Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Click Sanatate online

 

Ziarul Click Sanatate

Website: http://www.clicksanatate.ro

Ziar inscris in categoria Online in judetul Bucuresti

Descriere:
clicksanatate.ro - Sfaturi despre sanatate. Afla totul despre sanatatea familiei tale! |

propune o publicatie

Ultimele stiri din Click Sanatate de azi - Ziarul Click Sanatate online


Așa previi crizele de gelozie între frați!
După ce a primit toată atenția părinților și bunicilor, în special a mamei, copilul poate să devină gelos pe fratele sau sora mai mică, abia născut, care atrage atenția tuturor.

10 sfaturi pentru a evita durerile de spate în sarcină
Pe lângă grețurile matinale și picioarele umflate, durerile de spate vin să completeze tabelul de neplăceri din perioada sarcinii. Totuși, prin câteva trucuri, femeile gravide pot să treacă mai ușor prin această perioadă care, în ciuda tuturor neajunsurilor, rămâne, totuși, o perioadă binecuvântată.

Ce nu știai despre uleiul de ricin
Pe lângă efectul puternic laxativ pe care toată lumea îl cunoaște, uleiul de ricin este benefic și în alte probleme de sănătate.

Cum să tratez naturist o excrescență apărută pe piele?
„Mi-a apărut o excrescenţă de formă rotundă, de mărimea unui bob de mazăre, cu constituţie tare, situată chiar pe marginea orificiului anal. Aş vrea să ştiu dacă se poate retrage cu tratament naturist.” - Marina I., Ploieşti

Semne că nu ești pregătit pentru o relație serioasă
O relație implică încredere, respect și responsabilitate. Fiecare trebuie să știe mai întâi care-i sunt necesitățile de bază ale vieții, înainte de a decide ce fel de persoană vrea să aibă alături de el pentru tot restul vieții. Așadar, înainte de a te gândi la căsătorie, ar trebui să fii foarte sincer cu tine și să știi ce îți dorești cu adevărat.

Care sunt substanțele care dau cea mai puternică dependență
Substanțele indicate mai jos sunt cele mai puternice și totodată cele mai periculoase atunci când vine vorba despre dependență.

De ce depinde o relație bună medic-pacient
Potrivit unui studiu realizat recent, 94.6% din pacienți consideră extrem de important modul în care medicul discută cu pacientul.

Așa se prepară cel mai bun ceai de slăbit!
Dacă nu ai fost mulțumit de ceaiurile din comerț gata preparate pentru a te ajuta să slăbești, încearcă să îți pregătești singur acasă cel mai bun mix care să te ajute în lupta cu kilogramele în plus.

Tu știi care este cea mai murdară parte a corpului?
Dușurile sunt o parte foarte importantă a igienei personale. în timpul zilei, hainele, părul și pielea poartă mai multe microorganisme, care pot fi dăunătoare pentru sănătatea noastră.

Acupunctura, tratament pentru durerile de genunchi
Catalogată drept una dintre cele mai frecvente dureri în rândul populației, durerea de genunchi, cauzată de gonartroză, poata fi tratată cu ajutorul acupuncturii, o terapie alternativă care ajută organismul să se vindece prin resursele proprii. 


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Mutari Mobila International