Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Capital online

 

Ziarul "Capital"

Website: http://www.capital.ro

Ziar inscris in categoria Nationale in judetul Bucuresti

Descriere:
Capital.ro - publicatie de business din Romania

propune o publicatie

Ultimele stiri din Capital de azi - Ziarul Capital online


Bostan: Un sistem cu un grad de transparenţă mult mai mare privind achiziţiile publice, disponibil în luna iulie
Orice cetăţean şi orice jurnalist va putea urmări o achiziţie publică în timp real, prin intermediul unui nou sistem cu un grad de transparenţă mult mai mare, ce va fi disponibil cel târziu în luna iulie, a declarat, luni, Marius Bostan, ministrul Comunicaţiilor şi pentru Societatea Informaţională, în cadrul conferinţei dedicate împlinirii a 5 ani de Ghişeul.ro.

Liderul curierilor din România s-a apropiat de afaceri de 90 mil. euro
Cea mai mare companie de curierat cu acționariat 100% românesc, Fan Courier, a încheiat anul 2015 cu o cifră de afaceri netă de aproape 90 mil. euro (399,32 milioane de lei), în creștere cu aproximativ 20% față de anul anterior, potrivit datelor publicate pe Ministerul Finanțelor Publice.

SAP intră pe piaţa de publicitatea digitală
SAP, lider de piaţă pe segmentul soluţiilor software pentru afaceri, intră pe piaţa de publicitate digitală prin intermediul SAP Exchange Media, o reţea media integrată, online, bazată pe platforma SAP HANA, care conectează agenţiile de publicitate cu reprezentanţii publicaţiilor media, prin intermediul cloud.

James Bond rămâne fără regizor
Regizorul Sam Mendes, cel care s-a ocupat de regia celor mai recente filme ale seriei James Bond, Skyfall şi Spectre, a anunțat că este timpul ca altcineva să se ocupe de regia următoarelor pelicule ale francizei.

Atenție șoferi: DN1, intervalul orar de evitat în următoarea perioadă
Odată cu demararea lucrărilor de montare a separatoarelor de sens pe DN 1, Compania Națională de Autostrăzi a anunțat cănd vor fi restricții de circulație.

Creşterea PIB-ului Franţei în primul trimestru a fost mai ridicată decât s-a estimat iniţial
Ritmul de creştere a economiei franceze în primul trimestru din 2016 a fost mai ridicat decât s-a estimat iniţial, datorită majorării cheltuielilor de consum cu 1% şi a investiţiilor cu 1,6%, transmite Reuters.

Bursa de la Bucureşti a deschis mixt şedinţa de luni
Bursa de Valori Bucureşti (BVB) a deschis în creştere şedinţa de tranzacţionare de luni, iar indicele de referinţă BET, care arată evoluţia celor mai lichide 10 acţiuni, consemna o depreciere de 3,04%, după 45 de minute de la debutul tranzacţiilor.

REVISTA PRESEI INTERNAŢIONALE - Cum răspunde România ameninţărilor lui Vladimir Putin
“Precizări de presă MAE cu privire la declaraţiile preşedintelui Federaţiei Ruse referitoare la sistemul de apărare antirachetă din România”, se arată într-un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe.

Carp: Declaraţiile lui Putin - nerealiste; trebuie o analiză privind riscurile şi ameninţările la adresa României
Secretarul executiv al PNL Radu Carp afirmă că declaraţiile preşedintelui Federaţiei Ruse, Vladimir Putin, cu privire la scutul antirachetă nu corespund realităţii, însă subliniază că instituţiile cu rol în asigurarea securităţii naţionale trebuie să efectueze o analiză referitoare la riscurile şi ameninţările la adresa României.

Preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a acceptat o invitaţie la un eveniment în Rusia (purtătoare de cuvânt)
Preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a acceptat să participe la un eveniment care va avea loc în Rusia luna viitoare, a declarat luni o purtătoare de cuvânt a executivului european, transmite Reuters.


Recomandam - ziare romanesti

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Mutari Mobila International