Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Bursa online

 

Ziarul Bursa

Website: http://www.bursa.ro

Ziar inscris in categoria Locale in judetul Bucuresti

Descriere:
Ziarul oamenilor de afaceri

propune o publicatie

Ultimele stiri din Bursa de azi - Ziarul Bursa online


'Orice angajat al statului care refuză audierea în comisiile de anchetă ar trebui să-şi piardă imediat funcţia'
Deputatul Liviu Pleşoianu (PSD), membru în comisia de anchetă a alegerilor prezidenţiale din 2009,a anunţat, joi, pe facebook, că va trimite în zilele următoare comisiei de anchetă propriile sale concluzii, printre ele fiind faptul că este nevoie de modificarea legislaţiei prin introducerea prevederii ca orice persoană plătită din fonduri publice care refuză să se prezinte în faţa unei comisii parlamentare de anchetă să fie imediată concediată din funcţia deţinută, potrivit surselor din presă.

Indicii Nikkei 225, Hang Seng şi S and P/ASX 200 au închis în scădere
Indicii burselor asiatice Nikkei 225, Hang Seng şi S and P/ASX 200 au închis şedinţa de tranzacţionare de astăzi în depreciere.

Cetăţenii statelor UE vor putea intra în Marea Britanie fără viză, dar nu vor avea drept de muncă
Cetăţenii statelor membre Uniunii Europene vor putea intra fără viză în Marea Britanie după Brexit, dar vor putea munci doar dacă vor îndeplini noile condiţii care ridică restricţii în faţa imigranţilor, potrivit The Guardian.

Euro s-a apreciat la 4,5816 lei
Banca Naţională a României (BNR) a anunţat, astăzi, un curs de referinţă de 4,5816 lei pentru moneda europeană, în creştere cu 0,79 bani, comparativ cu şedinţa precedentă, când euro a fost cotat la 4,5737 lei.

Mandatul european de arestare pe numele lui Popoviciu a fost trimis autorităţilor judiciare din Anglia
Curtea de Apel Bucureşti a trimis autorităţilor judiciare din Anglia mandatul european de arestare pe numele omului de afaceri Puiu Popoviciu, ceea ce înseamnă că acestea au fost sesizate şi vor decide în consecinţă, a anunţat astăzi ministrul Justiţiei, Tudorel Toader.

Creştere la peste un miliard de lei a expunerii din credite în primul semestru al anului 2017
Agricover Credit IFN - divizia de finanţare a Agricover Holding, a înregistrat în primul semestru al anului 2017 o expunere din credite în valoare de un miliard de lei, în creştere cu 20% faţă de primul semestru al anului 2016, potrivit unui comunicat de presă remis Redacţiei.

'Oltchim' întrerupe activitatea de producţie pentru revizie generală
'Oltchim' (simbol bursier OLT) întrerupe producţia, în perioada 20 - 31 august 2017, pentru derularea lucrărilor de revizie generală anuală programată, potrivit unui raport trimis astăzi Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Profitul net al 'Antibiotice' Iaşi a crescut cu 17%
Profitul net al producătorului de medicamente 'Antibiotice' Iaşi (simbol bursier ATB) în primele şase luni ale acestui an a fost de 19,2 milioane de lei, în creştere cu 17% faţă de aceeaşi perioadă din 2016, când a raportat un profit de 16,44 milioane de lei, potrivit unui comunicat trimis astăzi Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Valoarea tranzacţiilor imobiliare din România a crescut cu 43% în primul semestru
Piaţa tranzacţiilor de investiţii din România a crescut cu 43% în prima jumătate a acestui an, atingând o valoare de aproximativ 530 de milioane de euro, fiind impulsionată în special de tranzacţiile cu portofolii de retail, potrivit unui studiu realizat de Cushman and Wakefield Echinox.

Creşterea costului de trai şi evoluţia economiei, principalele îngrijorări ale românilor în 2017
Un sondaj desfăşurat de compania britanică de cercetare GfK UK relevă că 29% dintre respondenţii români la sunt preocupaţi de posibilitatea creşterii costului de trai în următorul an şi 15% sunt îngrijoraţi că şi-ar putea pierde locul de muncă.

Patru persoane au murit lovite de un tren care circula pe magistrala 800
*ACTUALIZARE 13:30 Femeia moartă împreună cu cei trei copii ai săi a scris în biletul de adio că îi pare rău şi că nu mai poate suporta Femeia care a murit, joi dimineaţă, împreună cu cei trei copii ai săi lovită de un tren care circula pe ruta Bucureşti - Constanţa era din Brăneşti şi în biletul de adio pe care anchetatorii l-au găsit asupra ei scria că îi pare rău şi că nu mai poate suporta. *ACTUALIZARE 12:30 Ministrul Transporturilor a dispus constituirea unei celule de criză ca urmare a accidentului feroviar *ACTUALIZARE 12:05 Femeia care a murit lovită de tren împreună cu cei trei copii era însărcinată --- Patru persoane au murit după ce au fost lovite de un tren interregio care circula pe magistrala 800 Bucureşti - Constanţa, între localităţile ilfovene Pasărea şi Brăneşti, potrivit surselor din presă.

Bursele europene au deschis în creştere
Trei dintre principalii indici bursieri europeni au deschis şedinţa de tranzacţionare de astăzi în apreciere.

Indicii BVB au deschis în creştere
Cinci din indicii de pe Bursa de Valori Bucureşti (BVB) au deschis în apreciere şedinţa de tranzacţionare de astăzi.

Luare de ostatici la un post de radio olandez
*ACTUALIZARE 11:30 Bărbatul care a luat ostatică o femeie la un post de radio din Olanda a fost arestat Bărbatul care a luat ostatică o femeie la postul de radio 3FM din Hilversum, la sud-vest de Amsterdam, a fost arestat. --- O femeie a fost luată ostatică de un bărbat înarmat la un post de radio olandez, anunţă presa locală citată de Daily Mail.

O senatoare de extremă-dreapta din Australia a mers în Parlament îmbrăcată în burka
Senatoarea australiană de extremă dreaptă, Pauline Hanson, a mers joi în Parlamentul australian îmbrăcată cu o burka, ca parte a campaniei sale de interzicere a îmbrăcămintei purtată de femeile musulmane.


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Mutari Mobila International