Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Click Sanatate online

 

Ziarul Click Sanatate

Website: http://www.clicksanatate.ro

Ziar inscris in categoria Online in judetul Bucuresti

Descriere:
clicksanatate.ro - Sfaturi despre sanatate. Afla totul despre sanatatea familiei tale! |

propune o publicatie

Ultimele stiri din Click Sanatate de azi - Ziarul Click Sanatate online


Spune adio cearcănelor și pungilor de sub ochi!
Nopțile pierdute, oboseala și stresul își lasă, cu timpul, amprenta pe chipul tău. Cearcănele și pungile de sub ochi apar, inevitabil, însă poți scăpa de ele cu ajutorul câtorva pași simpli.

Ce aditivi alimentari e bine să evităm
Aditivii alimentari utilizați pe continentul nostru sunt de mai multe feluri, printre care stabilizatori de culoare, conservanți, potențiatori de gust, regulatori de aciditate sau îndulcitori artificiali. În timp ce unii sunt inofensivi pentru sănătate, alții provoacă diverse neplăceri. Iată care sunt aditivii alimentari pe care e bine să îi evităm!

Dureri de spate care nu trec? Mergi la medic!
Studiile arată că peste 600 000 de români suferă de afecțiuni reumatice sau musculo-scheletale, iar durerea de spate este principala cauză pentru care conaționalii noștri se internează într-un spital. Societatea Română de Reumatologie continuă eforturile de conștientizare asupra acestor boli și a impactului lor socio-economic: rata de șomaj cauzată de afecțiunile reumatice e de 3 ori mai mare decât a populației generale.

Slăbește cu dieta săracă în carbohidrați
Dacă ți-ai propus să scapi cât mai rapid de surplusul de kilograme, dieta săracă în carbohidrați îți vine în ajutor. Aceasta îți permite să consumi o gamă variată de alimente, așa că nu trebuie nicidecum să te înfometezi.

Din 12 octombrie 2018 revista „Click! pentru femei” va fi relansată într-un nou format
Paginile mai mari vor găzdui rubrici inedite și mai incitante. Ultimele noutăți din modă, rețete simple care pot impresiona orice gurmand, descoperiri medicale, dar și leacuri de sute de ani vor fi în prim planul publicației.

Crezi că stai bine cu imunitatea? Verifică dacă ai aceste simptome!
Te îmbolnăvești grav rareori, de aceea ai ajuns la concluzia că ai o imunitate bună. Totuși, unele semne îți pot da de veste că nu ești atât de rezistent la boli pe cât crezi. Unul dintre ele este că ai răceli ușoare, de care nu scapi prea repede.

Cum poți preveni și rezolva, ca părinte, agresiunile între copii
Agresiunile între copii, vechi de când lumea și grupate în prezent sub numele de bullying, includ momentele în care un copil, de obicei unul care se folosește de poplaritatea lui, încearcă să-l rănească pe un altul la nivel fizic, prin lovituri sau psihic, prin atacuri verbale sau răspândirea de informații false. Ce poți face tu, ca părinte, pentru copilul tău?

Nou centru oncologic
Cel mai mare centru specializat în diagnosticarea și tratarea cancerului din sistemul privat românesc a fost inaugurat în cadrul unui eveniment desfășurat astăzi chiar la sediul acestuia, pe strada Sevastopol nr. 5. Integrat în Spitalul Clinic Sanador, centrul înglobează o casă-monument construită la 1895 și renovată într-un stil prietenos pentru a nu lăsa impresia de răceală specifică unui spital.

Cele mai întâlnite cauze din spatele dezechilibrelor hormonale
Dezechilibrele hormonale pot apărea la orice vârstă, contrar concepției greșite potrivit căreia acestea sunt caracteristice menopauzei. În realitate, ele reflectă starea de sănătate a organismului, de aceea este bine să nu le neglijezi și să depistezi din timp cauzele care le pot favoriza apariția.

Ce beneficii au cuișoarele
Originare din țările asiatice, cuișoarele sunt folosite pe scară largă în bucătăriile acestor zone, dar nu numai. În plus, ele au și o serie de utilizări medicinale, fiind de ajutor în ceea ce privește digestia, sistemul imunitar și sănătatea oaselor.


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Mutari Mobila International