Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Capital online

 

Ziarul "Capital"

Website: http://www.capital.ro

Ziar inscris in categoria Nationale in judetul Bucuresti

Descriere:
Capital.ro - publicatie de business din Romania

propune o publicatie

Ultimele stiri din Capital de azi - Ziarul Capital online


Fostul ministru Darius Vâlcov şi-a depus demisia din funcţia de senator
Fostul ministru al Finanţelor Darius Vâlcov şi-a depus luni demisia din calitatea de senator.

China reduce taxele de import pentru a sprijini creşterea economiei
China va reduce taxele de import la bunurile de consum în medie cu peste 50% pentru a stimula cheltuielile de consum şi a creşterea economiei, transmite BBC.

Cele mai achiziționate bunuri în mediul online
Hainele, cosmeticele și electronicele, vedetele cumpărăturilor online, conform unui studiu GfK România.

Telekom Romania a lansat MagentaONE, o ofertă simplificată pentru serviciile integrate de tip fix-mobil
Telekom Romania lansează MagentaONE, noul concept comercial pentru pachetele integrate fix-mobil adresate atât clienţilor persoane fizice, cât şi clienţilor companii. România este a treia ţară membră Deutsche Telekom Group în care este lansată noua abordare comercială pentru ofertele integrate, după Germania şi Slovacia. În Germania, numărul clienţilor de servicii integrate a atins deja un milion.

Imagini incredibile! Numai în China vezi aşa ceva
Chinezii sunt renumiţi pentru rapiditatea cu care ridică zgărie-norii, însă şi pentru încăpăţânarea lor.

Luna de miere a noului guvern grec s-a terminat, iar incapacitatea de plată este după colţ
Se pare ca luna de miere s-a terminat pentru premierul grec Alexis Tsipras. Guvernul de la Atena pierde sprijinul politic atât pe plan intern cât și extern, miniștrii săi admit că Grecia nu va fi capabilă să facă viitoarele plăţi către Fondului Monetar Internațional, iar politicienii din opoziție se tem de controlurile capitalului, scrie portalul de ştiri Business Insider.

Alimente care îmbunătăţesc memoria şi capacitatea mentală
Un regim alimentar sănătos potenţează creierul, îmbunătăţeşte memoria şi capacitatea mentală. Un studiu publicat de revista britanică 'Neurology' ajută la înţelegerea relaţiei care există între o dietă sănătoasă şi prevenirea pierderii memoriei.

Sondaj: Peste 53% dintre români ar vota ca primar un independent la următoarele alegeri
Majoritatea românilor ar vota o personalitate locală independentă pentru funcţia de primar la următoarele alegeri locale, relevă barometrul INSCOP dat publicităţii luni.

RWE OMV şi E.ON îşi vând activele din Turcia
Nemţii de la RWE şi E.ON precum şi austriecii de la OMV se află printre companiile străine de utilităţi care vor să renunţe la centralele energetice pe care le deţin în Turcia, din cauza deprecierii lirei turceşti şi a preţului scăzut al electricităţii

Marca auto second hand preferată a românilor este Volkswagen
Înmatriculările de autoturisme rulate au crescut în România, în primele patru luni, cu 14,84%, până la 73.824 unităţi, comparativ cu aceeaşi perioadă din 2014, când numărul acestora era de 64.286 unităţi, reiese din statistica Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor.

Cel mai mare magazin online din lume şi-a schimbat practicile fiscale din Europa
Amazon, cel mai mare magazin online din lume, a început de la 1 mai să-şi înregistreze veniturile din vânzările de retail în statele europene în care este prezent, în loc să-şi canalizeze toate vânzările prin Luxemburg, care are un regim preferenţial de impozitare.

Indicatorul de încredere macroeconomică a urcat la valoarea de 70,7, nou maxim istoric
Valoarea indicatorului de încredere macroeconomică a înregistrat, în aprilie 2015, o creştere cu 2,6 puncte faţă de luna anterioară, ajungând la valoarea de 70,7, un nou maxim istoric, potrivit unui comunicat al CFA România.

Evoluţii financiar-bancare şi bursiere – Dezastrul Greciei provoacă panică pe bursă
Bursa japoneză a închis şedinţa de luni în creştere cu 0,74%, indicele principal Nikkei-225 a ajuns la nivelul de 20.413,77 puncte, în creştere cu 149,36 puncte comparativ cu valoarea înregistrată la închiderea şedinţei precedente, transmite AFP.

Legătura dintre România şi cea mai rea dictatură din lume
Sute de milioane de euro, ţigări, lumânari, cauciuc, piese auto şi sticlă securit. Pare un scenariu de film de la Hollywood, dar sunt datele oficiale privind relaţiile dintre România şi cea mai rea dictatură din lume.

Asocierea dintre Primăria Oradea şi RCS&RDS, ilegală. Prefectul a cerut anularea hotărârii
Doar Electrica are drept exclusiv să distribuie energie electrică, astfel că Prefectura Bihor solicită Consiliului Local să revoce hotărârea privind asocierea dintre municipalitate, firmele RCS&RCS şi Delalina pentru realizarea şi exploatarea unei reţele de distribuţie a energiei electrice în municipiul Oradea. Hotărârea a fost aprobată luna trecută.


Recomandam - ziare romanesti

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Transport Mobila International