Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri CanCan online

 

Ziarul "CanCan"

Website: http://www.cancan.ro

Ziar inscris in categoria Nationale in judetul Bucuresti

Descriere:
Cancan.ro - Stiri senzationale, vedete, showbiz

propune o publicatie

Ultimele stiri din CanCan de azi - Ziarul CanCan online


”Devoratoarea de puiuţi” a avut o întâlnire nocturnă dubioasă. MILF-eta a chinuit un ”mieluşel” pe trotuar, în miez de noapte! Iulia Stanciu va trebui acum să se ”explice” în faţa iubitului ei, Bobo, moştenitorul celei mai mari firme de construcţii din Ro

A alergat mai bine de o lună după aşa bărbat (adică băiat) bine şi cu zestre serioasă, aşa că acum are de gând să-l ţină ”captiv” numai în distracţii: Iulia Calotă (ex-Stanciu) şi-a petrecut al doilea weekend pe litoral împreună cu iubitul Bobo Doicescu.

Nu multă lume ştie asta! Iată cine a fost tatuat de către DJ WANDA. „Am ştiut...“

Dj Wanda este foarte pasionată de tatuaje, motiv pentru care are nici mai mult, nici mai puţin de paisprezece şi nu se opreşte aici.

Acesta e cel mai ciudat anunţ! Trecătorii s-au frecat la ochi. Ce rişti să păţeşti dacă arunci gunoaie pe jos

Cu siguranţă anunţurile de-a dreptul bizare nu lipsesc în România, iar multe dintre ele ajung să fie subiect de glumă pe reţelele sociale, însă un astfel de „avertisment“ aproape i-a băgat pe câţiva trecători în sperieţi.

Şoferul LOREDANEI GROZA e „bonă” cu juma’ de normă pentru ARMAND ASSANTE!

Un celebru actor american pare să fi revenit pe meleagurile româneşti, după ce cu doar o lună de zile în urmă mai vizitase o dată Capitala.

ADRIANA BAHMUŢEANU radiază de fericire! A fost cerută în căsătorie şi a spus „DA“

Adriana Bahmuţeanu pare să fi dat vestea săptămânii, după ce a făcut marele anunţ şi a spus răspicat „Da!“ unei cereri în căsătorie.

Panică într-un hypermarket din Constanţa! Clienţii au fost sechestraţi şi ameninţaţi!

Clienţii unui centru comercial din Constanţa au trecut prin clipe de panică în momentul în care s-au trezit că sunt sechestraţi în incinta respectivului hypermarket.

Cât de mult i-a crescut burtica! Imagini de senzaţie cu ANDREEA BĂLAN. I-a cântat viitoarei sale fetiţe hit-ul care a consacrat-o

Andreea Bălan e o viitoare mămică foarte energică, asta dacă e să luăm în calcul faptul că în curând va intra în cea de-a şaptea lună de sarcină, iar cântăreaţa încă susţine concerte, la care nu se fereşte să danseze şi nici nu dă semne că ar obosi imediat.

Fiica Principelui Nicolae a devenit o… prinţesică. Primele imagini cu strănepoata dezmoştenită a Regelui Mihai!

Atunci când Principele Nicolae, nepotul Regelui Mihai şi Nicoleta Cîrjan s-au cunoscut şi au început o relaţie, nimeni nu se aştepta la ce a urmat.

Ilinca Vandici, aşa cum nu ai mai vazut-o până acum! Viaţa vedetei în imagini!

Ilinca Vandici este fără doar şi poate o femeie frumoasă. Ea şi-a început cariera la B1 TV, unde a prezentat rubrica Meteo şi emisiunea Esentze, în 2011 a cochetat cu actoria, făcând parte din distribuţia telenovelei “Narcisa Sălbatică“ iar din 2014 prezintă emisiunea D-Paparazzi la Kanal D.
 

EBA e mămică model! Imagini de senzaţie cu fiica lui BĂSESCU la mare

Elena Băsescu (36 ani) se află cu familia la mare. Eba ne-a obişnuit în ultima vreme cu această postură a ei, de familistă înfiptă adânc, cu ambele picioare, pe terenul ferm al căsniciei, alături de soţul ei, Bogdan Ionescu, şi de cei doi copii ai lor, Anais (3 ani) şi Traian (1 an şi jumătate).


Recomandam - ziare romanesti

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Mutari Mobila International