Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Bursa online

 

Ziarul Bursa

Website: http://www.bursa.ro

Ziar inscris in categoria Locale in judetul Bucuresti

Descriere:
Ziarul oamenilor de afaceri

propune o publicatie

Ultimele stiri din Bursa de azi - Ziarul Bursa online


'USR ar trebui să dea explicaţii'
Liderul grupului parlamentar PSD din Camera Deputaţilor, Vasile-Daniel Suciu, a declarat astăzi, referindu-se la incidentele de miercuri din Parlament, că parlamentarii USR ar trebui să dea nişte explicaţii, menţionând că Regulamentul de ordine interioară ar trebui respectat de toată lumea.

Lichiditate de 2,39 milioane de euro pe BVB
Piaţa principală a Bursei de Valori Bucureşti (BVB) a înregistrat, în prima parte a şedinţei de tranzacţionare de astăzi, o lichiditate de 11,18 milioane lei (2,39 milioane euro).

Bursele asiatice au închis în scădere
Principalii indici ai burselor asiatice au închis şedinţa de tranzacţionare de astăzi în depreciere.

Euro s-a apreciat la 4,6695 lei
*Dolarul a crescut la 4,0518 lei *Francul a crescut la 4,0627 lei

Nu văd decât o soluţie în trei paşi
Fostul premier Dacian Cioloş, membru fondator al partidului and #39;Mişcarea România Împreună and #39;, consideră că în acest moment sunt necesare o reformă profundă a statului şi o reformă în politică, apreciind că singura soluţie la situaţia actuală o reprezintă demisia guvernului, organizarea unui referendum pentru Justiţie şi alegeri anticipate, relatează Agerpres.

'Forţele de ordine şi-au făcut datoria'
Preşedintele Comisiei speciale pentru modificarea legilor justiţiei, deputatul PSD Florin Iordache, a spus astăzi că el crede că forţele de ordine şi-au făcut datoria la protestul de miercuri seară din Piaţa Victoriei, întrebându-se de ce este încălcat dreptul la liberă circulaţie al celor care vor să treacă prin Piaţa Victoriei, dar care nu vor să protesteze. Referitor la reţinerea jurnalistului german, Iordache spune că este foarte bine că a fost reţinut, deoarece a încălcat legea şi spune că trebuie să ne conformăm, iar dacă legea este încălcată, aceasta trebuie făcută mai dură.

Creşteri ale acţiunilor Facebook, Alphabet, Amazon şi Netflix
Patru din cele cinci acţiuni cunoscute sub numele FAANG, respectiv Facebook, Alphabet, Amazon and Netflix, au atins miercuri niveluri istorice, numai Apple lipsind pentru a fi un scor perfect, relatează News.ro.

Energie electrică de 13 milioane de euro
Metrorex, compania de stat care administrează reţeaua de metrou din Bucureşti, va cumpăra energie electrică în valoare de 59,9 milioane lei (12,8 milioane euro), fără TVA, de la producătorul de energie Hidroelectrica, una dintre cele mai profitabile companii de stat, potrivit unui anunţ publicat astăzi pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

ROBOR la trei luni a crescut la 2,95%
Indicele ROBOR la 3 luni a crescut la 2,95%, de la 2,93%, valoare înregistrată în şedinţa anterioară, potrivit datelor publicate de Banca Naţională a României (BNR).

Bursele europene au deschis în creştere
Indicii bursieri europeni au deschis şedinta de tranzacţionare de astăzi în apreciere.

Indicii BVB au deschis în creştere
Indicii de pe Bursa de Valori Bucureşti (BVB) au deschis în apreciere şedinţa de tranzacţionare de astăzi.

Cât de mari sunt echipele mici?
Spania s-a chinuit teribil cu Iranul, a învins doar cu 1-0, şi doar norocul şi arbitrajul video au făcut ca meciul să nu se termine la egalitate. Dacă avem un grup de echipe mari, normal că putem vorbi şi de unele mici. Cum rezultatele sunt cele care sunt, atunci firesc apare întrebarea: cât de mari sunt echipele mici.

Un marş pentru drepturile civile ale albilor
Organizatorul marşului 'Uniţi Dreapta' de anul trecut din Charlottesville a obţinut aprobarea pentru a organiza un eveniment similar în Washington DC, scrie BBC.

Mărire de salariu pentru şoferii cu vehicule electrice
Şoferii Uber care utilizează vehicule electrice ar putea primi o mărire de salariu în cadrul unui proiect pilot lansat de companie în această săptămână, pentru a-i convinge să renunţe la vehiculele cu carburanţi fosili în favoarea unor modele nepoluante, relatează News.ro.

Separarea copiilor imigranţi, tactică a democraţilor
Preşedintele american Donald Trump a declarat că indignarea opiniei publice faţă de politica de separare a copiilor de părinţi, la graniţa cu Mexicul a fost orchestrată de democraţi pentru a distrage atenţia de la infracţiunile comise de Hillary Clinton şi FBI, relatează News.ro.


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Mutari Mobila International