Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Bursa online

 

Ziarul Bursa

Website: http://www.bursa.ro

Ziar inscris in categoria Locale in judetul Bucuresti

Descriere:
Ziarul oamenilor de afaceri

propune o publicatie

Ultimele stiri din Bursa de azi - Ziarul Bursa online


Încetinire peste aşteptări a economiei americane la începutul anului
Economia americană a înregistrat în primul trimestru al acestui an cel mai slab ritm de creştere din ultimii trei ani, în condiţiile în care americanii şi-au redus achiziţiile de bunuri de folosinţă îndelungată, arată o estimare preliminară publicată vineri de Departamentul american al Comerţului, citată de AFP.

Cursul Euro ar putea atinge 4,8 Lei în luna Mai
Admiral Markets, cel mai popular https://admiralmarkets.ro/?utm_source=bursa and utm_medium=refferal and utm_campaign=RO_RO_branding_allbroker forex din România în 2016, avertizează că perechea valutară Eur/Ron se tranzacţionează într-un 'Triunghi and #39;. Asta înseamnă că indiferent ce se va întâmpla mai departe, impactul va fi semnificativ şi violent.

Cum vor arăta buchetele de mireasă în acest an
Fie că plănuieşti o nuntă grandioasă, într-un local sofisticat, fie că îţi doreşti o ceremonie discretă, florile, în mod special http://www.flordelosandes.ro/aranjamente-nunta/buchete-de-mireasabuchetul de mireasă, joacă un rol esenţial în această zi mult aşteptată. Iar alegerea nu este deloc uşoară, pentru că vrei ca buchetul să te reprezinte, vrei şi să fie la modă, şi să se potrivească stilului în care este organizată nunta... Cu alte cuvinte, soluţia este să apelezi la un specialist. Cei de la http://www.flordelosandes.ro/Flordelosandes.ro, florărie online cu experienţă în domeniu, spun că tendinţele în privinţa buchetelor de mireasă, pentru 2017, sunt diverse şi acoperă o gamă foarte largă de gusturi. Altfel spus, poţi să alegi ce îţi place, fără să îţi faci mari griji că nu vei fi la modă.

Liderii europeni au adoptat 'în unanimitate' principiile directoare ale negocierii Brexitului
Preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, a anunţat sâmbătă că liderii europeni au aprobat în mod unanim, în cadrul summitului special de la Bruxelles, principiile directoare propuse pentru negocierea acordului de Brexit, transmit Reuters şi BBC. 'Liniile directoare adoptate în unanimitate. Mandatul politic ferm şi corect pentru discuţiile privind Brexitul este pregătit', a scris preşedintele Consiliului European, într-un mesaj postat pe Twitter.

Preşedintele României nu mai poate refuza propunerile pentru funcţiile de conducere ale PICCJ, DNA şi DIICOT
Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a adus o serie de amendamente la proiectul de modificare şi completare a legii privind statutul judecătorilor şi procurorilor, printre care se numără şi cea privind imposibilitatea Preşedintelui României de a refuza propunerile CSM pentru funcţiile de preşedinte şi vicepreşedinţi ai Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ), dar şi de procurori şefi ai Parchetului General (PICCJ), DNA şi DIICOT.

'Cel mai important este să discutăm despre oameni, apoi despre bani'
Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, sâmbătă, la Bruxelles, că prima chestiune care trebuie discutată în ceea ce priveşte Brexitul este legată de oameni, arătând că trebuie să se negocieze inclusiv subiectul pensiilor.

'Guvernul să-şi facă mai bine temele în ceea ce priveşte găzduirea Agenţiei Europene a Medicamentului'
Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, sâmbătă, că Executivul trebuie să-şi facă mai bine 'temele' în ceea ce priveşte găzduirea Agenţiei Europene a Medicamentului (EMA).

'Mor copii; nimeni nu e acuzat de abuz în serviciu'
Fostul preşedinte Traian Băsescu a comentat sâmbătă lipsa vaccinurilor din ţara noastră, susţinând că unele persoane ar trebui să fie acuzate de abuz în serviciu în contextul în care 'mor copii, mor oameni'.

'Judeţul Giurgiu va beneficia de investiţii de 20 de milioane de euro prin proiectul gazoductului BRUA'
În judeţul Giurgiu se vor face investiţii de aproximativ 20 de milioane de euro în perioada 2019-2022 şi se vor crea aproximativ două sute de locuri de muncă prin lucrările la gazoductul România-Bulgaria, a declarat vineri, la Giurgiu, ministrul Energiei, Toma Petcu.

Premierul belgian susţine că britanicii nu vor avea parte de o ieşire gratuită din UE
Premierul Belgiei, Charles Michel, a declarat sâmbătă că britanicii nu vor avea parte de un acord gratuit de Brexit, întărind poziţia liderilor europeni cu privire la necesitatea ca Marea Britanie să-şi îndeplinească toate obligaţiile financiare până la sfârşitul actualului exerciţiu bugetar din 2020, transmite Reuters.

Al doilea tur al alegerilor prezidenţiale din Franţa va aduce 'o alegere europeană'
Preşedintele francez, Francois Hollande, a declarat sâmbătă că al doilea tur al alegerilor prezidenţiale din ţara sa va aduce 'o alegere europeană' şi a insistat că 'francezii au numai de câştigat din rămânerea în Uniunea Europeană', transmite AFP.


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Mutari Mobila International