Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Capital online

 

Ziarul "Capital"

Website: http://www.capital.ro

Ziar inscris in categoria Nationale in judetul Bucuresti

Descriere:
Capital.ro - publicatie de business din Romania

propune o publicatie

Ultimele stiri din Capital de azi - Ziarul Capital online


A treia demisie din Guvernul Ciolo╚Ö. Premierul anun╚Ť─â c─â mar╚Ťi face nominalizarea pentru Cultur─â
Prim-ministrul Dacian Ciolo┼č anun┼ú─â c─â, ├«n cursul zilei de mar┼úi, va trimite pre┼čedintelui Klaus Iohannis revocarea din func┼úie a lui Vlad Alexandrescu ┼či nominalizarea noului ministru al Culturii.

Baronii locali ÔÇô cine r─âm├óne, cine pleac─â?
O bun─â parte din primarii marilor ora┼če ┼či din pre┼čedin┼úii consiliilor jude┼úene ale┼či ├«n 2012 nu vor mai prinde un nou mandat. Dar asta nu datorit─â votului popular, ci procurorilor anti-corup┼úie

Vlad Alexandrescu: "Nu am dorit să condiţionez în vreun fel rămânerea mea în Guvern"
Ministrul Culturii, Vlad Alexandrescu, afirm─â, ├«ntr-o postare pe pagina sa de Facebook, c─â scrisoarea lui c─âtre membrii Grupului pentru Dialog Social, ├«n care este membru autosuspendat pe durata mandatului, a ajuns ├«n pres─â f─âr─â voia sa ┼či subliniaz─â c─â nu a dorit s─â condi┼úioneze ├«n vreun fel r─âm├ónerea ├«n Guvern.

Top 5 cele mai populare ONG-uri pe Facebook
Salva╚Ťi Copiii Rom├ónia ocup─â primul loc ├«n topul paginilor de facebook care au acumulat cele mai multe like-uri de-a lungul timpului cu aproape 828 de mii de fani.

Ce pregătesc televiziunile în zilele de Paști
În timp ce slujba de Înviere se va putea urmări sâmbătă seara, 30 aprilie, în direct la posturi de televiziune precum Pro TV, Antena sau TVR, au fost prevătite și emisiuni speciale cu acest prilej.

Cum vor fi simplificate formalităţile vamale între ţările UE de la 1 mai
Principalele formalit─â┼úi vamale vor fi simplificate, ├«ncep├ónd cu data de 1 mai 2016, ca urmare a intr─ârii ├«n vigoare a "Codului vamal al Uniunii" ┼či a reglement─ârilor complementare, se arat─â ├«ntr-un comunicat al Ministerului Economiei, Comer┼úului ┼či Rela┼úiilor cu Mediul de Afaceri (MECRMA).

MS: Personalul implicat ├«n ac┼úiunile de control ├«n cazul dezinfectan╚Ťilor produ╚Öi de Hexi Farma, singurul competent legal s─â fac─â aceste activit─â┼úi
Personalul de specialitate implicat ├«n ac╚Ťiunile de recoltare de probe, testare ╚Öi control ├«n cazul dezinfectan┼úilor produ┼či de firma Hexi Pharma este singurul competent din punct de vedere legal ╚Öi autorizat s─â deruleze astfel de activit─â╚Ťi, tranmiste Ministerul S─ân─ât─â╚Ťii.

Află în ce loc săracii mor cu 30 de ani mai devreme decât bogaţii
Cercet─âtorii au ajuns la concluzia c─â oamenii s─âraci dintr-un ora┼č britanic mor chiar ┼či cu 30 de ani mai devreme dec├ót cei boga┼úi, iar motivul este alimenta┼úia proast─â, transmite Mediafax.

Traficul rutier la punctele de trecere de pe podurile dun─ârene Fete┼čti ┼či Cernavod─â se desf─â┼čoar─â ├«n condi┼úii normale
Compania Na┼úional─â de Autostr─âzi ┼či Drumuri Na┼úionale din Rom├ónia informeaz─â participan┼úii la trafic c─â, ├«n urma m─âsurilor luate ├«mpreun─â cu lucr─âtorii Poli┼úiei Autostr─âzi, traficul rutier la punctele de trecere de la podurile dun─ârene Fete┼čti ┼či Cernavod─â se desf─â┼čoar─â ├«n condi┼úii normale, f─âr─â a fi ├«nregistra┼úi timpi semnificativi de a┼čteptare.

Ce caut─â rom├ónii pe Internet ├«nainte de Pa┼čte
├Än apropierea Pa╚Ötelui catolic, interesul rom├ónilor pentru online a sc─âzut, ├«nregistr├óndu-se ├«n 2016 aproximativ un sfert de milion de c─âut─âri privind aceast─â s─ârb─âtoare. Anul trecut, ├«ns─â au fost de dou─â ori mai multe, arat─â un raport al agen╚Ťiei de marketing online TodayÔÇÖs. Pe de alt─â parte, Pa╚Ötele ortodox a ├«nregistrat ├«n aceea╚Öi perioad─â ├«n acest an peste jum─âtate de milion de c─âut─âri, dar ├«n cre╚Ötere fa╚Ť─â de anul trecut.


Recomandam - ziare romanesti

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Mutari Mobila International