Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Click Sanatate online

 

Ziarul Click Sanatate

Website: http://www.clicksanatate.ro

Ziar inscris in categoria Online in judetul Bucuresti

Descriere:
clicksanatate.ro - Sfaturi despre sanatate. Afla totul despre sanatatea familiei tale! |

propune o publicatie

Ultimele stiri din Click Sanatate de azi - Ziarul Click Sanatate online


Cum te fereşti de căpușe
Insecte parazite cu o activitate biologică maximă în sezonul de primăvară, căpușele atacă atât animalele, cât şi omul. Acestea parazitează temporar pe animal sau om, hrănindu-se cu sângele lor, iar în stare liberă trăiesc pe sol, în iarbă, tufişuri,  fără să se hrănească ani de zile.

Sfaturi pentru mămici: cum să scăpaţi de stres
Să fii mamă este, poate, cea mai grea meserie din lume. Trebuie să ai grija ca micuţului tău să nu îi lipsească nimic, însă, în acelaşi timp trebuie să te îngrijeşti şi de familie şi să fii şi o soţie perfecta. De aceea, te poţi simţi stresată tot timpul. Iată câteva sfaturi practice, care să te ajute să elimini stresul din viaţa ta:

Ordinea de ieșire a dinților la copii
Dacă ați devenit de curând părinți, cel mai probabil, în următoarele luni veți fi preocupați de ieșirea dințișorilor de lapte ai celui mic. Mai ales dacă bebelușii salivează des și mult, părinții se așteaptă la apariția dinților, dar care este ordinea de ieșire a dinților la copii?

Candida în sarcină
Apariția candidozei în sarcină este un fapt des întâlnit, multe dintre gravide confruntându-se cu acestă infecție. Vestea bună este că aceasta se poate trata, în siguranță, folosind preparate sub formă de creme sau ovule.

4 lucruri pe care trebuie să le eviți dacă ții la sănătatea ta
Cu toții ne dorim o sănătate de fier, de care să ne putem bucura ani buni de acum înainte. Însă, pentru a o dobândi, este necesar să renunțăm la lucrurile și obiceiurile care o pun în pericol. Iată care sunt acestea!

Combate celulita prin dietă!
Piele cu aspect de coajă de portocală! Motive de îngrijorare? Da, spun specialiştii. Celulita nu este doar o problemă estetică, ci şi un avertisment: trebuie să-ţi îmbunătăţeşti modul de viaţă şi mai ales alimentaţia.

4 motive surprinzătoare care pot cauza dureri de spate
Majoritatea oamenilor suferă de dureri de spate la un moment dat, însă cauzele pentru care acestea apar nu sunt mereu identificate corect. Uneori poate fi vorba de probleme de sănătate precum artrita, o leziune sau o întindere musculară, alteori motivul poate fi unul la care nici nu te-ai gândit și care ține de obiceiurile zilnice.

Obiceiuri care afectează sănătatea ovarelor
Ovarele fac parte din sistemul genital feminin și au rol dublu: pe de o parte, ele eliberează în fiecare lună la femeie, începând de la pubertate și până la menopauză, un ovul maturizat în folicul, iar pe de altă parte, ele secretă hormonii sexuali feminini, estrogenul și progesteronul.

Ghimbirul, remediul care poate trata zeci de boli
Nu puţine sunt prorpeităţile terapeutice ale ghimbirului, leac folosit încă din cele mai vechi timpuri. Remediile pe bază de ghimbir te feresc de răceală, înlătură neplăcerile digestive şi lista nu se opreşte aici.

Scapă de kilograme cu dieta ,„marele mic dejun“
Acest regim de slăbit pornește de la ideea că nu contează ce şi cât mănânci, ci când mănânci, mai ales că persoanele suprapon­derale fac adesea greșeala de a avea mese desincronizate în raport cu nevoile organismului lor: prea puţine calorii dimi­neaţa, devreme, şi prea multe seara.


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Mutari Mobila International