Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Capital online

 

Ziarul Capital

Website: http://www.capital.ro

Ziar inscris in categoria Nationale in judetul Bucuresti

Descriere:
Capital.ro - publicatie de business din Romania

propune o publicatie

Ultimele stiri din Capital de azi - Ziarul Capital online


Plănuiți un week-end la munte? Evitați Poiana Brașov și Râșnov
Mai multe drumuri din județele Brașov și Prahova, precum și câteva artere din orașul de sub Tâmpa vor fi închise în acest week-end pe diferite tronsoane orare. Cum printre acestea se numără Brașov – Poiana Brașov și Râșnov – Predeal, ambuteiajele vor fi la ordinea zilei.

EximBank finanţează BCR Leasing IFN cu 100 de milioane de lei
EximBank şi BCR Leasing IFN au încheiat un acord de parteneriat în cadrul căruia banca a acordat societăţii de leasing un credit în valoare de 100 de milioane de lei, destinat finanţării în lei pe termen scurt şi mediu pentru activitatea clienţilor BCR Leasing IFN.

Nigel Farage sărbătoreşte împlinirea 'visului imposibil' al 'Zilei Brexit-ului'
Nigel Farage, vocalul fost lider al formaţiunii eurofobe britanice UKIP (Partidul pentru Independenţa Marii Britanii), a sărbătorit miercuri, într-un mesaj pe Twitter, împlinirea 'visului său imposibil' al 'Zilei Brexit-ului', înainte ca Londra să declanşeze oficial procedura de ieşire din Uniunea Europeană, transmite DPA.

Este OFICIAL: S-a declanșat BREXIT-ul
Ambasadorul Marii Britanii la Uniunea Europeană, Tim Barrow, i-a înmânat personal, miercuri după-amiază, preşedintelui Consiliului European, Donald Tusk, scrisoarea de notificare privind declanşarea Brexit-ului, relatează agenţiile internaţionale de presă.

Rareş Măcinică, invitat la emisiunea CAPITAL LIVE
Rareş Măcinică, managing director la Lagermax AED România, va fi invitatul de vineri al emisiunii Capital Live, care va fi difuzată în direct pe Facebook.

Faurecia inaugurează a cincea fabrică în România care va produce componente pentru modelul Range Rover Velar
Faurecia continuă extinderea în România prin deschiderea unei fabrici în județul Argeș, comuna Căteasca. Urmare a acestei noi investiții, compania a ajuns să dețină 5 fabrici în România: la Tălmaciu (Scaune Auto), Craiova (Sisteme de Control a Emisiilor), Mioveni (Sisteme de Interior), Râmnicu Vâlcea (Scaune Auto) și pe cea din Argeș (Sisteme de Interior).

Performanţele IT slabe ale companiilor românești duc la pierderi de 19 miliarde de euro
Cercetările realizate la comanda Epson Europe în 14 țări din EMEA, printre care și România, au expus o serie de neajunsuri legate de modul în care IT-ul şi tehnologia de imprimare sunt gestionate şi utilizate în cadrul companiilor în aceste zone.

Ordin de la ANAF. Penalitatea care se majorează cu 100%
ANAF a emis recent o reglementare care face diferențierea între contribuabilii cu un comportament corect, de bună-credinţă şi cei care acţionează cu rea-credinţă (îşi diminuează obligaţiile fiscale depunând declaraţii incorecte sau nu declară obligaţiile fiscale).

Produse făcute de aceleaşi firme pentru Europa de Est, mai proaste față de cele pentru Vest
Consiliului Agricultură și Pescuit, care reunește miniștri din toate statele membre ale UE s-au întâlnit la începutul acestei luni la Bruxelles pentru a discuta problema diferențelor în privința declarațiilor, a compoziției și a gustului produselor de pe piețele din centrul/eestul și din vestul UE. Iar concluzia la care au ajuns unele state membre este că aceste diferenţe sunt reale, scrie economica.net.

Curs BNR: Euro și dolarul cresc, lira sterlină și francul elvețian scad față de leu
Euro a crescut miercuri în raport cu moneda autohtonă, la cotația de referință a Băncii Naționale a României (BNR), dar fără să mai depășească pragul psihologic de 4,56 lei.


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Mutari Mobila International