Inchide reclama
Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Capital online

 

Ziarul "Capital"

Website: http://www.capital.ro

Ziar inscris in categoria Nationale in judetul Bucuresti

Descriere:
Capital.ro - publicatie de business din Romania

propune o publicatie

Ultimele stiri din Capital de azi - Ziarul Capital online


CE averi au candidații la prezidențiale
Victor Ponta, Klaus Iohannis și Monica Macovei și-au publicat noile declarații de avere și de interese pe secțiunea specială lansată de Agenția Națională de Integritate (ANI) pe site-ul propriu www.integritate.eu

Președintele BCE: Redresarea economică în zona euro "pierde avânt"
Preşedintele Băncii Centrale Europene (BCE), Mario Draghi, a avertizat luni în timpul unei audieri în Comisia pentru Afaceri Economice şi Monetare a Parlamentului European, că redresarea economică în zona euro 'pierde avânt', transmite agenţia EFE.

Depozitarul Central va deconta tranzacţiile transfrontaliere cu acțiuni Alibaba Group
Depozitarul Central /DC/, societatea care realizează operaţiunile de compensare-decontare pentru tranzacţiile pe bursă, a înregistrat în sistemul propriu pentru tranzacţiile transfrontaliere acţiunile companiei Alibaba Group Holding Ltd., a anunţat luni DC.

România va contribui voluntar la OCDE cu peste 1,3 mil. euro
Guvernul a adoptat luni, în şedinţă, o hotărâre prin care este aprobată suma de 1.365.187 euro pentru plata contribuţiei voluntare a României la Organizaţia pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică (OCDE), informează un comunicat de presă.

Amenzi pentru service-urile auto
Inspectorii de la Registrul Auto Român au aplicat amenzi în valoare de peste 1,43 milioane de lei, în perioada 1 ianuarie - 15 septembrie 2014, mai multor unităţi service auto din ţară, pentru abateri de la legislaţia în vigoare.

Bilanțul accidentelor de cale ferată
În România se înregistrează anual în jur de 65 de accidente la trecerile la nivel cu calea ferată, în aceste evenimente pierzându-şi viaţa, în medie, 20 de oameni, iar alţi 30 sunt accidentaţi.

Cum se traduce în piaţă creşterea bruscă a accizelor? Contrabandă, evaziune şi scăderea încasărilor chiar de 100 de ori
Majorarea accizelor la alcool într-un interval foarte scurt a însemnat o prăbuşire a încasărilor care, în cazul unor băuturi, a fost de 100 de ori. Astfel, dacă în 2008 statul lua 101,4 milioane lei din accizele pe băuturi intermediare - cum sunt vermuturile, florio, bitter -, în 2013, a mai încasat doar 1,53 milioane lei, arată un raport al Consiliului Fiscal.

Tranzacție de 17 miliarde de dolari pe piața farma
Producătorul german de medicamente şi substanţe chimice Merck KGaA va achiziţiona compania americană Sigma-Aldrich Corp pentru 17 miliarde de dolari în numerar, în vederea extinderii pe segmentul produselor chimice pentru laboratoarele de cercetare, transmit Bloomberg şi Reuters.

Bundesbank: Economia Germaniei e afectată de tensiuni geopolitice, dar rămâne robustă
Economia Germaniei rămâne robustă, a estimat luni Bundesbank, care se aşteaptă la o evoluţie pozitivă până la sfârşitul anului, în ciuda încetinirii de până acum, transmite Reuters.

Patronul Google, invitat să participe la dezbaterea pentru crearea "unei noi Europe"
Patronul Google, Eric Schmidt, a intrat în dezbaterea politică europeană, la invitaţia comisarului european pentru agenda digitală, Neelie Kroes, care i-a pus la dispoziţie blogul său pentru a-şi face cunoscute sugestiile în scopul de a crea ''o nouă Europă'', relatează AFP.

Metrorex: Lucrările de refacere la Magistralele 1 și 3 ar putea fi finanțate din fonduri europene
Lucrările de refacere de la magistralele 1 şi 3 ar putea fi finanţate din fonduri europene, iar proiectul de îmbunătăţire a serviciilor de transport public cu metroul pe Magistrala 2, Berceni - Pipera, costă 403 milioane de euro (fără TVA), lucrările urmând să demareze în anul 2015, se arată într-un comunicat Metrorex.

Renault a oprit exporturile de modele Duster fabricate în India către Marea Britanie
Renault a stopat exporturile către Marea Britanie a modelelor Duster fabricate în India, zvonurile indicând în principal unele probleme legate de rugină, transmite site-ul indiancarsbikes.in, care nu citează sursa informaţiilor.

Guvernul a aprobat noul calendar de scumpire a gazelor și programul de iarnă 2014-2015
Guvernul a aprobat, în şedinţa de luni, două hotărâri privind programul de iarnă în domeniul energetic şi noul calendar de liberalizare a pieţei gazelor, potrivit unui comunicat al Departamentului pentru Energie.

Registrul Auto Român a aplicat amenzi de 1,4 milioane de lei în primele 9 luni din 2014
Inspectorii Registrului Auto Român (RAR) au desfăşurat, în perioada 1 ianuarie – 15 septembrie din acest an, 3.596 acţiuni de control la agenții economici de pe piața auto națională.

Divizia imobiliară a IKEA îşi schimbă numele
Compania Inter IKEA Property Division, divizia imobiliară a grupului suedez IKEA, a anunţat gruparea tuturor societăţilor pe care le gestionează sub denumirea de Vastint.


Recomandam - ziare romanesti

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail: