Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Evenimentul zilei online

 

Ziarul "Evenimentul zilei"

Website: http://www.evz.ro

Ziar inscris in categoria Nationale in judetul Bucuresti

Descriere:
EvenimentulZilei.ro sau evz.ro prezinta stiri generale - Actualitate, Politica, Economie, International, Sport, Sanatate, Cultura, Showbiz, Ghid TV, Casa.

propune o publicatie

Ultimele stiri din Evenimentul zilei de azi - Ziarul Evenimentul zilei online


Dacia Logan cu motor electric și autonomie de Tesla! Realitate sau gogoriță?
După ce a prezentat în urmă cu câteva zile un Logan 100% electric cu atonomia maximă de 500 km, compania românească Prime Motors Industry a revenit cu acelaşi model şi la expoziţia auto de la Romaero. Poate oare acest vehicul depăşi performanţele unor producători precum Renault, Nissan, GM sau BMW egalând autonomia Tesla Model S?

UPDATE ÎPS Teodosie a CONTESTAT controlul judiciar și a SCĂPAT de o acuzație: ”Acum am avut ocazia să-mi susțin nevinovăția”. Avocat: ”Acuzele DNA se bazează pe un reportaj publicat de o televiziune”
ÎPS Teodosie s-a prezentat în fața magistraților în dimineața de luni, 24 octombrie, iar judecătorii urmau să analizeze contestația depusă împotriva controlului judiciar.

Costel Gâlcă l-a supărat pe Gigi Becali: „Niciodată nu va mai antrena la Steaua! M-a minţit”
Costel Gâlcă i-a adus Stelei în mandatul său de antrenor toate trofeele interne, dar Gigi Becali a anunțat că nu-l mai vrea pe „Costelinho” în preajma echipei sale.

Ilan Shor, despre cursa electorală: "Pe mine m-au ținut în arest ca să nu candidez”
Primarul de Orhei și liderul Partidului Șor, Ilan Shor, în urma excluderii candidatei sale din cursa electorală, a venit cu un mesaj pe o rețea de socializare, transmis prin intermediul avocaților. Acesta spune că motivul pentru care e ținut în arest este să nu poată candida la funcția de președinte al statului.

DOCUMENTUL pe care TREBUIE să-l depună TOŢI ROMÂNII care fac ASTA!
Societatile care nu au depus situatiile financiare la 31 decembrie 2015 sau declaratia de inactivitate, in situatia in care nu a desfasurat activitati economice de la infiintare pana la 31 decembrie 2015, risca sa fie dizolvate.

Victor Ponta acuză PNL de minciună. "Seamănă cu o situație de acum 25 de ani"
Decizia PNL de a-l desemna pe Dacian Cioloş drept candidat pentru funcţia de premier este o "minciună" similară cu una petrecută cu 25 de ani în urmă, pe vremea Frontului Salvării Naţionale, a declarat Victor Ponta.

Era un heroinoman bubuos, cu un picior în groapă, dar s-a ridicat din morți și a ajuns REGELE freshurilor | GALERIE FOTO
Cine ar mai crede astăzi că milionarul îngrijit, sportiv, cu zâmbet luminos, care vine primul şi pleacă ultimul de la serviciu, era, în urmă cu doar 13 ani, un heroinoman emaciat şi plin de ulceraţii cutanate?!

ŞOC: apare UN NOU IMPOZIT în ROMÂNIA: S-A DAT LEGEA!
Un nou tip de impozit forfetar a fost introdus în legislaţie, de data aceasta pentru operatorii economici din domeniul turistic, restaurante, baruri şi alimentaţie publică.

Cristiano Ronaldo, MIŞCĂRI SENZUALE pe o PIESĂ ROMÂNEASCĂ! Ce artişti AUTOHTONI l-au făcut pe CELEBRUL FOTBALIST să danseze în autocarul echipei Real Madrid | VIDEO
Cristiano Ronaldo a fost surprins, în autocarul echipei Real Madrid, cum dansa pe o piesă a trupei românesşti Fly Project.

"DOCUMENT EXPLOZIV", pierdut pe holurile Ministerului Sănătăţii. Ce salariu uriaş urma să primească un JURNALIST CELEBRU în schimbul consultanţei oferite bunului său prieten Vlad Voiculescu
Vlad Mixich, fost jurnalist la Hotnews, în prezent vicepreşedinte al Agenţiei Naţionale a Medicamentului, a respins categoric dezvălurile de presă care arată că, potrivit unui document “rătăcit” din mapa ministrului Sănătăţii ar fi urmat să primească un salariu astronomic ca angajat în cadrul ministerului condus de bunul său prieten Vlad Voiculescu.


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Mutari Mobila International