Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri News.ro online

 

Ziarul News.ro

Website: http://www.news.ro

Ziar inscris in categoria Online in judetul Bucuresti

Descriere:
News.ro iti ofera cele mai noi stiri interne si externe. Totul in timp real.

propune o publicatie

Ultimele stiri din News.ro de azi - Ziarul News.ro online


Putin a dansat la nunta ministrului de Externe al Austriei înainte de întâlnirea cu Merkel - VIDEO
Preşedintele rus, Vladimir Putin, a participat sâmbătă la nunta ministrului de Externe austriac, Karin Kneissl, înainte să se îndrepte spre Berlin pentru o întâlnire cu cancelarul german, Angela Merkel, scrie Washington Post.

Cineastul ucrainean Oleg Sentsov nu mai crede în eliberare, potrivit verişoarei sale
Cineastul ucrainean Oleg Sentsov, după aproape 100 de zile de greva foamei într-o închisoare din Rusia, "îşi pierde speranţa" şi "nu mai crede" în eliberare, afirmă verişoara sa citată de AFP.

Scarlett Johansson, cel mai bine plătită actriţă din lume, potrivit clasamentului întocmit de revista Forbes
Rolul din filmul Marvel cu supereroi "Avengers: Infinity War" a propulsat-o pe Scarlett Johansson pe prima poziţie în lista anuală a celor mai bine plătite actriţe din lume întocmită de Forbes, devansând-o pe Angelina Jolie, relatează Reuters.

Un poster de concert al formaţiei Pearl Jam arată trupul lui Trump în putrefacţie pe peluza în flăcări de la Casa Albă
Un poster de concert al formaţiei grunge Pearl Jam înfăţişează trupul preşedintelui SUA, Donald Trump, în putrefacţie, pe peluza în flăcări de la Casa Albă.

Phil Collins este de acord ca formaţia Genesis să se reunească, cu fiul său la tobe
Phil Collins a declarat într-un interviu pentru revista The Rolling Stone că este deschis ideii ca formaţia Genesis să se reunească şi crede că fiul său ar putea să-l înlocuiască la tobe, scrie consequenceofsound.net.

Oleg Sentsov, aflat în greva foamei într-o închisoare din Rusia, "vrea să trăiască" dar "nu are intenţia de a se opri"
Cineastul ucrainean Oleg Sentsov, în greva foamei de peste trei luni, într-o închisoare din Rusia, "vrea şi speră să trăiască" dar "nu are intenţia de a se opri" în ciuda deteriorării stării sale de sănătate, a indicat miercuri o jurnalistă şi activistă rusă care l-a întâlnit, potrivit AFP.

Guvernul german adoptă un proiect de lege cu privire la un ”al treilea gen”
Guvernul german a adoptat miercuri un text care legalizează un ”al treilea gen” pe certificatele de naştere, făcând din ţară un precursor în Europa în recunoaşterea persoanelor intersexuale, relatează AFP.

O statuie a unui copil în echipament de protecţie, instalată la Fukushima, deranjează la peste şapte ani de la catastrofă
O statuie uriaşă reprezentând un copil în combinezon galben de protecţie contra radioactivităţii, instalată în oraşul japonez Fukushima, a provocat critici într-o regiune care luptă să-şi refacă reputaţia după accidentul nuclear din martie 2011, relatează AFP.

Academia Europeană de Film, apel către Putin pentru eliberarea cineastului Oleg Sentsov: Domnule preşedinte, aveţi milă!
Academia Europeană de Film (EFA) face un apel pentru eliberarea cineastului ucrainean Oleg Sentsov, care de mai bine de trei luni este în greva foamei. Reprezentanţii instituţiei îl roagă pe Vladimir Putin: "Domnule preşedinte, aveţi milă, eliberaţi-l pe Oleg Sentsov!".

Bătaie pe teren la un meci de fotbal feminin din Argentina. Patru jucătoare au ajuns la spital - VIDEO
Patru jucătoare au ajuns la spital după o bătaie pe teren la meciul Universitario – Libertad, care s-a disputat la sfârşitul săptămânii trecute, în Argentina, relatează presa internaţională.


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Mutari Mobila International