Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Capital online

 

Ziarul "Capital"

Website: http://www.capital.ro

Ziar inscris in categoria Nationale in judetul Bucuresti

Descriere:
Capital.ro - publicatie de business din Romania

propune o publicatie

Ultimele stiri din Capital de azi - Ziarul Capital online


Cărămidarii, îngrijoraţi că avântul constructorilor de case va fi frânt
Producătorii de cărămizi încing cuptoarele pentru a profita de cererea mai mare venită, în acest an, din partea dezvoltatorilor de locuinţe, dar au temeri în privinţa capacităţii acestora de a păstra acelaşi ritm şi în anii următori.

Salarii pentru performanţă. 78% dintre angajatorii din sectorul financiar îşi vor schimba programele de remunerare
78% dintre companii plănuiesc schimbări ale programelor de remunerare ca urmare a condițiilor dificile din piață, arată raportul privind remunerația executivilor din sectorul financiar realizat de Mercer, companie de consultanță în resurse umane, parte din grupul Marsh & McLennan Companies.

Mii de oameni s-au trezit cu datorii din cauza greşelii unui primar
Timp de patru ani, primarul unei comune din Timiș a plătit ilegal gunoiul din bani publici, arată un raport al Curţii de Conturi. El le-a spus cetăţenilor că Primăria plăteşte din bugetul local taxa de salubritate şi ei sunt scutiţi.

Situaţie critică: Totul începe să se prăbuşească!
Într-o actualizare recentă pe site-ul economyandmarkets.com, analistul Harry S. Dent Jr. a oferit şase semne ale unei prăbuşiri iminente. Astăzi avem câteva dintre aceste semne, care încep să lovească, scrie portalul de ştiri Business Insider.

Bursa de la Bucureşti a închis miercuri în creştere uşoară
Indicele de referinţă BET al Bursei de Valori Bucureşti (BVB), care arată evoluţia celor mai lichide 10 acţiuni, a închis în creştere cu 0,02% şedinţa de tranzacţionare de miercuri.

99% dintre români îşi plătesc călătoriile cu cardul
Românii preferă să facă uz de carduri pentru a-şi plăti călătoriile (99%) şi apelează la telefoanele mobile pentru căutări şi rezervări, arată un studiu al unei agenţii online de turism.

Credit Europe Bank se retrage din activitatea de brokeraj de la BVB
Consiliul de Administraţie al Bursei de Valori Bucureşti (BVB) a aprobat, marţi, 28 iulie 2015, cererea Credit Europe Bank (România) de retragere a calităţii sale de participant la sistemul de tranzacţionare al BVB şi radierea din Registrul Participanţilor, potrivit unui comunicat remis, miercuri.

Lagarde, FMI: Redresarea economiei mondiale este fragilă
Redresarea economiei mondiale este fragilă şi există riscuri globale la orizont, a avertizat miercuri directorul general al FMI, Christine Lagarde, într-o conferinţă de presă susţinută la Washington, transmit MarketWatch şi Reuters.

Evoluţii financiar-bancare şi bursiere. Rezultate mixte în marile pieţe de capital
Bursa de pe Wall Street a deschis şedinţa de miercuri cu evoluţii mixte, indicele Dow Jones s-a apreciat cu 0,18%, ajungând valoarea de 17.661,20 puncte, în creştere cu 30,93 puncte faţă de valoarea înregistrată la închiderea şedinţei precedente.

Topul celor mai mari 30 de angajatori din România
Angajatorii cu cei mai mulţi salariaţi din România sunt companii de stat. Între primele 30 societăţi, în funcţie de numărul angajaţilor, se mai află mari retaileri, bănci, producători din industria auto.

Îngrijorare printre savanţi. Maşinăriile vor aduce sfârşitul lumii
Peste o mie de experţi şi oameni de ştiinţă trag un semnal de alarmă în privinţa pericolului reprezentat de armele autonome. Ei se declară într-o scrisoare deschisă împotriva dezvoltării armelor bazate pe inteligenţă artificială. Printre semnatari se numără astrofizicianul britanic Stephen Hawking, patronul Tesla Motors, americano-canadianul Elon Musk şi co-fondatorul Apple, Steve Wozniak.

Google Translate lansează traducerea vizuală pentru limba română
Începând cu această săptămână, funcția de traducere vizuală (cunoscută sub numele de World Lens) din aplicația Google Translate este disponibilă și pentru limba română. Aceasta este parte dintr-o actualizare mai amplă a aplicației Google Translate, prin care traducerea vizuală a fost extinsă, pe lângă română, cu alte 19 de limbi, precum bulgară, maghiară, cehă, daneză, poloneză, turcă sau indoneziană.

Creditele noi acordate de bănci au urcat la 5,4 miliarde de lei şi 280 de milioane de euro, în iunie
Băncile au acordat, în luna iunie, credite noi în lei în valoare totală de 5,4 miliarde de lei, în creştere de la 5,09 miliarde de lei în luna mai, împrumuturile către populaţie cifrându-se la 3,23 de miliarde de lei, reiese din datele publicate de Banca Naţională a României (BNR).

Sprijinul pentru motorina folosită în agricultură, blocat de birocraţie
După ce Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură a deschis sesiunea de depunere a dosarelor pentru primirea decontului la motorină, fermierii au începtut să se plângă că sunt nevoiţi să depună prea multe acte pentru un ajutor pe care trebuia sa-l primească încă din ianuarie.

LafargeHolcim anunţă noi reduceri de costuri
LafargeHolcim Ltd, producătorul de ciment lansat în 15 iulie în urma fuziunii dintre Lafarge (Franţa) şi Holcim (Elveţia), a anunţat miercuri reduceri de costuri pentru a-şi îmbunătăţi marja de profit, după raportarea unor rezultate financiare sub estimările analiştilor.


Recomandam - ziare romanesti

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Transport Mobila International