Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Capitalul online

 

Ziarul Capitalul

Website: http://www.capitalul.com

Ziar inscris in categoria Online in judetul Bucuresti

Descriere:
Site-ul cu cele mai noi stiri economice. Piata interna si internationala in direct pe www.capitalul.com

propune o publicatie

Ultimele stiri din Capitalul de azi - Ziarul Capitalul online


Ungaria a devenit membră a Băncii Asiatice pentru Investiţii în Infrastructură
Consiliul guvernatorilor Băncii Asiatice pentru Investiţii în Infrastructură (AIIB) a aprobat joi cererile pentru ca 13 noi state, printre care și Ungaria, să se alăture acestei bănci de dezvoltare înfiinţate de China, astfel că numărul total al membrilor AIIB a ajuns la 70, informează Reuters.

Seat a revenit pe profit în 2016
Seat, divizie a grupului german Volkswagen, a raportat joi primul său profit operaţional anual de după 2007 şi totodată a informat că în 2018 va lansa al treilea model de tip SUV, informează Reuters.

Bursa de la București a închis mixt şedinţa de joi. Indicele BET a scăzut cu 0,1%
Companiile Energopetrol, Bermas şi Alumil Rom Industry au înregistrat, joi, cele mai mai scăderi ale acţiunilor de pe piaţa reglementată, iar indicele BET a scăzut, reiese din datele Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Tzokas (winmasters): Pariorii români au rate mari de câștig, Liga 1 e foarte curată față de alte campionate
Viitorul gamblingului merge în mână cu reglementarea, iar protecţia jucătorilor şi veniturile pe care statele le au de pe urma acestei activităţi sunt principalele beneficii ale reglementării acestui domeniu, a declarat Thomas Tzokas, CEO winmasters.

Apple va începe să producă telefoane iPhone în India
Apple Inc. va începe să producă telefoane iPhone în India în următoarele patru-şase săptămâni, a declarat joi pentru Wall Street Journal un oficial guvernamental indian.

Evoluţii financiar-bancare şi bursiere
Bursa de pe Wall Street a deschis şedinţa de joi, în creştere, indicele Dow Jones Industrial Average s-a apreciat cu 0,14%, ajungând la valoarea de 20.691,06 puncte, în creştere cu 29,76 puncte faţă de valoarea înregistrată la închiderea şedinţei precedente.

Studiu: Trei angajaţi din cinci consideră stresante evaluările anuale
Trei angajaţi din cinci consideră stresante evaluările anuale, iar 80% dintre aceştia preferă ca feedback-ul să fie dat pe loc, reiese dintr-un studiu al Adobe, citat de o companie care se ocupă de pregătirea angajaţilor.

ASF: Un investitor elveţian va prelua City Insurance
Un investitor privat elveţian, pe nume Max Rossler, va prelua societatea de asigurare City Insurance, se arată într-un comunicat de presă al Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF).

Răzvan Ionescu este noul prim-adjunct al directorului SRI
Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat miercuri decretul de numire în funcția de prim-adjunct al directorului Serviciului Român de Informații (SRI) pentru generalul de brigadă Răzvan Ionescu.

Chiriile ANL se reduc cu până la 50% şi au un plafon maxim
Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene (MDRAPFE) a pus în dezbatere publică ordonanţa de urgenţă care prevede scăderea chiriilor pentru locuinţele ANL. Chiriaşii vor plăti cel mult un procent cuprins între 10% şi 30% din venit.


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Mutari Mobila International