Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Capital online

 

Ziarul "Capital"

Website: http://www.capital.ro

Ziar inscris in categoria Nationale in judetul Bucuresti

Descriere:
Capital.ro - publicatie de business din Romania

propune o publicatie

Ultimele stiri din Capital de azi - Ziarul Capital online


ANAF: De la 1 martie, suspendare de activitate şi sigilarea spaţiului în cazul unităţilor care nu emit bon fiscal
Inspectorii Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală vor dispune suspendarea activităţii şi sigilarea spaţiului în cazul unităţilor care nu emit bon fiscal, potrivit noii proceduri de sigilare a punctului de lucru al operatorului economic pe întreaga perioadă a suspendării, care intră în vigoare de la 1 martie 2015, se arată într-un comunicat remis vineri.

Dan Costescu, numit director general al CFR
Dan Costescu a fost numit director general al Companiei Naţionale de Căi Ferate CFR SA, urmând să preia, în data de 2 martie 2015, conducerea executivă a companiei.

BNR: Doar 4.632 de clienţi cu credite în franci au cerut conversia
Cele şase bănci care au acordat credite în franci elveţieni au primit, după data de 15 ianuarie 2015, 4.632 de solicitări din partea clienţilor pentru conversie, restructurare sau reducerea costurilor pentru creditele în monedă elveţiană, însă numărul clienţilor care au beneficiat de facilităţi pentru aceste credite se ridică la 6.361, potrivit datelor Băncii Naţionale a României.

Oprescu: Bucureştiul, capitala cu cea mai mare expunere seismică din Europa
Bucureştiul este a zecea capitală la nivel mondial în termeni de risc seismic şi capitala cu cea mai mare expunere seismică din Europa, a declarat într-o conferinţă de presă Sorin Oprescu, primarul Capitalei.

Descoperire ştiinţifică de excepţie
O gaură neagră cu o masă de aproximativ 12 miliarde de ori mai mare decât cea a Soarelui a fost descoperită de un colectiv de oameni de ştiinţă de la Universitatea din Beijing, potrivit unui articol publicat joi în revista britanică "Nature". Această descoperire ar putea pune sub semnul întrebării unele teorii asupra formării şi creşterii găurilor negre şi a galaxiilor.

Londra a fost cel mai vizitat oraş din lume în 2014
Londra a fost în 2014 cel mai vizitat oraş din lume, potrivit unui clasament realizat de Tamspolinn,"comunitate de schimburi de locuinţe între persoane particulare".

Cele mai periculoase destinaţii turistice
Călătoriile spre destinaţii exotice îndepărtate pot fi o experienţă plină de satisfacţii pe care multe femei din Occident o iau ca de la sine înţeleasă, însă există ţări în care turistele sunt expuse atitudinilor misogine, hărţuirilor şi, în unele cazuri extreme, chiar pericolului.

Leul s-a depreciat semnificativ faţă de principalele valute
Moneda naţională s-a depreciat, vineri, faţă de euro, iar Banca Naţională a României /BNR/ a calculat un curs de 4,4381 lei pentru moneda europeană, în creştere cu 1,29 bani (0,29%), comparativ cu şedinţa anterioară, când cotaţia a fost de 4,4252 lei/euro.

Un meteorit va cădea azi pe Pământ
Un meteorit care a aterizat pe planeta noastră în urmă cu aproximativ 4.000 de ani va cădea din nou pe Pământ vineri, 27 februarie, potrivit ziarului spaniol 'El Pais' care citează informaţii de pe blogul Agenţiei Spaţiale Europene (ESA).

Prima ţară din UE care introduce pachete de ţigări neutre
Irlanda a votat joi o lege care impune introducerea pachetelor de ţigări neutre, devenind astfel prima ţară din UE care adoptă o astfel de legislaţie, la zece ani după ce a fost prima care a interzis fumatul în birouri.

Salariul minim din România e cu mult sub cel din Grecia
Salariul minim din România a avut una dintre cele mai mari creşteri de la declanşarea crizei economice, însă rămâne mic în comparaţie cu salariile minime din alte ţări europene.

Agenţia Naţională de Integritate îl acuză de incompatibilitate pe Havrileţ, preşedintele ANRE
Agenţia Naţională de Integritate a constatat încălcarea regimului juridic al incompatibilităţilor de către Niculae Havrileţ, preşedintele Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE).

Rusia este de acord să NEGOCIEZE rezolvarea disputei privind GAZELE pentru Ucraina si Europa
Rusia a confirmat că va participa luni la discuțiile cu Uniunea Europeană și Ucraina privind pentru soluționarea unui litigiu privind alimentarea cu gaze, care amenință livrările către Europa, scrie portalul de ştiri Business Insider.

Prima eclipsă totală de Soare vizibilă în Europa din ultimii 16 ani
Pe 20 martie va avea loc o eclipsă totală de Soare, prima observabilă în Europa din ultimii 16 ani.

Una dintre maşinile lui Warren Buffett a fost vândută cu 122.000 de dolari
O maşină, care a aparţinut uneia dintre cele mai bogate şi mai influente persoane din lume, a americanului Warren Buffett, a fost vândută la licitaţie pentru suma de 122.000 de dolari, care este de zece ori mai mare decât valoarea estimată anterior vânzării.


Recomandam - ziare romanesti

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Transport Mobila International