Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Capital online

 

Ziarul "Capital"

Website: http://www.capital.ro

Ziar inscris in categoria Nationale in judetul Bucuresti

Descriere:
Capital.ro - publicatie de business din Romania

propune o publicatie

Ultimele stiri din Capital de azi - Ziarul Capital online


Fondul suveran al Chinei investeşte în piaţa imobiliară din Germania
Fondul suveran de investiţii al Chinei (China Investment Corp-CIC) a realizat o investiţie semnificativă pe piaţa rezidenţială din Germania, au declarat vineri pentru Reuters surse din apropierea tranzacţiei.

ANCOM: Vodafone nu mai poate percepe utilizatorilor de date în roaming mai mult de 60 de euro/lună
ANCOM: Vodafone nu mai poate percepe utilizatorilor de date în roaming mai mult de 60 de euro/lună (inclusiv TVA), plafon stabilit printr-un Regulament european, a decis Curtea de Apel Bucureşti.

ANAF: Aproape 1 miliard de euro au fost scoşi din România în ultimii 5 ani
ANAF: Aproape 1 miliard de euro au fost scoşi din România în ultimii cinci ani, iar cu aceşti bani s-ar fi putut realiza multe proiecte, a declarat, vineri, Ionuţ Mişa, directorul general al Direcţiei Generale de Administrare a Marilor Contribuabili din ANAF, referindu-se la preţurile de transfer.

CNAIR a scos din nou la licitaţie tronsonul de autostradă Târgu Mureş-Ungheni
CNAIR a scos din nou la licitaţie, vineri, lucrările pentru realizarea tronsonului de autostradă Târgu Mureş - Ungheni şi a drumului de legătură, valoarea estimată a contractului fiind de 284,916 milioane de lei, fără TVA.

Nissan va decide luna viitoare dacă va produce următoarea generaţie de Qashqai în Marea Britanie
Nissan Motor Co. va decide luna viitoare dacă va produce următoarea generaţie a modelului SUV Qashqai la uzina de la Sunderland (Marea Britanie) sau în altă parte, aceasta urmând să fie prima decizie majoră de investiţii care va afecta industria auto britanică după votul de la referendumul pentru ieşirea din Uniunea Europeană, transmite Reuters.

Ministerul Energiei va aloca 10,9 milioane de lei pentru exproprieri miniere în judeţul Gorj
Ministerul Energiei va aloca 10,9 milioane de lei pentru exproprierea unor terenuri necesare majorării producţiei de lignit în minele Jilţ Sud şi Roşia de Jiu din judeţul Gorj, potrivit unor proiecte de hotărâre de Guvern postate pe site-ul ministerului.

Cătălin Ivan: Peste 60% din banii europeni pe fonduri structurale care intră în România se întorc afară
Europarlamentarul Cătălin Ivan a declarat vineri că peste 60% din banii europeni pe fonduri structurale care intră în România se întorc afara ţării.

Willem Schoeber, fost director la Shell şi EWE, desemnat administrator al Electrica
Adunarea Generală Ordinară a Electrica SA a decis, în şedinţa de vineri, alegerea lui Willem Jan Antoon Henri Schoeber în funcţia de membru independent al Consiliului de Administraţie, potrivit unui comunicat al companiei.

Rusia: Stocurile de grâu au atins un nivel record
Rusia a ajuns să stocheze o cantitate record de grâu pentru că nu poate să exporte suficient de rapid recolta bună din acest sezon, transmite Bloomberg.

Capacităţile de producere a energiei din surse regenerabile totalizau 4.698 MW la finele lunii august
Puterea instalată a producătorilor de energie din surse regenerabile totaliza 4.698 de MW la finele lunii august a acestui an, potrivit datelor centralizate de Transelectrica.


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Mutari Mobila International