Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri News.ro online

 

Ziarul News.ro

Website: http://www.news.ro

Ziar inscris in categoria Online in judetul Bucuresti

Descriere:
News.ro iti ofera cele mai noi stiri interne si externe. Totul in timp real.

propune o publicatie

Ultimele stiri din News.ro de azi - Ziarul News.ro online


Paul McCartney va lansa cel de-al 17-lea album al său la începutul toamnei - VIDEO
Paul McCartney a dezvăluit miercuri două piese inedite, "I Don't Know" şi "Come on to me", care vor face parte de pe viitorul album, cel de-al 17-lea, care va fi lansat la începutul toamnei.

Ambasadorul britanic în România, Paul Brummell, primit la Iaşi cu un steag britanic din 1801, o gafă atribuită de primărie prefecturii
Autorităţi locale din România au utilizat un steag britanic care nu se mai foloseşte de 200 de ani pentru a marca - incorect - vizita ambasadorului Marii Britanii, comentează Euronews.

Actriţa Eva Longoria, în vârstă de 43 de ani, a născut primul ei copil
Actriţa Eva Longoria, în vârstă de 43 de ani, a născut primul ei copil, un băiat pe nume Santiago Enrique, scrie dailymail.co.uk.

Osteria Francescana a fost desemnat cel mai bun restaurant din lume
Restaurantul Osteria Francescana din Modena condus de maestrul bucătar italian Massimo Bottura a primit marţi, la Bilbao, pentru a doua oară titlul de "cel mai bun restaurant din lume" în cadrul ceremoniei "50 Best Restaurants", notează AFP.

CM: Cântăreţul Maluma, victima unui furt la Moscova; I s-au furat bunuri de peste 780.000 de dolari
Cântăreţul columbian Maluma a fost victima unui furt la Moscova, lui fiindu-i furate bunuri de peste 780.000 de dolari din camera de hotel. Maluma a asista la meciul Columbia - Japonia, din grupa H de la Cupa Mondială.

Bustul din bronz al lui Cristiano Ronaldo, ţintă a ironiilor fanilor, a fost înlocuit la cererea familiei jucătorului
Bustul din bronz al internaţionalului portughez Cristiano Ronaldo, amplasat anul trecut în faţa aeroportului din Madeira, a fost înlocuit la solicitarea familiei fotbalistului, după ce a generat numeroase ironii din partea fanilor, relatează Madeira Island News.

OMS: Jucatul compulsiv de jocuri video, o nouă tulburare mentală
Jucatul compulsiv de jocuri video este considerat de-acum o nouă tulburare mentală, anunţă luni Organizaţia Mondială a Sănătăţii, o hotărâre care ar putea să conducă la o stigmatizarea tinerilor, avertizează unii critici, relatează The Associated Press.

Modul inedit în care câţiva fani mexicani şi-au luat cu ei în Rusia prietenul pe care nu l-a lăsat soţia să meargă la CM
Câţiva fani mexicani merg peste tot în Rusia cu o fotografie în mărime naturală a prietenului lor, imprimată pe un carton. Ei spun că prietenul lor nu a fost lăsat de soţie să meargă la Cupa Mondială.

Beyonce şi Jay-Z anunţă lansarea unui album comun; Videoclipul primei piese a fost realizat la Luvru - VIDEO
La finalul concertului de pe London Stadium, Beyoncé şi Jay-Z au anunţat apariţia surpriză a unui album comun. Videclipul primului cântec a fost realizat la muzeul Luvru din Paris.

Cupa Mondială: Porcul Marcus, pisica Ahile sau elefantul Nelly, pe urmele caracatiţei Paul
Cupa Mondială de la FIFA 2018 este în curs de desfăşurare şi, pe lângă obiectivele şi entuziasmul de pe teren, înseamnă, de asemenea, o serie de animale care caută să-şi facă o reputaţie ca prezicători ai rezultatelor meciurilor. Porcul Marcus, Pisica Ahile sau Elefantul Nelly încearcă să calce pe urmele caracatiţei Paul, care a prezis rezultatele de la CM-2010.


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Mutari Mobila International