Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri News.ro online

 

Ziarul News.ro

Website: http://www.news.ro

Ziar inscris in categoria Online in judetul Bucuresti

Descriere:
News.ro iti ofera cele mai noi stiri interne si externe. Totul in timp real.

propune o publicatie

Ultimele stiri din News.ro de azi - Ziarul News.ro online


O nouă companie media care se adresează copiilor va crea conţinuturi video pentru dispozitive mobile
Foşti manageri de la compania Walt Disney şi postul de televiziune Nickelodeon - deţinut de grupul Viacom - vor conduce o nouă companie media, ce a fost creată pentru a furniza conţinuturi video de entertainment pentru copiii cu vârste cuprinse între 2 şi 11 ani, au anunţat miercuri reprezentanţii noii firme, citaţi de Reuters.

Statele Unite şi Canada au contribuit la creşterea box office-ului cinematografic global în 2016; vânzările de bilete pe plan internaţional au stagnat
Vânzările mondiale de bilete în cinematografe au crescut în 2016 cu 1% şi au ajuns la un nivel record de 38,6 miliarde de dolari graţie creşterii box office-ului din Statelor Unite şi Canada, în contextul stagnării box office-ului internaţional, potrivit unor statistici oficiale date publicităţii miercuri de reprezentanţii acestei industrii, informează Reuters.

O fetiţă în vârstă de trei ani s-a întâlnit cu papa Francisc şi a încercat să îi ”fure” boneta papală. VIDEO
Estella Westrick, o fetiţă în vârstă de trei ani, a fost vedeta unui episod insolit petrecut miercuri, la Roma, când, în timpul unei întâlniri cu papa Francisc, i-a ”furat” suveranului pontif boneta papală pentru câteva secunde, informează CNN.

Un crustaceu fosilizat a primit o denumire ştiinţifică specială, în onoarea naturalistului David Attenborough
O fosilă aparţinând unui crustaceu care a trăit în urmă cu 430 de milioane de ani, descoperită într-o străveche rocă vulcanică, a primit o denumire ştiinţifică specială, care face trimitere la numele celebrului naturalist şi prezentator de televiziune britanic David Attenborough, informează BBC.

Labrador retriever se menţine pe primul loc în topul celor mai populare rase de câini din Statele Unite
Prietenosul şi jucăuşul labrador retriever s-a menţinut pe primul loc în topul celor mai populare rase de câini din Statele Unite în anul 2016, în timp ce neînfricatul rottweiler a reuşit cea mai mare urcare a sa din ultimii 20 de ani n acest clasament, informează Reuters.

Două fluvii sacre din nordul Indiei au fost înzestrate cu personalitate juridică
Gange şi Yamuna, două fluvii sacre din nordul Indiei, au fost înzestrate cu personalităţi juridice de instanţa din această ţară, cu scopul de a combate mai eficient poluarea acestor două cursuri de apă, informează AFP.com.

Jane Austen şi-a inventat căsătoriile, falsificând două certificate de nuntă
Scriitoarea Jane Austen, autoarea unor romane celebre, care descriu cu luciditate şi umor societatea britanică de la începutul secolului al XIX-lea, şi-a inventat căsătoriile cu doi bărbaţi, falsificând două certificate de nuntă, potrivit administratorilor Arhivelor din Hampshire, comitatul natal al romancierei, informează AFP.com.

YouTube a făcut accesibile videoclipuri cu conţinut gay, după presiuni ale unor membri ai comunităţii LGBTQ
Compania YouTube a făcut accesibile mai multe videoclipuri cu conţinut gay pe care le-a inclus în mod eronat în categoria materialelor restricţionate, în urma unor presiuni exercitate de membri ai comunităţii LGBTQ (lesbiene, gay, bisexuali şi transgender), între care s-a numărat şi duoul canadian Tegan şi Sara, informează The Guardian.

Lucrările de restaurare a mormântului lui Iisus, aflat în Ierusalim, au fost finalizate
O echipă compusă din oameni de ştiinţă şi istorici au finalizat lucrările de restaurare a mormântului lui Iisus, aflat în oraşul vechi din Ierusalim. Situl va fi redeschis pentru public în cursul zilei de miercuri, informează Reuters.

Donald Trump va deveni bunic pentru a noua oară
Donald Trump va deveni bunic pentru a noua oară în acest an. Eric Trump, fiul mijlociu al preşedintelui american, a anunţat luni că soţia lui, Lara, este însărcinată cu primul copil al cuplului, care se va naşte în luna septembrie, informează Reuters.


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Mutari Mobila International