Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Bursa online

 

Ziarul Bursa

Website: http://www.bursa.ro

Ziar inscris in categoria Locale in judetul Bucuresti

Descriere:
Ziarul oamenilor de afaceri

propune o publicatie

Ultimele stiri din Bursa de azi - Ziarul Bursa online


Transilvania Broker a lansat oferta publică în vederea listării pe Bursa de Valori Bucureşti
http://transilvaniabroker.ro/?utm_source=zb and utm_campaign=bursaBrokerul de asigurări Transilvania Broker a publicat vineri pe site-ul companiei, pagina de http://transilvaniabroker.ro/relatia-cu-investitorii/listare-la-bursa/?utm_source=zb and utm_campaign=bursalistare pe bursă, oferta publică iniţială secundară de vânzare a acţiunilor existente pe piaţa reglementată a BVB, ofertă ce poate atinge valoarea de 2 milioane de euro, precum şi data de Marţi 24.10.2017, ca dată de început pentru subscrierile în cadrul Ofertei.

China va acorda străinilor un acces mai extins la sectorul bancar
China îşi va deschide şi mai mult sectorul bancar către investitorii străini şi va adopta o atitudine mai severă faţă de neregulile financiare, pentru a preveni riscurile din sectorul financiar, a anunţat Comisia de reglementare a sectorului bancar chinez (CBRC), transmite Reuters.

Profitul Daimler a scăzut, dar vânzările au depăşit estimările
Producătorul auto german Daimler AG a raportat ieri scăderea profitului net în trimestrul trei din acest an deoarece costurile legate de restructurare şi de rechemările la service au compensat majorarea vânzărilor, transmit agenţiile MarketWatch, Bloomberg şi Reuters.

'Nu există unitate în UE pentru discuţii cu Rusia privind gazoductul Nord Stream 2'
Comisia Europeană (CE) a anunţat joi că în pofida lipsei de unitate în rândul statelor membre privind planurile Rusiei pentru un nou gazoduct către Germania - Nord Stream 2 - va face în continuare presiuni pentru a obţine sprijin în vederea unor negocieri cu Moscova, transmite Reuters.

Economia României urmează să crească peste potenţial în 2017 şi 2018
Economia României urmează să crească peste potenţial în 2017 şi în 2018, a estimat Banca Mondială (BM), conform celei mai recente actualizări a raportului Economie regională, migraţie şi mobilitate în Europa şi Asia Centrală.

'Am atins o situaţie limită în Catalonia'
Premierul spaniol Mariano Rajoy a apreciat ieri că s-a atins o 'situaţie limită' în Catalonia, justificând măsurile excepţionale avute în vedere de Madrid cu privire la suspendarea autonomiei acestei regiuni, ca răspuns la referendumul de autodeterminare catalan ilegal, relatează AFP.

Aproape 1.200 de firme şi-au mutat sediul social din Catalonia în această lună
Aproape 1.200 de firme au demarat procedurile pentru a-şi muta sediul social din Catalonia, în ultimele trei săptămâni de criză politică, potrivit datelor publicate ieri de Registrul Comerţului din Spania, informează AFP.

Liberalii propun un proiect de buget pe 2018 cu un deficit de 1,8% din PIB
Liberalii propun un proiect de buget pe anul 2018 cu un deficit de 1,8% din PIB, a anunţat, ieri, vicepreşedintele PNL, senatorul Florin Cîţu.

Adrian Diţă a demisionat din funcţia de preşedinte al ANCOM
Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM), Adrian Diţă, şi-a înaintat, ieri, demisia din funcţie, potrivit unor surse din instituţie citate de Agerpres.

CCM a decis că Dodon nu-şi poate exercita atribuţiile în legătură cu numirea ministrului Apărării
Curtea Constituţională a Republicii Moldova (CCM) a constatat, ieri, că există circumstanţe care justifică instituirea interimatului funcţiei de preşedinte al Republicii Moldova în cazul numirii lui Eugen Sturza în funcţia de ministru al Apărării, urmând ca acesta să fie numit în funcţie prin decret de preşedintele Parlamentului, Andrian Candu, sau de premierul Pavel Filip.

Tudose: 'Salariile nu vor scădea, rămân cel puţin la fel sau vor creşte'
Premierul Mihai Tudose a declarat, ieri, că salariile nu vor scădea, ci vor rămâne cel puţin la fel sau vor creşte, întrebat ce se va întâmpla cu salariile după ce contribuţiile vor fi trecute de la angajator la angajat.

'Încercăm îngheţarea sporurilor pentru 2018, cu o creştere mică de salariu'
Sindicatele din Sănătate au discutat ieri cu autorităţile mai multe subiecte referitoare la salarizarea în sector pentru anul viitor, una dintre variante fiind îngheţarea sporurilor, a anunţat Iulian Pope, vicepreşedintele Federaţiei Sanitare SANITAS.

'Taxa de solidaritate există şi acum, este de 0,25%; eu nu vorbesc and #171;finanţista and #187; domnului Mişa'
Taxa de solidaritate există în acest moment, ea este de 0,25%, iar Ministerul Finanţelor Publice (MFP) face calculele necesare pentru ca fondul de asigurare să rămână în sumă reală la fel, schimbându-se baza de raportare, a declarat, ieri, premierul Mihai Tudose.


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Mutari Mobila International