Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Capital online

 

Ziarul Capital

Website: http://www.capital.ro

Ziar inscris in categoria Nationale in judetul Bucuresti

Descriere:
Capital.ro - publicatie de business din Romania

propune o publicatie

Ultimele stiri din Capital de azi - Ziarul Capital online


Când e momentul potrivit să-ţi vinzi afacerea
Mediul de afaceri din România nu este deloc stabil şi foarte multe firme dispar chiar şi în primii ani de la înfiinţare. Astfel, pare firesc să ne întrebăm, ce face o afacere să dureze? Și mai ales, când este cazul, ca antreprenor, să te retragi din business?

Povestea fetei din Fălticeni, bursieră la Princeton: "Am fost acceptată la Goldman Sachs"
Puţini studenţi se pot mândri că au fost acceptaţi la „Universitatea lui Einstein“, iar printre ei se numără şi Iustina Crăciun, medaliată olimpică internațională la astrofizică.

Parcări dotate cu senzori pentru identificarea locurilor libere de către șoferi
Primarul Emil Boc a anuntat, miercuri, ca Primaria Cluj-Napoca va amplasa senzori in carosabil pentru identificarea locurilor libere de parcare la sol din oras, informatiile urmand sa poata fi accesate de soferi prin intermediul unei aplicatii pentru calculator sau telefon mobil.

Statul aflat în asociere cu SUA. Nu are armată, moneda este dolarul şi românii nu au nevoie de viză
Există în lume un stat suveran aflat în asociere liberă cu Statele Unite ale Americii ceea ce înseamnă că beneficiază de protecţie militară americană, majoritatea băncilor sunt din SUA, iar cetăţenii UE nu au nevoie de viză.

A noua cea mai săracă ţară din lume fost a doua naţie care a primit un avion 787 Dreamliner, iar flota e incredibilă
Este a noua cea mai săracă ţară din lume, însă atunci când vine vorba de transportul aerian, această ţară este printre primele în lume.

Reprezentant din turism: Jumătate din vacanţele verii pe charter sunt rezervate până în luna mai
Românii îşi vor petrece vacanţa de vară în Grecia, Spania, Croaţia şi Antalya, acestea fiind până în luna mai cele mai căutate destinaţii din oferta unor turoperatori specializați în sejururi de tip charter, circuite şi turism individual.

Cel mai mare aeroport din lume este ridicat la Istanbul, iar Goodyear furnizează anvelope pentru cele 3.000 de vehicule ale constructorului
Aflat încă în faza 1 de construcție, aeroportul din Istanbul va putea fi utilizat, în 2028, de circa 200 de milione de pasageri. Deocamdată, în 2018 este programată finalizarea celui mai mare terminal din lume aflat sub un singur acoperiș. La construcția giganticei structuri lucrează 3.000 de vehicule care folosesc anual aproape 8.000 de anvelope Goodyear.

Cercetătorii susțin că omul ar putea trăi până la vârsta de 500 de ani
Cercetătorii din domeniul futurologiei, ştiință care se ocupă cu studiul, explorarea și cercetarea viitorului, știință a previziunii, susțin că omul ar putea trăi până la vârsta de 500 de ani.

Cum arată casele de 11.900 euro care se vând în România
La ediţia din 2017 a Târgului Naţional Imobiliar, pe lângă locuinţele din Bucureşti ale căror preţuri încep cu 24.000 de euro pentru o garsonieră şi ajung la 53.500 de euro pentru un apartament cu trei camere, în atenţia publicului au ajuns şi casele din containere maritime, pentru care preţul de pornire este de 11.900 de euro.

Fitch a confirmat ratingul Daimler la 'A minus', cu perspectivă stabilă
Fitch Ratings a confirmat ratingul pentru datoriile pe termen lung "A minus" atribuit producătorului auto german Daimler AG, cu perspectivă stabilă, şi calificativul pe termen scurt "F2", se arată într-un comunicat al agenţiei de evaluare financiară.


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Mutari Mobila International