Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Capital online

 

Ziarul Capital

Website: http://www.capital.ro

Ziar inscris in categoria Nationale in judetul Bucuresti

Descriere:
Capital.ro - publicatie de business din Romania

propune o publicatie

Ultimele stiri din Capital de azi - Ziarul Capital online


Este cea mai inovativă companie. Suma exorbitantă cheltuită în domeniu
Investiţiile în cercetare au crescut la nivel global în acest an, conform unei analize anuale efectuate de echipa PwC Strategy& a celor mai mari 1.000 de companii listate din lume în funcţie de investiţiile pentru cercetare şi dezvoltare.

Se anunță mare prăpăd! Alertă de ninsori și viscol. Ce județe sunt afectate și cât va mai ține urgia
Se anunță prăpăd! Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, luni, o informare de precipitaţii, mai ales sub formă de ninsori, viscol şi polei, valabilă în întreaga ţară, până marţi la orele prânzului.

Umilință uriașă pentru Liviu Dragnea! Nimeni nu se aștepta la acest atac
După discursul de ieri a liderului PSD Liviu Dragnea, cei din Opozițe au reacționat, printre aceștia s-a numărat și Eugen Tomac, președintele PMP, care a scris într-o postare pe o rețea de socializare, un mesaj în care îl caraterizează pe Dragnea ca fiind paranoic.

Situație critică pentru România! Este dezastru total pentru milioane de români
Este dezastru pentru toți românii! Țara noastră a avut, în noiembrie, cea mai mare rată anuală a inflaţiei dintre statele membre ale Uniunii Europene, cu un avans al preţurilor de consum de 3,2%, la egalitate cu Estonia şi Ungaria, arată datele publicate, luni, de Oficiul European de Statistică (Eurostat).

Un nou scandal între Dăncilă şi Iohannis. Decizia suprinzătoare a Guvernului
Un nou scandal stă să izbucnească între premierul Viorica Dăncilă şi preşedintele statului, Klaus Iohannis.

Se încing spiritele lângă România. Zeci de avioane de luptă au fost trimise la graniță. Vor staționa permanent
Potrivit Ministerului Apărării, avioanele de luptă vor fi desfăşurate la baza aeriană Belbek din Crimeea, unde vor staţiona permanent.

Mare atenție! Noile prevederi ale Codului Rutier fac ravagii! Toți șoferii sunt vizați
De când a intrat în vigoare noile prevederi ale Codului Rutier, zeci de șoferi au rămas fără permis. Gânditi-vă de mai multe ori atunci când hotărâți să luați această alegere.

Suma enormă pe care România trebuie să o dea înapoi. Decizia este definitivă
Anunţul vine la scurt timp după ce, la începutul lunii noiembrie, CE a anunţat că "a constat că producătorul de energie Societatea „Complexul Energetic Hunedoara” (CE Hunedoara) a primit din partea României un ajutor de stat incompatibil, în valoare de aproximativ 60 de milioane euro, prin patru împrumuturi finanțate din fonduri publice. În prezent, România trebuie să recupereze ajutorul ilegal și dobânzile aferente".

Agricultorii primesc iar fonduri europene. Unde pot face investiţii
Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) a anunțat luni lansarea sesiunii de primire a proiectelor de investiții în procesarea și marketingul produselor agricole în vederea obținerii de produse neagricole, prin intermediul schemei GBER aferente submăsurii 4.2 din cadrul PNDR 2020, în perioada 21 decembrie 2018 – 30 iunie 2019.

Umilință totală pentru Liviu Dragnea! Klaus Iohannis a șters pe jos cu liderul PSD
Klaus Iohannis a postat un mesaj pe pagina personală de Facebook prin care îl critică dur pe liderul PSD, Liviu Dragnea! Președintele a declara că la 20 de ani de la Revoluție, memoria martirilor este umbrită de încercările disperate ale infractorilor de a impune amnistia și grațierea.


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Mutari Mobila International