Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Bursa online

 

Ziarul Bursa

Website: http://www.bursa.ro

Ziar inscris in categoria Locale in judetul Bucuresti

Descriere:
Ziarul oamenilor de afaceri

propune o publicatie

Ultimele stiri din Bursa de azi - Ziarul Bursa online


Comandantul Jandarmeriei cere verificări de urgenţă după sancţionarea unei persoane cu deficienţe de auz la Congresul PSD
Comandantul Jandarmeriei Române, colonelul Sebastian Cucoş, a cerut efectuarea unor verificări de urgenţă referitoare la modul în care a fost întocmit un proces-verbal de sancţionare a unei persoane cu deficienţe auditive care a participat la protestul organizat în ziua desfăşurării Congresului PSD.

'Ne vom întâlni în curând probabil'
Preşedintele american Donald Trump a confirmat că a avut o convorbire telefonică cu Vladimir Putin marţi dimineaţă, după ce preşedintele rus a câştigat alegerile prezidenţiale, scrie CNBC.

Sindicaliştii din industria de apărare pichetează astăzi sediul Ministerului Economiei ca primă formă de protest
Sindicaliştii din industria de apărare vor picheta sediul Ministerului Economiei, marţi, între orele 11,00 şi 13,00, ca primă formă de protest, invocând o serie de probleme în acest sector, principalele fiind legate de Legea 232/2016 şi de intenţia Guvernului de a transfera fabricile la Ministerul Apărării.

Bursele europene au închis în creştere
Principalii indici bursieri europeni au închis şedinţa de tranzacţionare de astăzi în apreciere.

'Pentru un parcurs durabil, decidenţii de politică economică trebuie să ofere încredere mediului privat'
Preşedintele Klaus Iohannis a declarat astăzi că, pentru un parcurs durabil, decidenţii de politică economică trebuie să fie capabili să ofere încredere mediului privat prin măsuri bine fundamentate, transparente şi mai ales predictibile, care să rezolve problemele din economie nu să creeze altele, poate chiar mai mari.

Rapoarte BVB ATS 20.03.2018
Rapoarte BVB ATS 20.03.2018

Rapoarte BVB 20.03.2017
Rapoarte BVB 20.03.2017

Indicii BVB au închis în teritoriu negativ, pe un rulaj de 9,91 milioane euro
Indicii de pe Bursa de Valori Bucureşti (BVB) au închis în teritoriu negativ ultima şedinţă de tranzacţionare a săptămânii, lichiditatea totală fiind de 46,23 milioane de lei (9,91 milioane de euro).

Scandalul Cambridge Analytica şterge 50 de miliarde de dolari din capitalizarea Facebook
Acţiunile Facebook au înregistrat astăzi, la debutul tranzacţiilor pe Wall Street, o scădere de 5,4%, care se adaugă declinului de aproape 7% înregistrat luni, pe fondul dezvăluirilor privind exploatarea datelor a milioane de utilizatori ai reţelei de socializare, informează Reuters.

Percheziţii la BMW pentru suspiciuni privind manipularea emisiilor poluante
Procurorii germani au anunţat astăzi că au efectuat percheziţii la sediul din Munchen al constructorului auto german BMW precum şi la o uzină BMW din Austria în cadrul unei anchete cu privire la posibila utilizare a unor programe software capabile să manipuleze emisiile poluante, informează Reuters.

Program de susţinere a producătorilor din sectorul pescuitului şi acvaculturii, adoptat de Senat
Senatul a adoptat, astăzi, un proiect care vizează aprobarea Programului de susţinere a producătorilor din sectorul pescuitului şi acvaculturii.

Wall Street a deschis în creştere
Principalii indici bursieri de pe Wall Street, SUA, au deschis şedinţa de tranzacţionare de astăzi în apreciere.

ANCOM a amendat cu 1,05 milioane lei operatorii de pe piaţa comunicaţiilor electronice
Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) a anunţat astăzi că a efectuat aproape 4.700 de controale, de la începutul anului până în prezent, iar în urma neregulilor găsite a aplicat amenzi în valoare totală de 1,052 milioane de lei.

Laura Codruţa Kovesi, va primi suma de 300.000 lei cu titlu de daune morale
Curtea de Apel Ploieşti a decis, marţi, că şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, va primi suma de 300.000 lei cu titlu de daune morale, în solidar, de la jurnaliştii Mihai Gâdea, Bianca Nae şi Mugur Ciuvică.

Hidroelectrica a produs astăzi aproape jumătate din necesarul de energie a ţării
Producătorul de energie Hidroelectrica, una din cele mai profitabile companii de stat, a produs marţi aproximativ jumătate din necesarul de electricitate al României, conform datelor publicate pe site-ul operatorului de transport al energiei electrice Transelectrica.


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Mutari Mobila International