Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Incomod online

 

Ziarul Incomod

Website: http://www.incomod-media.ro

Ziar inscris in categoria Locale in judetul Dambovita

Descriere:
Incomod - Cel mai tare ziar din Dambovita. Dezvaluiri, anchete, reportaje, stiri, sport.

propune o publicatie

Ultimele stiri din Incomod de azi - Ziarul Incomod online


EXERCIŢIU: Accident rutier în Bucegi, urmat de declanşarea planului roşu de intervenţie! FOTO

Articol original INCOMOD MEDIA www.incomod-media.ro

Două exerciţii organizate după scenarii aproape ca în realitate s-au consumat joi, 19 octombrie 2017, în zona de munte a judeţului Dâmboviţa, pe teritoriul comunei Moroieni. Participanţi la această desfăşurare de forţe: ISU Dâmboviţa, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi, Inspectoratul Judeţean de Poliţie, SRI, Direcţia de Sănătate Publică, Salvamont Dâmboviţa, Departamemntul Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean din Târgovişte, Serviciul de Ambulanţă Dâmboviţa, Filiala de Cruce Roşie, ISU Prahova, Serviciul de Ambulanţă Prahova şi Comitetele pentru Sittuaţii de Urgenţă din Moroieni şi Pietroşiţa.

The post EXERCIŢIU: Accident rutier în Bucegi, urmat de declanşarea planului roşu de intervenţie! FOTO appeared first on incomod-media.ro.

DÂMBOVIŢA: Liderii Cartel Alfa vorbesc despre o criză a lemnului de foc şi au cerut implicarea prefectului!

Articol original INCOMOD MEDIA www.incomod-media.ro

Sindicaliştii din judeţul Dâmboviţa par să fie mai preocupaţi decât şefii admnistraţiilor publice locale de soarta cetăţenilor din mediul rural care îşi încălzesc locuinţele cu lemne. La solicitarea liderilor CNS Cartel Alfa, prefectul Antonel Jîjîie a convocat Comisia de Dialog Social pentru discuţii având ca temă tocmai această problemă.

The post DÂMBOVIŢA: Liderii Cartel Alfa vorbesc despre o criză a lemnului de foc şi au cerut implicarea prefectului! appeared first on incomod-media.ro.

DEPUTAT PSD: Ancheta împotriva Rovanei Plumb, un abuz marca DNA!

Articol original INCOMOD MEDIA www.incomod-media.ro

Oana Vlăducă, deputat PSD de Dâmboviţa, condamnă abuzurile DNA în cazul fostului ministru al Fondurilor Europene, Rovana Plumb, şi ea parlamentar de Dâmboviţa. Oana Vlăducă a invocat principiul imunităţii, care, în majoritatea statelor europene, are rolul de a proteja membri Guvernului şi ai Parlamentului de abuzurile unei alte puteri din stat. De aplicarea acestui principiu nu a beneficiat Rovana Plumb şi astfel s-a născut abuzul!

The post DEPUTAT PSD: Ancheta împotriva Rovanei Plumb, un abuz marca DNA! appeared first on incomod-media.ro.

DÂMBOVIŢA: 694 de joburi, 721 de participanţi la Bursă, 157 de persoane selectate pentru angajare!

Articol original INCOMOD MEDIA www.incomod-media.ro

157 de persoane din cele 721 care au participat astăzi la "Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi" organizată astăzi la Clubul Studenţilor din Târgovişte au fost selectate pe loc în vederea încadrării în muncă. La acţiune au fost prezenţi 64 de agenţi economici, cu o ofertă de 694 de joburi vacante. De asemenea, i-am remarcat şi pe reprezentanţii Ministerului de Interne, care le-au prezentat tinerilor oferta de şcolarizare a instituţiilor de învăţământ pentru agenţi de poliţie şi subofiţeri jandarmi şi pompieri, sesiunea ianuarie 2018.

The post DÂMBOVIŢA: 694 de joburi, 721 de participanţi la Bursă, 157 de persoane selectate pentru angajare! appeared first on incomod-media.ro.

DÂMBOVIŢA: Primăria Corbii Mari a inaugurat trei grădiniţe într-o singură zi! FOTO

Articol original INCOMOD MEDIA www.incomod-media.ro

Ionuţ Bănică, actualul primar al comunei Corbii Mari, din judeţul Dâmboviţa, demonstrează zi de zi concetăţenilor săi că promisiunile lansate în campania electorală din 2016 nu au fost vorbe aruncate în vânt, ci proiecte care prind contur. De joi, 19 octombrie 2017, preşcolarii din localitate beneficiază de trei grădiniţe moderne şi dotate ca la carte. Două în satul Ungureni şi una, realizată aproape de la zero, în Petreşti.

The post DÂMBOVIŢA: Primăria Corbii Mari a inaugurat trei grădiniţe într-o singură zi! FOTO appeared first on incomod-media.ro.

ATENŢIE! Muzeul de Istorie din Târgovişte va fi închis! Află ce te aşteaptă la redeschidere!

Articol original INCOMOD MEDIA www.incomod-media.ro

În perioada 22-31 octombrie, Muzeul de Istorie din Târgovişte va fi închis publicului vizitator pentru a se putea amenaja expoziţia "Aurul şi argintul antic al României", care acoperă, prin intermediul pieselor prezentate, aproximativ 6000 de ani de istorie, respectiv din neolitic pânã în perioada antichitãtii târzii. Expoziţia va fi vernisată pe 1 noiembrie şi va putea fi vizitată până în data de 2 februarie 2018.

The post ATENŢIE! Muzeul de Istorie din Târgovişte va fi închis! Află ce te aşteaptă la redeschidere! appeared first on incomod-media.ro.

DÂMBOVIŢA: 19.733 de fermieri au fost autorizaţi la plată în avans

Articol original INCOMOD MEDIA www.incomod-media.ro

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Dâmboviţa a autorizat la plată în avans 19.733 de fermieri, reprezentând 80,19% din totalul de 24.607 fermieri care au depus cerere unică în acest an. Actiunea va continua până la 30 noiembrie, urmând ca, începând cu data de 1 decembrie 2017, să fie plătite diferențele dintre cuantumul calculat și acordat în avans și plafonul financiar al fiecărei scheme, în condițiile îndeplinirii de către beneficiari a tuturor criteriilor de eligibilitate.

The post DÂMBOVIŢA: 19.733 de fermieri au fost autorizaţi la plată în avans appeared first on incomod-media.ro.

TELEORMAN: Muncitor în construcţii fura bani şi bijuterii din casele unde lucra!

Articol original INCOMOD MEDIA www.incomod-media.ro

Mai mulţi locuitori din comuna Suhaia, din judeţul Teleorman, au reclamat la Poliţie că persoane necunoscute le-au sustras din locuinţe diferite sume de bani şi bijuterii din aur. Cercetările i-au condus pe oamenii legii la un tânăr din localitate, în vârstă de 34 de ani, pe care victimele l-au tocmit, în perioada august-septembrie, să le execute diferite lucrări de renovare şi construcţie.

The post TELEORMAN: Muncitor în construcţii fura bani şi bijuterii din casele unde lucra! appeared first on incomod-media.ro.

Primăria TÂRGOVIŞTE, singura din România care a obţinut FONDURI pentru staţii de încărcare vehicule electrice!

Articol original INCOMOD MEDIA www.incomod-media.ro

Administraţia Fondului de Mediu a declarat eligibil proiectul Primăriei Târgovişte privind construirea a patru staţii de încărcare a vehiculelor electrice. În total, la nivel naţional, au fost aprobate 11 astfel de obiective, iar Târgovişte este singura unitate administrativ-teritorială din România care a obţinut această finanţare, documentaţiile celorlalte municipii din ţară fiind respinse din diferite motive.

The post Primăria TÂRGOVIŞTE, singura din România care a obţinut FONDURI pentru staţii de încărcare vehicule electrice! appeared first on incomod-media.ro.

DÂMBOVIŢA: Profită de vizitele ghidate în şantierul arheologic de la Geangoeşti!

Articol original INCOMOD MEDIA www.incomod-media.ro

Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească“ Târgoviște organizează, în perioada 23-25 octombrie 2017, între orele 10:00-13:00, vizite ghidate în şantierul arheologic Geangoeşti-Hulă, din comuna Dragomireşti. Publicul larg va avea ocazia să descopere vestigiile unui sat preistoric, de epocă eneolitită (eneo = cupru; litic = piatră). Aşezarea este datată în mileniul V înaintea erei noastre.

The post DÂMBOVIŢA: Profită de vizitele ghidate în şantierul arheologic de la Geangoeşti! appeared first on incomod-media.ro.


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Mutari Mobila International