Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Capital online

 

Ziarul Capital

Website: http://www.capital.ro

Ziar inscris in categoria Nationale in judetul Bucuresti

Descriere:
Capital.ro - publicatie de business din Romania

propune o publicatie

Ultimele stiri din Capital de azi - Ziarul Capital online


Bătaia e ruptă din raiul infractorilor
Halucinante concursuri de-a "Cine-i cel mai prost din țară" se desfășoară zilele aceste pe teritoriul patriei. În prim plan, căpeteniile jandarmilor, se întrec în declarații desprinse din manualul milițianului comunist de pe vremea lui Ceaușescu.

Din revista CAPITAL: Ratele românilor, cele mai mari din Europa
Dobânzile pe care băncile din România le solicită pentru creditele luate de populație sunt cu mult mai mari, chiar și comparativ cu celelalte țări membre UE care nu au adoptat încă moneda euro.

Din revista CAPITAL: Se dublează cu adevărat pensiile?
Noul proiect de Lege a pensiilor prevede o dublare a acestora până în 2021 – 2022, printr-o formulă de calcul modificată a punctului de pensie. Ca efect, deficitul bugetului aferent va crește. Acest „amănunt” este vizibil chiar și în estimările oficialilor din guvern. Dacă economia României va continua să evolueze, noul proiect de Lege are șanse de a fi implementat fără să arunce economia în colaps. Însă, pentru creștere, economia are nevoie și de investiții, în special în infrastructură, iar în acest sector perspectivele sunt sumbre.

Cine nu ne permite să ne tocmim
Unul dintre simptomele inculturii economice din societate este acela că, de mici, suntem învățați că nu e frumos să ne tocmim.

Cum și de ce fac partidele românești propagandă economică
„Everybody lies” zicea un personaj dintr-un serial popular de la TV. O vorbă plină de înțelepciune care ar trebui folosită de către cei care urmăresc scena politică și economică românească: nu doar „ai lor” mint, ci și „ai noștri”, oricare ar fi ei.

Ce trebuie să ştii când schimbi centrala termică. Costul ascuns al centralelor în condensație
Cele mai mari vânzări în segmentul centralelor termice se realizează toamna, iar cei care vor o centrală nouă ar trebui să se grăbească pentru a evita un cost mărit la instalare.

Din revista CAPITAL: Dăncilă – Cioloș, bătălia cifrelor
Chiar dacă sună ciudat din perspectiva politicii și a percepției publice, cifrele seci ne arată că între guvernul tehnocrat al lui Dacian Cioloș și executivul politic al Vioricăi Dăncilă sunt mai multe asemănări decât diferențe. Iar unde sunt diferențe, sunt și mari surprize.

Simona Halep pierde la Cincinnati. Recordul rămâne în picioare
Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul unu mondial, a pierdut finala turneului WTA de la Cincinnati (Ohio), dotat cu premii totale de 2.874.299 dolari, fiind învinsă cu 6-2, 6-7, 2-6 de olandeza Kiki Bertens.

Pensionarii nu vor primi nicun leu în plus. Elementul de care nu a ținut cont PSD
Pensionarii ar trebui să aibă de două ori mai mulți bani începând din 2021, însă este foarte probabil ca această promisiune a PSD să nu fie onorată.

Încă o țară se pregătește să iasă din UE. Cum se trăiește în țara care a refuzat de două ori aderarea
Marea Britanie ar trebui să părăsească Uniunea Europeană anul viitor, însă un stat din Europa nici măcar nu a vrut să adere.


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Mutari Mobila International