Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Incomod online

 

Ziarul Incomod

Website: http://www.incomod-media.ro

Ziar inscris in categoria Locale in judetul Dambovita

Descriere:
Incomod - Cel mai tare ziar din Dambovita. Dezvaluiri, anchete, reportaje, stiri, sport.

propune o publicatie

Ultimele stiri din Incomod de azi - Ziarul Incomod online


Portalul nostru de ştiri şi-a schimbat înfăţişarea! Ne găseşti la https://incomod-media.ro/

Articol original INCOMOD MEDIA www.incomod-media.ro

Portalul regional de ştiri incomod-media.ro are, din 9 martie 2018, o înfăţişare nouă. Mai atractivă şi mai uşor de accesat! Mulţumim, Florin Mihaiu (FN Web Software), pentru că te-ai implicat cu tot sufletul în acest proiect! Accesează-ne la https://incomod-media.ro/ şi eşti la curent cu tot ce se întâmplă în Târgovişte, în Dâmboviţa şi în Regiunea Sud Muntenia! Actualitate, Social, Politic, Învăţământ, Economie, Sănătate, Religie, Cultură, Info Util, Reportaj, Dezvăluiri, Sport, Video. Totul la un click distanţă!

The post Portalul nostru de ştiri şi-a schimbat înfăţişarea! Ne găseşti la https://incomod-media.ro/ appeared first on incomod-media.ro.

VIDEO: De 8 Martie, la Târgovişte se poartă concertele de calitate!

Articol original INCOMOD MEDIA www.incomod-media.ro

Seară de 8 Martie extraordinară, la Teatrul Tony Bulandra Târgovişte. Administraţia publică locală a reuşit şi anul acesta să le surprindă în mod plăcut pe doamnele şi domnişoarele din municipiu, dar şi pe domni! Concertul dedicat femeii a depăşit toate aşteptările. Cap de afiş, Paula Seling şi Marcel Pavel! Au mai urcat pe scenă doi instrumentişti senzaţionali: pianistul Andrei Petrică şi saxofonistul Zefir Brezeanu. Prezentator a fost actorul Liviu Cheloiu.

The post VIDEO: De 8 Martie, la Târgovişte se poartă concertele de calitate! appeared first on incomod-media.ro.

DÂMBOVIŢA: 70% din sesizările către ITM se referă la neplata salariilor!

Articol original INCOMOD MEDIA www.incomod-media.ro

Marius Lixandru, inspector şef ITM Dâmboviţa, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că angajatorii din judeţ s-au conformat rapid prevederilor legislative care au impus majorarea salariului minim pe economie la 1.900 de lei, începând cu data de 1 ianuarie 2018. În prezent, o singură societate nu a finalizat negocierea contractului colectiv de muncă, însă procedura, spune şeful ITM, se va încheia până săptămâna viitoare.

The post DÂMBOVIŢA: 70% din sesizările către ITM se referă la neplata salariilor! appeared first on incomod-media.ro.

FOTO: Flori şi gânduri frumoase pentru femeile din comuna Răzvad!

Articol original INCOMOD MEDIA www.incomod-media.ro

Un gest ce poate părea mărunt valorează foarte mult în sufletul unei persoane care, din cauza grijilor de zi cu zi, uită să se mai gândească la sine. Luăm ca exemplu femeile. Mereu preocupate de problemele gospodăreşti, câte dintre acestea şi-au făcut timp să se bucure de ziua de 8 Martie? Câte dintre femei s-au simţit astăzi speciale? Câte dintre ele au primit o floare sau o ciocolată? Câte dintre ele au fost alintate cu o vorbă frumoasă de bărbaţii din viaţa lor? Din păcate, pentru prea multe dintre femei, ziua de 8 Martie a fost una ca toate de până acum...

The post FOTO: Flori şi gânduri frumoase pentru femeile din comuna Răzvad! appeared first on incomod-media.ro.

GEST: Daruri din suflet pentru doamnele de la Căminul de bătrâni „Catedrala Eroilor” Târgovişte

Articol original INCOMOD MEDIA www.incomod-media.ro

Deputata Carmen Holban, consiliera municipală Doina Boboacă și alți reprezentanți ai PSD Târgoviște au mers, astăzi, la Căminul de bătrâni administrat de Fundația "Catedrala Eroilor" pentru a împărți flori și daruri doamnelor care își duc existenta în cadrul acestei instituții de ocrotire. Parlamentara a dialogat cu femeile din cămin despre viață şi despre problemele lor, unele dintre bătrâne profitând de ocazie pentru a-şi depăna amintirile frumoase pe care le-au trăit.

The post GEST: Daruri din suflet pentru doamnele de la Căminul de bătrâni „Catedrala Eroilor” Târgovişte appeared first on incomod-media.ro.

REVOLTĂTOR: Femeie înjunghiată de concubin, uitată în drum de echipajul de pe ambulantă!

Articol original INCOMOD MEDIA www.incomod-media.ro

O femeie din Călineşti, judeţul Argeş, a fost înjunghiată, astăzi, 8 martie 2018, de concubinul său în mijlocul străzii. Bărbatul, de 47 de ani, a încercat apoi să se sinucidă.

The post REVOLTĂTOR: Femeie înjunghiată de concubin, uitată în drum de echipajul de pe ambulantă! appeared first on incomod-media.ro.

DEPUTAT PNL: Cei care participau la chermezele serviciilor sunt statul paralel!

Articol original INCOMOD MEDIA www.incomod-media.ro

Cezar Preda, deputat PNL de Dâmboviţa, le-a răspuns, astăzi, celor care îl acuză de faptul că, prin opiniile exprimate, ar lua apărarea aşa-zisului stat paralel, serviciilor de informaţii.

The post DEPUTAT PNL: Cei care participau la chermezele serviciilor sunt statul paralel! appeared first on incomod-media.ro.

FOTO: Podul de piatră s-a dărâmat! Traficul rutier în Săteni este blocat!

Articol original INCOMOD MEDIA www.incomod-media.ro

Locuitorii din Săteni, judeţul Dâmboviţa, au rămas, din această dimineaţă, izolaţi din punct de vedere rutier. Podul peste vâlceaua de la intrarea în sat, pod amplasat pe drumul comunal care face legătura cu DN 71 s-a rupt. Structura de rezistenţă a cedat. Spun oamenii că podul are o vechime de peste 50 de ani şi nu a beneficiat nicio reparaţie.

The post FOTO: Podul de piatră s-a dărâmat! Traficul rutier în Săteni este blocat! appeared first on incomod-media.ro.

CONCURS: Eşti student şi te pasionează tehnologia? Testează-ţi limitele la HackITall!

Articol original INCOMOD MEDIA www.incomod-media.ro

În perioada 24-25 martie 2018, Liga Studenţilor din Facultatea de Automatică şi Calculatoare Bucureşti organizează, în Biblioteca Centrală a Universităţii Politehnica, începând cu ora 10:00, concursul de programare HackITall, ajuns anul acesta la cea de-a IV-a ediţie. Pot intra în competiţie toţi studenţii pasionaţi de domeniul tehnologiei şi inovaţiei.

The post CONCURS: Eşti student şi te pasionează tehnologia? Testează-ţi limitele la HackITall! appeared first on incomod-media.ro.

REACŢIE: Behăitul permanent nu ajută la nimic!

Articol original INCOMOD MEDIA www.incomod-media.ro

Fostul premier Adrian Năstase îi sfătuieşte pe liderii de partide, cu referire la PSD şi ALDE, care se află, de mai multe luni, în "erecţie politică" împotriva şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi, să se pună la treabă şi să indiguiască prin legi inteligente şi echilibrate abuzurile care se fac în justiţie.

The post REACŢIE: Behăitul permanent nu ajută la nimic! appeared first on incomod-media.ro.


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Mutari Mobila International