Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Capital online

 

Ziarul "Capital"

Website: http://www.capital.ro

Ziar inscris in categoria Nationale in judetul Bucuresti

Descriere:
Capital.ro - publicatie de business din Romania

propune o publicatie

Ultimele stiri din Capital de azi - Ziarul Capital online


Toyota, Fiat Chrysler Automobiles şi Honda vor rechema la service peste două milioane de vehicule
Problemele industriei auto din SUA s-au adâncit, după ce Agenţia Americană pentru Siguranţa Traficului (NHTSA) a anunţat, sâmbătă, că trei mari producători auto vor rechema la service aproximativ 2,1 milioane de vehicule pentru probleme legate de airbaguri, transmite Reuters.

Venituri de 705 milioane de lei din timbrul de mediu pentru autovehicule
Administraţia Fondului pentru Mediu estimează că anul acesta va obţine venituri de 705 milioane de lei din timbrul de mediu pentru autovehicule şi de 19 milioane de lei din ecotaxa de 0,1 lei aplicată fiecărei pungi şi sacoşe pentru cumpărături, încasată de la operatorii economici.

Premierul Manuel Valls: Franţa trebuie să ajute Grecia să-şi respecte angajamentele
Franţa trebuie să ajute Grecia "să-şi respecte angajamentele" şi să-i încurajeze dorinţa "de a rămâne în (zona) euro", a declarat duminică premierul francez Manuel Valls, cu puţin înaintea unei reuniuni a ministrului grec de finanţe cu omologul francez, informează AFP.

Banca de Investiţii Lazard va acorda Greciei consultanţă legată de datoria publică
Noul ministru elen de Finanţe, Yanis Varoufakis, a ales banca de investiţii Lazard pentru consultanţa legată de datoria publică a Greciei şi de gestiunea fiscală, transmite Bloomberg.

Franţa este deschisă la o atenuare a poverii datoriei Greciei
Franţa este pregătită să ofere Greciei concesii în privinţa datoriei ţării, pentru a ajuta noul Guvern să redreseze economia, a afirmat, duminică, ministrul francez de Finanţe, Michel Sapin, înaintea întâlnirii cu omologul său elen, Yanis Varoufakis, transmite Bloomberg.

Lafarge şi Holcim, aproape de un acord cu CRH pentru vânzarea activelor de şapte miliarde de euro
Lafarge şi Holcim sunt aproape de un acord privind vânzarea unor active de cel puţin şapte miliarde de euro către producătorul irlandez de materiale de construcţii CRH, conform unui articol apărut sâmbătă în 'Wall Street Journal' (WSJ), transmite Reuters.

Percheziţii în Bucureşti şi 11 judeţe, la firme de IT şi construcţii. Printre firmele vizate: Erbaşu, UTI şi Strabag
Poliţiştii fac 146 de percheziţii în Bucureşti şi 11 judeţe, fiind vizate 90 de persoane suspectate de spălare de bani şi evaziune în domeniile IT şi construcţii, cu un prejudiciu de 30 milioane de euro, surse judiciare declarând că printre firmele percheziţionate sunt Erbaşu, UTI şi Strabag.

Alexis Tsipras: Grecia îşi va achita datoriile faţă de BCE şi FMI
Premierul elen Alexis Tsipras s-a declarat încrezător în finalizarea unui acord cu creditorii internaţionali privind plata datoriei Greciei, transmite BBC.

Attila Korodi a fost interceptat şi filat în dosarul retrocedării ilegale de păduri. INTERCEPTĂRI cu fostul ministru al Mediului
Fostul ministru Attila Korodi a fost interceptat şi filat, la cererea DNA, în dosarul retrocedării ilegale de păduri, după ce unii inculpaţi ar fi încercat prin intermediul său să ajungă la fostul secretar de stat Pasztor Sandor, care să-i conducă la şeful Romsilva, demersul nefiind însă finalizat.

Dominique Strauss-Kahn, văzut mai degrabă ca expert sau personaj de fapt divers decât ca om politic
Francezii îl asociază în prezent pe Dominique Strauss-Kahn mai mult cu un "expert economic" (44 la sută) şi cu un "personaj de fapt divers" (37 la sută) decât cu un om politic (18 la sută), potrivit unui sondaj publicat cu o zi înaintea deschiderii procesului Carlton.

Angela Merkel, avertizată să nu-i facă nicio concesie premierului ungar Viktor Orban
Cancelarul german Angela Merkel a fost avertizată duminică să nu-i facă niciun fel de concesii premierului ultraconservator al Ungariei, Viktor Orban, atunci când se va întâlni cu acesta, săptămâna viitoare, informează DPA.

BMW a remediat o deficienţă care le permitea hackerilor să deschidă uşile a 2,2 milioane vehicule
BMW a remediat o breşă de securitate din softul ConnectedDrive al companiei care ar fi permis hackerilor să deschidă uşile a până la 2,2 milioane de vehicule Rolls-Royce, Mini şi BMW, relatează Automotive News.

Martin Schulz îi cere lui Alexis Tsipras să înceteze denigrarea Germaniei
Preşedintele Parlamentului European, germanul Martin Schulz, i-a cerut noului premier grec, Alexis Tsipras, să înceteze denigrarea cancelarului Angela Merkel şi a guvernului de la Berlin, relatează duminică AFP.

Aeroportul Internaţional Timişoara are prevăzut pentru 2015 un profit contabil de peste 500.000 lei
Aeroportul Internaţional "Traian Vuia" Timişoara are prevăzut un profit contabil în valoare de 514.160 lei pentru acest an, în condiţiile în care veniturile totale sunt estimate la 31,5 milioane lei, iar cheltuielile totale la 30,99 milioane de lei, potrivit proiectului de Hotărâre pentru aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pe 2015 publicat de Ministerul Transporturilor.

Michel Sapin: Nu există viitor pentru Grecia în afara zonei euro
Grecia nu are viitor în afara zonei euro, dar este legitim ca ţara să vrea să discute metode de reducere a datoriei sale, a afirmat, duminică, ministrul francez de Finanţe, Michel Sapin, înaintea întâlnirii cu omologul său elen, Yanis Varoufakis, transmite Reuters.


Recomandam - ziare romanesti

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Transport Mobila International