Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Incomod online

 

Ziarul Incomod

Website: http://www.incomod-media.ro

Ziar inscris in categoria Locale in judetul Dambovita

Descriere:
Incomod - Cel mai tare ziar din Dambovita. Dezvaluiri, anchete, reportaje, stiri, sport.

propune o publicatie

Ultimele stiri din Incomod de azi - Ziarul Incomod online


Eroii-martiri si răspunderea magistraţilor

Articol original INCOMOD MEDIA www.incomod-media.ro

Hotărât lucru, de la evenimentele din decembrie '89 încoace, tot românul s-a transformat într-un homo politicus: de la băbuţa din fundul Ţării (care încă mai pupă cu foc ecranul televizorului când îl vede pe EL, pe Ion Iliescu, iar când se duce să voteze, spune că tot EL va fi în continuare Preşedintele României, căci doar… cine altul?!?) şi până la adolescentul imberb care-şi savurează ţigara şi paharul cu băutură cu un aer blazat (în văzul complezent al barmanului, care trebuie să facă vânzare cu orice preţ, fiindcă altfel îl dă afară!), debitând idei-concluzii categorice cu auto-suficienţa celui nu numai neinstruit, dar şi lipsit de orice experienţă socială proprie. Da, toţi vorbitorii de ocazie pretind că se pricep la politică. La fel ca şi şoferii de duminică, la condus maşina ori scutiţii de serviciul militar, deveniţi strategi de tejghea…

The post Eroii-martiri si răspunderea magistraţilor appeared first on incomod-media.ro.

ATENŢIE! Falşii colindători sunt gata de atac! Ţineţi cont de sfaturile poliţiştilor!

Articol original INCOMOD MEDIA www.incomod-media.ro

Având în vedere obiceiul colindatului, Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița vă recomandă să acordaţi o atenţie sporită persoanelor care intră în locuinţa dumneavoastră sub acest pretext. În momentul în care primiţi colindătorii, nu expuneţi la vedere obiecte care pot capta interesul hoţilor şi nu discutaţi despre bunurile din interior, chiar dacă aceştia se arată încântaţi de anumite obiecte.

The post ATENŢIE! Falşii colindători sunt gata de atac! Ţineţi cont de sfaturile poliţiştilor! appeared first on incomod-media.ro.

ÎNMORMÂNTARE: Trenul regal cu trupul neînsufleţit al Regelui Mihai a adunat în gări mii de români!

Articol original INCOMOD MEDIA www.incomod-media.ro

Trenul regal care a transportat sicriul cu trupul neînsufleţit al Regelui Mihai a pornit din staţia CFR Bucureşti-Băneasa spre Curtea Argeş, în jurul orei 14:45 şi a circulat cu viteză redusă în staţiile CFR Chitila, Titu, Găeşti şi Piteşti. Pe întreg traseul feroviar, s-au adunat cetăţeni pentru a aduce un ultim omagiu celui care a fost Mihai I al României.

The post ÎNMORMÂNTARE: Trenul regal cu trupul neînsufleţit al Regelui Mihai a adunat în gări mii de români! appeared first on incomod-media.ro.

FOTO: La Dragomireşti a fost inaugurată cea mai frumoasă sală de sport din judeţul Dâmboviţa!

Articol original INCOMOD MEDIA www.incomod-media.ro

În comuna Dragomireşti, a fost inaugurată, astăzi - 16 decembrie 2017, cea mai modernă şi utilată sală de sport din judeţul Dâmboviţa. Edificiul, destinat practicării unor multiple discipline sportive, poate concura din punct de vedere al facilităţilor de care dispune cu cele unde sunt organizate competiţii naţionale şi internaţionale. La festivitatea de deschidere, alături de primarul Dragoş Vlădulescu, s-au aflat: senatorul Adrian Ţuţuianu - preşedintele PSD Dâmboviţa, senatorul Titus Corlăţean, deputaţii Carmen Holban, Oana Vlăducă şi Corneliu Ştefan, directorul Direcţiei pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa - Claudiu Mănescu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean - Alin Manole, consilierii judeţeni Luciana Cristea şi Daniel Comănescu, consilieri locali ai comunei Dragomireşti, primari din zonă şi reprezentanţii firmei constructoare. În tribună, au fost prezenţi numeroşi cetăţeni ai comunei, tineri şi elevi ai şcolilor din localitate, până la urmă, beneficiarii acestei "case a sportului".

The post FOTO: La Dragomireşti a fost inaugurată cea mai frumoasă sală de sport din judeţul Dâmboviţa! appeared first on incomod-media.ro.

BUGET: Mai mulţi bani pentru sănătate în 2018!

Articol original INCOMOD MEDIA www.incomod-media.ro

În Comisia pentru Sănătate şi Familie din cadrul Camerei Deputaţilor, a fost dezbătut şi avizat favorabil, cu 18 voturi pentru şi 7 împotrivă, proiectul Legii Bugetului de Stat pentru anul 2018, capitolele destinate sănătăţii.

The post BUGET: Mai mulţi bani pentru sănătate în 2018! appeared first on incomod-media.ro.

FOTO: Primăria Răzvad respectă, preţuieşte şi premiază… fidelitatea matrimonială!

Articol original INCOMOD MEDIA www.incomod-media.ro

Emanuel Spătaru, tânărul edil al comunei Răzvad, din judeţul Dâmboviţa, nu a vrut să treacă 2017 fără să premizeze cuplurile care au împlinit anul acesta 50 de ani de căsnicie, astfel că le-a oferit celor 19 perechi care sărbătoresc "nunta de aur", flori, diplome şi un premiu în bani, apoi i-a invitat să ciocnească o cupă cu şampanie şi să guste din tortul special pregătit pentru acest eveniment.

The post FOTO: Primăria Răzvad respectă, preţuieşte şi premiază… fidelitatea matrimonială! appeared first on incomod-media.ro.

BASCHET: CSM Târgovişte şi-a adjudecat meciul cu Rapid Bucureşti!

Articol original INCOMOD MEDIA www.incomod-media.ro

Echipa de baschet senioare a Clubului Sportiv Municipal Târgovişte a învins în această seară, pe teren propriu, formaţia Rapid Bucureşti, scor 78-70, într-un meci contând pentru etapa a X-a a Ligii I. Pentru fetele antrenate de Cătălin Tănase, urmează restanţa din deplasare cu Sepsi Sfântu Gheorghe, luni - 18 decembrie.

The post BASCHET: CSM Târgovişte şi-a adjudecat meciul cu Rapid Bucureşti! appeared first on incomod-media.ro.

FLAGRANT: După gratii, pentru tranzacţii cu produse cu efect psihoactiv!

Articol original INCOMOD MEDIA www.incomod-media.ro

Poliţiştii şi procurorii DIICOT din Călăraşi au prins în flagrant un bărbat de 38 de ani, care transporta produse susceptibile de a avea efect psihoactiv, achiziţionate din Constanţa, pe care intenţiona să le vândă pe teritoriul judeţului Călăraşi. Astăzi, cel în cauză a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

The post FLAGRANT: După gratii, pentru tranzacţii cu produse cu efect psihoactiv! appeared first on incomod-media.ro.

DÂMBOVIŢA: Toţi copiii internaţi la Spitalul Judeţean au primit cadouri de la Moş Crăciun!

Articol original INCOMOD MEDIA www.incomod-media.ro

Astăzi, a fost o zi specială pentru copiii internaţi în Secţia Pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, dar şi pentru micuţii aflaţi sub tratament şi observaţie în celelalte secţii, interne sau externe ale unităţii. A venit Moş Crăciun! Iniţiativa, una în premieră, a aparţinut conducerii spitalului, managerului Claudiu Dumitrescu, care a reuşit, în ultimele luni, să arate comunităţii că unitatea medicală târgovişteană nu este un loc rigid, rece, unde totul se derulează maşinal, ci este un spaţiu unde omenia, sensibilitatea, comunicarea, apropierea de cel aflat în suferinţă reprezintă elemente esenţiale ale actului medical.

The post DÂMBOVIŢA: Toţi copiii internaţi la Spitalul Judeţean au primit cadouri de la Moş Crăciun! appeared first on incomod-media.ro.

ACŢIUNE: Nu fac lemnele cât amenda! Nu transporta fără aviz şi acte de provenienţă!

Articol original INCOMOD MEDIA www.incomod-media.ro

Jandarmii şi silvicultorii dâmboviţeni au prins în flagrant, pe drumul secundar care face legătura între satele Voia şi Pătroaia, comuna Crângurile, trei persoane care transportau material lemnos din specia salcâm, folosindu-se de trei atelaje hipo.

The post ACŢIUNE: Nu fac lemnele cât amenda! Nu transporta fără aviz şi acte de provenienţă! appeared first on incomod-media.ro.


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Mutari Mobila International