Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Click Sanatate online

 

Ziarul Click Sanatate

Website: http://www.clicksanatate.ro

Ziar inscris in categoria Online in judetul Bucuresti

Descriere:
clicksanatate.ro - Sfaturi despre sanatate. Afla totul despre sanatatea familiei tale! |

propune o publicatie

Ultimele stiri din Click Sanatate de azi - Ziarul Click Sanatate online


Tratamente pentru unghii și păr
Frunzele de nuc și de mesteacăn, uleiul de măsline, mierea pot deveni tratamente pentru unghiile casante și părul lipsit de strălucire, care are nevoie de regenerare după o iarnă lungă.

Urmează aceste sfaturi și ajută-ți părul să crească mai repede
Deși sunt multe femei ce preferă tunsorile scurte, majoritatea își doresc o podoabă capilară ca în reviste, un păr lung, frumos și sănătos.

Cum reglezi nivelul colesterolului cu ajutorul remediilor naturiste
Un nivel crescut de colesterol rău este asociat cu probleme de sănătate precum hipertensiunea şi obezitatea. Remediile din natură pot fi aliatul tău cel mai bun în lupta cu colesterolul rău.

7 obiceiuri zilnice care-ți pun sănătatea în pericol
Sunt obiceiurile pe care cei mai mulți dintre noi le au,  de la rosul unghiilor, la scoaterea banilor de la bancomat. Dar ar putea ele să îți pună sănătatea în pericol?

Ce boli poți trata prin reflexoterapie
Reflexoterapia sau masarea tălpilor ajută la obţinerea echilibrului şi îmbunătăţeşte starea de spirit. Este, de asemenea, un mod excelent de a scăpa de problemele de sănătate.

Ficatul gras se vede la ecografia abdominală
Explorare neinvazivă și neiradiantă, ecografia abdominală este bine să fie făcută de rutină, anual. Aceasta permite examinarea organelor din abdomen (ficat, pancreas, colecist, rinichi, splină) şi pelvis (vezica urinară, uter, ovare, prostată).

3 motive să folosești mai des ulei de semințe de susan
În ciuda mărimii lor, semințele de susan, sub formă de ulei, te protejează de boli cauzate de creșterea tensiunii arteriale sau a nivelului de colesterol.

13 semne care îţi spun că ai inima bolnavă
La nivel mondial, bolile de inimă constituie principala cauză de deces. Specialiştii ne explică principalele simptome care trebuie să ne trimită urgent la medic.

Varza, alimentul-minune pentru un păr puternic
Vrei ca firele de păr să fie mai puternice și mai groase? Dacă asta este ceea ce-ți dorești, atunci încearcă una dintre rețetele de măști pentru păr pe bază de varză.

Alimente cu efect antiinflamator
Pe lângă tratamentul medicamentos, inflamațiile pot fi combătute și prin remedii naturiste și o dietă care conțin alimente cu efect antiinflamator.


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Mutari Mobila International