Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Click Sanatate online

 

Ziarul Click Sanatate

Website: http://www.clicksanatate.ro

Ziar inscris in categoria Online in judetul Bucuresti

Descriere:
clicksanatate.ro - Sfaturi despre sanatate. Afla totul despre sanatatea familiei tale! |

propune o publicatie

Ultimele stiri din Click Sanatate de azi - Ziarul Click Sanatate online


Ce plante sunt bune împotriva ţânţarilor
Una dintre problemele cu care ai de-a face des pe perioada sezonului estival sunt ţânţarii. Remediile din plante nu doar că au rolul de a ţine la distanţă ţânţarii, ci şi de a vindeca mai rapid înţepăturile lor. 

Talpa-gâștei, leac pentru inimă și depresie
Crește pe terenuri necultivate, iar frunzele ei imită conturul labelor de gâscă, de unde vine și denumirea populară - talpa-gâștei. Remediile din această plantă au efect sedativ, cicatrizant și sunt benefice în caz de boli cardiovasculare sau tulburări hormonale.

Cele mai bune remedii împotriva stresului
Considerat boala secolului 21, stresul afectează tot mai multe persoane, indiferent de vârstă. Vestea bună este că poți să reduci stările de stres și de anxietate și cu ajutorul leacurilor oferite de natură. Îți spunem care sunt cele mai bune remedii împotriva stresului.

Ai trigliceridele mărite? Iată ce trebuie să faci!
Rezultatele analizelor de sânge au arătat că ai nivelul trigliceridelor mărit? Descoperă care sunt factorii care favorizează creşterea acestora, dar şi ce măsuri trebuie să iei din timp!

Pregătește corpul de bronz cu măști naturale
Măștile naturale sunt cele mai bune pentru menținerea pielii sănătoase și strălucitoare. Ele pot fi preparate din două-trei ingrediente, pe care le ai cu siguranță deja în casă, oferind rezultatele pe care ți le dorești. Astăzi vom vorbi despre măștile exfoliante, prezentând câteva rețete, pe care le poți include în rutina de înfrumusețare.

Ții dietă, dar nu slăbești? Află de ce!
Ai început o dietă, încerci să slăbești, dar fără rezultat. Din cauza unor greşeli minore nu reuşești să mişti cifrele de pe cântar multă vreme. Dormi prea puțin, sari peste mese, nu faci mișcare, toate sunt greşeli care te împiedică să ajungi la greutatea dorită. Iată câteva soluții potrivite care te vor ajuta să duci la capăt procesul de slăbire.

Soluţii naturale ultile în caz de psoriazis
Când pielea produce mai multe celule decât ar trebui, acestea se aglomerează în plăci tegumentare, care au aspect de solzi. Avem de-a face cu psoriazisul – o boală imunologică ce afectează preponderent adulții. Pe piele se formează regiuni de piele îngroșată, care uneori provoacă mâncărimi, alteori – sângerări. 

Trucuri eficiente pentru detoxificarea ficatului
Starea continuă de oboseală este unul dintre semnele care arată că ficatul nu mai funcţionează la capacitate maximă. Vestea bună este că poţi rezolva acest lucru rapid cu ajutorul unei cure de detoxificare. 

Cele mai bune remedii pentru bila leneşă
Te numeri printre persoanele care au probleme cu bila? Vestea bună este că poţi apela la remediile oferite de natură. Acestea sunt eficiente, se prepară uşor şi sunt lipsite de efecte adverse. 

Vrei să ţii o dietă? Iată ce alimente e bine să eviţi!
Te-ai decis că vrei să urmezi o dietă, mai ales că vrei să arăţi cât mai bine în costumul de baie? Noi îţi spunem ce alimente este bine să eviţi pe parcursul acesteia pentru ca rezultatele să fie vizibile în timp scurt. 


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Mutari Mobila International