Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Incomod online

 

Ziarul Incomod

Website: http://www.incomod-media.ro

Ziar inscris in categoria Locale in judetul Dambovita

Descriere:
Incomod - Cel mai tare ziar din Dambovita. Dezvaluiri, anchete, reportaje, stiri, sport.

propune o publicatie

Ultimele stiri din Incomod de azi - Ziarul Incomod online


TÂRGOVIŞTE: Gratuit, cursuri de engleză pentru copii la Centrul Social Creştin al Arhiepiscopiei

Articol original INCOMOD MEDIA www.incomod-media.ro

De săptămâna aceasta, în fiecare zi de joi, între orele 12:00-13:00, la Centrul Social Creştin al Arhiepiscopiei Târgoviştei se vor ţine lecţii gratuite de limba engleză pentru copii. Proiectul este posibil prin bunăvoinţa profesoarei Sorina Popescu de la Şcoala Tărtăşeşti.

The post TÂRGOVIŞTE: Gratuit, cursuri de engleză pentru copii la Centrul Social Creştin al Arhiepiscopiei appeared first on incomod-media.ro.

DÂMBOVIŢA: Curtea Domnească de la Târgovişte poate fi vizitată după programul de vară

Articol original INCOMOD MEDIA www.incomod-media.ro

Complexul Naţional Muzeal ”Curtea Domnească” Târgoviște trece de luni, 27 martie 2017, la programul de vară, respectiv 09:00-18:30, cu eliberarea ultimului bilet la ora 18:00. Preţul unui bilet pentru vizitarea celui mai cunoscut obiectiv turistic din judeţul Dâmboviţa (Turnul Chindiei) este 12 lei pentru adulţi şi 6 lei pentru elevi, studneţi şi pensionari. Lunea este închis.

The post DÂMBOVIŢA: Curtea Domnească de la Târgovişte poate fi vizitată după programul de vară appeared first on incomod-media.ro.

DOSAR: Hoţi de lemne, reţinuţi după ce l-au bătut pe proprietarul pădurii!

Articol original INCOMOD MEDIA www.incomod-media.ro

Poliţiştii din Argeş au reţinut trei bărbaţi, cu vârste între 21 şi 25 de ani, doi din comuna Cocu şi unul din Cotmeana, şi urmează să-i prezinte în faţa procurorilor cu propunere arestare preventivă, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie şi tăiere ilegală de arbori.

The post DOSAR: Hoţi de lemne, reţinuţi după ce l-au bătut pe proprietarul pădurii! appeared first on incomod-media.ro.

DÂMBOVIŢA: Primarul comunei Vlădeni merge la închisoare pentru 3 ani şi 11 luni!

Articol original INCOMOD MEDIA www.incomod-media.ro

Primarul comunei Vlădeni, din judeţul Dâmboviţa, a fost condamnat în primă instanţă, vineri, 24 martie 2017, la 3 ani şi 11 luni de închisoare pentru conflict de interese şi abuz în serviciu, după ce şi-a angajat soţia în Primărie, la Compartimentul Stare Civilă şi Resurse Umane. De asemenea, Judecătoria Moreni l-a obligat să achite 20.710 lei (200 de milioane de lei vechi) cu titlu de daune materiale. Instanţa a respins însă solicitarea procurorilor de a anula examenul în urma căruia edilul şi-a adus nevasta în Primărie. Sentinţa nu este definitivă, putând fi atacată cu apel în termen de 10 zile de la comunicare.

The post DÂMBOVIŢA: Primarul comunei Vlădeni merge la închisoare pentru 3 ani şi 11 luni! appeared first on incomod-media.ro.

VOLEI: Ciocnire cu scântei! CSM Târgoviște țintește să răpună campioana în play-off

Articol original INCOMOD MEDIA www.incomod-media.ro

Runda a treia a play-off-ului Diviziei A1 vine cu un meci infernal pentru echipa de volei feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște. Sâmbătă după-amiază, de la ora 16:30, formația dâmbovițeană va da piept, pe teren propriu, cu CS Volei Alba Blaj, campioana României. Jucătoarele antrenate de Dragan Nesic își doresc un rezultat pozitiv cu ardelencele, pentru a răzbuna eșecurile suferite în sezonul regulat și pentru a rămâne în coasta lui CSM București, ocupanta locului 2.

The post VOLEI: Ciocnire cu scântei! CSM Târgoviște țintește să răpună campioana în play-off appeared first on incomod-media.ro.

FOTBAL: Un punct pentru Titu cu Silviu Dumitrescu pe banca tehnică

Articol original INCOMOD MEDIA www.incomod-media.ro

Antrenorul Silviu Dumitrescu a debutat cu o remiză pe banca tehnică al lui Urban Titu. Divizionara C dâmbovițeană a încheiat nedecis meciul cu ACS Șirineasa, din etapa a 19-a a campionatului, susținut în deplasare. În disputa cu vâlcenii, gruparea din sudul județului a deschis scorul prin Truță (19), dar în actul secund aceasta a fost egalată de gazde, în urma reușitei semnate de Horumbă (62).

The post FOTBAL: Un punct pentru Titu cu Silviu Dumitrescu pe banca tehnică appeared first on incomod-media.ro.

PRAHOVA: Au bătut paznicii, ca să fugă cu două sticle de whisky!

Articol original INCOMOD MEDIA www.incomod-media.ro

Un dâmboviţean şi un prahovean au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, după ce au exercitat acte de violenţă asupra agenţilor de pază de la un magazin din centrul municipiului Ploieşti, ca să poată fugi cu două sticle de whisky pe care le furaseră. Bărbaţii sunt cercetaţi pentru tâlhărie şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

The post PRAHOVA: Au bătut paznicii, ca să fugă cu două sticle de whisky! appeared first on incomod-media.ro.

GIURGIU: 1.000 de piese şi accesorii pentru utilaje industriale, confiscate de jandarmi!

Articol original INCOMOD MEDIA www.incomod-media.ro

Jandarmii din Giurgiu au confiscat peste 1.000 de piese şi accesorii pentru utilaje industriale de la un tânăr din judeţul Teleorman, care încerca să le vândă în parcarea unui supermarket din municipiu şi nu a putut să prezinte documente de provenienţă.

The post GIURGIU: 1.000 de piese şi accesorii pentru utilaje industriale, confiscate de jandarmi! appeared first on incomod-media.ro.

GEST: Poliţiştii din Prahova, donaţii pentru două centre de asistenţă socială

Articol original INCOMOD MEDIA www.incomod-media.ro

Ziua Poliţiei Române este marcată, anul acesta, printr-un miting de proporţii în faţa Guvernului. În rest, în judeţe, manifestările sunt cele cu care ne-am obişnuit, şi noi - jurnaliştii, şi oamenii de rând: avansări în grad, competiţii sportive, concursuri pentru elevi şi ziua porţilor deschise. În tot acest program care se repetă obsesiv an de an, remarcăm gestul poliţiştilor din Prahova, care au ales să aducă zâmbetul pe chipul persoanelor aflate în situaţii dificile.

The post GEST: Poliţiştii din Prahova, donaţii pentru două centre de asistenţă socială appeared first on incomod-media.ro.

TÂRGOVIŞTE: Străzile care vor fi închise pentru „Marşul pentru Viaţă”

Articol original INCOMOD MEDIA www.incomod-media.ro

Sâmbătă, 25 martie 2017, se va desfăşura la Târgovişte, începând cu ora 15:00, "Marşul pentru viaţă", iniţiativă civică de luptă împotriva avortului la care şi-au anunţat participarea peste 1.000 de tineri.

The post TÂRGOVIŞTE: Străzile care vor fi închise pentru „Marşul pentru Viaţă” appeared first on incomod-media.ro.


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Mutari Mobila International