Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Bursa online

 

Ziarul Bursa

Website: http://www.bursa.ro

Ziar inscris in categoria Locale in judetul Bucuresti

Descriere:
Ziarul oamenilor de afaceri

propune o publicatie

Ultimele stiri din Bursa de azi - Ziarul Bursa online


'Codruţa Kovesi poate fi o variantă competitivă pentru Klaus Iohannis la alegerile prezidenţiale din 2019'
Traian Băsescu, liderul PMP, a comentat vineri seara, la B1 TV, articolul publicat de jurnaliştii de la Le Monde, care au făcut un top al politicienilor în creştere din Europa în care Laura Codruţa Kovesi ocupă locul al patrulea, fostul preşedinte spunând că şefa DNA ar fi o variantă competitivă pentru Klaus Iohannis la alegerile prezidenţiale din 2019.

'Papa Francisc, interesat de o vizită în România anul viitor'
Preşedintele Klaus Iohannis a declarat sâmbătă, într-o conferinţă de presă susţinută la Roma, că i-a reiterat Papei Francisc invitaţia de a vizita România în 2018, iar Suveranul Pontif a părut 'foarte interesat', iar, dacă va fi posibil, acesta va onora invitaţia şi va veni în ţara noastră.

UKIP şi-a pierdut singurul parlamentar din Camera Comunelor
Parlamentarul Douglas Carswell a anunţat sâmbătă după-amiază că se va retrage din Partidul Independenţei din Marea Britanie (UKIP), lăsând formaţiunea eurosceptică fără niciun reprezentant în Camera Comunelor, transmite Reuters.

Peste 40 de migranţi din Siria, Irak şi Pakistan prinşi când voiau să intre în ţară din Serbia
Un număr de 42 de migranţi din Siria, Irak şi Pakistan, între care şi un copil de zece zile, au fost prinşi de poliţiştii de frontieră din Timiş şi Caraş-Severin, când încercau să intre ilegal în ţara noastră din Serbia, cu scopul de a ajunge în ţări din vestul Europei.

'Din 1960, PIB-ul Uniunii per capita a crescut cu 33% mai mult faţă de Statele Unite'
Antonio Tajani, preşedintele Parlamentului European a declarat în cadrul aniversării a 60 de ani de la semnarea Tratatului de la Roma că din anul 1960, PIB-ul Uniunii Europene (UE) a curescut cu 33% mai mult faţă de Statele Unite, potrivit unui comunicat remis Redacţiei.

Wall Street a închis în creştere
Patru dintre principalii indici bursieri de pe Wall Street, New York, au închis şedinţa de tranzacţionare de ieri în apreciere.

'Peste 20 de dosare au rezultat în urma verificărilor Curţii de Conturi pe rectificările din 2016'
Verificările efectuate de experţii Curţii de Conturi în legătură cu rectificările bugetare din 2016 au avut ca rezultat 20 de dosare, toate documentele fiind analizate în prezent în comisia constituită la nivelul Parlamentului, a declarat, vineri seară, la TVR, preşedintele instituţiei, Nicolae Văcăroiu.

Ora Pământului, marcată şi în acest an de Guvern
Guvernul se alătură şi în acest an instituţiilor publice şi organizaţiilor din întreaga lume care marchează 'Ora Pământului', astfel că lumina în Palatul Victoria va fi stinsă timp de o oră sâmbătă seara, între 20.30 şi 21.30, demers la care se vor alătura ministere şi alte instituţii guvernamentale, potrivit unui comunicat oficial.

După eşecul proiectului pentru sănătate, republicanii se concentrează pe reforma fiscală
După ce nu au reuşit să înlocuiască legea Obamacare, republicanii din Congresul american s-au orientat rapid, vineri, către următoarea prioritate a preşedintelui Donald Trump, reformarea sistemului fiscal, dar planul lor a divizat deja comunitatea de afaceri, relatează Reuters.

Jaf la un magazin Rolex din Las vegas
*ACTUALIZARE 18:35 SUA: Autorităţile au arestat suspectul, care a declanşat panică în hotelul Bellagio Autorităţile americane au arestat sâmbătă dimineaţă un suspect, care a declanşat temeri cu privire la un posibil atac armat în incinta hotelului Bellagio după ce a încercat să jefuiască un magazin Rolex. Martorii susţin că suspectul purta o mască de porc şi era înarmat, dar poliţiştii nu au putut să confirme faptul că acesta avea o armă asupra lui, transmite The Independent. ------------------ Autorităţile americane au intervenit la primele ore ale dimineţii la hotelul Bellagio, după ce martorii au auzit focuri de armă în zona cunoscutului cazino din metropola Las Vegas, transmite The Independent.

O bancă germană a transferat din greşeală aproape 6 miliarde de euro altor patru bănci
Banca de stat pentru dezvoltare KfW din Germania a transferat din greşeală aproape 6 miliarde de euro altor patru bănci, fiind pentru a doua oară când instituţia financiară a făcut o astfel de eroare, după cea în care a plătit Lehman Brothers peste 300 de milioane de euro în septembrie 2008, chiar în ziua în care aceasta a cerut intrarea în faliment, transmite Bloomberg.

APS achiziţionează un nou portofoliu de credit ipotecar în Ungaria
APS Holding, A.S. (APS), de top în domeniul imobiliar, al investiţiilor, al administrării şi recuperării portofoliilor de creanţe, împreună cu partenerul său de pe piaţa din Ungaria, Balbec Capital LP societate afiliată, a procesat achiziţia portofoliului de credite neperformante compus din ipoteci rezidenţiale de la UniCredit Bank Ungaria. Valoarea nominală a portofoliului este de aproximativ 138,9 milioane de euro (42,7 miliarde HUF). Portofoliul va fi gestionat de APS Hungary Kft, potrivit unui cominicat al companiei.

REVISTA PRESEI 25.03.2017
*ADEVARUL *Liderii UE se reunesc la Roma pentru a trasa viitorul unei Europe în criză Liderii europeni se reunesc vineri şi sâmbătă la Roma fără premierul britanic pentru a adopta o declaraţie privind viitorul unei Uniunii Europene (UE) ameninţate în prezent de tensiuni interne şi presiuni externe. Dovadă a tensiunilor interne, premierul polonez Beata Szydlo şi-a exprimat nemulţumirea faţă de această declaraţie şi a avertizat că nu nu o va semna, în contextul aniversării a 60 de ani de la Tratatul de la Roma, care a pus bazele UE, şi cu câteva zile înainte de lansarea procesului de ieşire a Marii Britanii din blocul comunitar. Szydlo s-a arătat deranjată în special de posibilitatea avansării pe calea Europei cu două viteze. Versiunea cea mai recentă a proiectului de declaraţie prevede unitatea de acţiune a europenilor, în aceeaşi direcţie, chiar dacă uneori în ritmuri şi intensităţi diferite.

Preşedintele Colegiului Psihologilor din România, trimis în judecată pentru conflict de interese
Preşedintele Colegiului Psihologilor din România, Mihai Aniţei, a fost ieri trimis în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) pentru comiterea infracţiunilor de conflict de interese în formă continuată (trei acte materiale) şi folosirea sau prezentarea cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete, potrivit unui comunicat al DNA.

BEI cere justiţiei franceze să investigheze modul în care 'Renault' a utilizat creditele pe care i le-a acordat
Banca Europeană de Investiţii (BEI) a cerut procurorilor francezi să verifice dacă împrumuturile în valoare de 800 milioane de euro pe care le-a acordat grupului auto 'Renault' au fost utilizate pentru a dezvolta motoare diesel care falsifică rezultatele emisiilor poluante, arată documente consultate de Reuters.


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Mutari Mobila International