Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri News.ro online

 

Ziarul News.ro

Website: http://www.news.ro

Ziar inscris in categoria Online in judetul Bucuresti

Descriere:
News.ro iti ofera cele mai noi stiri interne si externe. Totul in timp real.

propune o publicatie

Ultimele stiri din News.ro de azi - Ziarul News.ro online


A fost lansată temă muzicală a CM de Formula 1, compusă de Brian Tyler - AUDIO
Americanul Brian Taylor, cunoscut pentru muzica din filme ca Iron Man 3, Now You See Me, Avengers, Age of Ultron, a compus tema muzicală a Campionatului Mondial de Formula 1, competiţie care va începe, în acest week-end în Australia, la Melborune.

Un ceas din aur care i-a aparţinut unui rege egiptean, cu o valoare estimată între 400.000 şi 800.000 de dolari, licitat în Dubai
Un ceas din aur care i-a aparţinut regelui egiptean Farouk, cu o valoare estimată între 400.000 şi 800.000 de dolari, va fi licitat în această săptămână în Dubai de casa Christie’s, scrie Reuters.

"Reverend May" şi "Gaşca Brexit", portretizaţi într-un volum de benzi desenate inspirat dintr-un serial TV din anii '60
Primele benzi desenate despre principalii actori politici britanici ai Brexitului, în care "joacă" "Reverend May", actualul premier, şi "Gaşca Brexit", din care fac parte "David Dealin’ Davis" şi "Boris "Captain Brexit" Johnson", vor fi publicate luna viitoare, inspiraţia fiind un program tv de copii din anii '60, relatează The Guardian.

Turnul Eiffel a fost închis duminică din cauza zăpezii
Turnul Eiffel a fost închis duminică dimineaţă din cauza zăpezii şi a gerului, monumentul parizian urmând să fie redeschis după-amiază, potrivit societăţii care îl administrează, citată de AFP.

RuPaul este primul travestit care a primit o stea pe bulevardul celebrităţilor de la Hollywood
RuPaul, în vârstă de 57 de ani, este primul travestit care a primit o stea pe bulevardul celebrităţilor de la Hollywood, potrivit BBC.

"La masa regelui", un eveniment gastronomic care va celebra tradiţiile culinare din 11 ţări europene
Nouăsprezece castele-muzee şi reşedinţe regale, între care Versailles, vor celebra în 2018 gastronomia şi tradiţiile culinare din 11 ţări europene, de la Austria la Portugalia, de la Belgia la Ungaria. Intitulat "À la table du roi/ La masa regelui" şi organizat de Résidences royales européennes (35 de milioane de vizitatori pe an), acest eveniment va avea forme diferite în funcţie de un loc sau altul: expoziţie, zi de studiu, banchet, degustare, ateliere.

Cererea de angajare completată de Steve Jobs cu patru decenii în urmă a fost adjudecată la licitaţie pentru 174.000 de dolari
Cererea de angajare completată de Steve Jobs cu patru decenii în urmă, care arată dorinţa fondatorului Apple de a lucra în industria tehnologiei şi a designului, a fost adjudecată la casa de licitaţie RR din Boston pentru suma de 174.757 de dolari.

Actorul indian Irrfan Khan, cunoscut din filmul "Slumdog Millionaire", a dezvăluit că se luptă cu o boală rară
Actorul indian Irrfan Khan, cunoscut pentru rolurile sale din blockbustere precum "Viaţa lui Pi/ Life of Pi" şi "Vagabondul milionar/ Slumdog Millionaire", şi-a anunţat vineri fanii că a fost diagnosticat cu o tumoră rară, informează AFP.

Rămăşiţele lui Salvador Dali au fost reînhumate, după efectuarea testului de paternitate
Rămăşiţele lui Salvador Dali au fost reînhumate în cripta aflată în muzeul care îi poartă numele din oraşul spaniol Figueres, după ce acestea au fost exhumate vara trecută în vederea efectuării testului de paternitate în cadrul procesului intentat de o ghicitoare care pretindea că este fiica artistului, scrie AFP.com.

Johnson îl acuză pe Putin de otrăvirea lui Skripal, Kremlinul respinge acuzaţia drept ”şocantă şi inexcuzabilă”
Şeful diplomaţiei britanice Boris Johnson consideră ”covârşitor de probabil” că preşedintele rus Vladimir Putin a ordonat să se folosească agentul neutotoxic novicioc împotriva fostului spion rus Serghei Skropal în oraşul englezesc Salisbury, o acuzaţie pe care Kremlinul a respins-o imediat drept ”şocantă şi inexcuzabilă”, scrie The Associated Press.


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Mutari Mobila International