Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Capitalul online

 

Ziarul Capitalul

Website: http://www.capitalul.com

Ziar inscris in categoria Online in judetul Bucuresti

Descriere:
Site-ul cu cele mai noi stiri economice. Piata interna si internationala in direct pe www.capitalul.com

propune o publicatie

Ultimele stiri din Capitalul de azi - Ziarul Capitalul online


Marea Britanie se confruntă cu cea mai mare ameninţare teroristă după anii 1970
Marea Britanie se confruntă cu cea mai mare ameninţare teroristă după anii 1970, când Armata Republicană Irlandeză a comis o serie de atacuri cu bombă, a declarat duminică şeful noului organism de supraveghere în domeniul legislaţiei privind terorismul, Max Hill, relatează DPA şi Reuters.

Cum ar putea fi distruse bacteriile intraspitalicești
Una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă spitalele de pe întreg mapamondul o reprezintă bacteriile și infecțiile nosocomicale, transmite Digital Journal, care prezintă și o soluție în acest sens. Este vorba despre o tehnologie care utilizează lumina de culoare indigo pentru a distruge bacteriile dintr-o cameră, dezvoltată de către cercetători scoțieni și poartă numele de Indigo Clean. Testele clinice realizate până în momentul de față, demonstrează că acest produs poate reduce bacteriile cu până la 70%.

Iranul desfăşoară exerciţii navale pe fondul creşterii tensiunilor cu SUA
Iranul a lansat exerciţii navale duminică la gura Golfului şi Oceanului Indian, a anunţat un comandant al marinei, în timp ce tensiunile cu Statele Unite au escaladat după ce preşedintele american Donald Trump a dat Teheranului un "preaviz" şi i-a impus sancţiuni, relatează Reuters.

Carnavalul de la Rio, prilej pentru brazilieni să uite de criza economică şi de corupţie
Milioane de brazilieni au invadat străzile sâmbătă, pentru a doua zi consecutiv, la festivităţile Carnavalului de la Rio, într-o atmosferă de petrecere, pe ritmuri de samba, pentru a profita la maximum de celebrul carnaval, care va atinge duminică punctul culminant, cu celebra paradă a celor mai bune şcoli de samba din oraş, relatează AFP.

Minea - Romalimenta: România este o piaţă în care se cumpără produse ieftine. Consumatorul trebuie educat să respingă produsele slabe calitativ
România este considerată o piaţă de mâna a doua, în care se cumpără produse ieftine, însă cel care trebuie să respingă alimentele slabe calitativ este consumatorul, deoarece producătorul oferă ceea ce cere piaţa, susţine preşedintele Federaţiei Romalimenta, Sorin Minea, în contextul informaţiilor apărute în ultima perioadă privind "standardele duble" folosite de producătorii din industria alimentară.

Warren Buffet salută contribuţia imigranţilor la prosperitatea americană
Miliardarul Warren Buffett a insistat sâmbătă asupra contribuţiei imigranţilor şi statului de drept la prosperitatea Statelor Unite, în momentul când preşedintele Donald Trump vrea să accelereze expulzarea imigranţilor ilegali, relatează AFP.

Ministerul Public: Hotărârile judecătoreşti definitive sunt pronunţate de instanţele de judecată, fără girul procurorului general
Hotărârile judecătoreşti definitive sunt pronunţate de către instanţele de judecată, fără "girul" procurorului general, în justiţia penală neexistând termenul de "gir", a precizat Ministerul Public, duminică, pe pagina de Facebook.

Ministerul Finanţelor a împrumutat în februarie aproximativ 3,5 miliarde de lei de la bănci
Ministerul Finanţelor Publice MFP a atras, în luna februarie, împrumuturi de pe piaţa internă în valoare de 3,534 miliarde de lei, cu 16% sub suma programată iniţial, la randamente în creştere pentru majoritatea scadenţelor.

DRPCIV: Scădere cu 65% a înmatriculărilor de autoturisme scumpe, noi şi rulate, în ianuarie 2017
Înmatriculările de autoturisme noi şi second hand scumpe au scăzut, în luna ianuarie 2017, cu circa 65% comparativ cu aceeaşi perioadă din anul anterior, ajungând la 886 de unităţi, arată datele Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor DRPCIV, consultate de Agerpres.

Donald Trump, decizie fără precedent în istoria SUA
Donald Trump a declinat participarea sa la Dineul Corespondenţilor de la Casa Albă, ce va avea loc la sfârșitul lunii aprile, scrie portalul stiripesurse.ro


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Mutari Mobila International