Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Capitalul online

 

Ziarul Capitalul

Website: http://www.capitalul.com

Ziar inscris in categoria Online in judetul Bucuresti

Descriere:
Site-ul cu cele mai noi stiri economice. Piata interna si internationala in direct pe www.capitalul.com

propune o publicatie

Ultimele stiri din Capitalul de azi - Ziarul Capitalul online


Curtea de Conturi: Sute de dosare de fraudare a fondurilor UE
Curtea de Conturi a trimis Departamentului pentru Luptă Antifraudă, până în primăvara anului 2016, 167 de sesizări în vederea începerii urmăririi penale.

Ce îi atrage pe oameni să aplice pentru o companie
Peste jumătate dintre respondenții unui sondaj eJobs țin cont de aspecte precum reputația companiei și brandul de angajator, atunci când aplică pentru un job.

Peste o mie de firme şi-au mutat sediul social din Catalonia în această lună
Aproape 1.200 de firme au demarat procedurile pentru a-şi muta sediul social din Catalonia, în ultimele trei săptămâni de criză politică, potrivit datelor publicate vineri de Registrul Comerţului din Spania, informează AFP.

S-a desemnat câștigătorul pentru construcția Podului suspendat de la Brăila. Vezi aici cine a câștigat
Asocierea ASTALDI S.p.A. – IHI INFRASTRUCTURE SYSTEMS CO. LTD. a fost declarată astăzi câștigătoarea contractului pentru proiectarea și execuția Podului suspendat peste Dunăre în zona Brăila, lucrare cu o valoare de 1.995.932.260,25 lei, fără TVA.

BCE presată să îşi relaxeze propunerile de soluţionare a problemei creditelor neperformante
Organismele de supervizare din interiorul Băncii Centrale Europene trebuie să îşi revizuiască propunerile pentru soluţionarea problemei creditelor neperformante, în urma plângerilor venite din Italia potrivit cărora aceste propuneri ar pune în pericol relansarea economică, au declarat vineri pentru Reuters mai multe surse din interiorul BCE.

Adrian Diţă a demisionat din funcţia de preşedinte al ANCOM
Preşedintele Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Comunicaţiilor (ANCOM), Adrian Diţă, şi-a dat demisia din această funcţie, potrivit unor surse din cadrul ANCOM.

Doina Pană consideră că proprietarii de păduri din ariile protejate trebuie să primească compensaţii din fonduri UE
Ministrul Apelor şi Pădurilor, Doina Pană, a solicitat sprijinul comisarului european pentru Mediu, Karmenu Vella, pentru identificarea unor soluţii pentru ca proprietarii de păduri din ariile protejate să primească compensaţii financiare din fonduri UE, potrivit unui comunicat al ministerului.

Evoluţii financiar-bancare şi bursiere
Bursa de pe Wall Street a deschis şedinţa de vineri în creştere, indicele Dow Jones Industrial Average s-a apreciat cu 0,2%, ajungând la valoarea de 23.208,38 puncte, în creştere cu 45,34 puncte faţă de valoarea înregistrată la închiderea şedinţei precedente.

Mihai Tudose: Termocentrala Mintia este foarte importantă pentru siguranţa sistemului energetic
Termocentrala Mintia, din cadrul Complexului Energetic Hunedoara (CEH), este foarte importantă pentru siguranţa sistemului energetic naţional şi se fac toate eforturile pentru ca aceasta să redevină 'o perlă energetică', a declarat vineri, la Deva, premierul Mihai Tudose.

ASF: Piaţa asigurărilor din România este stabilă, caracterizată de îmbunătăţirea indicatorilor de prudenţialitate şi de lichiditate
Piaţa asigurărilor din România este una stabilă, caracterizată de îmbunătăţirea indicatorilor de prudenţialitate şi de lichiditate, rezultă din analiza efectuată de Autoritatea de Supraveghere Financiară, în urma raportărilor trimise de societăţile de asigurare, potrivit unui comunicat al instituţiei.


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Mutari Mobila International