Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Incomod online

 

Ziarul Incomod

Website: http://www.incomod-media.ro

Ziar inscris in categoria Locale in judetul Dambovita

Descriere:
Incomod - Cel mai tare ziar din Dambovita. Dezvaluiri, anchete, reportaje, stiri, sport.

propune o publicatie

Ultimele stiri din Incomod de azi - Ziarul Incomod online


FOTBAL: CSȘ Târgoviște, învinsă la scor de Olimpia Cluj în campionat

Articol original INCOMOD MEDIA www.incomod-media.ro

Echipa de fotbal feminin a Clubului Sportiv Școlar Târgoviște a fost lovită în plin în etapa a 14-a a Superligii. Pe teren propriu, formația antrenată de Mihai Tătăranu a fost depășită clar de Olimpia Cluj, campioana României.

The post FOTBAL: CSȘ Târgoviște, învinsă la scor de Olimpia Cluj în campionat appeared first on incomod-media.ro.

BASCHET: CSȘ-CSM Târgoviște s-a calificat în semifinalele turneului final al CN U18 cu maximum de puncte

Articol original INCOMOD MEDIA www.incomod-media.ro

Echipa de baschet feminin CSȘ-CSM Târgoviște este de neoprit la turneul final al Campionatului Național U18 găzduit de Târgu Secuiesc în această săptămână. Formația antrenată de Cătălin Tănase a urcat în această după-amiază în semifinalele competiției cu maximum de puncte.

The post BASCHET: CSȘ-CSM Târgoviște s-a calificat în semifinalele turneului final al CN U18 cu maximum de puncte appeared first on incomod-media.ro.

TIMP LIBER: Peştera Ialomiţei şi muzeele din Dâmboviţa sunt deschise în ziua de 1 Mai

Articol original INCOMOD MEDIA www.incomod-media.ro

Conducerea Complexului Naţional Muzeal "Curtea Domnească" din Târgovişte a gândit un program special de vizitare pentru ziua de 1 Mai. Prin urmare, puteţi alege să petreceţi câteva ore, făcând un periplu prin instituţiile de cultură din Târgovişte sau mergând la Ansamblul Brâncovenesc de la Potlogi ori în Bucegi, la Peştera Ialomiţei.

The post TIMP LIBER: Peştera Ialomiţei şi muzeele din Dâmboviţa sunt deschise în ziua de 1 Mai appeared first on incomod-media.ro.

ATENŢIE! Vânzătorii ambulanţi sunt puşi pe furat bani şi bunuri de valoare!

Articol original INCOMOD MEDIA www.incomod-media.ro

Poliţiştii târgovişteni efectuează cercetări pentru identificarea unor vânzătoare ambulante de produse de curăţenie, care au sustras din locuinţa unui bătrân de 87 de ani o geantă în care se aflau 8.000 de lei şi mai multe documentele, între care actele de proprietate ale apartamentului.

The post ATENŢIE! Vânzătorii ambulanţi sunt puşi pe furat bani şi bunuri de valoare! appeared first on incomod-media.ro.

DÂMBOVIŢA: Ambasadorul Republicii Venezuela, în vizită la Universitatea Valahia

Articol original INCOMOD MEDIA www.incomod-media.ro

Excelența Sa Victor R. Carazo, Ambasadorul Republicii Bolivariene Venezuela în România, a fost prezent astăzi, 28 aprilie 2017, în Campusul Universității Valahia din Târgoviște pentru a participa la deschiderea Catedrei Onorifice „Simon Bolivar”.

The post DÂMBOVIŢA: Ambasadorul Republicii Venezuela, în vizită la Universitatea Valahia appeared first on incomod-media.ro.

TÂRGOVIŞTE: Piaţa 1 Mai va fi închisă pentru curăţenie generală!

Articol original INCOMOD MEDIA www.incomod-media.ro

În data de 01.05.2017, Piaţa Agroalimentară 1 Mai din Târgovişte va fi închisă pentru acţiuni de curăţenie generală. Primăria cere scuze pentru disconfortul creat şi vă asigură că se preocupă pentru a oferi cele mai bune condiţii de utilizare a acestui spaţiu comercial.

The post TÂRGOVIŞTE: Piaţa 1 Mai va fi închisă pentru curăţenie generală! appeared first on incomod-media.ro.

DÂMBOVIŢA: Oraşul Titu a devenit multicolor, după modelul vest-european! FOTO

Articol original INCOMOD MEDIA www.incomod-media.ro

În Titu s-au schimbat multe, în mandatul primarului Traian Niculae. Astăzi, ne oprim la capitolul estetică. S-au reabilitat faţadele blocurilor, s-au plantat mii de flori, s-au amenajat noi spaţii verzi, s-au trasat marcajele rutiere, iar maldărele de gunoaie au dispărut. Într-un cuvânt, Titu a urmat exemplul oraşelor vest-europene şi a înfrumuseţat urbea prin cromatică.

The post DÂMBOVIŢA: Oraşul Titu a devenit multicolor, după modelul vest-european! FOTO appeared first on incomod-media.ro.

UMANITAR: Crucea Roşie Dâmboviţa îşi continuă misiunea în Republica Moldova

Articol original INCOMOD MEDIA www.incomod-media.ro

Voluntarii Crucii Roşii Dâmboviţa au împărţit, ieri - 27 aprilie 2017, pachete cu alimente şi materiale pentru igienă mai multor familii nevoiaşe din oraşul Ştefan Vodă - Republica Moldova.

The post UMANITAR: Crucea Roşie Dâmboviţa îşi continuă misiunea în Republica Moldova appeared first on incomod-media.ro.

DÂMBOVIŢA: Parcul Central Pucioasa va deveni cel mai frumos din judeţ! FOTO

Articol original INCOMOD MEDIA www.incomod-media.ro

Primarul oraşului Pucioasa, Constantin Ana, este încrezător că va reuşi, prin atragerea de fonduri europene nerambursabile, să transforme localitatea într-o staţiune turistică în adevăratul sens al cuvântului. Şi cum nu vrea să rateze nicio şansă de finanţare, în prezent, se lucrează intens pentru întocmirea documentaţiilor necesare. Spre exemplu, unul dintre proiecte vizează o schimbare peisagistică a zonei centrale.

The post DÂMBOVIŢA: Parcul Central Pucioasa va deveni cel mai frumos din judeţ! FOTO appeared first on incomod-media.ro.

VOLEI: Antrenorul Dragan Nesic, foarte aproape de despărțirea de CSM Târgovişte!

Articol original INCOMOD MEDIA www.incomod-media.ro

Sârbul Dragan Nesic păstrează șanse reduse de a mai fi antrenorul echipei de volei feminin al Clubului Sportiv Municipal Târgoviște în sezonul 2017-2018. Ratarea primelor două locuri în ultima stagiune duce conducerea clubului dâmbovițean să-l tragă pe linie moartă pe tehnicianul care câștigat doar bronzul cu formația de lângă Turnul Chindiei, după ce aceasta a terminat pe locul 3 în Divizia A1. Președintele Ciprian Prisăcaru spune că în curând se va face o analiză completă a echipei, iar apoi se vor lua mai multe decizii în rândul acesteia.

The post VOLEI: Antrenorul Dragan Nesic, foarte aproape de despărțirea de CSM Târgovişte! appeared first on incomod-media.ro.


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Mutari Mobila International