Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Bursa online

 

Ziarul Bursa

Website: http://www.bursa.ro

Ziar inscris in categoria Locale in judetul Bucuresti

Descriere:
Ziarul oamenilor de afaceri

propune o publicatie

Ultimele stiri din Bursa de azi - Ziarul Bursa online


Au fost solicitate fondurile pentru investiţii în sectorul zootehnic
Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR) anunţă că fondurile alocate în sesiunea de primire a proiectelor pentru sectorul zootehnic, prin submăsura 4.1 'Investiţii în exploataţii agricole', au fost epuizate înainte de termenul limită de depunere, respectiv data de 31 iulie 2017, potrivit unui comunicat trimis Redacţiei.

Raportul oficial al dezastrului de Vidraru indică că s-a tăiat cu 4100 % peste cotă
Ministerul Apelor şi Pădurilor a publicat ieri raportul dezastrului de la Vidraru realizat în urma unui control declanşat după ce Agent Green a protestat pe Transfăgărăşan la 10 martie 2017, oprind simbolic un camion cu buşteni, potrivit unui comunicat de presă trimis Redacţiei de Agent Green.

Kaspersky Lab lansează Secure Connection, o soluţie de criptare a traficului pentru Mac-uri şi PC-uri
Kaspersky Lab lansează Secure Connection, o soluţie de criptare a traficului, pentru computere Windows şi Mac, potrivit unui comunicat trimis Redacţiei. Bazată pe tehnologia VPN, aceasta permite automat criptarea atunci când interceptarea datelor ar fi mai periculoasă pentru utilizator, de exemplu atunci când se conectează la reţele Wi-Fi publice sau când foloseşte servicii de online banking sau alte site-uri care conţin informaţii confidenţiale. Serviciul este disponibil şi în România, potrivit sursei.

Bursele europene au închis în scădere
Indicii bursieri europeni au închis şedinţa de tranzacţionare de astăzi în depreciere.

Un număr de 27.222 locuri de muncă sunt vacante la nivel naţional
În evidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), sunt înregistrate un număr de 27.222 locuri de muncă, în data de 27 iunie 2017, conform datelor furnizate de agenţii economici referitoare la locurile de muncă vacante, potrivit unui comunicat de presă trimis Redacţiei de ANOFM.

Incendiu puternic în Baloteşti
*ACTUALIZARE 20:54 Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti: 'Se aud explozii succesive ale recipientelor sub presiune, aflate în interior' Una dintre hale este distrusă în totalitate. Se aud explozii succesive ale recipientelor sub presiune, aflate în interior, a declarat la Digi24 Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti. *ACTUALIZARE 20:40 Doi bărbaţi au primit îngrijiri medicale la faţa locului, unul suferind un atac de panică, iar altul inhalând fum. *ACTUALIZARE 20:05 Focul s-a extins la un alt depozit, arzând un depozit de mobilă şi unul de mase plastice, transmit televiziunile de ştiri. ---- Un incendiu puternic a izbucnit la un depozit din zona Baloteşti, potrivit Digi24.

Compania Tirrena Scavi a câştigat contractul de 25,975 milioane lei
Compania italiană Tirrena Scavi a câştigat contractul în valoare de 25,975 milioane lei fără TVA pentru finalizarea lucrărilor la Nodul Gilău şi conexiunea dintre Secţiunea 2B cu Subsecţiunea 3A1 (Autostrada Braşov - Târgu Mures - Cluj - Oradea), potrivit unui comunicat de presă publicat pe site-ul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Fraudă de peste 35 milioane de lei, identificată de inspectorii DGAF după controalele la un operator economic
Inspectorii antifraudă din cadrul Direcţiei generale antifraudă fiscală, au verificat, în perioada 6 decembrie 2016 - 24 aprilie 2017, operaţiunile de comercializare a mărfurilor, derulate în anul 2015, pe teritoriul ţării noastre, de către un operator economic, prin raportare la importurile realizate de acesta, în vederea estimării bazei de impozitare, fiind constat un prejudiciu la bugetul de stat de 35,397 milioane lei, potrivit unui comunicat de presă trimis Redacţiei.

Raport tranzacţionare ATS 27.06.2017
Raport tranzacţionare ATS 27.06.2017

Raport tranzacţionare BVB 27.06.2017
Raport tranzacţionare BVB 27.06.2017

Indicii BVB au închis în scădere, pe o lichiditate de 9,53 milioane euro
Indicii de pe Bursa de Valori Bucureşti (BVB) au închis în depreciere şedinţa de tranzacţionare de astăzi.

România şi Bulgaria trebuie să aibă aceleaşi drepturi ca celelalte state din Spaţiul Schengen
Europarlamentarul PPU-sl, Maria Grapini, a reiterat, în comisia LIBE a Parlamentului European, subiectul apartenenţei României la Spaţiul Schengen. Susţinând cauza ţării noastre, Grapini a pledat ca România şi Bulgaria să aibă aceleaşi drepturi ca celelalte state membre, având în vedere că acestora li se aplică Codul Frontierelor Schengen, din momentul aderării la UE, potrivit unui comunicat trimis Redacţiei.

Preşedintele României a semnat astăzi un număr de opt decrete
Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat astăzi de opt decrete, potrivit unui comunicat de presă trimis Redacţiei de administraţia prezidenţială.

ANL a recepţionat 24 de locuinţe pentru tineri în Murfatlar
ANL a recepţionat astăzi 24 de locuinţe pentru tineri, destinate închirierii, în oraşul Murfatlar, judeţul Constanţa, potrivit unui comunicat de presă trimis Redacţiei.

Blachotrapez se extinde în 2017 cu o nouă hală de producţie, în urma unei investiţii de 800.000 de euro
Blachotrapez, companie care activează pe piaţa acoperişurilor din România, a încheiat 2016 cu o cifră de afaceri de 10,5 milioane de euro, în creştere cu 35% faţă de anul anterior, potrivit unui comunicat trimis Redacţiei. Blachotrapez produce ţigle metalice şi accesorii pentru acoperiş folosind materie primă ThyssenKrupp.


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Mutari Mobila International