Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri StileAndTheCity online

 

Ziarul StileAndTheCity

Website: http://www.styleandthecity.ro

Ziar inscris in categoria Online in judetul Ilfov

Descriere:
StyleAndTheCity.ro, totul despre moda, frumusete, stil si shopping.

propune o publicatie

Ultimele stiri din StileAndTheCity de azi - Ziarul StileAndTheCity online


Mămică. Vreau o piele ca de bebeluș. Ce (mă) fac?

Săptămână trecută am testat două tratamente faciale la Nomasvello – Proskin și LED+Esthetic. Sunt non-invazive, nedureroase, nu afectează alăptarea. Au efect imediat și de lungă durată. Bonus: relaxare cu tentă de răsfăț. Plus, încrederea că ești pe mâini bune. Doar e vorba de Nomasvello, cea mai mare rețea de centre de înfrumusețare din lume, specializată în epilare definitivă și terapii faciale (riduri, linii de expresie, pete solare şi de bătrâneţe, acnee).

The post Mămică. Vreau o piele ca de bebeluș. Ce (mă) fac? appeared first on Style And The City.

Te îndrăgosteşti de Deichmann în luna dragostei

A face cumpărături poate fi o adevărată artă. Dar atunci când înţelegi cum stau lucrurile, dulapul tău va fi plin de lucruri drăguţe, care vorbesc despre tine, despre personalitatea ta, unică. Februarie, luna dragostei, este un moment perfect pentru ca tu să retrăieşti experienţa purtării unei perechi noi de încălţăminte.

The post Te îndrăgosteşti de Deichmann în luna dragostei appeared first on Style And The City.

Caffé Ritazza România a lansat Kranzzuccino – un amestec crocant de cafea, nuci coapte și foițe de caramel în ediție limitată

Caffé Ritazza România lansează Kranzzuccino - un amestec crocant de cafea, nuci coapte și foițe de caramel. Noua cafea va fi prima din Colecția de Cafea Ritazza, o colecție care va aduce periodic câte o rețetă obișnuită într-o formă specială. Kranzzuccino este prezentată într-o ediție limitată și va putea fi găsită doar până la finalul lunii martie.

The post Caffé Ritazza România a lansat Kranzzuccino – un amestec crocant de cafea, nuci coapte și foițe de caramel în ediție limitată appeared first on Style And The City.

Luxury Academy – evenimentul de lansare și prima Consultanță de Imagine realizată de trainerii italieni

Vineri, 10 Februarie 2017, în prezența invitaților: jurnaliști, bloggeri, parteneri, Luxury Academy http://luxuryacademy.ro s-a lansat oficial pe piața din România în cadrul unui eveniment exclusivist care a avut loc la Elite Art Gallery din Piața Națiunilor Unite, București.

The post Luxury Academy – evenimentul de lansare și prima Consultanță de Imagine realizată de trainerii italieni appeared first on Style And The City.

Tartă cu fructe congelate, o bucurie homemade adorată!

Weekendul este despre desert. Cel puțin la noi în familie. Făcut în casă, doar suntem gașcă numeroasă și fiecare vrea felia cea mai grasă. Se ocupă tati: rețetă, ingrediente, preparare. Am văzut că-i iese, iar acum nu mai scapă de gurile noastre pofticioase.

The post Tartă cu fructe congelate, o bucurie homemade adorată! appeared first on Style And The City.

Gama de siropuri Meltus disponibilă acum și online. Rapid și econom pentru familia ta.

Începând de azi, gama de siropuri Meltus va fi disponibilă și online, printr-o platformă îmbunătățită cu un mecanism de achiziționare rapid și econom, dar și prin suportul oferit prin informații ajutătoare pentru întreaga ta familie.

The post Gama de siropuri Meltus disponibilă acum și online. Rapid și econom pentru familia ta. appeared first on Style And The City.

CURLY – un nou salon pentru București, un nou look pentru mine!

Cel mai nou salon de înfrumusețare din București, CURLY, a fost inaugurat săptămâna trecută la parterul Hotelului SIR (Lujerului). Am fost și eu acolo în weekend, iar vizita s-a lăsat cu o schimbare de look și o stare plină de roz.

The post CURLY – un nou salon pentru București, un nou look pentru mine! appeared first on Style And The City.

TOC TOC – o comedie pentru oameni inteligenti

Pentru toti cei care asteapta de la o COMEDIE ceva mai mult decat vesnica poveste din bulevardiere cu amanti/amante, intoarsa pe toate fetele si vazuta din toate unghiurile - va prezentam o altfel de comedie: TOC TOC.

The post TOC TOC – o comedie pentru oameni inteligenti appeared first on Style And The City.

CONIL Fest, Festivalul Integrării, Ediția a- XIV -a

Palatul Național al copiilor este în sarbătoare! În 28 -29 Ianuarie 2017 va avea loc cea de-a XIV-a ediție CONIL Fest –Festivalul Integrării.

The post CONIL Fest, Festivalul Integrării, Ediția a- XIV -a appeared first on Style And The City.

Programul XBody sau cum e să fii o super-sexy-busy mami

Ca și cum parenting-ul n-ar fi despre sport (extrem, aș menționa eu), de mai bine de o lună eu îmi antrenez mușchii cât se poate de serios și (pe alocuri) dureros, prin cea mai revoluționară metodă de fitness – XBody. Cum? unde? când? și, mai ales, de ce? vă povestesc imediat.

The post Programul XBody sau cum e să fii o super-sexy-busy mami appeared first on Style And The City.


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Mutari Mobila International