Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Capital online

 

Ziarul "Capital"

Website: http://www.capital.ro

Ziar inscris in categoria Nationale in judetul Bucuresti

Descriere:
Capital.ro - publicatie de business din Romania

propune o publicatie

Ultimele stiri din Capital de azi - Ziarul Capital online


Germania, Franţa şi Italia se opun ca negocierile cu Londra să înceapă înainte de oficializarea Brexit-ului
Germania, Franţa şi Italia se opun ca negocierile cu Marea Britanie să înceapă înainte ca decizia de ieşire din Uniunea Europeană să fie oficializată, a declarat luni cancelarul german Angela Merkel, într-o conferinţă de presă comună, la Berlin, cu preşedintele francez Francois Hollande şi premierul italian Matteo Renzi, transmite AFP.

Bugetul general consolidat trece pe deficit după cinci luni: - 0,1% din PIB
Bugetul general consolidat a trecut pe deficit după primele cinci luni ale acestui an, execuţia bugetară pentru perioada ianuarie - mai încheindu-se cu un deficit de 780 de milioane de lei, respectiv 0,10% din PIB, faţă de un excedent de 130 milioane de lei, respectiv 0,02% din PIB, după patru luni din 2016.

MFP: Bugetul României a intrat pe deficit
La finele lunii mai bugetul general consolidat al României a încheiat cu un deficit de 780 milioane de lei, față de excedent de 6,32 mld de lei înregistrat la aceeași perioadă a anului trecut. De altfel, aceasta este prima lună în care Finanțele anunță intrarea bugetului pe deficit, după ce în primele patru luni bugetul general consolidat a încheiat pe plus de fiecare dată.

Bursa de la Bucureşti închide în creştere uşoară şedinţa de luni
Bursa de Valori Bucureşti (BVB) a închis în creştere uşoară şedinţa de luni, iar valoarea totală a schimburilor a fost de circa 28,55 de milioane de lei (6,32 de milioane de euro).

Şeful Trezoreriei americane: Brexitul nu va provoca o nouă criză financiară
Turbulenţele provocate de votul în favoarea ieşirii Marii Britanii din Uniunea Europeană nu indică semne ale unei alte crize financiare, a afirmat luni secretarul american al Trezoreriei, Jack Lew, într-un interviu acordat CNBC.

Birchall: Ministrul Fondurilor Europene s-a prezentat nepregătit la audierile de luni
Ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, s-a prezentat cu o atitudine nepotrivită şi nepregătit la audierile de luni din Comisia pentru Afaceri Europene, audieri care au confirmat că Ministerul Fondurilor Europene, pentru programele de care este responsabil direct, înregistrează, până în acest moment, rată de absorbţie zero pe acest an, afirmă deputatul PSD Ana Birchall, preşedintele Comisiei.

Brexit, ministru: Scoţia vrea să ia locul de membru al Marii Britanii în UE şi a fost ascultată 'cu înţelegere' de state membre
Scoţia a fost ascultată cu înţelegere în discuţiile informale purtate cu miniştrii agriculturii din Franţa, Germania şi Irlanda, cu privire la păstrarea apartenenţei sale la Uniunea Europeană, într-o anume formulă, a declarat luni ministrul scoţian al agriculturii, Fergus Ewing.

ASF raportează pentru 2015 venituri în scădere cu 5,2% şi un excedent de 36,5 milioane lei
Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a realizat anul trecut venituri în valoare de 157,3 milioane lei, mai mici cu 5,2% ca urmare a diminuării mai multor tipuri de contribuţii ale entităţilor supravegheate (comisioane, tarife şi taxe pentru piaţa de capital, cota pentru RCA, cota din contribuţiile fondurilor de pensii private) şi a închis anul cu un excedent de 36,5 milioane lei, potrivit Raportului anual pe 2015 al instituţiei.

Evoluţii financiar-bancare şi bursiere. Scăderi la New York, Londra, Frankfurt, Paris
Bursa de pe Wall Street a deschis şedinţa de luni în scădere, indicele Dow Jones s-a depreciat cu 1,29%, ajungând la valoarea de 17.176,46 puncte, în scădere cu 224,29 puncte faţă de valoarea înregistrată la închiderea şedinţei precedente.

Brexit, Cameron: Guvernul britanic nu va declanșa în acest moment Articolul 50
Guvernul britanic nu va declanșa în acest moment Articolul 50 privind ieșirea din Uniunea Europeană, a declarat luni, în Parlament, premierul David Cameron, după referendumul de joi la care britanicii au votat pentru părăsirea blocului comunitar.


Recomandam - ziare romanesti

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Mutari Mobila International