Inchide reclama
Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Capital online

 

Ziarul "Capital"

Website: http://www.capital.ro

Ziar inscris in categoria Nationale in judetul Bucuresti

Descriere:
Capital.ro - publicatie de business din Romania

propune o publicatie

Ultimele stiri din Capital de azi - Ziarul Capital online


Ţara care poate să cutremure economia Rusiei
Mii de firme rusesti au ales sa isi deschida subsidiare in aceasta tara pentru a salva bani intrucat, sa spunem, aici, sistemul de taxare este mai bland. Statul este, totodata, unul dintre cei mai importanti parteneri comerciali ai Rusiei.

Profitul Facebook a crescut cu 138%
Profitul Facebook, cea mai mare reţea de socializare din lume, a crescut cu 138%, în trimestrul doi din 2014, la 791 milioane de dolari, de la 333 milioane de dolari în perioada similară din 2013, depăşind estimările analiştilor, transmite BBC.

Un SRL înfiinţat cu ajutorul statului a prejudiciat bugetul public cu circa un milion de lei
O societate cu răspundere limitată - debutant (SRL-D) din Piatra Neamţ, înfiinţată gratuit, pe baza unor prevederi legale menite să stimuleze mediul de afaceri, a prejudiciat bugetul de stat cu circa un milion de lei, prin înregistrarea în contabilitate a unor achiziţii fictive de la societăţi de tip 'fantomă', potrivit Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală.

Francul elveţian va rămâne ancorat de euro în viitorul apropiat
Pragul minim impus francului de Banca Centrală a Elveţiei (SNB) rămâne principalul instrument monetar în viitorul apropiat, pe fondul volatilităţii de pe pieţele financiare şi valutare, a afirmat, joi, preşedintele SNB, Thomas Jordan, într-un interviu acordat publicaţiei elveţiene 'Weltwoche', transmit Dow Jones Newswires şi Reuters.

VIDEO În ce destinaţii neobişnuite a deschis Starbucks cafenele
Starbucks deţine peste 20.000 de cafenele la nivel mondial şi cele mai multe dintre ele au acelaşi format standard, în schimb unele unităţi sunt de-a dreptul impresionante fie prin locul unde sunt amplasate, fie prin design.

Blue Air este interesată de privatizarea companiei Cyprus Airways
Compania aeriană Blue Air este interesată de a lua parte la procedura de privatizare a companiei Cyprus Airways împreună cu fondul de investiţii Renaissance Capital.

Cum poti afla daca avionul in care te vei imbarca va traversa zone de conflict armat
Calatorii, agentiile de turism si consultantii in securitate incearca sa isi dea seama cum sa evite zborurile cu avionul care traverseaza zone de conflict. Cu un mic studiu de cercetare inainte de plecare poti sa afli exact traseul pe care avionul in care o sa te imbarci ar putea sa il parcurga in ziua respectiva.

Zborul MH17: Moscova nu crede în dovezile SUA, "posibil că încă le mai prelucrează"
Statele Unite ale Americii nu au furnizat până în prezent dovezi documentate care să confirme că racheta cu care se presupune că a fost doborât avionul de linie Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines a fost lansată din zona controlată de rebeli în estul Ucrainei, a declarat joi ministrul rus adjunct al apărării Anatoli Antonov, citat de Ria Novosti.

Omul de afaceri care a scăpat de plata a 2,7 milioane de euro la stat
Compania deţinută de un om de afaceri român a câştigat la Curtea de Apel Bucureşti un proces cu Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, miza fiind suma de aproximativ 2,7 milioane de euro.

Spania: Numărul şomerilor se reduce cu peste 310.000, iar rata şomajului scade sub 25%
Numărul şomerilor din Spania a scăzut cu 310.400 în al doilea trimestru al anului, iar rata şomajului se reduce sub 25%, potrivit datelor furnizate joi de Institutul spaniol de statistică, reieşite din cadrul Sondajului asupra populaţiei active pe piaţa muncii (EPA).

Numărul turiştilor în Regiunea Centru, în creştere; cei mai mulţi aleg ca destinaţie judeţul Braşov
Numărul turiştilor care au ales ca destinaţie în luna mai Regiunea Centru a înregistrat o creştere cu 8,01% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, potrivit unui raport al Direcţiei Regionale de Statistică Alba.

Moody's a retrogradat ratingul Vodafone. Este pentru prima dată din 2007 când Moody's atribuie Vodafone un rating sub nivelul A3
Agenţia de evaluare financiară Moody's Investors Service a revizuit în scădere, cu o treaptă, ratingul atribuit Vodafone Group Plc, după ce al doilea mare operator de telefonie mobilă din lume a cheltuit miliarde de euro pentru a se extinde în Spania şi Germania, transmite Bloomberg.

Peste 2,2 MILIARDE de persoane sunt sărace sau se află în pragul sărăciei în lume
Peste 2,2 miliarde de fiinţe umane sunt sărace sau aproape de pragul sărăciei în lume, un număr ce riscă să crească pe fondul crizelor financiare şi al catastrofelor naturale, au avertizat joi Naţiunile Unite, citate de France Presse.

Cati bani au pierdut si ce mai au de suferit oligarhii rusi din cauza politicii lui Vladimir Putin
Cei mai bogati oameni ai Rusiei se pregatesc de noile sanctiuni pe care Uniunea Europeana le-ar putea impune joi, Rusiei, ca urmare a implicarii Federatiei in sustinerea separatistilor pro-rusi in doborarea cursei MH17 din estul Ucrainei.

Încă o lovitură pentru şoferi: Amenzi de până la 5.000 de lei!
Ministerul Transporturilor pregăteşte amenzi cuprinse între 1.000 şi 5.000 de lei pentru persoanele fizice şi juridice care practică transportul în regim de taxi şi în regim de închiriere fără autorizaţie de la autorităţile locale, potrivit unui proiect de Ordonanţă pentru completarea Legii nr. 38/2003 privind transportul în regim de taxi şi în regim de închiriere, supus dezbaterii publice pe site-ul ministerului.


Recomandam - ziare romanesti

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail: