Inchide reclama
Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Capital online

 

Ziarul "Capital"

Website: http://www.capital.ro

Ziar inscris in categoria Nationale in judetul Bucuresti

Descriere:
Capital.ro - publicatie de business din Romania

propune o publicatie

Ultimele stiri din Capital de azi - Ziarul Capital online


Bursa a închis în scădere cu 0,79% prima şedinţă de tranzacţionare a săptămânii
Indicele de referinţă BET al Bursei de Valori Bucureşti (BVB), ce reflectă evoluţia celor mai lichide zece acţiuni listate, s-a depreciat, luni, cu 0,79%, în timp ce indicele BET-FI al SIF-urilor a urcat cu 0,25%.

CaixaBank preia operaţiunile din Spania ale Barclays pentru 800 milioane de euro
CaixaBank SA, al treilea mare grup bancar spaniol, a anunţat luni că a ajuns la un acord privind preluarea operaţiunilor din Spania ale băncii britanice Barclays Plc pentru 800 milioane de euro, transmite Bloomberg.

Gustul amar al vinului în 2014
„Bun îi vinul Ghiurghiuliu…“. Dar şi mult mai puţin, în acest an, ar adăuga viticultorii. Podgoriile suferă din cauza umidităţii excesive, iar producţia de struguri a fost deja compromisă, în proporţie de peste 30%.

Taxa pe stâlp ajunge «pe raft»: chiriaşii captivi în haosul legii
Amenajarea birourilor sau a magazinelor îi poate face buni de plata taxei pe stâlp pe chiriaşi. Prevederile fiscale sunt atât de complicate, în aceste cazuri, încât şi autorităţile au dificultăţi în interpretarea lor.

Nicolescu: Voi propune la Bruxelles ca preţul gazelor interne pentru populaţie să nu mai crească până în 2016
Ministrul delegat pentru Energie, Răzvan Nicolescu, va propune autorităţilor de la Bruxelles ca preţul gazelor interne pentru populaţie să nu mai crească până la 1 iulie 2016, iar perioada de liberalizare să se prelungească până la 1 iulie 2021, faţă de 31 decembrie 2018, cum prevede calendarul aflat în prezent în vigoare, potrivit unui comunicat al departamentului de resort.

Europa pune la punct un plan energetic de urgenţă în vederea posibilei opriri a livrărilor de gaze ruseşti
Uniunea Europeană ar putea interzice exporturile de gaze naturale şi, de asemenea, să limiteze utilizarea lor de către consumatorii industriali, în cadrul unui pachet de măsuri de urgenţă destinat să protejeze aprovizionarea cu energie a consumatorilor casnici pe perioada iernii, a declarat, pentru Reuters, o sursă comunitară, în condiţiile în care Europa se pregăteşte de o posibilă oprire a livrărilor de gaze ruseşti, în contextul crizei din Ucraina.

Wizz Air a transportat 15 milioane de pasageri într-un an
Compania aeriană low-cost, Wizz Air, a anunţat astăzi că a transportat 15 milioane de pasageri în perioada septembrie 2013-august 2014. Acest lucru reprezintă o creştere anuală de 17%, compania înregistrând în această perioadă un grad mediu de încărcare de 86%, au anunţat reprezentanţii operatorului aerian.

Peste 4.000 de persoane vor beneficia, în septembrie, de formare profesională prin ANOFM
Un număr de 4.018 persoane vor beneficia, pe parcursul lunii septembrie, de 200 de programe de formare profesională prin Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), organizate de agenţiile judeţene şi de agenţia municipiului Bucureşti, se arată într-un comunicat remis astăzi.

Sectorul de asigurări din România va fi evaluat de către consultanţi independenţi
Comisia Europeană (CE), Autoritatea Europeană pentru Asigurări şi Pensii Ocupaţionale (EIOPA) şi Autoritatea de Supraveghere Financiară din România (ASF) au agreat elementele cheie pentru evaluarea de către organisme independente a sectorului de asigurări din România, se arată într-o declaraţie comună a CE, EIOPA şi ASF.

România a exportat fier şi oţel în valoare de 600 de milioane lei
România a exportat, în primele patru luni din 2014, fier şi oţel în sumă de 611,3 milioane lei, cu 6,7% sub valoarea din perioada similară a anului trecut, conform datelor centralizate de Institutul Naţional de Statistică (INS).

Care sunt cele mai rapide trenuri din lume VIDEO
Americanii sunt încă în urma asiaticilor şi a europenilor când vine vorba de trenuri rapide. Cel mai rapid tren din America este Acela Express care atinge viteza de 240 de kilometri pe oră, în timp ce trenurile din Asia sau Europa depăşesc 320 de kilometri pe oră, scrie Bloomberg.

Concurenţa se intensifică pe piaţa ceasurilor inteligente. Swatch va lansa un model vara viitoare
Grupul elveţian Swatch are de gând să lanseze propriul smartwatch pentru a concura cu Samsung şi Apple, optând să facă acest lucru fără a se asocia cu producător de electronice, transmite Reuters.

Cine PROFITĂ de PATRICIU
Dinu Patriciu a murit, dar una dintre ideile sale, cu care a revuluţionat România, încă trăieşte. Şi aduce bani buni altora

Borza a început să îşi pună amprenta pe imperiul lui Ilie Vonica
Avocatul Remus Borza, care în urmă cu o săptămână a preluat conducerea operaţională a imperiului medical Polisano – creat de doctorul sibian Ilie Vonica, a anunţat o nouă garnitură de manageri pentru distribuitorul farmaceutic.

Raiffeisen Leasing - finanţări noi în valoare de 48 mil. euro, în S1
Raiffeisen Leasing a încheiat primul semestru cu finanţări noi în valoare de 48 milioane euro, în creştere cu 36% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut şi cu un profit de 1,4 milioane de euro, potrivit unui comunicat al companiei.


Recomandam - ziare romanesti

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail: