Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Capital online

 

Ziarul "Capital"

Website: http://www.capital.ro

Ziar inscris in categoria Nationale in judetul Bucuresti

Descriere:
Capital.ro - publicatie de business din Romania

propune o publicatie

Ultimele stiri din Capital de azi - Ziarul Capital online


UE ar fi încercat să blocheze raportul FMI pentru a nu fi folosit ca pretext de Alexis Tsipras
Eurogrupul ar fi încercat să blocheze prezentarea raportului Fondului Monetar Internaţional despre situaţia din Grecia pentru a nu fi folosit ca pretext populist, susţin surse citate de Reuters, deşi evaluarea tehnică a FMI atribuie colapsul financiar gestiunii defectuoase a Guvernului Tsipras

Varoufakis acuză troika de "terorism" și spune că UE nu îşi poate permite intrarea Greciei în colaps financiar
Uniunea Europeană nu îşi poate permite intrarea Greciei în colaps financiar, crede ministrul elen al Finanţelor, Yannis Varoufakis, acuzând de "terorism" Comisia Europeană, Banca Centrală Europeană şi Fondul Monetar Internaţional, scrie El Mundo.

Ponta: "adversarii independenţei noastre economice" sunt în stare de orice pentru a bloca noul Cod fiscal
Codul Fiscal a fost adoptat prin consens politic, votat de toate partidele, şi prin amplă consultare cu mediul de afaceri, dar toţi "adversarii independenţei noastre economice" sunt în stare de orice pentru a bloca măsurile, afirmă premierul Ponta, care face apel la români pentru un "front comun".

FT: Guvernul de la Atena se pregătește să naționalizeze o parte din depozitele peste 8.000 de euro. Varoufakis: "zvonuri malițioase"
Guvernul de la Atena se pregătește să naționalizeze o parte din depozitele peste 8.000 de euro. Astfel, autoritățile ar urmă să ia cel puțin 30% din depozitele mai mari de 8.000 de euro, informează Financial Times. Ministrul Finanțelor Varoufakis a catalogat informațiile drept: "zvonuri malițioase" .

Tsipras a promis că va ajunge la un acord cu instituţiile financiare, după referendum, indiferent de rezultat
Premierul Greciei, Alexis Tsipras, a promis vineri seară poporului elen că va ajunge la un acord cu instituţiile financiare internaţionale în cel mult 48 de ore după referendumul de duminică, indiferent de rezultat

Grecia: ''Lichidităţi suficiente'', de circa 1 miliard de euro, până la redeschiderea băncilor
Directoarea Uniunii Băncilor Greceşti, Louka Katseli, a dat asigurări vineri că există ''lichidităţi suficiente'', de circa 1 miliard de euro, până la redeschiderea băncilor, prevăzută pentru marţi, relatează AFP, Reuters şi ANA.

Facilităţi pentru accesul companiilor autohtone la ajutoarele de stat
Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la Bistriţa, că în această lună va apărea o hotărâre de guvern prin care se va facilita accesul companiilor cu capital autohton la o schemă de ajutor de stat, plafonul minim de finanţare urmând să fie coborât de la 10 milioane euro la 3 milioane euro.

Bursa de Valori Bucureşti a închis vineri în scădere
Bursa de Valori Bucureşti /BVB/ a închis în scădere şedinţa de tranzacţionare de vineri, iar valoarea totală a tranzacţiilor a fost de 26,43 de milioane de lei (5,89 milioane de euro).

Referendumul din Grecia provoacă îngrijorare în Spania
Referendumul din Grecia a stârnit o intensă dezbatere şi în Spania, unde partidele de stânga cred că acum s-a ivit o ocazie 'istorică' de a schimba Europa, în timp ce formaţiunile de dreapta se tem de un efect de contagiune care va submina progresele economice, se arată într-un comentariu publicat vineri de AFP.

Polonia concurează cu Slvacia pentru construirea unei uzine Jaguar
Constructorul britanic de automobile de lux Jaguar Land Rover urmează să decidă luni între Polonia şi Slovacia unde va construi o uzină de asamblare în care va investi aproximativ 1,85 miliarde de dolari, a declarat vineri ministrul polonez al Economiei, Janusz Piechocinski, transmite Bloomberg.

Au scăzut taxele! Economia răsuflă uşurată, dar atenţie la "efectele ascunse"
Reducerile fiscale aplicate de Guvernul României şi efectele crizei din Grecia asupra zonei şi Europei în general au făcut obiectul emisiunii Capital Tv, realizată de Claudiu Şerban la B1Tv.

Legea s-a schimbat: Nu mai e ilegal să pariezi online
Dacă până acum românii care jucau la pariuri online riscau amenzi de pâna la 50.000 de lei sau chiar şi doi ani de inchisoare, de la 1 iulie aceştia pot rasufla uşurati.

Teritoriul rusesc din inima Europei care are o valoare enormă pentru Moscova
Kaliningrad oraș centru administrativ al regiunii cu același nume, este o exclavă rusă de la Marea Baltică.

Evoluţii financiar-bancare şi bursiere. Americanii se odihnesc de 4 Iulie, europenii au rezultate mixte
Bursele de pe Wall Street sunt închise vineri în avanpremiera sărbătorii naţionale, transmite AFP.

Teodorovici, despre scumpirile generate de creşterea salariului minim: Piaţa se va regla singură
Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat vineri că statul nu poate interveni în cazul unor agenţi economici care cresc preţurile produselor pe care le comercializează, după ce salariul minim brut pe economie a fost majorat de la 1 iulie. Teodorovici a spus că 'piaţa se reglează şi singură'.


Recomandam - ziare romanesti

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Transport Mobila International