Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Capital online

 

Ziarul "Capital"

Website: http://www.capital.ro

Ziar inscris in categoria Nationale in judetul Bucuresti

Descriere:
Capital.ro - publicatie de business din Romania

propune o publicatie

Ultimele stiri din Capital de azi - Ziarul Capital online


Omul care influenţează direct preţul aurului
În analiza săptămânală dedicată marfurilor, Saxo Bank analizeaza "efectul Yellen" asupra aurului, petrolului şi dolarului american, după cel mai aşteptat eveniment al verii - reuniunea bancherilor centrali de la Jackson Hole, Wyoming, SUA.

Semne bune din construcții și farma. Profituri peste așteptări
Sectorul de construcții, la fel ca sectorul financiar, înregistrează creșteri ale veniturilor și profiturilor în acest an, în timp ce sectorul farma continuă, în majoritatea cazurilor, evoluția pozitivă.

eMAG anunță investiții de 48 milioane euro în 2015. Ce segmente va ataca în viitor
eMAG a înregistrat în 2015 o cifră de afaceri de 1,95 miliarde de lei în toate țările, cu 56% mai mare față de anul precedent. Extinderea regională a fost motorul principal al dezvoltării și a beneficiat de jumătate din totalul investițiilor din 2015, care s-au ridicat la 48 milioane euro. În România, eMAG a avut o creștere de 28% a cifrei de afaceri, până la 1,39 miliarde de lei, care a venit pe fondul extinderii accelerate a gamei de produse, a creșterii de piață și a creșterii adopției cumpărăturilor online.

Primul pas al gazoductului de 550 milioane de euro
Lansat cu surle şi trâmbiţe în 2011, de către guvernele României şi Bulgariei, conducta de gaze care va conecta cele două state va fi gata până la finele anului. Lucrările la primul fir se vor finaliza în maximum două-trei săptămâni.

Noii directori TAROM pun "cruce" operatorului aerian
După nici trei săptămâni de la preluarea mandatelor de directori în cadrul TAROM, Dan Iulius Plaveti, Costin Ciotec și Paul Gurău se pregătesc să desfiinţeze 14 agenţii din Europa ale operatorului aerian, filiale care aduc venturi de milioane de euro în conturile operatorului aerian.

Bursa de la Bucureşti a închis pe verde şedinţa de marţi
Bursa de Valori Bucureşti (BVB) a închis în creştere şedinţa de marţi, indicele de referinţă BET, care arată evoluţia celor mai lichide 10 acţiuni, consemnând o apreciere de 0,33%.

Ministerul Economiei pregăteşte programe de antreprenoriat pentru românii din diaspora
Dezvoltarea de programe pentru susţinerea antreprenoriatului în România destinate românilor din diaspora, prin facilitarea unei scheme de minimis dezvoltată de Ministerul Afacerilor Externe - prin Departamentul Politici pentru Relaţia cu Românii de Pretutindeni -, în parteneriat cu Ministerul Fondurilor Europene, reprezintă una dintre temele discutate marţi la cea de-a şaptea sesiune de consultări ale proiectului 'România Competitivă' privind Diaspora şi mobilitatea forţei de muncă.

Mihai-Cristian Mărculescu a fost numit şef la DIPI, în locul lui Rareş Văduva
Mihai-Cristian Mărculescu a fost numit în funcţia de secretar de stat la Departamentul de Informaţii şi Protecţie Internă din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, printr-o decizie a premierului Dacian Cioloş, care a fost publicată marţi în Monitorul Oficial.

ANAF: O mare firmă de pază a cauzat un prejudiciu de peste 80 milioane de lei
Unul dintre cei mai importanţi furnizori de servicii de securitate din România s-a sustras de la plata unor obligaţii fiscale de peste 80 milioane de lei către bugetul de stat, reprezentând taxa pe valoarea adăugată, impozit pe profit, impozit pe veniturile din salarii şi contribuţiile aferente salariilor, precum şi impozit pe dividende, informează, marţi, Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF).

Întrevederea miniştrilor Apărării român şi francez: "Context de securitate imprevizibil în zona Mării Negre"
Securitatea regională şi deciziile adoptate la finalul Summitului NATO de la Varşovia au constituit principalele teme ale discuţiilor avute marţi de ministrul Apărării, Mihnea Motoc, cu omologul său francez, Jean-Yves Le Drian.


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Mutari Mobila International