Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Evenimentul zilei online

 

Ziarul Evenimentul zilei

Website: http://www.evz.ro

Ziar inscris in categoria Nationale in judetul Bucuresti

Descriere:
EvenimentulZilei.ro sau evz.ro prezinta stiri generale - Actualitate, Politica, Economie, International, Sport, Sanatate, Cultura, Showbiz, Ghid TV, Casa.

propune o publicatie

Ultimele stiri din Evenimentul zilei de azi - Ziarul Evenimentul zilei online


Horoscop Cum a început Războiul de Independență. Conjuncțiile din anul 2018 par a indica un an bun.
Horoscop Am pus tricolorul în bernă de joi, nu voia, săracul de el, dar i-am vorbit frumos, i-am spus povestea unui rege fără noroc și a înțeles. O doamnă VIP care face parte din cei 200 invitați care vor urma catafalcul, imediat după casa regală și nobilii veniți să-și prezinte condoleanțele, a spus că am fost cel mai cuminte jurnalist și că am dat dovadă de decență, că-mi onorez ascendența boierească. Pentru aceasta și pentru multe altele, o să-mi împartă prăjitura preferată a regelui. A scris că o s-o facă cu stevia, știe că am diabet.

Mircea Lucescu i-a dat un sfat ESENȚIAL lui Nicolae Dică. „Mai bine renunți la acel jucător”
Mircea Lucescu, antrenorul echipei naționale a Turciei, l-a sfătuit pe Nicolae Dică să renunțe la un jucător care nu se poate acomoda la cerințele antrenorului.

O țară luată mereu prin surprindere
Sintagma „o țară luată mereu prin surprindere” îi aparține lui Klaus Iohannis. Președintele nu s-a remarcat vreodată prin știința lansării vreunei butade nemuritoare, în stilul Winston Churchill, așa că nu știu dacă raționamentul a apărut după ce a urmărit cu atenție și îngrijorare sau și l-a însușit din anturajul consilierilor.

12 Cum se trateaza refluxul biliar
Refluxul biliar se produce atunci când bila sau fierea (lichidul digestiv produs la nivelul ficatului) refluează (ajunge) în stomac și în esofag (tubul care conectează gura de stomac). Refluxul biliar poate apărea concomitent cu refluxul gastroesofagian, în cazul căruia acidul gastric refluează în esofag. E vorba însă de două afecțiuni diferite care nu trebuie confundate între ele.

Cum se manifesta hipoglicemia
Hipoglicemia diabetică este o afecțiune manifestată printr-un nivel anormal de scăzut al glucozei din sânge, principala sursă de energie a corpului în urma tratamentului antidiabetic. Administrarea unei cantități prea mari de insulină sau altă medicație antidiabetică, săritul peste o masă sau efortul fizic excesiv pot conduce la hipoglicemie diabetică.

MANIFESTUL lui Tudor Chirilă: În această zi, România este de două ori în DOLIU
Tudor Chirilă este convins că nivelul maxim al corupției din România a fost atins cu ultimele modificări aduse, de către politicieni, legilor justiției.

ALERTĂ mondială! INCIDENT AERIAN între SUA și RUSIA. Care vor fi URMĂRILE conflictului?
Incident fără precedent petrecut între SUA și Rusia! Evenimentele care vor avea repercursiuni s-au întâmplat în Siria

CUTREMUR PUTERNIC în această seară! Cel puțin o persoană A MURIT
Un cutremur de 6,5 grade pe scara Ritcher s-a produs loc vineri seară în largul coastelor Indoneziei, anunţă Institutul american de geofizică. Raportul preliminar arată că cel puţin o persoană a murit, iar alte cinci au fost rănite.

A MURIT cel mai CONTROVERSAT prizonier de la Auschwitz
Celebrul polonez Kazimierz Piechowski, cel care a rămas în istorie pentru că a evadat în mod spectaculos din lagărul nazist de concentrare de la Auschwitz furând o maşină a SS, a murit vineri la 98 de ani la Gdansk.

Postul BBC a stabilit care este cel mai important sportiv din 2017. CÂȘTIGĂTORUL i-a depășit pe Muhammad Ali și Usain Bolt
Elvețianul Roger Federer a fost desemnat de postul britanic BBC cel mai important sportiv din 2017. Elvețianul a câștigat distincția pentru a 4-a oară.


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Mutari Mobila International