Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Capital online

 

Ziarul Capital

Website: http://www.capital.ro

Ziar inscris in categoria Nationale in judetul Bucuresti

Descriere:
Capital.ro - publicatie de business din Romania

propune o publicatie

Ultimele stiri din Capital de azi - Ziarul Capital online


Iohannis: Aştept un buget echilibrat, sustenabil şi care poate fi pus în practică
Preşedintele Klaus Iohannis a declarat vineri că aşteaptă un buget pe 2018 echilibrat, sustenabil şi care poate fi pus în practică.

BREAKING NEWS: S-a vândut Bancpost. O cumpără Banca Transilvania
Banca Transilvania va achiziționa de la Eurobank Group acțiunile pe care le deține la Bancpost S.A., ERB Retail Services IFN S.A. și ERB Leasing IFN S.A., cele două bănci ajungând la un acord în acest sens.

Brașov: Omul de afaceri Ioan Neculaie a fost prins la Vama Giurgiu
Omul de afaceri brașovean Ioan Neculaie, dat joi în urmărire generală, a fost prins în cursul nopții la Vama Giurgiu, a precizat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Brașov, agent șef adjunct Gabriela Dinu.

Tudose: Banca Naţională a spus băncilor că sunt solide şi nu mai au nevoie să ţină 10% depozite, ceea ce ne-a disponibilizat 500 de milioane de euro, dintre care 280 deja au plecat din ţară
Premierul Mihai Tudose a afirmat, joi seară, că este nevoie de o \'discuţie serioasă\' cu reprezentanţii BNR pe subiectul privind creşterea euro, susţinând că Banca Naţională putea interveni în această chestiune, dar nu a făcut-o.

Tudose: Mulţi doresc ca Guvernul să nu-şi realizeze ţintele; nu doresc asta pentru bine României
Premierul Mihai Tudose a afirmat, joi seară, că sunt multe persoane care doresc ca acest Guvern să nu-şi realizeze ţintele şi să preia guvernarea.

Tudose: Legea pensiilor poate va fi gata anul viitor. Punctul de pensie va creşte cu 10%
Legea pensiilor este în lucru şi \\\'poate va fi gata\\\' anul viitor, a anunţat joi seară premierul Mihai Tudose, precizând că aceasta este \\\'cea mai grea lege\\\' pe care o poate avea România în prezent.

Greșanu (UER), despre manualul unic: Cei care vor pierde sunt copiii
Preşedintele Uniunii Editorilor din România, Cristian Greşanu, a contestat joi, la Gaudeamus, Legea manualului şcolar, accentuând că prin recurgerea la o unică sursă de instruire didactică cei care vor pierde sunt copiii.

Serviciile de curățenie pentru parcul Drumul Taberei costă aproape 6 milioane euro
Oficialii Primăriei Sector 6 au finalizat licitația pentru achiziția unor servicii de întreținere a parcului Drumul Taberei.

Prețul petrolului: Situatia va 'exploda' săptămâna viitoare
În vreme ce întâlnirea OPEC de peste o săptămână rămâne principalul eveniment al pieței dar și o sursă de volatilitate, atenția ni se îndreaptă azi spre raportul sectorului energetic american emis de Energy Information Administration, la 15:30 GMT, afirmă reprezentanții Saxo Bank.

China: Cadrele Partidului Comunist vor avea obligația să studieze cartea preşedintelui Xi
Milioane de cadre de rang înalt \\\'din toate regiunile şi departamentele de pe întreg teritoriul Chinei\\\' vor avea obligaţia să citească şi să studieze noua carte a lui Xi Jinping ce conţine gândirea politică şi discursurile preşedintelui chinez, informează joi agenţiile Xinhua şi EFE.


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Mutari Mobila International