Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Bursa online

 

Ziarul Bursa

Website: http://www.bursa.ro

Ziar inscris in categoria Locale in judetul Bucuresti

Descriere:
Ziarul oamenilor de afaceri

propune o publicatie

Ultimele stiri din Bursa de azi - Ziarul Bursa online


Dodon anunţă că a demarat un dialog cu preşedintele Parlamentului şi premierul R. Moldova, 'în beneficiul cetăţenilor'
Preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a anunţat marţi că a demarat un dialog cu preşedintele Parlamentului, Andrian Candu, şi cu premierul Pavel Filip, pentru a identifica o serie de soluţii de ordin social, în beneficiul cetăţenilor, a anunţat şeful statului pe Facebook.

Guvernul susţine necondiţionat lupta împotriva corupţiei
Ministrul interimar al Justiţiei, Ana Birchall, s-a întâlnit, marţi, cu ambasadorul Statelor Unite în România, Hans Klemm, şi l-a asigurat că Guvernul susţine necondiţionat lupta împotriva corupţiei, anunţă Ministerul Justiţiei.

Bucureştiul se află pe locul 5 în topul celor mai aglomerate oraşe din lume
Bucureştiul se află pe locul cinci în topul celor mai aglomerate oraşe din lume, cu un indice de congestie de 50%, în 2016 acesta crescând cu 7% faţă de 2015, potrivit unui studiu publicat de producătorul olandez de sisteme de navigaţie prin GPS TomTom.

'Politic, domnul Ponta a avut sau are astăzi dreptul să voteze sau nu cele două ordonanţe'
Premierul Sorin Grindeanu a reacţionat, marţi, la afirmaţiile lui Victor Ponta referitoare la votul pe OUG 13 şi OUG 14 din Parlament, care a spus că este 'cam de râsul lumii' să voteze în cazul ordonanţelor de urgenţă, prim-ministrul afirmând că Ponta este deputat şi are dreptul să voteze sau nu cele două acte normative.

Grindeanu îi recomandă ministrului Transporturilor să mute ministerul în teren
Premierul Sorin Grindeanu i-a făcut o recomandare ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, în urma vizitei de lucru la minister, respectiv 'să meargă cât mai mult în teren' şi să verifice lucrările care sunt în execuţie, precizând că aceeaşi recomandare este valabilă pentru toţi angajaţii din subordinea sa care 'stau prea mult în birouri şi ar trebui să fie pe teren'.

Ministrul de Interne vrea operaţionalizarea urgentă a dispeceratului integrat din Bucureşti, cu ISU, SMURD şi Ambulanţă
Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat marţi, la bilanţul Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, că vrea ca în cel mai scurt timp să fie operaţionalizat dispeceratul integrat din Bucureşti, cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, SMURD şi Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov.

Plenul Senatului a luat în dezbatere proiectul de lege care prevede creşterea salariilor unor categorii de angajaţi remuneraţi din fonduri publice
Plenul Senatului a luat în dezbatere proiectul de lege pentru aprobarea OUG 2/2017, care prevede, printre altele, şi creşterea salariilor unor categorii de angajaţi remuneraţi din fonduri publice, informează un comunicat de presă al PNL transmis Redacţiei.

EximBank a încheiat o asigurare pentru exporturile Fabricii de Conserve Râureni în Belarus
Banca EximBank a încheiat o poliţă de asigurare în numele statului român care protejează producătorul român de conserve din fructe şi legume, Annabella Fabrica de Conserve Râureni, împotriva riscului de neplată pentru un volum al exporturilor de 50.000 de euro în Belarus, precizează banca întru-un comunicat de presă transmis Redacţiei.

40% din angajatori au probleme în recrutarea forţei de muncă calificată
Cea mai mare criză de talente din 2007 şi până acum a fost înregistrată, anul trecut, relevă un studiu ManpowerGroup, citat într-un comunicat transmis de Universitatea Româno-Americană. Conform acestuia, 40% din cei 42.000 de angajatori chestionaţi au recunoscut faptul că întâmpină dificultăţi în recrutarea de personal calificat.

'Greaua moştenire în domeniul fondurilor europene nu există'
Premierul Sorin Grindeanu a comentat, marţi, referitor la postarea fostului prim-ministru Dacian Cioloş, care a scris pe Facebook că greaua moştenire în domeniul fondurilor europene nu există, că 'pe exerciţiul bugetar 2014-2020 e zero', precizând că, dacă nu ştie acest lucru, îi va arăta documentele oficiale.

Bursele asiatice au închis în creştere
Cinci dintre principalii indici ai burselor asiatice au închis şedinţa de tranzacţionare de astăzi în apreciere.

Camera Deputaţilor a respins OUG 13 şi a adoptat OUG 14
Plenul Camerei Deputaţilor a adoptat, marţi, cu 292 de voturi 'pentru' şi o abţinere, legea de aprobare a OUG 14/2017, prin care a fost abrogată OUG 13.

Euro a fost cotat la 4,5157 lei, sub referinţa de ieri
Banca Naţională a României (BNR) a anunţat, astăzi, un curs de referinţă de 4,5157 lei pentru moneda europeană, în scădere cu 0,87 bani, comparativ cu şedinţa de ieri, când euro a fost cotat la 4,5244 lei.

'O să venim cu soluţii pentru preţul medicamentelor'
Se caută o soluţie de compromis pentru scăderea preţului medicamentelor, a declarat premierul Sorin Grindeanu, în urma unor discuţii purtate azi la Ministerul Sănătăţii.

Banca EximBank a emis o poliţă de asigurare pentru Annabella Fabrica de Conserve Răureni
EximBank a emis pentru compania Annabella Fabrica de Conserve Răureni o poliţă de asigurare în numele şi contul statului român care va proteja societatea împotriva riscului de neplată pentru un volum al exporturilor de 50.000 de euro în Belarus, se precizează într-un comunicat de presă transmis Redacţiei BURSA.


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Mutari Mobila International