Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Incomod online

 

Ziarul Incomod

Website: http://www.incomod-media.ro

Ziar inscris in categoria Locale in judetul Dambovita

Descriere:
Incomod - Cel mai tare ziar din Dambovita. Dezvaluiri, anchete, reportaje, stiri, sport.

propune o publicatie

Ultimele stiri din Incomod de azi - Ziarul Incomod online


TÂRGOVIŞTE: Lanţ de restaurante angajează personal, cu sau fără experienţă!

Articol original INCOMOD MEDIA www.incomod-media.ro

Se caută personal, cu sau fără experienţă, pentru Restaurantele San Marco, Del Ponte şi Berăria Vlad Ţepeş din Târgovişte. Se oferă salariu atractiv şi condiţii avantajoase de muncă. Pentru detalii, sună la 0722.201.535!

The post TÂRGOVIŞTE: Lanţ de restaurante angajează personal, cu sau fără experienţă! appeared first on incomod-media.ro.

ATENŢIE! Declaraţiile fiscale se vor transmite obligatoriu electronic, pe site-ul ANAF!

Articol original INCOMOD MEDIA www.incomod-media.ro

Luna aceasta, a fost publicat în Monitorul Oficial, Ordinul preşedintelui ANAF privind declaraţiile fiscale care se transmit obligatoriu prin mijloace electronice sau prin sisteme electronice de transmitere la distanţă, începând cu cele aferente lunii ianuarie 2018.

The post ATENŢIE! Declaraţiile fiscale se vor transmite obligatoriu electronic, pe site-ul ANAF! appeared first on incomod-media.ro.

PERCHEZIŢII la persoane care vindeau ţigări de contrabandă în judeţul Prahova

Articol original INCOMOD MEDIA www.incomod-media.ro

Poliţiştii din Prahova efectuează la această oră, cu sprijinul jandarmilor, cinci percheziţii în municipiul Ploieşti, trei în comuna Bărcăneşti şi una în oraşul Breaza, la sediul unei societăţi comerciale şi la locuinţele unor persoane bănuite de contrabandă cu ţigări. Nouă persoane vor fi conduse la sediul poliţiei pentru audieri

The post PERCHEZIŢII la persoane care vindeau ţigări de contrabandă în judeţul Prahova appeared first on incomod-media.ro.

DIASPORA cere suplimentarea personalului şi program prelungit la Paşapoarte

Articol original INCOMOD MEDIA www.incomod-media.ro

Federaţia Asociaţiilor de Români din Europa - FADERE atrage atenţia că măsurile propuse de ministrul de Interne, Carmen Dan, pentru rezolvarea problemelor de la serviciile de eliberare a paşapoartelor, unde s-au format cozi uriaşe, sunt insuficiente.

The post DIASPORA cere suplimentarea personalului şi program prelungit la Paşapoarte appeared first on incomod-media.ro.

FOTBAL: Flacăra Moreni întâlneşte FC Aninoasa în prima etapă a Ligii 3

Articol original INCOMOD MEDIA www.incomod-media.ro

Federaţia Română de Fotbal a stabilit astăzi, prin tragere la sorţi, programul celor cinci serii ale Ligii 3, sezonul 2017-2018. Noua ediţie de campionat a eşalonului al treilea fotbalistic va debuta sâmbătă, pe 26 august.

The post FOTBAL: Flacăra Moreni întâlneşte FC Aninoasa în prima etapă a Ligii 3 appeared first on incomod-media.ro.

TÂRGOVIŞTE: Descoperă cum a evoluat armamentul din preistorie până în zilele noastre!

Articol original INCOMOD MEDIA www.incomod-media.ro

Muzeul de Istorie din Târgovişte găzduieşte, până pe 31 august 2017, expoziţia “Evoluţia armamentului din preistorie până în zilele noastre”, care cuprinde obiecte valoroase aflate în colecția particulară a întemeietorului Muzeului Serviciului Vamal din Republica Moldova - Petru Costin, membru fondator al clubului colecţionarilor de peste Prut.

The post TÂRGOVIŞTE: Descoperă cum a evoluat armamentul din preistorie până în zilele noastre! appeared first on incomod-media.ro.

ATENŢIE! Falsă angajată Electrica le fura banii din casă bătrânilor din Ploieşti!

Articol original INCOMOD MEDIA www.incomod-media.ro

Suna la uşile ploieştenilor, se recomanda ca fiind angajată la Electrica şi pătrundea în locuinţele persoanelor în vârstă sub pretextul unei verificări a contorului de consum sau a instalaţiei. Odată intrarea făcută, femeia, în vârstă de 28 de ani, solicita o factură, după care îi anunţa pe consumatori că au plătit mai mult şi, prin urmare, le va returna o parte din sumă.

The post ATENŢIE! Falsă angajată Electrica le fura banii din casă bătrânilor din Ploieşti! appeared first on incomod-media.ro.

CĂLĂRAŞI: Cetăţean bulgar, prins cu tutun în valoare de peste 6,5 miliarde de lei!

Articol original INCOMOD MEDIA www.incomod-media.ro

Poliţiştii călărăşeni au prins în trafic, pe tetiroriul comunei Fundeni, un bărbat de 66 de ani, cetăţean bulgar, care transporta ilegal 1.160 de kilograme de tutun, ambalat în 36 de baloţi.

The post CĂLĂRAŞI: Cetăţean bulgar, prins cu tutun în valoare de peste 6,5 miliarde de lei! appeared first on incomod-media.ro.

CONCERT: A început numărătoatrea inversă pentru „Padina Folk”!

Articol original INCOMOD MEDIA www.incomod-media.ro

Mai sunt câteva zile, până când Platoul Padina din Bucegi va răsuna de acordurile inconfundabile ale muzicii folk, eveniment organizat în premieră, sâmbătă, 19 august, începând cu ora 14:00, de Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa.

The post CONCERT: A început numărătoatrea inversă pentru „Padina Folk”! appeared first on incomod-media.ro.

INFO UTIL: Rezecţia apicală, o operaţie dentară tot mai necesară!

Articol original INCOMOD MEDIA www.incomod-media.ro

În ultimii ani, numărul de pacienţi care au beneficiat de o rezecţie apicală a crescut considerabil. Unul din trei pacienţi are nevoie de aşa ceva pentru a salva unul sau mai mulţi dinţi sau, după caz, măsele. O operaţie dentară care se poate realiza destul de rapid de o mână pricepută în chirurgie orală, rezecţia apicală este salvatoare la propriu. Iată ce presupune aceasta:

The post INFO UTIL: Rezecţia apicală, o operaţie dentară tot mai necesară! appeared first on incomod-media.ro.


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Mutari Mobila International