Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Cuget Liber online

 

Ziarul Cuget Liber

Website: http://www.cugetliber.ro

Ziar inscris in categoria Locale in judetul Constanta

Descriere:
Trustul de Presa Cuget Liber din Constanta. - prezinta stiri din categoriile economie, sport, social, educatie, sanatate, etc.

propune o publicatie

Ultimele stiri din Cuget Liber de azi - Ziarul Cuget Liber online


O bombă artizanală montată lângă o mașină a sărit în aer. Un pompier, rănit
Un subofițer al ISU Cluj a descoperit lângă mașina sa un dispozitiv de mici dimensiuni care a sărit în aer în clipa în care l-a ridicat. Pompierul a suferit răni ușoare și a fost transportat la spital.Potrivit primelor informații, dispozitivul semăna cu o cutie de bijuterii și era plasat lângă autoturismul pompierului, în apropierea sediului ISU. Când bărbatul l-a ridicat și l-a deschis, a explodat.”Colegul nostru ...

GALERIE FOTO / TRAFIC BLOCAT! Accident rutier la intersecţia străzilor Mangaliei cu Hatman Arbore
Un accident rutier s-a produs în urmă cu puţin timp pe şoseaua Mangaliei la intersecţia cu strada Hatman Arbore. Din primele informaţii se pare că nu există victime însă două autoturisme au fost grav avariate. În acest moment traficul este blocat pe şoseaua Mangaliei.

Manipulant de mărfuri ACCIDENTAT la locul de muncă
Un manipulant mărfuri care își desfășoară activitatea la SC  Harbour Coast Services SRL a alunecat de pe marfă (grâu), pe paletele grateozei care echipează magazia 63 B, acesta lovindu-se la cap și picioare. Ca urmare a evenimentului, victima a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență pentru acordarea îngrijirilor medicale. În prezent, evenimentul este cercetat de către ITM Constanța, fiind desemnat un ...

GALERIE FOTO - VIDEO / Incendiu de proporţii în judeţul Constanţa!
Un incediu de proporţii se manifestă la această oră în localitatea Horia din judeţul Constanţa. Potrivit reprezentanţilor ISU Dobrogea, intervin trei autospeciale de stins incendii, două de la Staţia Hârşova şi una de la PTS Crucea. Ard aproximativ 10.000 de baloţi de lucernă. Animalele au fost îndepărtate de zona în care se manifestă incendiul.

Cetățean tunisian, declarat indezirabil în România pentru 15 ani
Un tunisian, adept al grupării teroriste Stat Islamic, a fost declarat indezirabil.Curtea de Apel Bucureşti a stabilit că bărbatul nu va avea voie să intre în România în următorii 15 ani.Serviciul Român de Informaţii spune că acesta i-a susţinut pe autorii atentatelor teroriste din ultimii trei ani, din Europa, şi că promova mesajele jihadiştilor pe Internet.Mai mult, tunisianul ar fi fost gata oricând să comită atacuri, inclusiv în România. Bărbatul se află în ţară din 2015, cu viză de studii.

GALERIE FOTO / Accident rutier pe bulevardul Tomis. O maşină de poliţie este implicată!
Un accident rutier s-a petrecut în urmă cu puţin timp pe bulevardul Tomis din Constanţa, în zona Victoria.Impactul s-a produs în zona Victoria, la intersecţia bulevardului Tomis cu strada Prelungirea Poporului. Sunt implicate o maşină de poliţie şi o Dacie Doker.Cel mai probabil maşina de poliţie era în misiune şi nu i-a fost acordată prioritate.Vom reveni cu amănunte.

PERCHEZIŢII LA CONSTANŢA. Mai multe persoane suspecte de înşelăciune prin metoda „Accidentul”
Patru județe au intrat în această dimineață în vizorul polițiștilor, mai multe persoane fiind suspectate de înşelăciune prin metoda „Accidentul”, prejudiciul total estimat fiind de 700.000 de lei. Cele 17 percheziţii au avut loc azi în judeţele Constanţa, Teleorman, Giurgiu şi Tulcea, la persoane bănuite de înşelăciuni şi au fost efectuate de către poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova. Din cercetări a rezultat că ...

Încă un ACCIDENT RUTIER GRAV la Constanţa. Sunt CINCI victime
UPDATE: Potrivit SAJ Constanţa, în urma impactului au rezutat cinci victime dintre care patru sunt rănite grav şi au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.Serviciul de Ambulanţă a fost solicitat în urmă cu puţin timp în localitatea Chirnogeni, din judeţul Constanţa, acolo unde s-a petrecut un accident rutieri.Din primele informaţii, este vorba despre două victime.


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Mutari Mobila International