Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Capital online

 

Ziarul "Capital"

Website: http://www.capital.ro

Ziar inscris in categoria Nationale in judetul Bucuresti

Descriere:
Capital.ro - publicatie de business din Romania

propune o publicatie

Ultimele stiri din Capital de azi - Ziarul Capital online


Femeia care a reuşit să oprească la timp Franţa de la una dintre cele mai mari ameninţări post-Brexit
Prim-ministrul Theresa May a reușit să oprească acţiunea Franței în una dintre cele mai mari amenințări post-Brexit - deschiderea frontierelor la Calais, scrie portalul de ştiri Business Insider.

Vlad Voiculescu: Probabil că 80% din spitale ar trebui închise. Nu e o soluţie
REFORMĂ Sistemul de Sănătate are foarte multe vulnerabilități. Dacă ar fi să aplicăm toate măsurile punitive, circa 80% din spitale ar trebui închise, ceea ce este o opțiune complet nerealistă care ar arunca țara în criză, a declarat, într-un interviu oferit revistei Capital, Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății.

O Sănătate cu prea multe păcate
Câți oameni au murit în România din cauza corupției sistemului sanitar? Câți oameni au murit din cauza mizeriei din spitale? Câți oameni au murit din cauza unor medici care nu au respectat nici viața semenilor și nici jurământul lui Hipocrate? Sunt sute de mii sau milioane?

Se schimbă Codul de procedură fiscală
Mediul de afaceri s-a plâns de-a lungul timpului că abuzurile inspectorilor ANAF fac mult rău economiei. Fenomenul este recunoscut și de actualul ministru de Finanțe, Anca Dragu, care dă vina mai ales pe legislația neclară. Prin urmare, aceasta anunță că deja se lucrează la modificarea Codului de Procedură Fiscală.

Sofisme de la Țarul planificării prețurilor
Ca principiu, nu poți să penalizezi oferta și să pretinzi că ajuți consumatorul. Este o lecție elementară de economie.

Prețul corect vinde marfa, marketingul trimite consumul “la negru”
Deși efectul de bază a început să se estompeze începând cu iunie 2016, inflația continuă să rămână în teritoriu negativ, situație care ar mai putea să dureze. Care să fie explicația? Importăm deflație din Uniunea Europeană, de la principalii noștri parteneri comerciali?

Nou atac în Germania: un refugiat cu o maceta a ucis o femeie și a rănit alte două persoane
Un bărbat cu o macetă a ucis duminică o femeie și a rănit alte două persoane în orașul Reutlingen, sudul Germaniei. Ulterior, acesta a fost arestat, transmite Reuters. Poliția germană a spus că atacatorul este un regufiat sirian.

Vezi ce măsuri radicale vrea Donald Trump privind imigrația. El acuză Franța și Germania
Donald Trump a spus că oamenii din Franța și Germania s-ar putea confrunta cu verificări extreme înainte de a intra Statele Unite pentru că țările lor au fost compromise de terorism, notează dailymail.co.uk.

Chinezii introduc taxe vamale pentru importurile de oţel din Japonia, Coreea de Sud şi UE
Ministerul chinez al Comerţului a decis duminică să introducă taxe vamale anti-dumping pentru oţelul folosit în industria electrică, care este importat din Japonia, Coreea de Sud şi Uniunea Europeană, informează AP.

România a importat în primele trei luni din an cu 26% mai multă brânză și caș. Exporturile - de cinci ori mai mici
România a importat, în primele trei luni din acest an, o cantitate de 14.596,5 tone de brânză şi caş, în creştere cu 26% faţă de perioada similară din 2015, în timp ce exporturile au fost de peste cinci ori mai mici în aceeaşi perioadă, respectiv de numai 2.629,7 tone, potrivit datelor furnizate AGERPRES de Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) privind comerţul cu produse agroalimentare în ţările intra şi extra comunitare.


Recomandam - ziare romanesti

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Mutari Mobila International