Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Capital online

 

Ziarul Capital

Website: http://www.capital.ro

Ziar inscris in categoria Nationale in judetul Bucuresti

Descriere:
Capital.ro - publicatie de business din Romania

propune o publicatie

Ultimele stiri din Capital de azi - Ziarul Capital online


Panică pe aeroportul Otopeni, o aeronavă s-a întors din drum din cauza unui geam fisurat
TAROM a anunțat că avionul BOEING 737-700, aflat pe ruta Bucureşti – Barcelona, de astãzi, 26 Aprilie, care a decolat de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă la ora locală 08:49, s-a întors din drum dupa aproximativ o oră de zbor, din cauza unei uşoare fisuri apărute la unul dintre geamurile cabinei de pasageri.

România îmbătrâneşte. Fenomenul de îmbătrânire demografică s-a accentuat în 2017
Fenomenul de îmbătrânire demografică s-a accentuat anul trecut, populaţia vârstnică de peste 65 ani depăşind cu 350.000 persoane populaţia tânără de 0-14 ani, potrivit datelor Institutului Naţional de Statistică.

Bucură-te de o vacanță în Malta, în stil slow! (P)
Imaginează-ți să petreci o săptămână la un hotel cochet din Malta, să cumperi fructe și legume proaspete de la producătorii locali, să-și savurezi cafeaua preferată pe o terasă cu o vedere spectaculoasă și să faci excursii de poveste. Pentru cei mai ocupați dintre noi, acest exercițiu de imaginație poate părea irealizabil, dar tocmai în aceasta constă magia conceptului de slow travel propus de Malta Travel în această vară. Vacanțele promovate de malta.ro îmbină vizite relaxante în zone turistice spectaculoase și odihnă, în adevăratul sens al cuvântului.

Un suc românesc toxic a fost retras de pe rafturile unui celebru supermarket
Un mare lanţ de magazine din România a anunţat că va retrage un produs românesc din vânzare, din cauza faptului că acesta conţine o toxină periculoasă pentru organismul uman.

Culturile agricole sunt ameninţate de grindină?
Ca urmare a instabilității atmosferice severe înregistrată pe 24 aprilie, au fost realizate activități de combatere a căderilor de grindină. Fenomenelor meteorologice periculoase de anul acesta au fost mult mai intense față de perioada similară din 2017, potrivit MADR.

CCR ar putea lua astăzi o decizie referitoare la sesizarea lui Iohannis în cazul legii privind statutul funcţionarului public parlamentar
Curtea Constituţională ar putea lua joi o decizie în cazul sesizării preşedintelui Klaus Iohannis referitoare la actul normativ pentru modificarea şi completarea Legii privind statutul funcţionarului public parlamentar, potrivit Agerpres.

Locatarii a peste 45.000 de apartamente își pot plăti întreținerea direct din portofelul digital mobilPay Wallet
Începând cu această lună, câteva mii de locatari din București își pot achita costurile de întreținere direct de pe smartphone, prin portofelul digital mobilPay Wallet, dezvoltat de procesatorul de plăţi electronice NETOPIA mobilPay.

Casele de marcat electronice nu mai bat pasul pe loc
Casele de marcat eletronice devin obligatorii pentru companiile care vând bunuri de la 1 iunie și, în cazul agenților economici mici, de la 1 august. Cele vechi vor fi, astfel, interzise. Toate tranzacțiile vor fi monitorizate în timp real de ANAF. Dacă instituția e pregătită și are softul necesar pentru gestionarea acestor date, rămâne un mister.

Investiție la Arad în primul hotel ibis Styles din România
Grupul hotelier Orbis a inaugurat la Arad primul său hotel ibis Styles în România, împreună cu partenerul și investitorul local, FAB Industry.

BMW prezintă iX3 Concept, un viitor SUV electric cu autonomie de 400 km
BMW prezintă la Auto China 2018 de la Beijing iX3 Concept, o avanpremieră a extinderii portofoliului de modele în segmentul SUV. Cu un pachet de baterii de înaltă tensiune dezvoltat pentru a cincea generaţie a tehnologiei eDrive, conceptul poate fi încărcat la stații cu puteri de până la 150 kW, în doar 30 de minute.


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Mutari Mobila International