Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Click Sanatate online

 

Ziarul Click Sanatate

Website: http://www.clicksanatate.ro

Ziar inscris in categoria Online in judetul Bucuresti

Descriere:
clicksanatate.ro - Sfaturi despre sanatate. Afla totul despre sanatatea familiei tale! |

propune o publicatie

Ultimele stiri din Click Sanatate de azi - Ziarul Click Sanatate online


Trucuri pentru a face față transpirației excesive
Vara, transpirația poate fi un coșmar. Ce faci când transpiri în exces? Cum ții totul sub control atunci când deodorantul nu face față? Există o serie de măsuri cosmetice, vestimentare și naturiste care limitează fluxul transpirației în mod considerabil.

Cum să-ți îngrijești picioarele ca să previi varicele
Circa 30% din femei suferă de picioare grele, edeme, varice. De aceea, picioarele tale cer atenţie zi de zi şi la orice vârstă. Pentru că tot e vară, ai putea începe să le îngrijeşti aşa cum merită. Uite ce să faci ca să previi varicele!

5 motive să-l duci la oftalmolog
Pentru mulți părinți nu pare important să-și ducă la un control oftalmologic copilul mai mic de 3 ani. Totuși, până la această vârstă se pot preveni unele probleme legate de văz. Pentru a evita boli oftalmologice care se manifestă mai târziu, programează-l pe cel mic la o vizită la medic!

Cele mai eficiente deodorante naturale
Stresul, oboseala şi căldura excesivă sunt doar câţiva dintre factorii care favorizează transpiraţia în exces. O poţi ţine sub control printr-o igienă riguroasă şi cu ajutorul deodorantelor care nu irită, în varianta lor naturală.

Pelinul te scapă de balonare
Pelinul este folosit încă din vechime pentru efectele sale tămăduitoare. Pentru că poate deveni toxic dacă nu respecți dozele, este bine să urmezi tratamente cu pelin doar la indicația medicului.

Slăbește cu aceste infuzii reci!
Din anumite plante îți poți prepara ceaiuri care nu numai că te răcoresc, ci te și ajută să scapi de toxinele acumulate și de nedoritele kilograme în plus.

Cum să mănânci înghețată fără să iei în greutate
Îți dorești să slăbești dar parcă îți dă inima ghes să mănânci un desert de sezon, răcoritor, cum este înghețata. Nu-ți va pune silueta și nici sănătatea în pericol dacă urmezi aceste sfaturi!

Ce boli sunt cauzate de consumul excesiv de carne
Consumul exagerat de carne poate duce la consecințe grave asupra sănătăţii. Afectează metabolismul, nivelul de calciu din organism, dar și funcționarea rinichilor. Nu renunța la proteinele animale, dar respectă cantitățile corecte!

Top 3 obiceiuri care favorizează îngrășarea
35% dintre persoanele care suferă de obezitate mănâncă doar de două ori pe zi, iar 56% din ele sar peste micul dejun. Un nou studiu relevă că acestea nu sunt singurele obiceiuri care te pot îngrășa.

Greşeli care îţi pot provoca dureri de spate
Durerea de spate este una dintre cele mai comune probleme de sănătate ale zilelor noastre. Statul îndelungat la birou, lipsa de mişcare, stresul şi alţi factori contribuie la apariţia acestora. Există însă câteva trucuri care pot reduce intensitatea durerii!


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Mutari Mobila International