Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Capital online

 

Ziarul "Capital"

Website: http://www.capital.ro

Ziar inscris in categoria Nationale in judetul Bucuresti

Descriere:
Capital.ro - publicatie de business din Romania

propune o publicatie

Ultimele stiri din Capital de azi - Ziarul Capital online


Bursa de la Bucureşti a închis vineri în creştere
Indicele de referinţă BET al Bursei de Valori Bucureşti /BVB/, ce reflectă evoluţia celor mai lichide zece acţiuni listate, s-a apreciat, vineri cu 1,8% pe o piaţă de acţiuni care a consemnat un rulaj de 47,06 milioane de lei (10,5 milioane de euro).

Companiile occidentale îşi reduc investiţiile în Rusia. Rubla slăbită le încurcă socotelile
Companiile occidentale îşi reduc investiţiile în Rusia, repatriază fondurile şi discută cu băncile cu privire la opţiuni de acoperire a riscului valutar, totul în ideea de a-şi proteja profiturile de deprecierea rublei şi înrăutăţirea prognozelor de creştere, transmite Reuters.

Deficitul bugetar a ajuns la 2% din PIB
Deficitul bugetar pentru anul 2014 a ajuns la 2% din Produsul Intern Brut /PIB/, conform datelor operative ale Ministerului Finanţelor Publice /MFP/, însă vor urma o serie de încasări, în condiţiile în care Fiscul a prelungit până pe 22 decembrie termenul limită pentru declararea şi efectuarea plăţilor obligaţiilor fiscale aferente perioadei fiscale precedente.

RADU TIMIȘ: Am avut în sânge aptitudinea de a face bani
Duminică, pe B1 TV, de la ora 19.00, puteți urmări într-o ediție specială a emisiunii Capital TV povestea lui Radu Timiș, proprietarul celebrului producător de mezeluri Cris-Tim.

Consiliul Fiscal are rezerve faţă de un deficit cash de 1,83% din PIB
Consiliul fiscal /CF/ are rezerve în privinţa realizării un deficit cash de 1,83% din PIB, care ar urma să aibă drept corespondent un deficit ESA2010 de 1,45% din PIB, având în vedere tiparele istorice între soldurile bugetare în baza metodologiei naţionale (cash) şi în baza ESA2010.

Importurile de petrol au crescut cu 32% la 10 luni
România a importat, în primele zece luni ale acestui an, o cantitate de ţiţei de 5,61 milioane tone echivalent petrol, cu 1,37 milioane tep (32,3%) mai mult decât în aceeaşi perioadă a anului trecut, conform datelor centralizate de Institutul Naţional de Statistică (INS).

Cum au evoluat marile burse ale lumii
Bursa de pe Wall Street a deschis vineri cu rezultate mixte, indicele Dow Jones s-a apreciat uşor cu 0,03%, ajungând valoarea de 17.789,25 puncte, în creştere cu 5,10 puncte faţă de valoarea înregistrată la închiderea şedinţei precedente.

Europa vrea să crească securitatea plăţilor prin Internet
Autoritatea bancară europeană (EBA) a publicat vineri o serie de linii directoare vizând sporirea securităţii plăţilor prin Internet începând din luna august 2015, în ideea de a combate creşterea fraudelor online, transmit Reuters şi AFP.

Grup Servicii Petroliere reclamă abuzuri din partea ANAF
Compania Grup Servicii Petroliere reclamă abuzuri săvârşite de funcţionari publici ai statului, angajaţi ai Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, în ultimele două săptămâni.

Austria a dat în judecată BayernLB
Disputa dintre statul austriac şi banca germană BayernLB a înregistrat, vineri, o nouă întorsătură, după ce Guvernul de la Viena a dat în judecată banca germană pentru 3,5 miliarde de euro, susţinând că aceasta a ascuns situaţia financiară reală de la Hypo Alpe Adria în momentul în care statul austriac a naţionalizat această bancă în 2009, transmit Reuters şi AFP.

Ministrul Finanţelor citeşte contractele Loteriei în pauzele din Parlament
Ministrul Finanţelor Publice, Darius Vâlcov, analizează, în pauzele dezbaterilor pe proiectul bugetului de stat care au loc vineri la Palatul Parlamentului, contractele încheiate de Compania Naţională Loteria Română, aflată în subordinea MFP.

Energia electrică se va scumpi de la 1 ianuarie
Preţul mediu de vânzare a energiei electrice la tarifele reglementate va creşte cu 0,26% de la 1 ianuarie 2015, a anunţat vineri Autoritatea Naţională de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE).

O parte din autostrada Nădlac-Arad a fost deschisă
O mare parte din autostrada Nădlac-Arad a fost deschisă vineri circulaţiei, chiar dacă nu este gata.

Telefonul cu care poţi bate cuie sau sparge nuci
Poţi să baţi cuie cu el, poţi să îl pui la încercare împotriva unui pepene! Rezultatul este surprinzător! Oppo R5 este considerat în continuare cel mai subţire telefon din lume, deşi a fost lansat între timp Vivo X5 Max.

Darius Vâlcov: "Nu am cum să cred într-o creştere economică sub 3%"
Ministrul Finanţelor Publice, Darius Vâlcov, apreciază că anul viitor avansul economiei României va depăşi 3%, iar încasările bugetare vor fi peste nivelul prognozat în proiectul bugetului de stat, intrat vineri în dezbaterea plenului Parlamentului.


Recomandam - ziare romanesti

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Transport Mobila International