Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri News.ro online

 

Ziarul News.ro

Website: http://www.news.ro

Ziar inscris in categoria Online in judetul Bucuresti

Descriere:
News.ro iti ofera cele mai noi stiri interne si externe. Totul in timp real.

propune o publicatie

Ultimele stiri din News.ro de azi - Ziarul News.ro online


Avionul privat al actorului Charlie Sheen a fost percheziţionat de o brigadă antidrog, după o vacanţă în Mexic
Avionul privat al actorului Charlie Sheen a fost percheziţionat de o echipă antidrog alcătuită din vameşi şi câini antrenaţi special, pe aeroportul Brown Field din San Diego, după ce aeronava a fost obligată de poliţia federală americană să aterizeze. Autorităţile nu au găsit obiecte suspecte la bord, informează contactmusic.com.

O versiune alb negru a filmului ”Logan” va fi lansată în cinematografe în luna mai
O versiune alb negru a filmului ”Logan” cel mai recent spin-off inspirat din franciza ”X-Men”, care a impresionat în box office-ul mondial, va fi lansată într-o serie limitată de cinematografe din Statele Unite pe 16 mai, informează site-ul revistei Variety.

Geaca de piele pe care actorul Patrick Swayze a purtat-o în filmul ”Dirty Dancing”, vândută cu 62.500 de dolari
Geaca de piele pe care actorul american Patrick Swayze a purtat-o în filmul ”Dirty Dancing” a fost vândută cu 62.500 de dolari la o licitaţie care a avut loc vineri în Los Angeles, informează bbc.com.

”Cel mai bun job din lume” - Ghidul Michelin angajează inspectori de restaurante
Ghidul Michelin a anunţat recent că scoate la concurs un post de inspector pentru restaurantele din oraşul New York. Detalii insolite despre acest loc de muncă, despre care pasionaţii de gastronomie spun că reprezintă ”cel mai bun job din lume”, au fost dezvăluite, vineri, într-un articol publicat pe site-ul CNN.com.

Salvador a devenit prima ţară din lume care interzice exploatarea minieră a metalelor
Salvador a devenit oficial prima ţară din lume care a interzis minele de exploatare a metalelor pe teritoriul său, considerând că această activitate este dăunătoare pentru mediul înconjurător şi pentru sănătatea publică, informează AFP.com.

Nano-maşini participă în acest weekend la o cursă inedită în sudul Franţei
O cursă automobilistică internaţională inedită va avea loc în acest weekend în sudul Franţei: Patru ”nano-bolizi”, invizibili cu ochiul liber şi alcătuiţi doar din câteva sute de atomi, vor concura pe o pistă de 50.000 de ori mai subţire decât grosimea unei linii trasate cu un pix pe o coală de hârtie, informează AFP.com.

China va începe să îşi construiască propria staţie spaţială în 2019
China va începe să îşi construiască propria staţie spaţială, ce va fi locuită în permanenţă de un echipaj uman, în anul 2019, după ce a reuşit de curând o misiune de realimentare cu carburant a unui laborator spaţial, pe orbită, cu ajutorul unui vehicul de tip cargo, denumit Tianzhou-1, au anunţat vineri oficialii chinezi care coordonează acest proiect spaţial, citaţi de Reuters.

Un muzeu al îngheţatei, deschis la Los Angeles. Îngheţata ”goth”, de culoare neagră, vedeta verii 2017
”Muzeul Îngheţatei”, o expoziţie cu elemente interactive, ai cărui vizitatori sunt încurajaţi să atingă şi să guste exponatele, a fost inaugurat recent în oraşul american Los Angeles, informează Reuters. Tot în Statele Unite, dar la New York, a fost fost în vânzare un sortiment insolit: îngheţata neagră, supranumită ”goth”, care este deja considerată vedeta verii anului 2017.

Aplicaţia Messenger Lite, disponibilă oficial şi în România
Facebook anunţă că versiunea simplificată a aplicaţiei Messenger este acum disponibilă, cu câteva excepţii, la nivel global.

Instagram a ajuns la 700 de milioane de utilizatori şi creşte din ce în ce mai repede
Facebook anunţă că, datorită numeroaselor noutăţi şi optimizări realizate în ultimele luni, Instagram a depăşit pragul de 700 de milioane de utilizatori.


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Mutari Mobila International