Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri BDB NEWS online

 

Ziarul BDB NEWS

Website: http://www.bdbnews.ro

Ziar inscris in categoria Locale in judetul Vaslui

Descriere:
STIRI LOCALE BDB NEWS

propune o publicatie

Ultimele stiri din BDB NEWS de azi - Ziarul BDB NEWS online


VIDEO. „Ziua Mondială a Dansului” sărbătorită și la Bârlad

În fiecare an, pe data de 29 aprilie, este celebrată Ziua Internațională a Dansului. Sărbătoarea comemorează astfel și ziua de naștere a creatorului baletului modern, Jean-Georges Noverre (1727 – 1810).

Unic în România: o șosea de centură pe care se „circulă” o data la 4 ani!

O vorba din bătrâni spune că „minciuna are picioare scurte” și se pare că ministrul transporturilor a fost prins cu „cioara vopsită”. Prezent la Bârlad, săptămâna trecută Răzvan Cuc a venit să vorbească despre veșnicul  subiect: varianta de ocolire. El a anunțat că, în cursul lunii iulie, se vor scoate la licitație proiectarea și execuția lucrării.

Tribunalul Vaslui a trimis după gratii un violator lăsat liber de magistrații bârlădeni

Prin clipe de coșmar a trecut o fetiță  din localitatea Sârbi, care în  loc să se joace cu păpușile și să se bucure de copilărie, a fost violată chiar de unchiul său. Părinții minorei au fost cei care au sesizat polițiștii încă din luna septembrie a anului 2016.

Bilanț: 114 stâlpi avariați, peste 200 de arbori rupți și gospodării inundate

COMUNICAT DE PRESĂ. „Primarul Municipiului Bârlad aduce la cunoștința opiniei publice că, urmare a fenomenelor metorologice extreme, înregistrate în perioada 20-22 aprilie 2017, când a nins fără întrerupere pe parcursul a 40 de ore, pe raza Unității Administrativ Teritoriale Bârlad și a zonei adiacente s-au constatat următoarele situații:

UPDATE. Primarul Bârladului: „În aproximativ 60-70 de minute vom avea apă!”

ACTUALIZARE Ora 15:45 Apa curentă a început să curgă la presiune foarte scăzută. Treptat, furnizarea apei potabile va fi restabilită în toate cartierele Bârladului.

UPDATE. Alimentarea cu energie electrică a fost restabilită parțial în Bârlad

ACTUALIZARE Ora 21:30.  Deși reprezentanții companiei Delgaz Grid au anunțat la că la ora 15:07, Bârladul a fost reconectat la energia electrică, zeci de bârlădeni reclamă lipsa acesteia în mai multe zone ale orașului.

Un bărbat din Bârlad mușcat de maidanezi, operat de urgență

Un bârlădean în vârstă de 20 de ani și-a văzut „moartea cu ochii”. Bărbatul, taximetrist, în loc să ajungă la o nouă comandă a fost nevoit să se prezinte la Compartimentul de Primire-Urgente al spitalului „Elena Beldiman”,  de aceasta dată în calitate de pacient.

Un bețiv a pus pe jar ambulanțierii bârlădeni

Nu e nici prima și nici ultima oară când ambulanțierii trebuie să acorde primul ajutor unui bețiv. Fără o legislație corespunzătoare așa se  va întâmpla mereu.  Dar ce pătește cel care pune pe drum degeaba, de trei  ori Ambulanța, și care se afla în mrejele lui Bachus? Nimic.

Bârlad: Exercițiu de alarmare. 14 sirene vor fi testate pentru situațiile de urgență

Astăzi, la Bârlad, vor suna sirenele care anunță situațiile de urgență. Acestea vor porni alternativ, în toata țara, pe parcursul a patru zile, între orele 10.00 și 15.00, în cel mai amplu exercițiu de testare a dispozitivelor sonore.

Mielul de Paște, un lux pentru mulți bârlădeni...

De marți au apărut în boxele de carne și în punctele autorizate de sacrificare mieii și iezii. Prețul lor variază, astfel în primele zile aceștia s-au vândut  cu 12 lei/kg (la Obor), iar in Joia Mare prețul a urcat la 17 lei  urmând ca de astăzi acesta să fie in jurul sumei de 15 lei.

Atenție, șoferi! Metoda „inelul de aur” face victime: i s-a întâmplat și unui bârlădean!

Cel puțin doi șoferi din județul Vaslui au căzut victime unui escroc, care prin metoda „inelul de aur” a reușit să-și ușureze victimele de câteva sute de lei. Un bârlădean a depus deja plângere pentru înșelăciune.

Sfârșit tragic pentru un bârlădean din Italia. FOTO&VIDEO

Un bărbat din Bârlad, Mihai Lefter - în vârstă de 44 de ani, a murit într-un accident rutier produs miercuri seară în localitatea italiană San Giuliano Milanese, la 11 km de Milano.


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Mutari Mobila International