Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Oltenita Online online

 

Ziarul Oltenita Online

Website: http://www.oltenita-online.ro

Ziar inscris in categoria Online in judetul Calarasi

Descriere:
Cel mai bun portal al orasului Oltenita si al imprejurimilor acestuia.

propune o publicatie

Ultimele stiri din Oltenita Online de azi - Ziarul Oltenita Online online


ANUNT

apartament

CANTUS DOMINI - un proiect muzical deosebit

poza articol

 

 

                     Corul CANTUS DOMINI, afiliat Asociației Studenților Teologi Ortodocși (A.S.T.O.), a apărut din inițiativa unor iubitori de muzică - tineri de formație teologică și/sau muzicală , aflati sub bagheta Arhid. Prof. Dr. Ștefan Constantin Razvan. Întrucât majoritatea membrilor acestui cor sunt foști și actuali absolvenți de seminar din București, chiar și actuali seminariști, caracterul muzicii interpretate este în mare parte sacru, dar repertoriul corului abordează și muzica de tradiție folclorică prelucrată pentru cor bărbătesc de personalități marcante ale muzicii corale românești.

ANGAJARE BAR

 Angajam  personal pentru bar " HUNNIC CAFE ".anunt 1 ok

Let's do it, Danube !

Voluntari Curatenie 2015

Începe cea de-a treia ediție "Let`s Do It, Danube!"

Școlile din județele dunărene sunt invitate să se înscrie în competiție până pe 2 februarie 2016. Marele Premiu: un laborator de informatică

 

Cea de-a treia ediție a proiectului "Let’s Do It, Danube!" va consta într-o competiție dedicată unităților de învățământ din județele dunărene, cu scopul de a promova un comportament responsabil față de mediu și de a educa românii cu privire la curățenia apelor și în special a Dunării, cel mai important fluviu din țară.

Competiția "Let’s Do It, Danube!" se va desfășura în perioada 5 februarie 2016 - 25 iunie 2016. Școlile pot solicita înscrierea în proiect la adresa danube@letsdoitromania.ro până la data de 2 februarie 2016. Înscrierea în concurs se realizează printr-un formular standard pe care îl va primi fiecare unitate de învățământ.

 

100 DE ANI de la Sfintirea Bisericii din Parohia DOROBANTU

coperta   

CENTENARUL PAROHIEI DOROBANTU a fost aniversat duminica 09.08.2015 de catre membrii comunitatii, intr-o atmosfera de mare sarbatoare. Cu acest prilej a fost oficiata Slujba Arhiereasca de catre un sobor de 8 preoti, in frunte cu Episcopul Sloboziei si Calarasilor, Preasfintitul Vicentiu. 

ANGAJAM

      
 
 fabrica de ulei de canepa
 
 
        Fabrica producatoare de cereale pentru micul dejun angajeaza la punctul de lucru situat in comuna Herasti, Jud Giurgiu mecanic/electrician cu cunostinte medii in intretinerea echipamentelor de productie .

Eveniment Cultural

paul amu 1

POLIŢIŞTII, ALĂTURI DE CEI MICI, DE ZIUA INTERNAŢIONALĂ A COPILULUI

helikonPremergător zilei de 01 Iunie, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi au demarat o...

RUSALII ÎN SIGURANŢĂ – POLIŢIŞTII, LA DATORIE

cariera de politistPentru asigurarea unui climat de siguranţă pentru cetăţenii judeţului Călăraşi, în perioada sărbătoririi Rusaliilor Ortodoxe, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi se vor...


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Mutari Mobila International