Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri News.ro online

 

Ziarul News.ro

Website: http://www.news.ro

Ziar inscris in categoria Online in judetul Bucuresti

Descriere:
News.ro iti ofera cele mai noi stiri interne si externe. Totul in timp real.

propune o publicatie

Ultimele stiri din News.ro de azi - Ziarul News.ro online


Donald Trump, izolat după declaraţiile despre violenţele de la Charlottesville
Donald Trump se afla miercuri în centrul unei crize, după virulenta sa ieşire cu privire la violenţele sângeroase de la Charlottesville, care provoacă o nelinişte profundă în tabăra sa republicană şi care ar putea să marcheze o cotitură a preşedinţiei sale, scrie AFP.

Un alt episod din ”Game of Thrones”, disponibil online înainte de lansare, după ce a fost difuzat din greşeală de HBO Spania
Cel de-al şaselea episod din sezonul al şaptelea al serialului de televiziune ”Urzeala tronurilor/ Game of Thrones” a devenit disponibil pe internet înainte de a fi lansat oficial, după ce a fost difuzat din greşeală de HBO Spania, informează dailymail.co.uk.

Trei prinţi saudiţi care locuiau în Europa, critici ai Guvernului saudit, au dispărut
Trei prinţi saudiţi care locuiau în Europa, critici ai Guvernului saudit, au dispărut în ultimii ani, relatează BBC News. Există dovezi că toţi au fost răpiţi şi duşi în Arabia Saudită.

Femeia-cascador care a murit în timpul filmărilor la ”Deadpool 2” este S.J. Harris, motociclist profesionist
Femeia-cascador care a murit luni, în Vancouver, în timpul filmărilor la ”Deadpool 2” a fost identificată ca Joi S.J. Harris, motociclist profesionist, informează Reuters.

Sharon Stone a publicat o înregistrare video cu audiţia pentru rolul din "Basic Instinct" - VIDEO
Actriţa Sharon Stone, sex-simbol la începutul anilor 1990, protagonista filmului cult "Instinct primar/ Basic Instinct", de Paul Verhoeven, a publicat pe Twitter un video al audiţiei pentru rolul Catherine Tramell, cu ocazia aniversării a 25 de ani de la lansarea lungmetrajului, scrie Le Figaro.

China a redevenit cel mai mare creditor al SUA, devansând Japonia
China a redevenit cel mai mare creditor al Statelor Unite, devansând Japonia, după ce deţinerile sale de titluri ale Trezoreriei americane au crescut pentru a cincea lună consecutiv, la 1.150 de miliarde de dolari, la sfârşitul lunii iunie, relatează China Daily.

Regizorul Roman Polanski a fost acuzat de viol pentru a treia oară
Regizorul Roman Polanski, recompensat cu Oscar, a fost acuzat de viol pentru a treia oară, o femeie spunând marţi, în cadrul unei conferinţe de presă în Los Angeles, că cineastul ar fi agresat-o în 1973, când ea avea vârsta de 16 ani, informează bbc.com.

Daniel Craig a confirmat că va juca din nou rolul James Bond
Actorul britanic Daniel Craig a confirmat în emisiunea "The Late Show" de la televiziunea CBS că va juca din nou rolul agentului secret James Bond, potrivit BBC.

Cinci versiuni ale capodoperei "Floarea soarelui", de Van Gogh, vor fi prezentate printr-un eveniment live special pe Facebook - VIDEO
Cinci versiuni ale capodoperei "Floarea soarelui", de Vincent van Gogh, vor fi reunite de pe trei continente pentru prima dată, luni, prin livestreaming, a anunţat Muzeul "Van Gogh" din Amsterdam, potrivit AFP.

Hackerii care au atacat serverele HBO au publicat mai multe episoade nelansate din seriale ale televiziunii
Hackerii care au atacat serverele HBO au publicat mai multe episoade nelansate din seriale ale televiziunii, precum "Insecure" şi "Ballers", a anunţat, duminică, Associated Press, citată de Reuters.


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Mutari Mobila International