Inchide reclama
Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Capital online

 

Ziarul "Capital"

Website: http://www.capital.ro

Ziar inscris in categoria Nationale in judetul Bucuresti

Descriere:
Capital.ro - publicatie de business din Romania

propune o publicatie

Ultimele stiri din Capital de azi - Ziarul Capital online


Peninsula Arabica, destinatia finala pentru SIIL. Din ce se finanteaza gruparea jihadista
Setea de sange a celor din SIIL a ingrozit lumea. Ce ne facem ei, intrucat, aceasta grupare este insetata si de petrol?!

Românii, campioni la cumpărăturile online de smartphone si tablete
Cum se informează cumpărătorii din diferite piețe atunci când vine vorba despre o achiziție majoră cum ar fi un smartphone sau tabletă? Cum diferă comportamentul lor de la o cultură la alta? Aceasta a fost întrebarea adresată într-un studiu GfK realizat în România, Marea Britanie, Belgia și Rusia și în care a fost investigat procesul de cumpărare pentru smartphone-uri și tablete.

Schimbare de strategie a OMV în sectorul gazelor naturale
Directorul general al grupului OMV, Gerhard Roiss, vrea ca noua strategie a grupului austriac în domeniul gazelor naturale, rezultată în urma restructurării operaţiunilor din segmentul Rafinare şi Marketing (R&M), să fie gata în 'şase până la 12 luni', a declarat vineri Gerhard Roiss, într-un interviu acordat cotidianului 'Wirtschaftsblatt', transmite APA, citată de Agerpres.

Cum suntem furaţi la factura de energie electrică
Cu toţii primim acasă lunar factura de energie electrică. Prea puţini ştiu însă ce înseamnă concret toate acele rubrici cu multe cifre. Problema nu e doar că acele cifre sunt greu de înţeles ci mai ales că sunt umflate artificial, pe buzunarul omului simplu.

Germania va aproba vânzarea unei divizii a RWE către un investitor rus
Ministerul german al Economiei va aproba în scurt timp vânzarea DEA, filiala de petrol şi gaze a grupului de utilităţi RWE, către un grup de investitori conduşi de oligarhul rus Mikhail Fridman, în pofida tensiunilor din Occident şi Rusia din cauza crizei din Ucraina, informează Reuters citând două surse din apropierea acestui dosar.

Germania nu intenţionează să trimită militari în estul Ucrainei
Ucraina nu va accepta 'îngheţarea conflictului' cu Rusia şi îşi pune speranţe în cooperarea tehnico-militară cu Uniunea Europeană, a declarat joi seara şeful adjunct al administraţiei prezidenţiale de la Kiev, Valeri Cealâi, într-o emisiune la postul televiziunii publice 'Ukraina', citat de agenţia de presă Unian.

WSJ: Ameninţarea fantomei imigraţiei din Marea Britanie
Iată-i că vin: hoarde vaste de români şi bulgari săraci dând năvală în Albion pentru a le fura slujbele bune britanicilor nativi, atunci când nu storc beneficiile finanţate din banii contribuabililor. Este imaginea şocantă a imigraţiei prezentată de Nigel Farrage şi de partidul său UKIP, în condiţiile în care restricţiile pentru lucrătorii români şi bulgari urmau să fie ridicate, scrie joi un editorialist al Wall Street Journal (WSJ) într-un articol al cărui titlu este o referire ironică la numele unui film din seria 'Star Wars'.

Cum vrea Rusia să pună mâna pe GURILE DUNĂRII!
Intr-unul din colturile uitate, parca, de lume (si nu, nu este vorba despre Transnistria), 160.000 de oameni refuza sa auda de UE. Este vorba despre Gagauzia, o provincie din Republica Moldova care si-a castigat autonomia in 1994.

KPMG solicită renunţarea la planurile de reformare a structurii băncilor din UE
Firma de consultanţă KPMG a cerut, joi, ca planul Comisiei Europene /CE/ de a separa diviziile de investment-banking ale băncilor de cele care asigură servicii pentru consumatori să fie oprit, transmite Bloomberg.

Ucraina cere de la FMI două tranşe combinate în valoare de 2,2 miliarde de dolari
Ucraina vrea ca Fondul Monetar Internaţional să combine tranşele a treia şi a patra din programul de asistenţă financiară, ceea ce ar permite ţării să primească 2,2 miliarde de dolari până la finele acestui an, a declarat miercuri ministrul ucrainean de Finanţe, Oleksandr Shlapak, transmite RIA Novosti.

Bank of America plăteşte o amendă record de 16,65 miliarde de dolari pentru a scăpa de justiţia americană
Bank of America a ajuns joi la o înţelegere cu organismele americane de reglementare pentru a pune capăt acuzaţiilor potrivit cărora i-a indus în eroare pe investitori ca să cumpere credite imobiliare riscante (subprime), aflate la originea crizei financiare globale din 2008, transmite Reuters.

Jucătorii din piaţa de capital vor plăti tarife şi comisioane mai mici
Autoritatea de Supraveghere Financiară a decis, joi, reducerea unor tarife și comisioane percepute participanților de pe piața de capital.

Adrian Năstase a fost eliberat din închisoare
Tribunalul Ilfov a decis astăzi împotriva contestaţiei procurorilor DNA la decizia de eliberare din arest a lui Adrian Năstase. Astfel, fostul premier a fost pus în liberate după 226 de zile de închisoare. Judecătoarea care a luat decizia este Mihaela Raluca Andras. Năstase nu va putea ocupa o funcție publică 5 ani de zile. Aceasta este pedeapsa complementară decisă de judecătorii de la instanța supremă.

McDonald's, victimă a războiului alimentar al Rusiei cu Vestul?
Autoritatea de protecţie a consumatorilor din Rusia a închis patru restaurante McDonald's, în centrul Moscovei, inclusiv primul restaurant deschis în această ţară, relatează presa occidentală. Nerespectarea normelor sanitare este explicaţia pentru această măsură .Multe alte restaurantedin cele 430 care funcţionează în Rusia sunt investigate.

Costul de transport al cerealelor a crescut de anul trecut cu 5-6%
Costul de transport al cerealelor a crescut de anul trecut cu 5-6%, ca urmare a reducerii flotei de transport şi a accizei la carburant, a declarat, joi, Robert Arsene, vicepreşedintele Asociaţiei Române a Comercianţilor de Produse Agricole (ARCPA) şi director general Agricover.


Recomandam - ziare romanesti

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail: