Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Click Sanatate online

 

Ziarul Click Sanatate

Website: http://www.clicksanatate.ro

Ziar inscris in categoria Online in judetul Bucuresti

Descriere:
clicksanatate.ro - Sfaturi despre sanatate. Afla totul despre sanatatea familiei tale! |

propune o publicatie

Ultimele stiri din Click Sanatate de azi - Ziarul Click Sanatate online


Pilula de râs sau cum tratezi suferința cu umor
O terapie prin râs? Sună ciudat, nu-i așa? Te pufnește râsul numai când încerci să îți imaginezi cum ar putea decurge un astfel de tratament. Și totuși, ea există. Mai mult, este o metodă terapeutică serioasă, menită să aline psihicul și să vindece trupul.

Clătite sănătoase cu doar două ingrediente
Cea mai plăcută modalitate de a-ți începe ziua este cu micul dejun sănătos și bogat în nutrimenți. Clătitele pe lângă faptul că sunt desertul copilăriei sunt sațioase și merg perfect la cafea sau la ceai! Dacă alegi să faci o rețetă sănătoasă nu te vei mai simți vinovat că  te abați de la regulile unei diete sănătoase.

Ce este bruxismul și cum îți afectează sănătatea?
Viața noastră cotidiană este o sursă permanentă de stres, iar acest lucru ne afectează sănătatea, starea psihică , dar și dinții. Bruxismul este o problemă comună legată de dentiția noastră.

Știi la ce pericole te expui dacă nu dormi suficient?
Somnul este vital pentru starea generală de sănătate. În timpul nopții ajută la refacerea și reactivarea memoriei dar și a vigilenței mentale. Privarea de somn poate crea dezechilibre severe crescând astfel riscul de a dezvolta anumite boli.

Dieta cu antioxidanți îți revitalizează organismul
Primăvara este perioada cea mai bună în care să-ți revitalizezi organismul. La piață găsești ajutorul cel mai bun pentru a combate astenia de primăvară și pentru a-ți pregăti corpul de sezonul estival.

Desenele animate sunt dăunătoare pentru copilul tău
Copiii sunt învățați de mici să își dorească să se uite la desene animate. Fie că vor să vadă ce văd și ceilalți prieteni ai lor sau din lipsa de timp a părinților, ajung să petreacă ore în șir în fața televizorului, ca într-o transă.

Și tații sunt afectați de depresia postpartum
Depresia postpartum afectează adesea femeile aflate mai ales la prima naștere. Însă conform datelor statistice și bărbaţii suferă de depresie după naşterea copilului. Aceștia încearcă în primele luni de viaţă ale nou-născutului să se implice în creșterea celui mic și simt adesea că sunt lăsaţi pe dinafară.

Alimente care înving pofta de fumat
Fumatul se numără printre viciile foarte dăunătoare organismului. Lupta cu dependenţa de tutun este grea, dar nu este imposibil să ieşi învingător. Vestea bună este că o serie de alimente ne ajută să învingem pofta de fumat.

Obiceiuri care-ți accelerează metabolismul
Deși este adevărat că metabolismul are legătură cu greutatea ta corporală, el influențează nevoile energetice de bază ale organismului, aportul de alimente și lichide. Activitatea fizică pe care o faci contează destul de mult atunci când te urci pe cântar.

Fructele de pădure reduc febra musculară
După un efort fizic intens, pentru a nu face febră musculară ceva dulce este foarte util, însă pentru a nu pune la loc kilogramele pierdute în timpul mișcării, este indicat să consumi anumite fructe care să îți susțină glicemia în parametri optimi.


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Mutari Mobila International