Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri News.ro online

 

Ziarul News.ro

Website: http://www.news.ro

Ziar inscris in categoria Online in judetul Bucuresti

Descriere:
News.ro iti ofera cele mai noi stiri interne si externe. Totul in timp real.

propune o publicatie

Ultimele stiri din News.ro de azi - Ziarul News.ro online


Facebook a lansat o bază de date pentru informaţii privind cheltuielile advertiserilor pentru promovare politică
Facebook a lansat marţi o bază de date prin care va furniza informaţii referitoare la cheltuielile advertiserilor pentru promovare politică şi privind probleme de importanţă naţională, înainte de alegerile pentru Congres, relatează Reuters.

Patru opere ale lui Banksy sunt scoase la vânzare de casa Artcurial din Paris. Au fost luate măsuri pentru a preîntâmpina o nouă provocare
Patru opere ale artistului Banksy sunt scoase la licitaţie miercuri, la casa Artcurial din Paris, şi toate măsurile de precauţie au fost luate pentru a preîntâmpina o nouă provocare, care nu este exclusă, mai ales după evenimentul din această lună de la Sotheby's, când tabloul "Girl with Balloon" s-a autodistrus parţial.

(P) Anvelopele Continental all season au primit cel mai bun calificativ de la AutoBild
AllSeasonContact a fost evaluată cu calificativul „ideal” de către publicatia AutoBild, în cadrul testului efectuat pe 27 de modele de anvelope all season. Specialiştii au testat anvelope cu dimensiunea de 195/65 R 15, evaluând 16 criterii pe carosabilul înzăpezit, umed şi uscat. Vehiculul de test a fost un VW Golf 7.

(P) Continental este dublu câştigător la testul anvelopelor de iarnă ADAC 2018
Anvelopele de iarnă Continental au devenit câştigătoare cu ambele dimensiuni testate în cea mai noua competiţie a anvelopelor de iarnă, realizată de cluburile automobilistice ADAC, ÖAMTC şi TCS din Germania, Austria, respectiv Elveţia.

Cristiano Ronaldo, cu ceas de 2 milioane de euro la conferinţa de presă de dinaintea meciului cu Manchester United
Atacantul echipei Juventus Torino, Cristiano Ronaldo, a fost prezent, luni, la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Manchester United din Liga Campionilor, şi a purtat un ceas de 2 milioane euro, informează cotidianul AS.

China inaugurează cel mai lung pod maritim din lume, care conectează Hong Kong, Macao şi Zhuhai
Preşedintele chinez, Xi Jinping, a fost prezent marţi la inaugurarea celui mai lung pod maritim din lume, cel care conectează Hong Kong, Macao şi oraşul chinez Zhuhai, scrie Reuters.

Strabismul ar sta la originea geniului lui Leonardo da Vinci - studiu
Leonardo da Vinci ar fi putut avea strabism, care i-ar fi mărit câmpul vizual şi percepţia profunzimii, contribuind la sensul perspectivei, potrivit unui studiu britanic.

Uraganul Willa, care se îndreaptă către Mexic, se intensifică şi devine furtună de categoria a 5-a
Uraganul Willa, care se îndrepată către coasta mexicană, la sud de Mazatlan, s-a intensificat şi a devenit o furtună potenţial catastrofală de categoria a 5-a, a anunţat luni Centrul naţional american al Uraganelor (NHC), relatează The Associated Press.

Nouă bărbaţi, cercetaţi după ce au achiziţionat droguri din Spania şi Olanda, iar apoi le-au vândut în cluburi şi localuri din Bucureşti. VIDEO
Nouă bărbaţi sunt cercetaţi după ce au achiziţionat droguri din Spania şi Olanda, apoi le-au vândut în cluburi şi localuri din Bucureşti. În urma percheziţiilor făcute de poliţişti şi procurorii DIICOT, au fost confiscate peste 1.200 de grame de cannabis şi aproape 1.000 de comprimate de ecstasy. Trei dintre bărbaţi au fost arestaţi preventiv, iar un altul se află sub control judiciar.

Tramvaiele 16 şi 21 revin, începând de duminică, pe traseul iniţial, cu întoarcere la Piaţa Sf. Gheroghe
Tramvaiele 16 şi 21 vor reveni, începând de duminică, pe traseul iniţial, urmând să întoarcă din nou la Piaţa Sf. Gheorghe, anunţă vineri STB (fost RATB).


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Mutari Mobila International