzut cu maşina într-un râu, la Braşov, de la o înălţime de 9 metri apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

Italia: O adolescentă româncă a fost violată timp de 7 ani de către tatăl ei vitreg, acum în vârstă de 44 de ani.

Problemele mari pentru agresor au început în momentul când adolescenta a început o relație cu un băiat de vârsta sa, acesta devenind gelos şi foarte violent. În timpul unei crize, bărbatul a aruncat spre fată cu o farfurie de ceramică, provocându-i mai multe răni la cap.

Articolul Italia: O adolescentă româncă a fost violată timp de 7 ani de către tatăl ei vitreg, acum în vârstă de 44 de ani. apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Mutari Mobila International