Inchide reclama
Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Capital online

 

Ziarul "Capital"

Website: http://www.capital.ro

Ziar inscris in categoria Nationale in judetul Bucuresti

Descriere:
Capital.ro - publicatie de business din Romania

propune o publicatie

Ultimele stiri din Capital de azi - Ziarul Capital online


Hidroelectrica ia măsuri din cauza inundaţiilor
Hidroelectrica-Serv a instituit măsuri specifice, inclusiv de consemn, ca urmare a evoluţiei precipitaţiilor din ultimele ore şi ţinând cont de avertizările hidrologice emise pentru bazinele Argeş, Desnăţui, Ialomiţa, Jiu, Olt şi Vedea, informează, marţi, societatea.

Un tren a deraiat din cauza viiturilor
Un tren aparţinând operatorului privat Regiotrans a deraiat marţi după-amiază, în jurul orei 17,00, în zona unui podeţ unde s-a produs o viitură, între staţiile Bascov - Vâlcele, informează CFR SA.

Statele UE au ajuns la un acord pentru a impune sancţiuni economice Rusiei
Ambasadorii Uniunii Europene (UE) au ajuns marţi la un acord privind impunerea de sancţiuni economice împotriva Rusiei. Sancţiunile urmează să vizeze industria petrolieră, apărarea şi tehnologiile sensibile, informează Reuters, DPA şi AFP.

Prăpăd în agricultură: Inundaţiile şi ploile abundente au distrus jumătate din culturile de legume
Ploile abundente din ultima perioadă au redus cu 20-30% recolta de cereale şi au distrus 40-60% din culturile de legumele din zona de sud a ţării, a declarat, pentru Capital, Ion Cioroianu, consilier în cadrul Asociaţiei Fermierilor din România (AFR).

România sub ape: Inundaţii grave în 10 judeţe, culturi distruse, traficul rutier şi feroviar perturbat, 40 de persoane evacuate,1.600 de angajaţi MAI intervin
Administraţia de Meteorologie a emis avertizări de Cod Galben pentru judeţele Alba, Argeş, Cluj, Dâmboviţa, Olt, Sibiu, Teleorman, Vâlcea, iar Institutul Naţional de Hidrologie a emis Cod Roşu pentru judeţele Gorj şi Vâlcea. Ministerul de Interne a mobilizat 1.600 de angajaţi.

Noi restructurări de personal la ASF în septembrie, octombrie
Autoritatea de Supraveghere Financiară va anunţa, în septembrie - octombrie, noi restructurări de personal, pe baza evaluării şi recomandărilor experţilor Băncii Mondiale/ BM/ în ceea ce priveşte transformarea structurii instituţionale şi organizaţionale a ASF, potrivit preşedintelui instituţiei, Mişu Negriţoiu.

Fostul ministru Tănăsescu, audiat la DNA în scandalul licenţelor Microsoft: Finanţele nu au fost implicate în negocierea contractelor
Fostul ministru Mihai Tănăsescu a declarat marţi, după ce a fost audiat la DNA în dosarul privind licenţele Microsoft, că Ministerul de Finanţe nu a fost implicat în negocierea contractelor, ci doar a avizat hotărârile de guvern.

CFR: Perturbări în circulaţia trenurilor din cauza inundaţiilor
CFR Călători avertizează, marţi, că este posibil să apară modificări/ perturbări în circulaţia trenurilor având în vedere avertizarea Cod Galben emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie pentru judeţele Alba, Argeş, Cluj, Dâmboviţa, Olt, Sibiu, Teleorman, Vâlcea şi avertizarea de Cod Roşu emisă de Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor pentru judeţele Gorj şi Vâlcea.

UE a blocat averile a patru oameni de afaceri ruşi, apropiaţi ai lui Putin
Uniunea Europeană a decis marţi blocarea averilor a patru oameni de afaceri ruşi apropiaţi preşedintelui Vladimir Putin, aceştia fiind acuzaţi de a fi beneficiat de anexarea Crimeii sau de susţinerea activă a destabilizării estului Ucrainei, a declarat pentru AFP o sursă diplomatică.

Volksbank aderă la Consiliul Patronatelor Bancare din România
Volksbank România intră în Consiliul Patronatelor Bancare din România, în urma deciziei de marţi a organizaţiei patronale, se arată într-un comunicat al băncii.

Afacerile la cheie, în marile oraşe, pot fi cumpărate cu preţuri de la 20.000 euro
O afacere la cheie poate fi achiziţionată, în marile oraşe ale ţării, începând cu 20.000 de euro, cele mai accesibile oferte cuprinzând doar autorizaţiile şi dotările necesare derulării unui business.

Rata de economisire s-a menţinut la 10,6% în Uniunea Europeană
Rata de economisire a gospodăriilor în zona euro (EA18) și Uniunea Europeană (EU28) a fost aproape stabilă în primul trimestru din 2014, comparativ cu precedentele trei luni, în timp ce rata investițiilor populației a scăzut, potrivit datelor prezentate marți de Oficiul European de Statistică (Eurostat)

Ioana Petrescu susţine că proiectul Codului fiscal se află în dezbatere publică deşi a fost retras de pe site de trei săptămâni
Proiectul Codului fiscal se află în dezbatere publică, a declarat marţi la guvern, ministrul finanţelor, Ioana Petrescu, în faţa presei care i-a cerut să indice locul unde se află postat pentru a putea fi citit. La insistenţele presei, Petrescu a plecat fără să mai dea alte lămuriri.

Meseria de bancher, «Cenuşăreasa» pieţei de recrutare
În ultimii ani, numeroşi bancheri au fost nevoiţi să-şi schimbe carierele. Unii dintre ei au fost disponibilizaţi, în timp ce alţii au ales să plece şi să devină consultanţi sau antreprenori.

Practica abuzivă a fiscului în rambursările de TVA către companiile nerezidente
Soluţionarea cererilor de rambursare a TVA depuse de companiile nerezidente, stabilite în alt stat membru UE, sunt tergiversate de autorităţile române, având un impact negativ asupra trezoreriei acestora


Recomandam - ziare romanesti

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail: