Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Capital online

 

Ziarul "Capital"

Website: http://www.capital.ro

Ziar inscris in categoria Nationale in judetul Bucuresti

Descriere:
Capital.ro - publicatie de business din Romania

propune o publicatie

Ultimele stiri din Capital de azi - Ziarul Capital online


DW: Nimeni nu se teme de fortăreața ungară
Armata ungară construiește de zor la granița cu Serbia un zid care ar trebui să împiedice accesul refugiaților din sud. Nu pare însă un obstacol de netrecut. O relatare de Nemanja Rujević, din Subotica.

«Dictatura preţurilor» și convergența competitivă
A devenit o practică curentă, și e normal să fie așa, ca fiecare client să-și negocieze la sânge prețurile. Asistăm la un transfer al puterii din mâinile celui care vinde în mâinile celui care cumpără. Prin această practică, s-a mușcat excesiv de mult din profitul firmelor, aducându-le la un nivel de supraviețuire care le periclitează însăși existența.

DW: România nu poate evita problema refugiaților
România, ca țară mică și relativ săracă, nu poate avea ambiția unei responsabilități globale ca Germania, Franța sau Marea Britanie, dar poate aborda problema din perspectivă morală.

Norvegia deţine un întreg arsenal în lupta cu petrolul ieftin
Petrolul Brent la aproximativ 50 de dolari barilul loveşte dur Norvegia. Dar, din fericire, factorii de decizie politică de la Oslo deţin ceva ce mulți dintre omologii lor internaționali nu au: un adevărat arsenal de instrumente pentru a-i ajuta să iasă dintr-o eventuală recesiune, scrie Bloomberg.

Care sunt plantele pe care le mâncăm tot timpul, dar sunt otrăvitoare
Există câteva fructe sau legume pe care le mâncăm destul de des, dar despre care nu ştim că provin din nişte plante ortrăvitoare, potrivit modernfarmer.com.

Modelul Skoda care poate parcurge 1.780 kilometri cu un plin
Skoda va prezenta la Salonul auto de la Frankfurt (17-27 septembrie) varianta GreenLine 1.6 TDI a lui Superb.

DW: Refugiaţii şi schimbarea la faţă a lumii
Odată cu milioanele de refugiaţi revărsându-se asupra Europei se schimbă nu doar chipul Bătrânului Continent. Se metamorfozează întreaga lume şi – nu în ultimul rând – Orientul Mijlociu. Dar UE se zbate singură. De ce?

Românii cumpără mașini mai scumpe și mai sigure
Numărul înmatriculărilor de autovehicule noi este în creştere în ţara noastră, iar clienţii caută, cu preponderență, acele modele care oferă o siguranață cât mai mare.

Sondaj DW: BCE are cea mai mare influenţă în Europa
Germanii consideră că BCE influenţează mai mult politica UE decât Comisia Europeană. Acesta este rezutatul unui sondaj comandat de Deutsche Welle.

PREMIERĂ: Dacia introduce cutia automată pe Logan şi Sandero
Constructorul autohton de automobile va introduce o cutie de de viteze automată, denumita Easy-R, cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt (17-27 septembrie).

Comentariu DW: Statele naţionale europene în pragul schimbării
Numărul mare de refugiaţi va afecta viaţa cotidiană a europenilor. Şi tradiţiile lor. Din fericire, tradiţiile sunt şi ele flexibile, crede Kersten Knipp.

Ţara cu cel mai ieftin litoral
România a devenit, în 2015, destinaţia turistică de litoral cea mai ieftină din zonă, comparativ cu locul 4 în anul precedent, în condiţiile în care turiştii cheltuie, în medie, 43,56 euro pentru coşul de vacanţă cu opt produse alimentare şi nealimentare de uz comun, potrivit unui studiu realizat de Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).

Elveţia a terminat construcţia celui mai lung tunel din lume
Alpii elvețieni sunt un peisaj neiertator de vârfuri stâncoase, teren accidentat si văi verzi, luxuriante. Conectarea comunităților altfel izolate cum ar fi Zurich, Milano sau Torino nu este o sarcină ușoară. Gotthard Base Tunnel de 57 de kilometri a fost finalizat, ceea ce îl face oficial cel mai lung tunel din lume.

Fabrica-restaurant, ideea de afaceri pe care mizează micii berari
Microberăriile încearcă să-şi cucerească clienţii oferindu-le o băutură produsă local şi artizanal. Fabricile au pornit cu investiţii de câteva sute de mii euro şi aşteaptă profituri peste câţiva ani.

Ford C-Max, mai mult decât o maşină de familie
Dacă te grăbeşti să judeci un automobil după aparenţe, Ford C-Max este genul de maşină pe care o vei subestima. Odată urcat la volan, vei avea o cu totul altă impresie.


Recomandam - ziare romanesti

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Transport Mobila International