Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Capitalul online

 

Ziarul Capitalul

Website: http://www.capitalul.com

Ziar inscris in categoria Online in judetul Bucuresti

Descriere:
Site-ul cu cele mai noi stiri economice. Piata interna si internationala in direct pe www.capitalul.com

propune o publicatie

Ultimele stiri din Capitalul de azi - Ziarul Capitalul online


Floyd Mayweather își vinde cele două Bugatti Veyron deținute pentru a face loc noului Chiron
Faimosul boxer profesionist Floyd Mayweather a decis să vândă cele două modele Bugatti Veyron deținute. Doritorii pot licita pentru ele pe site-ul companiei Luxury Auto Collection din Scottsdale, Arizona.

Tăieri de pensii și extinderea bazei de impozitare în Grecia, pentru a putea beneficia de o nouă tranșă din împrumutul FMI și BCE
Premierul grec, Alexis Tsipras, a dat asigurări sâmbătă că guvernul său îşi va "atinge obiectivele" pentru a încheia la 22 mai un acord cu creditorii săi care să permită deblocarea unei noi tranşe de împrumut pentru Grecia, notează AFP.

Randamentul BVB în primul trimestru, cel mai mare din UE
Investițiile în acțiuni listate trec printr-o perioadă excelentă, cu creșteri mari în primele trei luni ale anului, aprecieri ale cotațiilor care depășesc, în unele cazuri, creșterile de pe întreg anul trecut.

Ghost in the Shell - un înveliş atrăgător, lipsit de conţinut
Reinterpretarea în stil hollywoodian a celui mai popular episod din seria japoneză de benzi desenate Ghost in the Shell creează o cochilie impresionantă vizual, însă sufletul poveştii a fost dat uitării.

Cashul își pierde supremația, dar nu dispare. 4 din 10 români nu mai vor cash
Acum câteva decenii aproape toate cheltuielile se făceau folosind bani lichizi. Astăzi, noile metode de plată, precum cardurile contactless sau portofelele digitale, au determinat 50% dintre europeni să răspundă că s-ar simți relaxați fără bani lichizi cel puțin o săptămână și 29% sunt de părere că pot rezista pe un termen nedefinit, relevă un studiu realizat de ING.

Ce trebuie să știi când începi un business. De aceste aspecte juridice trebuie să ții cont
Te-ai decis să iei calea antreprenoriatului și să ai businessul tău? Ți-ai pregătit deja planul de afaceri și valoarea investiției inițiale? Dacă răspunzi afirmativ la aceste întrebări, atunci trebuie să te gândești și la aspectele juridice atunci când demarezi noua afacere.

Totul despre BREXIT. Ce au decis liderii celor 27 de state UE
Liderii celor 27 de state ale UE (fără Marea Britanie), reuniţi sâmbătă la Bruxelles la un summit dedicat negocierii Brexitului, au aprobat liniile directoare ale acestor tratative, care schiţează poziţia ce va fi susţinută de negociatorii europeni la discuţiile cu guvernul britanic, precum şi obiectivele care vor fi urmărite de blocul comunitar în cadrul acestor negocieri.

UPDATE Declarația lui Iohannis pentru românii din Marea Britanie
Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, sâmbătă, la Bruxelles, că prima chestiune care trebuie discutată în ceea ce priveşte Brexit este legată de oameni, arătând că trebuie să se negocieze inclusiv subiectul pensiilor.

Atenție, șoferi. Minivacanța de 1 Mai v-ar putea lăsa fără permis
Minivacanța de 1 Mai este motiv de bucurie pentru mulți, însă pentru unii aceste zile libere s-au transformat în coșmar. Doar ieri 440 de șoferi au rămas fără permis, polițiștii de la rutieră aplicând amenzi de peste 2,4 milioane de lei.

Declarație uluitoare: Statul plăteşte mai mult pentru salariile unor falşi poliţişti decât pentru paza şi protecţia cetăţenilor
Statul român plăteşte mai mulţi bani pentru salarii şi funcţii unor falşi poliţişti, decât pentru paza şi protecţia cetăţenilor, a ordinii şi siguranţei publice, susţine Alexandru Firicel, preşedinte teritorial al Sindicatului Poliţiştilor din România \\\'Diamantul", într-o scrisoare deschisă adresată atât Parlamentului cât şi Guvernului.


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Mutari Mobila International