Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Click Sanatate online

 

Ziarul Click Sanatate

Website: http://www.clicksanatate.ro

Ziar inscris in categoria Online in judetul Bucuresti

Descriere:
clicksanatate.ro - Sfaturi despre sanatate. Afla totul despre sanatatea familiei tale! |

propune o publicatie

Ultimele stiri din Click Sanatate de azi - Ziarul Click Sanatate online


Modalitatea sănătoasă de a prepara grătarul de 1 Mai
Prima zi a lui Florar ne scoate de la mic la mare la iarbă verde unde poți să te bucuri de aer curat și de un grătar pe cinste. Însă tu știi cum să prepari o masă sănătoasă și gustoasă în aer liber?

Ruşcuţa de primăvară, planta inimii
Planta mai este numită şi bulbuc, buruiana-calului, cocoşei sau buruiană neagră şi este folosită în tratarea unor afecţiuni cardiace, având proprietăţi care ajută la reglarea bătăilor inimii.

Soluții contra grețurilor în sarcină
Sarcina aduce o serie de schimbări în viața unei femei, pe plan emoțional și fizic, însă miracolul aducerii pe lume a unui suflet ascunde și câteva momente dificile. O viitoare mămică are câteva obstacole de trecut până la întâlnirea cu puiul ei, cum sunt grețurile din această perioadă, dar există soluții care o vor ajuta să depășească aceste mici chinuri mai ușor.

Inelul gastric sau cum să mănânci mai sănătos și mai puțin
Una din modalitățile prin care poți să scapi de kilogramele în plus ce îți afectează stilul de viață este inelul gastric, o intervenție chirurgicală la care apelează tot mai mulți oameni. Dar care sunt riscurile acestei intervenții și cum menții în mod sănătos rezultatele obținute astfel?

Nu fugiţi de biopsii! Ele vă pot salva viaţa
Când medicul vă recomandă o  biopsie de sân prin puncţie percutanată trebuie să ştiţi că analiza vă poate salva viaţa. Cancerul, cu cât  este depistat mai devreme, cu atât cresc şansele de tratare.

Aceste minerale taie pofta de dulce!
Organismul tău este cel mai bun medic la care poți apela. El îți transmite constant semnale de atenționare atunci când ceva nu merge așa cum ar fi normal. De cele mai multe ori, semnalele vin sub formă de poftă alimentară.

5 lucruri pe care ochii le spun despre sănătatea ta
Despre ochi se spune cum că ar fi oglinda sufletului, însă în același timp ei pot indica o mulțime de semne cu privire la starea de sănătate. Află care sunt acestea și ia măsuri!

Motive mai puțin știute care afectează erecția
Activitatea sexuală este extrem de importantă pentru un bărbat, însă există și cazuri în care mai ales după vârsta de 40 de ani, problemele erectile devin aproape o constantă în viaţa bărbaţilor. Disfuncția erectilă este una din bolile secolului, iar în cele mai multe cazuri motivul apariției în reprezintă bolile neurologice, diabetul, hipertensiunea sau stresul.  

Cum să faci o înghețată sănătoasă pentru copilul tău
Despre alimentația sănătoasă auzim pe toate canalele de comunicare, există mii de variante la care să apelezi pentru a te putea bucura de o porție de sănătate. Însă atunci când vine vorba de copilul tău și vrei să îi dai un dulce bun și sănătos cea mai bună variantă este o înghețață sau un desert făcut în casă. Iată cum poți să prepari la tine acasă o înghețată sănătoasă, rapidă și gustoasă!

Superstiții despre sarcină
Se spune că dacă furi un aliment la care poftești în sarcină, copilul se va naște cu o pată în forma acestuia pe piele. Descoperă ce alte superstiții legate de sarcină nu trebuie să iei în seamă!


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Mutari Mobila International