Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Sighet Online online

 

Ziarul Sighet Online

Website: http://www.sighet-online.ro

Ziar inscris in categoria Locale in judetul Maramures

Descriere:
Portal independent de stiri si informatii al sighetenilor de pretutindeni

propune o publicatie

Ultimele stiri din Sighet Online de azi - Ziarul Sighet Online online


Short Film Factory @ The Coffee Factory (25.09.2018)

Short Film Factory @ The Coffee Factory (25.09.2018, ora 19). 

Intrarea liberă!

Pro Nutrition Grand Prix - Doi sigheteni participa la una dintre cele mai tari competitii de culturism

In perioada 22-23 septembrie, la Dej, se desfasoara Pro Nutrition Grand Prix - una dintre cele mai mari competitii de culturism si fitness din Romania. In cadrul acestei gale sun mai multe categorii de concurs: Men physique, Women physique, bodybuilding clasic, skandenberg, bench press, bikini contest, culturism barbati si femei. Categoriile sunt pe kilograme, atat la seniori cat si la masters.

Din Sighetu Marmatiei, la categoria Men physique participa doi sportivi - Bogdan Chindris, care anul trecut a concurat si la Campionatele Nationale si Victor Dolca, care este un debutant in acest gen de competitii.

Le uram succes celor doi sportivi! 

Ei vor putea fi urmariti live aici, de la orele 13.30.

Banii pentru restituirea fostele taxe auto există - Cand se vor da....

Graţiela Gavrilescu, ministrul mediului, a precizat că prin această rectificare a fost asigurată finanţarea atât a programelor de succes ale AFM, cât şi a unor programe noi. Programul Rabla a primit o suplimentare de 30.000 de prime de casare, ediţia din 2018 devenind astfel una dintre cele mai de succes ale programului, din istoria sa de 15 ani.

“Printre noutăţile care vor demara în această toamnă se numără programele de reducere a emisiilor şi îmbunătăţire a calităţii aerului, prin instalarea de staţii de alimentare pentru maşini electrice şi achiziţia de mijloace de transport public nepoluante”, a declarat ministrul Mediului.

Ministerul Mediului a mai anunţat că a fost suplimentată suma necesară restituirii taxei auto, din excedentul anilor precedenţi fiind asigurată suma de 1,345 miliarde lei. În Maramureş aşteaptă să îşi primească banii din fostele taxe auto peste 13.000 de maramureşeni care şi-au depus dosarele la Finanţe până la 31 august 2018.

Meci de baschet in Cupa Romaniei - CSM Sighet - CSM Focsani

Dupa meciul de prezentare al echipei pentru noul sezon, iata ca echipa de baschet a CSM Sighet debuteaza in Cupa Romaniei, turul I. Meciul va fi jucat acasa, in compania echipei siilare a CSM Focsani, in data de 26 septembrie de la orele 16:30, in sala de sport a Liceului Forestier din Sighet.

In primul meci, echipa condusa de catre Emil Kosztelnik a reusit sa se impuna in fata celor de la U Cluj cu scorul de 99-65, aratand in teren ca este o echipa mai sudata, mai ambitioasa, mai bine plasata in teren. In mare parte echipa este bazata pe jucatorii din editia precedenta, lotul avand si cativa nou veniti care au dovedit in meciul precedent ca sunt pusi pe treaba si vor incerca sa aduca cat mai multe puncte si victorii echipei sighetene.

Hai CSM!!! 

Festivalul Internațional de Poezie Sighet (27-29.09.2018)

Festivalul Internațional de Poezie Sighet (27-29.09.2018).

ANUNT PUBLICITAR: Licitatie - vanzare imobil situat pe Str. Ion Ghica nr. 16A

Noi, Viorel Victor Daniel Margineanu, executor judecatoresc cu sediul in Baia Mare, str. Pop Gheorghe de Basesti, nr. 27, jud. Maramures, prin prezenta aducem la cunostinta generala ca in 11.10.2018, ora 12:00, la sediul executorului judecatoresc din Baia Mare, str. Pop Gheorghe de Basesti, nr. 27, jud. Maramures, va avea loc vanzarea la licitatie publica a imobilului situat in Sighetu Marmatiei - 435500, Str. Ion Ghica nr. 16A, Judetul Maramures, imobil inscris in C.F. nr. 58131 Sighetu Marmatiei, nr. CF vechi 21616, nr. cadastral -, nr. top. 8370, cad: 8370 C1 si cad: 8370 C2, compus din teren avand categoria de folosinta curti constructii, in suprafata masurata de 374 mp, cu casa S+P+M avand destinatia constructii de locuinte si anexe gospodaresti, proprietatea debitorilor din dos. Exe. 78N/2013. Imobilul a fost evaluat la suma de 422.300,00 Lei. Pretul de incepere a licitatiei este de 316.725,00 Lei. Bunul se vinde liber de sarcini. Toti cei care pretind un drept asupra imobilului scos la licitatie sunt somati sa il anunte pe executor inainte de data stabilita pentru vanzare, in termenele si sub sanctiunile prevazute de lege. Persoanele care doresc sa cumpere imobilul sunt invitate sa se prezinte la data si locul tinerii licitatiei, si pana la acest termen sa prezinte executorului judecatoresc oferte de cumparare. Ofertantii sunt obligati sa depuna o garantie la dispozitia executorului judecatoresc, reprezentand 10% din pretul de pornire a licitatiei. Pentru informatii complete privind conditiile de participare la licitatie: telefon 0362802778, email bej.margineanu@yahoo.com.

CSM Sighet - U Cluj 99 - 65. Repriza a IV-a

CSM Sighet - U Cluj 99 - 65. Repriza a III-a

CSM Sighet - U Cluj 99 - 65. Repriza a II-a

CSM Sighet - U Cluj 99 - 65. Repriza I

CSM Sighet - U Cluj 99 - 65. Prezentarea echipelor

A se lua apa sau a nu se lua apa....la Sighet

Din motive tehnice societatea VITAL S.A. Agentia Sighetu Marmatiei anunta reprogramarea intreruperii furnizarii apei potabile in orasul Sighetu Marmatiei  din data de 11 septembrie pentru data de 12 septembrie. Furnizarea apei va fi oprita in tot orasul Sighetu Marmatiei, miercuri, 12 septembrie intre orele 09.30 – 14.00.

Societatea noastra solicita intelegere din partea utilizatorilor pentru disconfortul creat. Va reamintim ca echipele de interventie vor actiona cu promptitudine, pentru ca disfunctionalitatile aparute in sistemul de alimentare cu apa sa fie remediate in timp util, iar utilizatorii sa poata beneficia de serviciile noastre la parametrii optimi.

Intrerupere in furnizarea apei potabile in orasul Sighetu Marmatiei

Pentru a minimaliza impactul asupra utilizatorilor nostri, societatea VITAL S.A. Agentia Sighetu Marmatiei anunta ca pentru remedierea unei avarii la reteaua stradala de pe strada Caprioarei, se va intrerupe furnizarea apei marti 11.09.2018.

Furnizarea apei va fi oprita in tot orasul Sighetu Marmatiei, marti 11.09.2018, intre orele 11.00 – 15.00.

Societatea noastra solicita intelegere din partea utilizatorilor pentru disconfortul creat.

Pentru informatii suplimentare sau alte sesizari, utilizatorii pot suna la dispeceratul societatii, la numerele de telefon 0262.215.150, 215.151 si 215.152.

Meci de prezentare CSM BC Sighet - U Cluj

Tabara Gigantilor la Sighetu Marmatiei


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Mutari Mobila International