Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri News.ro online

 

Ziarul News.ro

Website: http://www.news.ro

Ziar inscris in categoria Online in judetul Bucuresti

Descriere:
News.ro iti ofera cele mai noi stiri interne si externe. Totul in timp real.

propune o publicatie

Ultimele stiri din News.ro de azi - Ziarul News.ro online


Valls: ”Părăsesc Partidul Socialist”
Fostul premier francez Manuel Valls a anunţat marţi, la RTL, că părăseşte Partidul Socialist (PS), după ce l-a susţinut pe Emmanuel Macron încă din primul tur al alegerilor prezidenţiale, şi că a fost ales în Essonne fără eticheta PS, relatează AFP.

O sculptură hiperrealistă care o înfăţişează pe Kate Moss nud va fi pusă în vânzare la Londra pentru suma de 25.000 de lire sterline
O sculptură hiperrealistă care o înfăţişează pe Kate Moss nud şi fără braţe a fost expusă la Opera Gallery din Londra şi va fi pusă în vânzare pentru suma de 25.000 de lire sterline (31.800 de dolari), informează Reuters.

Curtea Supremă a SUA acceptă să examineze cazul patiserului care a refuzat să prepare un tort pentru o nuntă gay
Curtea Supremă a Statelor Unite a anunţat că va examina un caz emblematic cu privire la un patiser care a refuzat să prepare un tort de nuntă pe motiv că cuplul care l-a comandat este homosexual, ceea ce-i afecta, afirmă brutarul, convingerile religioase, relatează AFP.

Gherila FARC a terminat de predat armele în Columbia, anunţă ONU
Gherila Forţelor armate revoluţionare (FARC, marxiste) a încheiat predarea armelor misiunii ONU în Columbia, conform acordului de pace care pune capăt perioadei de peste o jumătate de secol de conflict, a anunţat luni misiunea, relatează AFP.

Actorul Charlie Sheen, dat în judecată de o altă fostă iubită
Actorul american Charlie Sheen a fost dat în judecată de o altă fostă iubită pentru că ar fi expus-o la pericolul de a contacta virusul HIV şi pentru că a convins-o să nu ia medicamente antiretrovirale, scrie Variety.

Obréjan, francez cu origini româneşti, primul câştigător al unui cunoscut concurs pentru bebeluşi, a murit la 92 de ani
Maurice Obréjan, francez cu origini româneşti, primul câştigător al unui cunoscut concurs de frumuseţe pentru bebeluşi, a murit la vârsta de 92 de ani, anunţă AFP.

Twitter a suspendat contul hackerului The Dark Overlord
Twitter a suspendat contul hackerului sau grupului The Dark Overlord, cunoscut mai ales pentru faptul că reuşit, la începutul acestui an, să sustragă companiei Netflix cel de-al cincilea sezon al serialului ”Orange Is the New Black”, scrie Variety.

Un sat indian îşi schimbă numele în ”Trump”
Marora, un sat sărac din statul indian Haryana (nord), care se învecinează cu New Delhi, şi-a schimbat vineri numele în ”satul Trump”, un omagiu adus preşedintelui american, înainte de vizita în Statele Unite a premierului indian Narendra Modi, relatează AFP.

(P) Chef Horia Vîrlan a gătit în cea mai nouă staţie Rompetrol deschisă în Bucureşti
Chef Horia Vîrlan a gătit, joi, la evenimentul de lansare a celei mai noi staţii de carburanţi din Bucuresti, aflata pe strada Valea Oltului nr. 93-95, din Sectorul 6. Maestrul bucătar le-a pregătit celor prezenţi salate din legume proaspete care se regăsesc de acum în meniul tuturor restaurantelor „hei” din benzinăriile Rompetrol.

Angus Young, invitatul special al trupei Guns N'Roses la concertul din Hanovra, care a fost întrerupt de o furtună puternică. VIDEO
Chitaristul Angus Young, membru fondator al grupului AC/DC, a fost invitatul special al trupei Guns N'Roses la concertul din Hanovra, susţinut joi seară, care a fost întrerupt timp de 90 de minute de o puternică furtună.


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Mutari Mobila International