Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Bursa online

 

Ziarul Bursa

Website: http://www.bursa.ro

Ziar inscris in categoria Locale in judetul Bucuresti

Descriere:
Ziarul oamenilor de afaceri

propune o publicatie

Ultimele stiri din Bursa de azi - Ziarul Bursa online


GPR: Aproape 32.000 de metri cubi de lemn confiscaţi
Aproape 32.000 de metri cubi de lemn în valoare de peste 9,3 milioane de lei au fost confiscaţi de poliţişti în primele şapte luni ale anului, în urma verificărilor făcute la exploatări forestiere, depozite sau ocoale silvice. Peste 1.800 de persoane sunt cercetate în aproape 5.000 de dosare penale deschise pentru ilegalităţi în domeniul forestier, transmite News.ro.

Castelul Wesselenyi din Jibou, scos la vânzare
Castelul Wesselenyi din Jibou, cel mai mare ansamblu baroc din Transilvania a fost scos la vânzare, valoarea sa fiind estimată între 1.500.000 - 1.700.000 de euro, conform News.ro.

Standard and Poor and #39;s şi Moody and #39;s au retrogradat ratingurile Turciei
Standard and Poor and #39;s (S and P) şi Moody and #39;s au retrogradat ieri ratingurile Turciei, aflate deja în categoria junk, nerecomandată investitorilor, motivând cu volatilitatea extremă a lirei turceşti, anticiparea declanşării unei recesiuni anul viitor şi predictibilitatea redusă a politicilor, relatează MarketWatch.

China îşi sancţionează propria agenţie de rating Dagong
Una dintre cele mai importante agenţii chineze de rating a fost sancţionată de Autoritatea de reglementare a pieţelor financiare din China precum şi de un organism de supervizare din subordinea Băncii Centrale, o decizie care scoate în evidenţă îngrijorările autorităţilor de la Beijing faţă de riscurile de creditare într-o perioadă de încetinire a ritmului de creştere economică, transmite Reuters.

Venezuelenii au luat magazinele cu asalt
Venezuelenii s-au grăbit ieri la magazine şi s-au aliniat la coadă la staţiile de benzină, de teamă că tăierea a cinci zerouri de la preţurile din ţară ca răspuns la hiperinflaţie ar putea să provoace haos şi să facă imposibil comerţul cu produse de bază, relatează Reuters.

Protestul din Piaţa Victoriei s-a încheiat
Câteva sute de persoane au protestat, ieri seară, în Piaţa Victoriei din Capitală, cerând demisia Guvernului. Ei au bătut în tobe, huiduie şi strigă 'Justiţie, nu corupţie' şi 'Dreptate', în timp ce şoferii care au trecut prin faţa sediului Executivului claxonează în semn de solidaritate. La un moment dat, protestatarii au ridicat mâinile în semn de capitulare în faţa jandarmilor care asigură ordinea în zona în care are loc manifestaţia şi le-au strigat: 'Veniţi cu noi, vă fură şi pe voi', transmite News.ro.

USR: PSD să o demită de urgenţă pe Viorica Dăncilă
Uniunea Salvaţi România solicită PSD să o demită 'de urgenţă' pe Viorica Dăncilă, precizând că scrisoarea pe care aceasta a transmis-o liderilor europeni are un conţinut ' revoltător şi periculos'.

MFP, împrumut de 15 de milioane de lei
Ministerul Finanţelor Publice (MFP) a atras, ieri, 15 milioane de lei de la bănci, suplimentar la licitaţia de joi, când a împrumutat 92 milioane de milioane de lei de la bănci, printr-o emisiune de obligaţiuni de stat tip benchmark cu maturitatea la 157 de luni, la un randament mediu de 5,2% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Naţională a României (BNR).

Dafora, venituri totale de 52,9 milioane lei
Dafora a înregistrat pierderi de 3,287 milioane lei în primul semestru din 2018, de aproape trei ori mai mici faţă de cele raportate pentru perioada similară a anului trecut, conform datelor remise astăzi de Bursa de Valori Bucureşti.

China îşi sancţionează propria agenţie de rating
Una dintre cele mai importante agenţii chineze de rating a fost sancţionată de Autoritatea de reglementare a pieţelor financiare din China precum şi de un organism de supervizare din subordinea Băncii Centrale, o decizie care scoate în evidenţă îngrijorările autorităţilor de la Beijing faţă de riscurile de creditare într-o perioadă de încetinire a ritmului de creştere economică, transmite Reuters.

Braiconf, profit net de 1,3 milioane lei
Producătorul de confecţii Braiconf a înregistrat, în primul semestru al acestui an, un profit net de 1,313 milioane lei, cu 40,21% mai mic faţă de cel din perioada similară a anului trecut, conform datelor remise Bursei de Valori Bucureşti.

Transgaz a semnat contracte de 335 milioane de euro
Transgaz a semnat contracte şi a dat ordin de începere pentru lucrări în valoare de aproximativ 335 de milioane de euro până acum, pentru realizarea pe teritoriul României a conductei BRUA, şi a primit o prefinanţare de 13,8 milioane de euro de la Comisia Europeană, potrivit datelor publicate în raportul pe primul semestru al anului.

Volkswagen doreşte majorarea producţiei de automobile
Grupul auto german Volkswagen intenţionează ca în următori ani să îşi majoreze producţia realizată la cartierul său general de la Wolfsburg până la un milion de automobile pe an, a declarat ieri directorul de producţie şi logistică de la marca VW, Andreas Tostmann, transmite DPA.

COMUNICAT Privind disponibilitatea raportului semestrial la 30 iunie 2018
Unisem S.A.informeaza actionarii si investitorii societatii, in conformitate cu prevederile Regulamentului nr.5/2018, art.125 (2), ca a intocmit si a transmis la A.S.F. si BVB Raportul pentru Semestrul I 2018.

Ajutor pentru o fetiţă grav bolnavă
Sara Elena Gabriela Dragan, o fetiţă în vârstă de 4 luni şi jumătate, din localitatea Voluntari, judeţul Ilfov, a fost diagnosticată cu Renitoblastom Bilateral (cancer la ochi), o boală foarte gravă, care avansează destul de repede.


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Mutari Mobila International