Inchide reclama
Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Capital online

 

Ziarul "Capital"

Website: http://www.capital.ro

Ziar inscris in categoria Nationale in judetul Bucuresti

Descriere:
Capital.ro - publicatie de business din Romania

propune o publicatie

Ultimele stiri din Capital de azi - Ziarul Capital online


Se dă startul pentru Loteria Vizelor pentru 2016
Înregistrările pentru Loteria Vizelor (Diversity Visa - DV) pe anul 2016 încep de la 1 octombrie şi se încheie pe 3 noiembrie, programul urmând să pună la dispoziţia persoanelor care îndeplinesc cerinţe simple, dar stricte, de calificare vize de rezidenţă permanentă în Statele Unite, informează un comunicat remis miercuri de Ambasada SUA.

Renault va produce 25.000 de utilitare pentru Fiat
Directorul general al grupului auto francez Renault, Carlos Ghosn, a confirmat marţi în mod oficial că uzina Renault de la Sandouville va produce anual între 15.000 şi 25.000 de vehicule utilitare pentru constructorul auto italian Fiat, transmite Reuters.

Încă un BĂIAT DEŞTEPT în România
Unul dintre milionarii României a intrat în clubul select al băieţilor deştepţi din energie. Şi nu oricum, ci cu cel mai mare contract din istorie.

Mario Draghi vrea ca BCE să cumpere credite neperformante greceşti şi ciprote
Preşedintele Băncii Central Europene, Mario Draghi, vrea ca instituţia pe care o conduce să cumpere credite bancare neperformante ('junk') de la băncile greceşti şi cipriote, o mişcare prin care ar putea spori, însă, tensiunile dintre Germania şi BCE, potrivit unui articol publicat miercuri în Financial Times.

Achiziţia de terenuri agricole s-ar putea realiza cu un avans de numai 10%
Guvernul ar putea aproba, în şedinţa de miercuri, o ordonanţă prin care se va da posibilitatea celor care vor să cumpere teren să achite un avans de numai 10%, a declarat, miercuri, vicepremierul Daniel Constantin, ministru al Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

Peste 5,7 milioane de turişti înregistraţi în structurile de primire turistică în primele opt luni
Sosirile înregistrate în structurile de primire turistică în perioada 1 ianuarie - 31 august 2014 au depăşit 5,743 milioane, în creştere cu 5,5% faţă de cele din perioada 1 ianuarie - 31 august 2013, potrivit datelor Institutului Naţional de Statistică, publicate miercuri.

Incredibil! BMW vinde românilor MAŞINI NOI care au fost DEJA LOVITE!
Un român a luat în leasing un BMW nou, de la reprezentanţă. Era lovit. Firma i-a oferit o a doua maşină, şi a făcut un discount. ŞI A DOUA era lovită.

Orașele cu cea mai scumpă gigacalorie
Începând de astăzi putem spune că am intrat oficial în sezonul rece, iar odată cu venirea lunii octombrie regiile autonome sau societățile de furnizare a căldurii încep probele sau chiar distribuția de energie termică.

Ioana Petrescu: Stăm extrem de bine la venituri
Ministrul Finanţelor, Ioana Petrescu, nu a dorit să spună ce se mai întâmplă cu suma de 200 milioane dolari pe care statul ar trebui să o primească de la KazMunaiGaz, cerând întrebări doar pe rectificare şi susţinând că Guvernul stă "extrem de bine" la capitolul venituri bugetare.

MOISE GURAN: Economia a fost SUBMINATĂ!
Jurnalistul Moise Guran a criticat în cei mai acizi termeni rectificarea bugetară făcută de guvernul Ponta, folosind chiar expresia de subminare a economiei naţionale.

Care sunt cele mai ieftine destinații externe pentru Revelion
Roma, Istanbul și Madrid sunt cele mai ieftine destinații din străinătate în care românii își pot petrece Revelionul de anul acesta, prețurile pentru un city break în acea perioadă pornind de la 282 euro.

CSAT: Trebuie urgentată adoptarea legislaţiei pentru securitate cibernetică
Consiliul Suprem de Apărare a Ţării (CSAT) a hotărât, marţi, ca Guvernul să întreprindă demersurile necesare urgentării adoptării cadrului legislativ în domeniul securităţii cibernetice.

Guvernul nu se îndură să scadă accizele: Finanţele aşteaptă cursul BCE de azi ca să decidă formula de calcul
Ministrul finanţelor, Ioana Petrescu, spune că nu s-a decis ce curs de schimb va folosi la calculul accizelor în 2015, deşi Codul fiscal are prevederi clare în acest sens. Atâta timp cât scenariile arată că nu pare deloc plauzibil ca anul viitor rata de schimb să fie mai mare decât cea de anul acesta, de 4,7380 lei/euro, rezultă că guvernul nu exclude modificarea formulei pentru a menţine accizele la fel de mari. Cursul pe care îl va anunţa BCE azi este decisiv, iar Finanţele nu vor să se pronunţe înainte de a afla dacă e avantajos pentru buget.

Pârvan, AOAR: Antifrauda Fiscală controlează firme mici şi foarte mici şi evită multinaţionalele
Direcţia Antifraudă se duce la firma cu doi angajaţi şi nu se duce la o multinaţională, pot să vă garantez asta, a declarat Cristian Pârvan, secretarul general al Asociaţiei Oamenilor de Afaceri din România.

Isărescu: Doar reducerea CAS nu va duce la crearea de locuri de muncă
Reducerea contribuţiilor sociale cu 5 puncte procentuale nu trebuie însoţită de impozite suplimentare, consideră guvernatorul Băncii Naţionale a României, Mugur Isărescu. El a atras atenţia că doar reducerea CAS nu va duce la crearea de noi locuri de muncă, ci ar trebui ca măsura să fie inclusă într-un pachet de măsuri dedicat stimulării activităţii economice.


Recomandam - ziare romanesti

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail: