Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Click Sanatate online

 

Ziarul Click Sanatate

Website: http://www.clicksanatate.ro

Ziar inscris in categoria Online in judetul Bucuresti

Descriere:
clicksanatate.ro - Sfaturi despre sanatate. Afla totul despre sanatatea familiei tale! |

propune o publicatie

Ultimele stiri din Click Sanatate de azi - Ziarul Click Sanatate online


Ce trebuie să știi despre vaccinarea antigripală
Odată cu venirea sezonului rece, apar primele cazuri de gripă, o infecție respiratorie care afectează întregul organism. Cea mai eficientă metodă de protecție este imunizarea cu vaccin antigripal.

Ajutoare din natură pentru echilibrarea psihică
Te trezești des noaptea măcinat de gânduri legate de problemele financiare sau de stresul vieții cotidiene? Pentru a combate aceste stări și pentru a-ți induce o senzație de liniște, apelează la farmacia naturii!

Cum te ferești de energia negativă a celorlalți
Întâlnim adesea oameni care emit energie negativă. Sentimentele lor sunt atât de puternice și de apăsătoare, încât reușesc să ni le transmită și nouă. Din fericire, putem învăța să le evităm.

Cele mai sănătoase alimente pentru bărbați
Pentru a fi sănătos ai nevoie de alimentație echilibrată, mișcare și odihnă. Bărbații nu acordă atenție acestora, însă metabolismul lor pare a fi mult mai rapid decât la femei.

Aceasta este cea mai bună dietă pentru stomacul tău!
Corpul tău are nevoie de un combustibil calitativ pentru a ține orice simptom de boală la distanță. Iar stomacul este locul unde se produce magia prin care alimentele se transformă în combustibil.

Știi care sunt cauzele ficatului gras?
Boala ficatului gras mai este cunoscută și sub denumirea de steatohepatită, o tulburare ce apare mai ales la persoanele consumatoare de alcool.

Cum îl înveți pe cel mic să fie disciplinat de sărbători?
În această perioadă cei mici sunt mai mult decât rasfățați, fiind în centrul atenției riscă să devină mult prea mofturoși și greu de stăpânit.

Unde poți face cursuri de puericultură gratuite
Pe măsură ce timpul trece și se apropie momentul întâlnirii cu primul bebe, cresc și emoțiile. Ca părinte, te gândești cu puțină teamă la prima băiță, la dificultățile alăptării, dacă te vei descurca să-l îngrijești. Un curs de puericultură poate alunga aceste temeri și te pregătește pentru primul an și cel mai greu din viața copilului tău.

Cele mai eficiente scruburi homemade
Pielea ta are nevoie de îngrijire în permanență, mai ales pe perioada rece a anului. Vezi care sunt cele mai eficiente scruburi homemade la care și tu poți apela!

De ce e importantă pentru organism vitamina B12
Vitamina B12 joacă un rol esențial în producerea celulelor roșii din sânge. De asemenea, ajută la metabolizarea regulată a celulelor, iar funcțiile creierului depind foarte mult de vitamină. O deficiență a acestei vitamine apare atunci când ea nu poate fi asimilată din alimentația zilnică.


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Mutari Mobila International