Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri News.ro online

 

Ziarul News.ro

Website: http://www.news.ro

Ziar inscris in categoria Online in judetul Bucuresti

Descriere:
News.ro iti ofera cele mai noi stiri interne si externe. Totul in timp real.

propune o publicatie

Ultimele stiri din News.ro de azi - Ziarul News.ro online


Paul McCartney, pe scenă alături de Ringo Starr şi Ronnie Wood - VIDEO
Paul McCartney a cântat duminică seară, la O2 Arena din Londra, alături de toboşarul Ringo Starr, fostul său coleg din The Beatles, şi de chitaristul Ronnie Wood, de la The Rolling Stones.

Kremlinul ar trebui să joace un rol de prim-plan în rapul rus în loc să-l cenzureze, afirmă Putin, care apără înjurăturile ca făcând parte din cultura comună; ”Avem tot felul de părţi de corp şi nu este ca şi cum le-am expune mereu şi oricum”
Vladimir Putin consideră că Kremlinul ar trebui să joace un rol de prim-plan în rapul rus în loc să-l cenzureze, relatează Reuters.

Desene inedite ale creatorului de modă Yves Saint Laurent, scoase la licitaţie la Paris - FOTO
O sută de desene inedite ale creatorului de modă Yves Saint Laurent, niciodată expuse, care au fost destinate unui proiect editorial la începutul anilor 1960, vor fi scoase la vânzare, miercuri, la Paris, a anunţat casa Cornette de Saint Cyr, citată de AFP.

Tulcea: Pompierii au salvat un câine care a căzut într-un lac. VIDEO
Pompierii au intervenit pentru a salva un câine care căzuse într-un lac din municipiul Tulcea, acesta fiind scos din apă, iar când s-a văzut în siguranţă a fugit.

Ultima emisiune "Saturday Night Live" a anului a imaginat o lume în care Trump nu ar fi fost ales preşedinte - VIDEO
Emisiunea finală din 2018 "Saturday Night Live" i-a reunit pe Alec Baldwin, ironizându-l pe Donald Trump, Ben Stiller s-a reîntors ca Michael Cohen, Robert De Niro în rolul lui Robert Mueller şi invitatul spisodului Matt Damon a fost Brett Kavanagh, într-un sketch "It’s a Wonderful Trump", în care au arătat cum ar fi fost lumea dacă Trump nu ar fi fost ales niciodată, potrivit Variety.

Egipt: Un mormânt de peste 4.400 de ani a fost descoperit în situl Saqqara
Mormântul unui preot datând de acum 4.400 de ani a fost descoperit în situl din Saqqara, în apropiere de Cairo, de către o misiune arheologică egipteană, au anunţat sâmbătă autorităţile, scrie AFP.

Un trofeu Oscar pentru "cel mai bun film" din 1947 a fost vândut la licitaţie pentru aproximativ 500.000 de dolari
Un trofeu al Academiei Americane de Film, decernat "celui mai bun film" din 1947, "Gentleman's Agreement", a fost vândut la licitaţie pentru aproximativ 500.000 de dolari. O altă statuetă a fost vândută cu 200.000 de dolari în cadrul unei licitaţii organizată vineri în Los Angeles, potrivit The Hollywood Report.

Harvey Weinstein s-ar fi lăudat că a întreţinut raporturi sexuale cu Jennifer Lawrence şi s-a ales cu un alt proces intentat de o actriţă necunoscută
Harvey Weinstein s-ar fi lăudat că a întreţinut relaţii sexuale cu actriţa Jennifer Lawrence iar o altă actriţă, a cărei identitate nu se cunoaşte, îl dă şi ea în judecată, fiind chemată în instanţă şi Compania The Weinstein, aceasta din urmă pretinzând că producătorul a hărţuit-o şi a agresat-o în repetate rânduri mai mult de doi ani, scrie The Hollywood Reporter.

Babe, moşi, Irozi, căiuţi, belciugari, la festivalul de datini şi obiceiuri "Florile Dalbe" de la Muzeul Satului
Babe, moşi, Irozi, căiuţi, belciugari vor fi prezenţi, în acest weekend, pe aleile Muzeului Naţional al Satului "Dimitrie Gusti" pentru a arăta vizitatorilor adevăratele tradiţii de iarnă din satele româneşti în cadrul festivalulului "Florile Dalbe".

Topul sculpturilor: Constantin Brâncuşi este cel mai scump artist licitat în 2018
"La Jeune fille sophistiquée (Nancy Cunard)/ Tânără sofisticată (Nancy Cunard)", o lucrare unică din bronz lustruit, realizată de Constantin Brâncuşi la Paris, în 1932, reprezintă cea mai scumpă adjudecare a unei sculpturi anul acesta, conducând un top dominat de lucrări de Alberto Giacometti, potrivit Artprice.


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Mutari Mobila International