Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Capital online

 

Ziarul Capital

Website: http://www.capital.ro

Ziar inscris in categoria Nationale in judetul Bucuresti

Descriere:
Capital.ro - publicatie de business din Romania

propune o publicatie

Ultimele stiri din Capital de azi - Ziarul Capital online


Magistrala 5 de metrou se amână la calendele grecești
Doar 3 ani. Acesta era termenul lansat de autorități în 2011 când au demarat lucrările la magistrala de metrou Eroilor-Drumul Taberei. Din păcate calculul era greșit: 3X3. Astfel, mai devreme de 2019 nu vom putea circula pe noua magistrală.

Ministrul ar trebui să răspundă ca un CEO
Au pe mână bugete de miliarde. Au în subordine sute sau mii de angajați și decid soarta a milioane de persoane. Mandatul, de regulă, este de patru ani.

Noul sistem de prevenție în procedura de atribuire a contractelor de achiziție publică și rolul ANI
În cadrul Agenției Naționale de Integritate se va constitui un sistem informatic pentru prevenirea și identificarea potențialelor conflicte de interese în procedura de atribuire a contractelor de achiziție publică.

Taxele care scad de la 1 martie. Promisiune falsă sau adevăr?
Imediat după câştigarea alegerilor, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat un calendar al aplicării măsurilor din programul de guverare. Atunci, a promis că, de la 1 martie, TVA va fi zero pentru vânzarea locuinţelor, pentru publicitate şi pentru materiile prime din agricultură.

Un stat de drept nu poate fi decât minimal
“Vrem stat de drept!” – se aude în aceste zile foarte des. Dar hai să lămurim: ce este statul de drept?

Pace socială prin război cu cetățenii
Era să uit să scriu despre asta, bine că mi-am amintit chiar și cu întârziere. Codul Rutier up-date se corelează exact cu modul în care e administrat statul nostru, guvernat prin amenzi.

Ecovinieta: Avantajele și dezavantajele taxei pentru accesul în orașele aglomerate
Eliminarea timbrului de mediu a creat premisele unei avalanșe de mașini de ocazie nou intrate pe șoselele din România. Pentru a limita efectele nocive ale traficului, oficialii din Ministerul Mediului par acum gata să anunțe o taxare a accesului în zonele aglomerate ale orașelor.

Joburi în domeniul medical. Cât se câștigă în străinătate
Lipsa de personal medical este una dintre problemele mari cu care se confruntă toate țările din UE la ora actuală.

Marea Britanie se confruntă cu cea mai mare ameninţare teroristă după anii 1970
Marea Britanie se confruntă cu cea mai mare ameninţare teroristă după anii 1970, când Armata Republicană Irlandeză a comis o serie de atacuri cu bombă, a declarat duminică şeful noului organism de supraveghere în domeniul legislaţiei privind terorismul, Max Hill, relatează DPA şi Reuters.

Cum ar putea fi distruse bacteriile intraspitalicești
Una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă spitalele de pe întreg mapamondul o reprezintă bacteriile și infecțiile nosocomicale, transmite Digital Journal, care prezintă și o soluție în acest sens. Este vorba despre o tehnologie care utilizează lumina de culoare indigo pentru a distruge bacteriile dintr-o cameră, dezvoltată de către cercetători scoțieni și poartă numele de Indigo Clean. Testele clinice realizate până în momentul de față, demonstrează că acest produs poate reduce bacteriile cu până la 70%.


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Mutari Mobila International