Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Stiri de Actualitate! online

 

Ziarul Stiri de Actualitate!

Website: http://www.stirideactualitate.ro

Ziar inscris in categoria Online in judetul Neamt

Descriere:
Stirideactualitate.ro este un site de stiri online, care doreste sa transmita mesaje scrise profesional, Intr-un mod cald, uman si plin de optimism.

propune o publicatie

Ultimele stiri din Stiri de Actualitate! de azi - Ziarul Stiri de Actualitate! online


Doi DEŢINUŢI au EVADAT o NOAPTE din închisoare ca să-şi viziteze iubitele şi să fumeze nişte „iarbă”

Disciplinați, cei doi s-au întors în celulă dimineața devreme, iar gardienii îi aşteptau cu surprize pe care nu le vor uita niciodata.

Post-ul Doi DEŢINUŢI au EVADAT o NOAPTE din închisoare ca să-şi viziteze iubitele şi să fumeze nişte „iarbă” apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

Spania – Poliţia Naţională din Zamora a organizat o expoziţie cu bijuteriile din aur furate de TREI HOŢI ROMÂNI

A fost organizată o „expoziție” unde sunt invitate toate persoanele cărora le-au fost furate bijuterii în ultima perioadă.

Post-ul Spania – Poliţia Naţională din Zamora a organizat o expoziţie cu bijuteriile din aur furate de TREI HOŢI ROMÂNI apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

În loc de nuntă, o familie din Arad va face înmormântare. Ginerele s-a sinucis pentru că viitoarea mireasă a anulat totul

Acesta s-a sinucis pentru că trebuia să facă nunta, însă iubita lui, o femeie cu doi copii, l-ar fi părăsit chiar înainte de căsătorie ...

Post-ul În loc de nuntă, o familie din Arad va face înmormântare. Ginerele s-a sinucis pentru că viitoarea mireasă a anulat totul apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

Mihai Căldăraru, președintele Asociației MicNews, s-a întâlnit cu Hans Klemm, ambasadorul SUA în România

Sperăm să atragem atenţia oamenilor cu suflet mare care îşi doresc să dăruiască şi să întindă o mână de ajutor acestor copii defavorizaţi şi astfel să intre, alături de noi, în această mare familie a celor care vor să ajute...

Post-ul Mihai Căldăraru, președintele Asociației MicNews, s-a întâlnit cu Hans Klemm, ambasadorul SUA în România apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

Sub amenințările cu moartea ale partenerului său, o BADANTĂ ROMÂNCĂ se aruncă de la al doilea etaj al blocului unde lucra

Bărbatul, care nu era la prima abatere de acest gen, a fost arestat și condus în închisoarea din Taranto, fiind pus la dispoziția autorităților judiciare.

Post-ul Sub amenințările cu moartea ale partenerului său, o BADANTĂ ROMÂNCĂ se aruncă de la al doilea etaj al blocului unde lucra apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

A încremenit de SPAIMĂ când a văzut lângă el o creatură de doi metri, plină de păr şi foarte musculoasă.

În râu, destul de aproape de el, era o creatură mare, masivă, cu o înălţime de aproximativ doi metri şi plină de muşchi.

Post-ul A încremenit de SPAIMĂ când a văzut lângă el o creatură de doi metri, plină de păr şi foarte musculoasă. apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

VESTE BUNĂ pentru PENSIONARI! De la 1 ianuarie 2018, PENSIILE mici se vor MAJORA cu 120 lei

Prestaţia socială minim garantată ar urma să fie, de la 1 ianuarie 2018, 640 lei. Începând cu anul 2019, aceasta ar urma să se majoreze anual cu „cel puțin 10%”.

Post-ul VESTE BUNĂ pentru PENSIONARI! De la 1 ianuarie 2018, PENSIILE mici se vor MAJORA cu 120 lei apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

Sinuciderea patronului de la Omnia Turism a lăsat clienţii fără vacanțele deja plătite

Reprezentanţii ANAT, MAI şi MAE, încearcă acum aducerea în ţară a unui grup de 80 de români, care au achiziţionat pachete turistice de la această agenţie.

Post-ul Sinuciderea patronului de la Omnia Turism a lăsat clienţii fără vacanțele deja plătite apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

O familie de români a fost distrusă complet. Bunicul, fiica şi nepotul de 3 ani, morți într-un accident auto din Spania.

În urma impactului, autoturismul a ieșit de pe șosea și s-a răsturnat pe câmp. Băiețelul de 3 ani și bunicul acestuia de 53 de ani au murit pe loc.

Post-ul O familie de români a fost distrusă complet. Bunicul, fiica şi nepotul de 3 ani, morți într-un accident auto din Spania. apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.

„Vă așteptăm acasă, dragi români!”, pierdeți atâtea lucruri: primii pași ai copilului vostru, prima poezie recitată la serbare, balul bobocilor sau de absolvire, prima destăinuire de dragoste …

Eu vă cred, vă înțeleg, nimeni nu a plecat de fericit, de bine și pentru distracție, ați plecat la muncă și la sacrificii, însă aveți grijă că pierdeți mult, prea mult și nu se merită!

Post-ul „Vă așteptăm acasă, dragi români!”, pierdeți atâtea lucruri: primii pași ai copilului vostru, prima poezie recitată la serbare, balul bobocilor sau de absolvire, prima destăinuire de dragoste … apare prima dată în Ştiri de Actualitate!.


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Mutari Mobila International