Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Capitalul online

 

Ziarul Capitalul

Website: http://www.capitalul.com

Ziar inscris in categoria Online in judetul Bucuresti

Descriere:
Site-ul cu cele mai noi stiri economice. Piata interna si internationala in direct pe www.capitalul.com

propune o publicatie

Ultimele stiri din Capitalul de azi - Ziarul Capitalul online


2017, anul-paradox: economia duduie, dar alarmele sună
În ciuda creșterii-record a PIB și a salariilor, ne bazăm prea mult pe consum, încasările la buget sunt nesatisfăcătoare, iar inflația începe să ne pună probleme.

Calea ferată prinde trenul investiţiilor cu bani europeni
Oficialii Ministerului Transporturilor au deblocat proiectele de modernizare a căii ferate care leagă Capitala de Occident. Odată cu semnarea a patru contracte de modernizare a căii ferate, în valoare de circa 1,7 miliarde euro, anul viitor vor începe lucrările la circa 170 km de cale ferată.

Cele mai mari capturi de ţigări din România, în porturile Constanţa şi Mangalia
În 2017, autorităţile române au împiedicat aproape 150 milioane de ţigări de contrabandă să ajungă pe piaţa neagră din România. Valoarea capturilor se ridică la aproximativ 80 milioane de lei conform British American Tobacco.

ANAT: Ministerul Transporturilor reia o propunere legislativă care bulversează activitatea agențiilor de turism
Asociația Națională a Agențiilor de Turism respinge modificările propuse de Ministerul Transporturilor în cazul legislației referitoare la organizarea şi efectuarea transporturilor rutiere şi a activităţilor conexe acestora, pe care le consideră aberante, clientelare și imposibil de aplicat.

Un 2018 revoluţionar... fiscal
Terminăm anul 2017 aşa cum l-am început: cu temeri, incertitudine şi scepticism pentru ce urmează. În ianuarie, mediul de business vorbea despre promisiunile programului de guvernare al PSD. „E imposibil de aplicat!“, „Nu cred că vor putea scădea taxele!“, „Câte gratuităţi şi pomeni electorale!“, sunt câteva din mesajele pe care îmi amintesc că le-am auzit printre analişti şi nu numai.

Protest împotriva schimbării Legilor Justiţiei. Bulevardele Kiseleff şi Aviatorilor, închise
Poliţia rutieră a anunţat închiderea Bulevardelor Kiseleff şi Aviatorilor, de la str. Arhitect Ion Mincu şi statuia Aviatorilor, sensul spre Piaţa Victoriei, ca urmare a protestului din Piaţa Victoriei împotriva schimbării legilor Justiţiei.

Orban, despre cota majorată din impozitul pe venit pentru autorităţile locale: Nu am mari speranţe
Preşedintele PNL, Ludovic Orban, spune că nu are "mari speranţe" ca plenul Parlamentului să păstreze amendamentul propus de UDMR şi adoptat vineri în Comisiile de buget la dezbaterea proiectului bugetului de stat pe anul 2018 prin care cota din impozitul pe venit pentru autorităţile locale a fost majorată.

Alexandrescu (USR) cere CNA să împiedice difuzarea imaginilor cu crima de la metrou
Senatorul USR Vlad Alexandrescu, membru al Comisiei de cultură, solicită Consiliului Naţional al Audiovizualului să împiedice difuzarea imaginilor în care este redată crima de la metrou, de marţi seară.

ANM a prelungit informarea de ninsori moderate şi intensificări ale vântului
Administraţia Naţională de Meteorologie a prelungit duminică informarea meteo de ninsori moderate cantitativ, precipitaţii mixte şi intensificări ale vântului până luni, la ora 15:00.

Câte drumuri au fost reabilitate în 2017
Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a reabilitat anul acesta sute de kilometri de drum naţional, a consolidat poduri consolidate, a deblocat zeci de proiecte şi a dat în folosinţă 15,4 kilometri de autostradă, informează CNAIR printr-un comunicat.


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Mutari Mobila International