Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Bursa online

 

Ziarul Bursa

Website: http://www.bursa.ro

Ziar inscris in categoria Locale in judetul Bucuresti

Descriere:
Ziarul oamenilor de afaceri

propune o publicatie

Ultimele stiri din Bursa de azi - Ziarul Bursa online


CCR sesizată privind modificarea unui articol din Legea vânătorii
Preşedintele Klaus Iohannis a sesizat astăzi Curtea Constituţională a României privind modificarea unui articol din Legea vânătorii şi a protecţiei fondului cinegetic.

Sorin Buşe, noul consilier al lui Ludovic Orban
Fostul ministru al Transporturilor în Guvernul Cioloş, Sorin Buşe, a devenit de astăzi consilier al preşedintelui PNL, Ludovic Orban.

ONRC, IN PRIMELE 10 LUNI: Peste 29 mii de firme au fost dizolvate în 2018
Numărul firmelor dizolvate a crescut în primele zece luni ale acestui an cu 20,71%, la 29.278 firme, faţă de 24.254 în perioada similară din 2017, conform datelor centralizate de Oficiul Naţional al Registrului Comerţului (ONRC).

MFP a atras 289 milioane lei de la bănci
Ministerul Finanţelor Publice (MFP) a împrumutat, astăzi, 289,1 milioane de lei de la bănci, printr-o emisiune de obligaţiuni, cu maturitatea la 34 de luni, la un randament mediu de 3,79% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Naţională a României (BNR).

IN 2019: Croaţia dublează cota de muncitori străini
Croaţia aproape va dubla, în 2019, cota de muncitori străini, a anunţat, astăzi, publicaţia Vecernji, transmit Hina şi Xinhua.

AFIR deschide vineri o sesiune de finanţare
Procesatorii pot depune, începând din 21 decembrie, solicitări de finanţare a proiectelor pentru investiţii în procesarea produselor agricole pentru obţinerea de produse neagricole...

Manda: Rămâne să vedem daca vom vota moţiunea
Vicepreşedintele Senatului, Claudiu Manda, a declarat, astăzi, că social-democraţii nu au decis încă modul în care vor proceda joi, la votul moţiunii de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă.'Rămâne să vedem dacă vom fi în sală şi nu vom vota sau vom veni şi vom vota împotriva moţiunii', a declarat Manda.

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 3,62 milioane de euro pe BVB
Piaţa principală a Bursei de Valori Bucureşti (BVB) a înregistrat, în prima parte a şedinţei de tranzacţionare de astăzi, o lichiditate de 16,87 milioane lei (3,62 milioane euro).

Parlamentarii opoziţiei, evacuaţi din sediul televiziunii din Ungaria
Forţele de securitate au evacuat doi parlamentari independenţi din sediul televiziunii de stat din Ungaria după ce au încercat să citească o petiţie, la o zi după ce poliţia a folosit gaze lacrimogene împotriva celor care protestau faţă de Guvernul Orban, scrie Reuters.

Canada caută ieşirea din acordul cu Arabia Saudită
Prim-ministrul Canadei, Justin Trudeau, a declarat, duminică, într-un interviu, că al său guvern liberal caută o cale de a ieşi din acordul privind vânzarea de armament Arabiei Saudite, scrie Reuters.

COMISIA EUROPEANA: Oltchim trebuie să ramburseze ajutoarele primite
* ACTUALIZARE Şeful AAAS: Privatizarea Oltchim nu este afectată de decizia CE de returnare a ajutorului de stat ------ Comisia Europeană (CE) a constatat că, de la privatizarea eşuată a societăţii petrochimice Oltchim din România, în septembrie 2012, combinatul a beneficiat de ajutoare incompatibile în valoare aproximativă de 335 de milioane euro şi, în consecinţă, a decis că România trebuie să recupereze aceste ajutoare de la Oltchim, informează un comunicat de presă al Executivului comunitar.

IOHANNIS: Memoria martirilor din 1989 - întinată de încercările unor infractori
Memoria martirilor din 1989 este întinată de încercările unor and #39; and #39;infractori, în frunte cu Liviu Dragnea', de a impune amnistia şi graţierea, a afirmat astăzi preşedintele Klaus Iohannis, care spune că România nu se va întoarce and #39; and #39;la epoca de neagră amintire a partidului-stat and #39; and #39;.

APIA: Ajutoare pentru creşterea animalelor şi acciza la motorină
Centrele Judeţene şi al Municipiului Bucureşti ale Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) vor achita, în 17 - 21 decembrie 2018, ajutoare de stat în cuantum de aproximativ 73,5 milioane de lei, pentru ameliorarea raselor de animale, dar şi pentru reducerea accizei la motorina utilizată în agricultură.

Euro a fost cotat la 4,6550 lei
* Dolarul a scăzut cu 1,3 bani în faţa monedei naţionale * Francul s-a depreciat la 4,1251

CONSILIUL CONCURENTEI: Nici o sesizarea despre înţelegerile ilegale dintre bănci
Consiliul Concurenţei a anunţat, astăzi, că nu a primit nicio sesizare de la instituţiile publice referitoare la posibile înţelegeri ilegale între bănci în ceea ce priveşte creditarea companiilor. Reacţia autorităţii vine după atacul lansat, duminică, la adresa băncilor, de către preşedintele PSD, Liviu Dragnea.


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Mutari Mobila International