Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Capital online

 

Ziarul Capital

Website: http://www.capital.ro

Ziar inscris in categoria Nationale in judetul Bucuresti

Descriere:
Capital.ro - publicatie de business din Romania

propune o publicatie

Ultimele stiri din Capital de azi - Ziarul Capital online


Cea mai mare indemnizaţie pentru copil din România a fost sistată
Cea mai mare indemnizaţie de creştere a copilului din România, de 35.000 de euro, a fost sistată, după ce reprezentanţii ANAF nu au regăsit, la control, suma pe care beneficiarul din Sibiu a declarat-o şi în baza căreia s-a realizat decizia de impunere.

Cele mai populare reclame românești pe YouTube în 2016
Google prezintă topul celor mai populare reclame românești care au rulat pe YouTube în 2016 - reclame a căror conținut a fost apreciat și vizualizat de către utilizatori.

Garniturile de metrou nu mai opresc la Universitate
Calatorii au fost evacuți din cauza unei avarii în apropierea stației de metrou Universitate.

Kovesi: Am propus un buget de 35-40 milioane de euro pentru DNA
Procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, a declarat, vineri, că la nivelul instituţiei a fost întocmită o propunere de buget pentru anul în curs în valoare de aproximativ 40 de milioane de euro.

Medlife a devenit acționar majoritar la Almina SRL
MedLife, unul dintre principalii jucători de pe piața de servicii medicale private din țară, a preluat pachetul majoritar de 80% din Almina SRL, compania de servicii medicale, prezentă cu opt centre medicale în județele Dâmbovița și Ilfov, cu afaceri de 1,3 milioane de euro în primele nouă luni din 2016.

Nissa anunță reduceri mari în magazine
Vrei să începi anul cu dreptul şi să faci nişte schimbări în garderoba ta? Magazinele Nissa anunţă un discount de până la 50% la produsele de sezon. Şi doar în acest weekend, 20- 23 ianuarie, în magazinul online ai au extra discount de 15% la o selecţie de produse din colecţia toamnă-iarnă.

S-a mai făcut un pas pentru Autostrada Moldovei
Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor a respins contestaţiile pentru procedurile de elaborare a studiului de fezabilitate şi proiect tehnic pentru drumurile de mare viteză din zona Moldovei, anunță Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Elena Kleininger a fost numită vicepreşedinte al Consiliului Concurenţei
Elena Kleininger a fost numită în funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Concurenţei, pentru un mandat de 5 ani.

ANAF se va ocupa și de administrarea contribuabililor nerezidenţi
Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) extinde sfera de competenţă a Administraţiei fiscale pentru contribuabili nerezidenţi, astfel încât aceasta să se ocupe de administrarea acestor contribuabili, care nu au pe teritoriul României un sediu permanent, dar care obţin venituri în ţară, se arată într-un comunicat al instituţiei.

Marinescu, ANCOM: "Eliminarea tarifelor roaming va aduce beneficii importante utilizatorilor români"
Tarifele de roaming în interiorul Uniunii Europene (UE) vor fi eliminate începând cu data de 15 iunie 2017, iar din acel moment utilizatorii finali din România pot beneficia de avantajele pieţei interne comunitare, a declarat Cătălin Marinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Reglementare şi Administrare în Comunicaţii (ANCOM).


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Mutari Mobila International