Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri ProSport online

 

Ziarul ProSport

Website: http://www.prosport.ro

Ziar inscris in categoria Nationale in judetul Bucuresti

Descriere:
Prosport.ro prezinta - Stiri din sport, informatii de ultima ora, comentarii si opinii din sport, bloguri de sport, clasamente actualizate, livescore, liga fantastica, divizia fantastica, liga 1 Romania, liga a doua

propune o publicatie

Ultimele stiri din ProSport de azi - Ziarul ProSport online


Loturile pentru Europenele de gimnastică. Larisa Iordache, Ioana Crişan şi Olivia Cîmpian, înscrise la toate aparatele. Cătălina Ponor – la bârnă şi sol

Şumudică i-a cucerit pe Nedelcearu, Patrick Petre&Co: "Cine nu bea şi nu fumează, nu e fotbalist!" Cum ar fi tratat beţia de la naţionala de tineret :)

Marius Şumudică are un punct de vedere diferit faţă de ceea ce s-a întâmplat în avionul naţionalei de tineret, unde Patrick Petre, Ionuţ Nedelcearu, Vlad Olteanu şi Alin Dudea au consumat băuturi alcoolice până s-au îmbătat. Şumudică spune că nu i-ar fi pedepsit pe cei patru.

CSM Digi Oradea, învinsă categoric în prima manşă a finalei LEN Euro Cup, scor 12-6 pentru FTC Budapesta

S-a răzgândit? Şumudică a anunţat în ce condiţii ar accepta să antreneze la FCSB

Daum a decis: un jucător important a fost trimis acasă, din cauza unor probleme medicale

Fotbalistul român Bogdan Stancu (29 de ani), convocat la echipa naţională a României, a părăsit, miercuri, cantonamentul primei reprezentative fiind nerefăcut în urma unor probleme medicale, informează site-ul frf.ro.

Au vorbit aceeaşi limbă, dar s-au înţeles separat! Un mesaj postat de Arsenal pe Twitter i-a revoltat pe suporteri. S-au calmat după ce şi-au dat seama ce gafă au făcut :)

Petrecăreţii de la tineret au revenit în ţară. Dinamo anunţă sancţiuni. Ionel Dănciulescu: "Este o pată pe obrazul clubului!"

Ionel Dănciulescu a condamnat gesturile de indisciplină ale lui Patrick Petre, Ionuţ Nedelcearu, Vlad Olteanu şi Alin Dudea, toţi jucători la Dinamo. Cei patru au consumat băuturi alcoolice în avionul care transporta naţionala U21 în cantonamentul din Spania. Cei patru au revenit în...

Vocea disperată a unui tată. Florentin Petre: "Nu ştiu ce să-i mai fac lui Patrick... ori îşi dă seama de calităţile pe care le are, ori se apucă de alcool şi păcănele şi în doi ani i se duce viaţa"

Whisky-ul dinamoviştilor, comentat de un fost oficial din Ştefan cel Mare: "Nu e normal ce au făcut, dar ar trebui iertaţi. Sunt fotbalişti de viitor pentru naţionala mare"

Cristi Bobar, fost director sportiv la Dinamo şi actual preşedinte la Cetate Deva (Liga a doua), a comentat pentru ProSport beţia din avionul naţionalei de tineret. Trei dintre cei patru, Petre, Nedelcearu şi Dudea, au debutat pe vremea în care Bobar era oficial în Ştefan cel Mare

Derby-ul Manchester se mută în SUA. City şi United şi-au anunţat prezenţa la una dintre cele mai tari competiţii. Programul complet al meciurilor

Manchester United şi Manchester City se vor întalni la ediţia din 2017 a International Champions Cup. Partida se va disputa în Statele Unite şi va fi parte din secţiunea nord-americană a celui mare turneu amical intercluburi.


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Mutari Mobila International