Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri News.ro online

 

Ziarul News.ro

Website: http://www.news.ro

Ziar inscris in categoria Online in judetul Bucuresti

Descriere:
News.ro iti ofera cele mai noi stiri interne si externe. Totul in timp real.

propune o publicatie

Ultimele stiri din News.ro de azi - Ziarul News.ro online


Oscar 2017: Cine va câştiga, cine ar trebui să câştige – Analiză The Hollywood Reporter
Scott Feinberg, jurnalist al publicaţiei The Hollywood Reporter (THR), specialist în sezonul premiilor cinematografice, şi Todd McCarthy, directorul departamentului de critică de film de la THR, au realizat de curând o analiză care încearcă să prezică numele învingătorilor la gala premiilor Oscar, prezentând în acelaşi timp preferinţele lor în ceea ce priveşte filmele şi artiştii care ar trebui să câştige aceste trofee prestigioase.

Oscar 2017: ”La La Land” şi ”Moonlight”, protagoniştii unui duel în doi pentru titlul de cel mai bun film al anului
Musicalul ”La La Land, care a egalat recordul de nominalizări la Oscar primite de un singur film într-un an, deţinut ex aequo de peliculele ”Titanic” (1997) şi ”All About Eve” (1950), va concura la 14 categorii de trofee şi pare să deţină statutul de principal favorit la categoria ”cel mai bun film al anului”. Singurul lungmetraj care are potenţialul de a îi ”fura” trofeul suprem este, potrivit criticilor de specialitate, drama ”Moonlight”.

Premiile Oscar: Scurtă istorie a protestelor de la premiile Academiei de film americane. VIDEO
După alegerea lui Donald Trump în funcţia de preşedinte al Statelor Unite, artiştii de la Hollywood au profitat de orice eveniment în care au fost atribuite premii cinematografice pentru a-şi exprima opoziţia faţă de liderul de la Casa Albă. Gala Oscarurilor din 2017 nu va face probabil excepţie de la regulă, cu atât mai mult cu cât această ceremonie are în spate o istorie îndelungată în ceea ce priveşte protestele politice, informează telerama.fr.

Premiile Oscar: Momente care au schimbat destinul galelor Academiei de film americane
Atunci când oamenii vorbesc despre momentele memorabile de la premiile Oscar, ei menţionează de obicei discursuri celebre, aşa cum au fost cele rostite de Sacheen Littlefeather, Sally Field şi Cuba Gooding Jr. De-a lungul anilor au existat însă şi alte momente importante care au modelat ”ADN”-ul Oscarurilor din zilele noastre. Multe dintre ele s-au produs în absenţa obiectivelor camerelor de filmat, nu sunt cunoscute de publicul larg, însă efectele lor sunt de durată, afirmă Tim Gray, critic de film al revistei Variety.

Premiile Oscar - Origine, evoluţie, structura AMPAS, procesul de votare şi tipologia trofeelor atribuite
Premiile Academiei - sau Oscarurile - sunt trofee cinematografice americane, decernate în fiecare an începând din 1929, la Los Angeles, care recompensează excelenţa producţiilor cinematografice. Atribuirea acestor distincţii în 24 de domenii de activitate, ce au fost alese pentru a reprezenta profesiile aferente creaţiei cinematografice (regie, interpretare, scenariu, meserii tehnice), este organizată, administrată şi coordonată de asociaţia profesională Academia de film americană (Academy of Motion Picture Arts and Sciences - AMPAS).

Zmeura de Aur 2017: ”Batman v Superman: Dawn of Justice” şi ”Hillary's America” au câştigat câte patru trofee. VIDEO
Lungmetrajul ”Batman v Superman: Dawn of Justice” şi un documentar care o critică pe Hillary Clinton, candidata Partidului Democrat la alegerile prezidenţiale din Statele Unite, intitulat ”Hillary's America”, au câştigat fiecare patru trofee, sâmbătă, la Los Angeles, la gala premiilor Zmeura de Aur, distincţii ce recompensează cele mai slabe prestaţii actoriceşti şi filme din anul precendent, informează Reuters.

Capela Sixtină, fotografiată cu o precizie ieşită din comun, în cadrul unui proiect cultural inedit
Capela Sixtină, capodoperă a artei Renaşterii, cunoscută în special datorită boltei sale pictate de Michelangelo, va putea fi admirată în cele mai mici detalii ale sale graţie unui proiect fotografic inedit, au anunţat reprezentanţii Muzeelor Vaticanului, citaţi de AFP.com.

Hunedoreanul Avram Iancu va înota timp de 60 zile de-a lungul celor 2.860 de kilometri ai Dunării, inspirat de un roman al lui Jules Verne
Hunedoreanul Avram Iancu, bibliotecar în Petroşani, intenţionează să parcurgă cei 2.860 de kilometri ai Dunării înotând fără costum de neopren sau alt accesoriu specific nataţiei. Bărbatul va începe aventura pe 20 iunie din Munţii Pădurea Neagră şi doreşte să ajungă în Portul Sulina pe 20 august 2017. Avram Iancu este cunoscut şi pentru reuşita sa de a traversa Canalul Mânecii după 18 ore de înot continuu.

Actorul Patrick Stewart a anunţat că se retrage din franciza ”X-Men”
Actorul britanic Patrick Stewart, interpretul profesorului Charles Xavier din franciza ”X-Men”, a anunţat vineri că a luat decizia de a se retrage din această serie cinematografică, informează New Musical Express.

Nigel Farage se teme să iasă din casă pentru că este prezentat negativ de presa din M. Britanie
Europarlamentarul Nigel Farage susţine că îi este teamă să se plimbe pe străzi din cauza modului în care presa britanică îl ”demonizează”. Recent, un protestatar aproape l-a lovit cu un ou pe fostul lider UKIP, în timp ce aceasta făcea campanie în Stoke Central, relatează BBC.


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Mutari Mobila International