Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri News.ro online

 

Ziarul News.ro

Website: http://www.news.ro

Ziar inscris in categoria Online in judetul Bucuresti

Descriere:
News.ro iti ofera cele mai noi stiri interne si externe. Totul in timp real.

propune o publicatie

Ultimele stiri din News.ro de azi - Ziarul News.ro online


Filmul „Star Wars: The Last Jedi” a generat încasări de 450 de milioane de dolari la nivel mondial în weekendul de debut
Filmul „Star Wars: Ultimii Jedi/ Star Wars: The Last Jedi” a generat încasări de 450 de milioane de dolari din vânzarea de bilete la nivel mondial în weekendul de debut, a anunţat, duminică, compania Walt Disney, informează Reuters.

Scheletul unui mamut lânos, vândut pentru aproape 550.000 de euro la o licitaţie organizată în Franţa
Scheletul aproape intact al unui mamut lânos, care a trăit în urmă cu cel puţin 10.000 de ani, a fost vândut pentru aproximativ 550.000 de euro, sâmbătă, la o licitaţie organizată în oraşul francez Lyon, informează AFP.com.

Puigdemont a urmărit meciul Girona – Getafe la o cafenea din Bruxelles
Carles Puigdemont, preşedintele destituit al Cataloniei, a urmărit, duminică, meciul Girona – Getafe, din etapa a XVI-a a LaLiga, la o cafenea din Bruxelles.

Rose McGowan, către Meryl Streep şi ale actriţe care vor purta ţinute negre la gala Globurilor de Aur: Vă detest ipocrizia
Actriţa Rose McGowan, una dintre femeile care l-au acuzat pe producătorul Harvey Weinstein de viol, a reacţionat la intenţia altor actriţe, printre care şi Meryl Streep, de a purta ţinute negre la gala Globurilor de Aur, într-un protest tăcut faţă de inegalitatea de gen. Ea le-a transmis acestora că tăcerea lor este problema şi că le detestă ipocrizia, informează hollywoodreporter.com.

Alec Baldwin l-a interpretat pe Trump într-o ediţie specială a „SNL”: Războiul cu Crăciunul s-a încheiat şi va fi înlocuit cu cel împotriva Coreei de Nord - VIDEO
Actorul Alec Baldwin l-a interpretat pe Donald Trump într-o ediţie specială a emisiunii „Saturday Night Live” („SNL”), în care preşedintele american transmite un mesaj de Crăciun de la Casa Albă, împodobeşte un brad „al ruşinii” şi afirmă că războiul cu Crăciunul s-a încheiat şi va fi înlocuit curând cu cel împotriva Coreei de Nord, informează CNN.

Divorţul cântăreţei Mel B de producătorul Stephen Belafonte a fost finalizat
Divorţul cântăreţei Mel B de producătorul Stephen Belafonte a fost finalizat, vineri, la nouă luni după ce a fost intentat, cei doi punând capăt unui mariaj care a durat un deceniu, informează Daily Mail.

Actriţele vor purta ţinute negre la gala Globurilor de Aur, în semn de protest faţă de inegalitatea de gen – presă
Actriţele plănuiesc să poarte ţinute negre la gala Globurilor de Aur, în semn de protest faţă de inegalitatea de gen, precum şi de recunoaştere a valului de acuzaţii de hărţuire şi agresiune sexuală care au fost lansate recent în industriile de film şi de televiziune, informează nme.com.

NASA a descoperit un întreg sistem solar cu opt planete - VIDEO
NASA a descoperit un sistem solar asemănător celui în care se află Pământul, care are opt planete, potrivit The Independent.

SUA abrogă neutralitatea Netului, un principiu fondator al Internetului
Comisia Federală americană a Comunicaţiilor (FCC) a pus capăt joi, prin vot, garanţiei unui tratament egal al fluxurilor de date ale operatorilor, relatează Le Monde.

Jennifer Lawrence va interpreta rolul principal într-un film despre ultima femeie care a fost executată în Islanda
Actriţa Jennifer Lawrence, premiată cu Oscar, va interpreta rolul principal într-un film bazat pe romanul „Burial Rites”, scris de autoarea australiană Hannah Kent, despre ultima femeie care a fost executată în Islanda, în anul 1830, informează The Guardian.


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Mutari Mobila International