Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Capital online

 

Ziarul Capital

Website: http://www.capital.ro

Ziar inscris in categoria Nationale in judetul Bucuresti

Descriere:
Capital.ro - publicatie de business din Romania

propune o publicatie

Ultimele stiri din Capital de azi - Ziarul Capital online


Draghi (BCE): Creșterea euro nu afectează inflaţia
Recenta apreciere a euro şi a randamentelor obligaţiunilor guvernamentale nu este suficientă pentru a provoca îngrijorarea Consiliului guvernatorilor BCE, deşi Mario Draghi, preşedintele Băncii Centrale Europene, a indicat că încă nu se apropie momentul pentru înăsprirea politicii monetare, transmit DPA şi Financial Times (FT).

Veniturile IMPRESIONANTE ale lui Isărescu în 2016!
Mugur Isărescu, guvernatorul Băncii Naţionale, a încasat anul trecut venituri nete de 1 milion de lei, potrivit datelor din declaraţia sa de avere completată pe 14 iunie 2017.

Asigurătorii au bani să despăgubească de două ori dezastrul din 1977
Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale (PAID) poate acorda, în cazul unui dezastru major, despăgubiri pentru aproape de două ori mai multe locuinţe decât cele avariate la cutremurul din 1977.

Statul va plăti DUBLU pentru o autostradă! Decizia de ultimă din Master Planul General de Transport
Valoarea totală a investiţiei în Autostrada Sibiu-Piteşti va fi de 3,34 miliarde de euro (15 miliarde de lei), se arată într-un proiect normativ postat pe site-ul Ministerului Transporturilor. Master Planul General de Transport, adoptat anul trecut, prevedea investiţii de 1,6-1,8 miliarde de euro, scrie Mediafax.

Europa Centrală şi de Est are nevoie de 615 mld. euro pentru infrastructura de transport
Ţările din Europa Centrală şi de Est reprezintă 28% din teritoriul Uniunii Europene, 22% din populaţia acesteia, dar numai 10% din Produsul Intern Brut al UE.

ANAF propune ca aceste declaraţii fiscale să fie depuse numai în format electronic
Contribuabilii ar putea fi obligaţi să depună doar prin intemediul internetului principalele declaraţii fiscale, potrivit unui proiect de ordin iniţiat de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF), se arată într-un comunicat al instituţiei.

Peste 41 milioane de produse contrafăcute confiscate la graniţele UE în 2016
Datele publicate joi de Comisia Europeană arată că în 2016 autorităţile vamale au confiscat la graniţele externe ale UE peste 41 de milioane de produse false sau contrafăcute în valoare de peste 670 milioane de euro, informează un comunicat de presă al executivului comunitar.

PAID poate asigura despăgubiri de 900 de milioane de euro în cazul unui dezastru major
Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale (PAID), poate acorda despăgubiri în valoare de 900 de milioane de euro în cazul unui dezastru major în România, a anunţat, joi, PAID România.

Cine este cea mai bogată femeie din lume? "Este vorba de o persoană pe care nimeni nu o ştia pe această vreme anul trecut"
Cea mai bogată femeie din lume a crescut la o fermă şi a trebuit să lucreze în fabrică începând de la 16 ani, deoarece era singura dintre fraţi care a urmat liceul.

Dascălu a închiriat deja un sfert din a treia clădire de birouri pe care o face la Timişoara
Antreprenorul ieşean Iulian Dascălu, aflat pe locul cinci în topul celor mai bogaţi români, a semnat un contract cu dezvoltatorul norvegian de soluţii pentru managementul afacerilor Visma Software pentru închirierea unui sfert din cea de-a treia clădire de birouri pe care o construieşte la Timişoara, în cadrul ansamblului Openville.


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Mutari Mobila International