Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Incomod online

 

Ziarul Incomod

Website: http://www.incomod-media.ro

Ziar inscris in categoria Locale in judetul Dambovita

Descriere:
Incomod - Cel mai tare ziar din Dambovita. Dezvaluiri, anchete, reportaje, stiri, sport.

propune o publicatie

Ultimele stiri din Incomod de azi - Ziarul Incomod online


Democraţia nu este un câmp tactic!

Articol original INCOMOD MEDIA www.incomod-media.ro

Ce vremuri curioase trăim! Cum se pervertesc oamenii, organizaţiile, diferite structuri ale puterii, cele sociale, civice, profesionale, în funcţie de bolovanul care le stă să pice în cap la un moment dat. Până acum vreo şase luni, nimeni nu avea curajul să bată toba împotriva DNA şi SRI. Binom, cum se mai numeşte în limbajul neo-democratic!

The post Democraţia nu este un câmp tactic! appeared first on incomod-media.ro.

BUGET: Guvernul a alocat 3,5 miliarde de lei în plus pentru sănătate, faţă de 2016

Articol original INCOMOD MEDIA www.incomod-media.ro

Carmen Holban, deputat PSD de Dâmboviţa, este preocupată de soarta sistemului de sănătate din România. Demnitarul consideră că actuala guvernare a pornit pe drumul cel bun, în ceea ce piveşte consolidarea acestui sector deosebit de important pentru România. Bugetul alocat Sănătăţii, spune Carmen Holban, a crescut cu 3,5 miliarde de lei, faţă de cel din 2016, ajungând la 33,8 miliarde de lei, ceea ce înseamnă 4,15% din PIB.

The post BUGET: Guvernul a alocat 3,5 miliarde de lei în plus pentru sănătate, faţă de 2016 appeared first on incomod-media.ro.

JUDO: Dănuț Pechea, de la CS Târgoviște, a devenit vicecampion național la Suceava

Articol original INCOMOD MEDIA www.incomod-media.ro

Dâmbovițeanul Dănuț Pechea a devenit vicecampion național la judo la sfârșitul săptămânii trecute. Sportivul de la CS Târgoviște, antrenat de Ilie Torcică, a cucerit medalia de argint la Campionatul Național U18, concurs găzduit de Sala Liceului cu Program Sportiv din Suceava.

The post JUDO: Dănuț Pechea, de la CS Târgoviște, a devenit vicecampion național la Suceava appeared first on incomod-media.ro.

TELEORMAN: A furat arma pentru tir sportiv a tatălui său şi a ieşit să se laude cu ea pe stradă!

Articol original INCOMOD MEDIA www.incomod-media.ro

Un băiat în vârstă de 14 ani, din municipiul Turnu Măgurele, judeţul Teleorman, a sustras din casă arma cu aer comprimat pentru tir sportiv pe care o deţinea tatăl său şi a plecat pe stradă, să se laude cu ea! Adolescentul a fost prins de poliţişti, care au pornit imediat verificările în acest caz.

The post TELEORMAN: A furat arma pentru tir sportiv a tatălui său şi a ieşit să se laude cu ea pe stradă! appeared first on incomod-media.ro.

DÂMBOVIŢA: Monedă din vremea Imperiului Roman, găsită în comuna Voineşti

Articol original INCOMOD MEDIA www.incomod-media.ro

Un elev de la Şcoala din Gemenea-Brătuleşti, judeţul Dâmboviţa, a găsit, la marginea unui pod din sat, o monedă ieşită din comun. Băietul a dus-o imediat profesorului său de istorie, Cornel Toma, care şi-a dat seama de valoarea istorică a acesteia şi i-a anunţat pe reprezentanţii Complexului Naţional Muzeal Curtea Domnească din Târgovişte.

The post DÂMBOVIŢA: Monedă din vremea Imperiului Roman, găsită în comuna Voineşti appeared first on incomod-media.ro.

ATENŢIE! Gazele vor fi sistate în Târgovişte, Aninoasa şi Doiceşti! Vezi străzile!

Articol original INCOMOD MEDIA www.incomod-media.ro

Marţi - 21 februarie 2017, Distrigaz Sud Reţele întrerupe furnizarea de servicii către consumatorii casnici şi agenţii economici din municipiul Târgovişte (străzile Duiliu Zamfirescu, Urmuz şi Cretzulescu) şi în comunele Aninoasa (Aleea Sinaia) şi Doiceşti (Aleea Sinaia), pentru efectuarea unor lucrări programate de modernizare a reţelei de distribuţie a gazelor naturale.

The post ATENŢIE! Gazele vor fi sistate în Târgovişte, Aninoasa şi Doiceşti! Vezi străzile! appeared first on incomod-media.ro.

VIZITĂ: Preşedintele tinerilor democraţi din SUA, întâlnire cu PSD-iştii din Dâmboviţa

Articol original INCOMOD MEDIA www.incomod-media.ro

PSD Dâmboviţa a primit vizita unei delegaţii a tineretului Partidului Democrat din Statele Unite ale Americii, condusă de preşedintele Luis Elrod. Oaspeţii au fost încântaţi să vadă că seniorii din politica românească au început să se bazeze pe tineri, că îi promovează şi îi responsabilizează, implicându-i în administraţia publică locală, în problemele de guvernare.

The post VIZITĂ: Preşedintele tinerilor democraţi din SUA, întâlnire cu PSD-iştii din Dâmboviţa appeared first on incomod-media.ro.

VIDEO: 161 de ani de la dezrobirea romilor, eveniment celebrat şi la Târgovişte

Articol original INCOMOD MEDIA www.incomod-media.ro

Asociaţia Partida Romilor Pro Europa - Filiala Dâmboviţa a organizat, astăzi - 20 februarie 2017, la Târgovişte, evenimentul "Să ne cunoaştem mai bine neamul!", dedicat împlinirii a 161 de ani de la adoptarea primelor legi privind dezrobirea ţiganilor. În deschidere, a luat cuvântul Vasile Moise - preşedintele Organizaţiei. Acesta le-a vorbit celor de faţă despre acţiunile întreprinse pentru ca momentele importante din istoria etniei romilor să nu fie uitate şi le-a cerut tinerilor să ducă mai departe mesajul că străbunii trebuie comemoraţi an de an.

The post VIDEO: 161 de ani de la dezrobirea romilor, eveniment celebrat şi la Târgovişte appeared first on incomod-media.ro.

DÂMBOVIŢA: Parlamentarii susţin la Guvern proiectele judeţene de dezvoltare

Articol original INCOMOD MEDIA www.incomod-media.ro

Deputatul PSD Corneliu Ştefan a declarat astăzi că întâlnirea dintre primarii dâmboviţenii şi vicepremierul Sevil Shaidehh - ministrul Dezvoltării Regionale, de la sfârşitul săptămânii trecute, a fost una lămuritoare în ceea ce priveşte lansarea unor investiţii de interes prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală - etapa a doua.

The post DÂMBOVIŢA: Parlamentarii susţin la Guvern proiectele judeţene de dezvoltare appeared first on incomod-media.ro.

Asaltul… purtătorilor de eşarfe tricolore!

Articol original INCOMOD MEDIA www.incomod-media.ro

Aproximativ 500 de primari din România au participat, la Bucureşti, la Adunarea Generală a Asociaţiei Comunelor din România. Astăzi, edilii s-au întâlnit cu premierul Sorin Grindeanu, vicepremierul Sevil Shhaideh şi cu preşedinţii celor două Camere ale Parlamentului, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu.

The post Asaltul… purtătorilor de eşarfe tricolore! appeared first on incomod-media.ro.


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Mutari Mobila International