Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri StileAndTheCity online

 

Ziarul StileAndTheCity

Website: http://www.styleandthecity.ro

Ziar inscris in categoria Online in judetul Ilfov

Descriere:
StyleAndTheCity.ro, totul despre moda, frumusete, stil si shopping.

propune o publicatie

Ultimele stiri din StileAndTheCity de azi - Ziarul StileAndTheCity online


ParkLake Shopping Center lansează un serviciu de transport gratuit pentru bucureșteni

ParkLake lansează un serviciu de transport pentru toți bucureștenii care vizitează centrul comercial. Începând cu 24 aprilie, locuitorii capitalei se pot bucura de curse gratuite cu autobuzele ParkLake. La sosirea în centrul comercial, călătorii sunt așteptați în fiecare zi cu activități tematice și oferte speciale.

The post ParkLake Shopping Center lansează un serviciu de transport gratuit pentru bucureșteni appeared first on Style And The City.

De ce bebeluşii danezi plâng cel mai puţin?

Un raport publicat de curând de către The Journal of Pediatrics arată că bebeluşii din UK, Italia şi Canada plâng cel mai mult, iar cei din Danemarca, Germania şi Japonia plâng cel mai puţin.         Studiul realizat de către Dieter Wolke PhD, Ayten Bilgin MSc şi Muthanna Samara PhD la Universitatea Warwick

The post De ce bebeluşii danezi plâng cel mai puţin? appeared first on Style And The City.

Gene false fir cu fir: 5 lucruri de stiut despre acestea care te vor face sa le adori

Daca nu ai purtat pana acum extensii de gene, acum s-ar putea sa te convingi sa le dai o sansa. Indiferent de tendintele in materie de frumusete, care tind sa se schimbe de la an la an, genele lungi vor ramane intotdeauna in topul preferintelor femeilor. Sunt sexy, seducatoare, intensifica privirea si confera eleganta si

The post Gene false fir cu fir: 5 lucruri de stiut despre acestea care te vor face sa le adori appeared first on Style And The City.

Femeia care ştie să primească sărutul primăverii, chiar dacă acesta înseamnă şi alergii de sezon

Miracol al frumuseţii, al înfloririi, al îngrijirii de sine … femeia care ştie să primească şi sărutul primăverii, ca şi pe cel al toamnei ori al iernii, de la explozia de culori ale tinereţii, la cele trecute prin anii maturităţii, încărcate şi ele de mii de nuanţe, până la albul liniştitor al iernii poleite, cu

The post Femeia care ştie să primească sărutul primăverii, chiar dacă acesta înseamnă şi alergii de sezon appeared first on Style And The City.

Cum le stă cel mai bine florilor? În buchet! Dar oamenilor? Împreună!

Sâmbătă, 8 aprilie 2017, la Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti”, între orele 12:00 – 19:00, ne adunăm în buchete de bucurie și de voie bună! ”flori, Florii și floricele, prin Copii atingem Stele” este un eveniment caritabil organizat alături de Asociația P.A.V.E.L. (Primind Ajutor, Viața Este Luminoasă)*, asociația părinților cu copii bolnavi de cancer, leucemii și anemii grave.

The post Cum le stă cel mai bine florilor? În buchet! Dar oamenilor? Împreună! appeared first on Style And The City.

Loa by Kuma un nou element de design cu un puternic impact vizual

Atunci cand credeai ca inovatia are limite in anumite domenii, apare un nou element, neobisnuit, cu un puternic impact vizual, care te uimeste.

The post Loa by Kuma un nou element de design cu un puternic impact vizual appeared first on Style And The City.

Pielea de bebeluș și detergenții de rufe: neplăceri posibile și recomandări sigure

Pielea bebelușului este un organ imatur, ce ajunge la o maturizare completă abia în jurul vârstei de 3 ani. Un nou-născut are un pH al pielii neutru, pielea este extrem de subțire, fină, lipsită de filtrul hidrolipidic și complet nepregătită pentru mediul înconjurător.

The post Pielea de bebeluș și detergenții de rufe: neplăceri posibile și recomandări sigure appeared first on Style And The City.

Acum și în România! Andalou Naturals – noua gamă de cosmetice naturale, adusă în exclusivitate de Secom®.

Secom®, lider de autoritate în soluții de medicină integrativă pentru un stil de viață sănătos, lansează în exclusivitate pe piața din România gama de cosmetice naturale de la Andalou Naturals. Noua gamă cuprinde 60 de produse pentru îngrijirea tenului, părului și corpului și se remarcă prin formulele inovatoare cu ingrediente naturale, atent selecționate, care corespund celor mai înalte standarde și exigențe privind cosmeticele naturale.

The post Acum și în România! Andalou Naturals – noua gamă de cosmetice naturale, adusă în exclusivitate de Secom®. appeared first on Style And The City.

Majoratul V for VINTAGE 8-9 Aprilie la Grand Hotel du Boulevard

V for VINTAGE - cel mai mare târg de design românesc contemporan și cultură vintage a ajuns la ediția cu numărul #18. Majoratul V for Vintage va fi celebrat pe 8-9 aprilie la Grand Hotel du Bulevard, intersecția dintre Calea Victoriei și Bulevardul Regina Elisabeta devenind loc de întâlnire pentru cea mai mare comunitate de pasionați de design contemporan, vintage autentic, accesorii, bijuterie de autor și design de obiect.

The post Majoratul V for VINTAGE 8-9 Aprilie la Grand Hotel du Boulevard appeared first on Style And The City.

De Ziua Teatrului preţ unic 40 lei la comedia neagră Reservoir Cats

Vrei să vezi un spectacol revoluţionar? Hai la Reservoir Cats – o comedie neagră cu acţiune explozivă şi umor ironic a la Tarantino. Astăzi şi mâine, de Ziua Internaţională a Teatrului şi de Ziua lui Tarantino poţi cumpara biletele la preţ unic de 40 lei (cu excepţia locurilor VIP). Un jaf cu o turnură neasteptată.

The post De Ziua Teatrului preţ unic 40 lei la comedia neagră Reservoir Cats appeared first on Style And The City.


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Mutari Mobila International