Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Capital online

 

Ziarul "Capital"

Website: http://www.capital.ro

Ziar inscris in categoria Nationale in judetul Bucuresti

Descriere:
Capital.ro - publicatie de business din Romania

propune o publicatie

Ultimele stiri din Capital de azi - Ziarul Capital online


Bursa închide în scădere şedinţa de marţi
Bursa de Valori Bucureşti (BVB) a închis în scădere şedinţa de marţi, iar rulajul s-a cifrat la 27,77 milioane de lei (6,17 milioane de euro), dintre care 25,7 milioane de lei (5,71 milioane de euro) au reprezentat tranzacţii cu acţiuni.

Evoluţii financiar-bancare şi bursiere
Bursa de pe Wall Street a deschis şedinţa de marţi în creştere, indicele Dow Jones s-a apreciat cu 0,02%, ajungând la valoarea de 19.221,01 puncte, în creştere cu 4,77 puncte faţă de valoarea înregistrată la închiderea şedinţei precedente.

Elena M. Pavel - Manager de proiect Fonduri Europene
Revista Capital este o publicatie de referinta pentru orice antreprenor sau viitor antreprenor.

Uniunea Europeană a interzis importurile de carne de pasăre din Ucraina din cauza gripei aviare
Uniunea Europeană a interzis pe o perioadă nedeterminată importurile de carne de pasăre din Ucraina, din cauza temerilor privind gripa aviară, a anunţat marţi Autoritatea pentru siguranţa alimentară de la Kiev, potrivit Reuters.

Hotelierii din Republica Moldova vor să învețe de la români
Hotelierii din Republica Moldova intenționează să dezvolte un parteneriat cu cei din România, de la care să învețe metodele de management folosite în cadrul diferitelor departamente: vânzări, rezervari, promovare, dar și lucrul cu personalul.

MFP modifică legislaţia programului "Prima casă" pentru a putea reduce garanţia pe locuinţele vechi la 40%
Ministerul Finanţelor Publice (MFP) propune modificarea legislaţiei pentru "Prima Casă", astfel încât Strategia programului pentru 2017-2021, adoptată recent de Guvern, care prevede stimularea achiziţiei de locuinţe mai noi de cinci ani, să intre în vigoare de la data de 1 ianuarie 2017.

Franţa a instituit un nivel de risc ridicat din cauza gripei aviare
Franţa a instituit nivel de risc "ridicat" după ce a fost identificat un caz de infecţie cu virusul "extrem de patogen" H5N8, o tulpină a virusului gripei aviare, la o fermă de păsări din sud-vestul ţării, dar şi la raţele sălbatice din nordul ţării, a anunţat marţi Ministerul Agriculturii de la Paris, potrivit Xinhua.

Garanti Bank estimează că anul viitor va încetini ritmul de creștere economică
Garanti Bank estimează pentru anul viitor încetinirea ritmului de creștere economică. Astfel, în 2017 este anticipată o creștere a produsului intern brut de până la 3.7%, în contextul în care se așteaptă ca evoluția consumului să revină la nivelul avut înainte de stimulente (reducerea TVA-ului în iunie 2015, și în ianuarie 2016, precum și creșteri salariale în sectorul public). Totuși, potrivit celui mai recent Raport Macroeconomic al Garanti Bank, corespunzător celui de-al treilea trimestru, PIB-ul a crescut în primele nouă luni ale anului cu 4.9%, puternic impulsionat de consum.

Airbus a livrat 577 aeronave în primele 11 luni, în timp ce Boeing a obţinut comenzi pentru 558 avioane
Grupul aeronautic Airbus a anunţat marţi că a vândut 600 de aeronave în primele 11 luni din acest an, sau în total 410 după anulări şi conversii între modele, potrivit Reuters.

WINMASTERS se relansează: platformă nouă, zeci de mii de oferte de pariere lunar
Noul WINMASTERS reprezintă nu doar un upgrade din punct de vedere thenic, dar şi foarte multe opţiuni adăugate astfel încât să le ofere utilizatorilor experienţe cât mai reuşite.


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Mutari Mobila International