Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Capital online

 

Ziarul "Capital"

Website: http://www.capital.ro

Ziar inscris in categoria Nationale in judetul Bucuresti

Descriere:
Capital.ro - publicatie de business din Romania

propune o publicatie

Ultimele stiri din Capital de azi - Ziarul Capital online


Caldura in calorifere de maine! Trei nopti sub 10 grade in Bucuresti
Bucureştenii ar putea avea căldură în calorifere începând de duminică. RADET a anunţat că de atunci vor fi întrunite condiţiile pentru furnizarea energiei termice în locuinţe, după ce trei zile consecutiv au fost înregistrate în timpul nopţii temperaturi medii sub zece grade.

Iahtul viitorului! O Stea de 500 de milioane de dolari!
La prima vedere, acest nou super-iaht, denumit STAR, nici nu arata ca un vas, ci mai degraba se aseamana cu un aisberg ciudat care pluteste pe apa. Aceasta a fost de altfel si ideea, aceea ca a fost creat special sa nu semene cu niciun iaht care pluteste in prezent pe marile lumii. Photo copyright: Igor Lobanov

Cele mai valoroase lucrari de arta. O pictura a lui Paul Cezanne, cea mai scumpa din lume
"Jucatorii de carti" reprezinta o serie de picturi în ulei realizate de Paul Cézanne (1839 - 1906). Sunt cinci tablouri pictate în perioada de final a artistului francez post-impresionist, la începutul anilor 1890.

Milioane de masini cu airbaguri periculoase
Un airbag care le pune şoferilor şi pasagerilor viaţa în pericol a fost montat pe maşinile mai multor producători mari. Patru persoane au fost ucise de acest defect.

Cât costă iPhone 6 și iPhone 6 Plus la Telekom România
Telekom Romania Mobile Communications anunță că va oferi iPhone 6 și iPhone 6 Plus, cele mai recente inovații din istoria iPhone, începând cu 31 octombrie, în rețeaua magazinelor Telekom.

Mărfuri agricole, cupru, aur sau petrol. Pe ce pariază investitorii?
Cafeaua și minereul de fier au adus cele mai mari câștiguri investitorilor în ultimul an, de 40%-80%, pentru cei care au pariat corect pe aceste mărfuri. Pentru perioada următoare, specialiștii Tradeville văd ca oportune pariurile pe aprecierea mărfurilor agricole și cele pe deprecierea cuprului, aurului și petrolului.

Luptele s-ar putea intensifica în estul Ucrainei în contextul alegerilor
Insurgenţii proruşi din estul Ucrainei şi autorităţile de la Kiev se aşteaptă la reluarea ostilităţilor, în contextul scrutinului legislativ ucrainean, relatează AFP.

De la designer la antreprenor. Creații românești pe podiumurile internaționale
”Animație, culoare și originalitate”. Așa sunt descrise, în câteva cuvinte, evenimentele unde designerii români își prezintă colecțiile.

Washington Times: SUA şi aliaţii lor mobilizează aproape zilnic avioane pentru a răspunde incursiunilor ruse
Provocările militare ale Rusiei s-au intensificat atât de mult în ultimele luni, încât Washingtonul şi aliaţii săi mobilizează aproape zilnic avioane militare pentru a răspunde la incursiunile aeriene, maritime şi terestre ale forţelor lui Vladimir Putin, relatează Washington Times în ediţia online.

Rubla la pământ! Rusia în pragul recesiunii! Toată lumea privește spre prețul petrolului
Rubla a scăzut și mai mult în raport cu dolarul și euro, atingând minime record în raport cu celelalte monede. Moneda rusească a fost pusă sub presiune de o combinație dată de scăderea continuă a prețului petrolui și temerile privind o posibilă retrogradare a datoriei suverane, de către Standard & Poor, citim în publicația Business Insider.

Firmele româneşti MAI TARI decât Dacia, Vodafone sau Kaufland
Nu te aşteptai la asta! Există câteva firme în România care profită de dorinţa românilor de a fi deştepţi cu acte şi se umplu de bani!

România a ajuns să exporte nuci de cocos
România poate fi considerată o ţară exotică având în vedere faptul că exportă nuci de cocos şi banane, fructe care nu pot creşte sub nicio formă în ţara noastră.

Ioan Rus: «Drumurile expres pot fi transformate, pe viitor, în autostrăzi»
DEZBATERE „Autostrăzi sau drumuri expres?“, este întrebarea cel mai des întâlnită în ultima vreme, ca urmare a lansării în dezbatare publică a Master Planului de Transport. Care sunt diferențele între cele două tipuri de construcție și cum explică ministrul transporturilor, Ioan Rus, ce metodă ar putea fi aplicată în următorii ani

Google mizează pe realitatea augmentată şi inteligenţa artificială
Grupul Google îşi continuă operaţiunile de diversificare. A investit într-o tânără companie specializată în realitatea augmentată, Magic Leap şi a încheiat un parteneriat cu Universitatea Oxford ce vizează cercetările din domeniul inteligenţei artificiale.

Marea Britanie: Ritmul de creștere economică a încetinit la 0,7 la sută în trimestrul al treilea
Creşterea economiei Marii Britanii în trimestrul trei din 2014 a încetinit la 0,7%, în conformitate cu estimările analiştilor, de la 0,9% în precedentele trei luni, arată datele preliminare publicate vineri de Oficiul Naţional de Statistică, transmite BBC.


Recomandam - ziare romanesti

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Transport Mobila International