Inchide reclama
Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Romania Libera online

 
Romania Libera

Ziarul "Romania Libera"

Website: http://www.romanialibera.ro

Ziar inscris in categoria Nationale in judetul Bucuresti

Descriere:
Romania libera online prezinta editoriale, stiri, anchete, interviuri, stiri de ultima ora din diverse domenii: politica, economie si finante, cultura, societate, media, comunicatii.

propune o publicatie

Ultimele stiri din Romania Libera de azi - Ziarul Romania Libera online


Nigel Farage: Marea Britanie este nevoită să respingă "talente" din India şi Noua Zeelandă pentru a primi români şi bulgari
Nigel Farage, liderul formaţiunii naţionaliste Partidul Independenţei Marii Britanii (UKIP), a denunţat politicile Guvernului de la Londra în domeniul imigraţiei, argumentând că Marea Britanie este nevoită să respingă "talente" din India şi Noua Zeelandă pentru a primi români şi bulgari.

Ministrul Pană: Existenţa hărţilor de hazard şi de risc nu înseamnă că eşti pregătit instant de calamităţi
Ministrul delegat pentru Ape,Doina Pană, afirmă că existenţa hărţilor de hazard şi de risc nu înseamnă că eşti pregătit "instant" în caz de calamităţi, dar că acestea au fost necesare pentru elaborarea planului de management în baza căruia vor fi emise, după 2016, inclusiv autorizaţii de construcţie.

Kievul cere din nou Rusiei să îşi retragă trupele de la frontiera cu Ucraina
Kievul reiterează îndemnul către Moscova de a retrage trupele ruse de la frontiera cu Ucraina, în conformitate cu prevederile acordului de la Geneva, a anunţat miercuri Ministerul ucrainean de Externe într-un comunicat, relatează agenţia oficială Ukrinform.

București. O femeie a ajuns la spital după ce i-au căzut în cap bucăți de tencuială de la un imobil
O femeie a fost rănită, miercuri seară, în Bucureşti, după ce i-au căzut în cap elemente de tencuială de la un imobil aflat în zona Pieţei Iancului.

Teleroman. Numărul localităţilor afectate de inundaţii a crescut de la 22 la 27
Numărul localităţilor afectate de inundaţii în judeţul Teleorman a crescut de la 22, câte se înregistraseră în cursul dimineţii de miercuri, la 27 în cursul serii, 175 de case fiind inundate şi cinci persoane fiind, în continuare, evacuate din locuinţele lor.

Tensiuni la vârf româno-poloneze?
Dincolo de declarațiile făcute într-un interviu despre Victor Ponta și despre candidatul la președinție al dreptei, președintele a surprins ieri printr-un atac virulent la adresa socialiștilor europeni, dar și la adresa liderilor politici ai Poloniei. Toate acestea, în contextul în care România și Polonia au relații strategice excelente, iar opiniile privind atitudinea europeană față de Rusia sunt similiare.

„Salvați Copiii“: Prematurii sunt puși în pericol
Asociația „Salvați Copiii“ critică decizia Ministerului Sănătății de a reduce bugetul alocat îngrijirii nou-născuților prematuri. Ministrul Sănătății recunoaște că sistemul e subfinanțat și spune că, până la rectificarea bugetară, medicii „trebuie să se descurce și ei”.

Cum își fac partidele campanie pe banii românilor
Prin voința actualei majorități, Senatul nu va lucra în perioada 28 aprilie-26 mai. Adică aproape o lună de zile, fapt fără precedent în ultimii ani electorali. Deputații și-au acordat și ei, pentru început, o săptămână de „vacanță“, urmând ca programul din 7 mai încolo să fie decis ulterior.

Reorientări strategice spre Asia
Preşedintele american a sosit miercuri seară la Tokio, prima etapă a unui turneu de opt zile în Asia, care cuprinde şi Coreea de Sud, Malaysia şi Filipine, pe fondul creşterii tensiunilor în regiune. Înaintea plecării, şeful Casei Albe a precizat că felicită ascensiunea Chinei, dar dialogul cu Beijingul nu se va face în detrimentul aliaţilor săi asiatici, declaraţie vizând asigurarea Japoniei şi a celorlalţi aliaţi de susţinerea SUA în fața revendicărilor teritoriale ale Chinei.

Breedlove: Forţa plasată de Rusia la graniţele Ucrainei, foarte capabilă şi îngrijorătoare
Philip Breedlove, comandantul Forţelor Aliate din Europa a afirmat, miercuri, că forţa plasată de Rusia la graniţa cu Ucraina este destul de mare, este bine echipată şi este pregătită şi, dacă va fi direcţionată, poate invada estul acestei ţări.

Rusia poate repeta „scenariul din Georgia”
Tensiunile din Ucraina s-au agravat după plecarea vicepreşedintelui american, Joe Biden, aflat la Kiev două zile pentru reafirmarea susţinerii SUA faţă de autorităţile pro-occidentale ucrainene. Preşedintele Olexandr Turcinov a anunţat reluarea operaţiunii „antiteroriste“ în Est, unde separatiştii pro-ruşi sunt şi mai hotărâţi să controleze partea rusofonă a ţării. Ministrul rus de Externe a avertizat că „un atac împotriva cetăţenilor ruşi este un atac împotriva Rusiei”.

Calvarul supravieţuitorilor accidentului din Coreea de Sud
Sute de persoane, majoritatea adolescenţi, au murit cel mai probabil în naufragiul din Coreea de Sud. Cei 174 de supraviețuitori suferă de șoc post-traumatic, iar unul dintre profesori s-a sinucis la două zile după naufragiu.

Lavrov: Organizarea prezidenţialelor fără o reconciliere va fi "devastatoare" pentru Ucraina
Organizarea scrutinului prezidenţial anticipat fără reconcilierea cu grupurile separatiste proruse va fi "devastatoare" pentru Ucraina, apreciază ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov.

Fără trei dezertori, Farul se află pe buza prăpastiei
Eşecul de la Buzău a provocat un veritabil cutremur la Constanţa, trei titulari fiind puşi pe liber de către conducerea clubului.

HCM nu riscă nimic în Suedia
Sâmbătă seară, HCM Constanţa joacă pentru o premieră istorică în handbalul românesc. Campioana României poate deveni prima echipă de la noi care dispută un turneu final al unei cupe europene, în condiţiile în care EHF a introdus recent acest sistem în competiţiile continentale inter-cluburi.


Recomandam - ziare romanesti

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail: