Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri BDB NEWS online

 

Ziarul BDB NEWS

Website: http://www.bdbnews.ro

Ziar inscris in categoria Locale in judetul Vaslui

Descriere:
STIRI LOCALE BDB NEWS

propune o publicatie

Ultimele stiri din BDB NEWS de azi - Ziarul BDB NEWS online


COD GALBEN de ploi, descărcări electrice, grindină de mici dimensiuni peste județul Vaslui

În urmă cu puțin timp Agenția Națională de Meteorologie a emis o avertizare de tip „nowcasting” ce vizează mai multe zone din județul Vaslui. Avertizarea este valabilă până la ora 19:15.

ATENȚIE ȘOFERI! Pod rupt între Vaslui și Bacău din cauza unei viituri

ACTUALIZARE. Ora 16:20 - Conform reprezentanților prefecturii Vaslui, traficul rutier s-a reluat în zonă.

VIDEO. Replică adresată unui polițist: „Îți dau una de sari în sus!”

Scandal ca la ușa cortului între un echipaj de poliție din Bârlad și mai mulți tineri reclamați pentru tulburarea liniștii publice. Tot incidentul a fost filmat cu telefonul mobil.

Minoră de 11 ani dispărută! Dacă aveți informații sunați de urgență la 112!

ACTUALIZARE: Fata a fost găsită într-o locuință din localitatea Bălteni Deal. Ea se află în custodia autorităților pentru consiliere.

Infrastructura Vămii Albița, la standarde europene

Prefectul Eduard-Andrei POPICA anunță că au fost finalizate lucrările de reparații a drumului din Vama Albița, după ce lucrătorii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Iaşi au finalizat lucrările de estetică, vopsitul bordurilor și trasarea marcajelor.

Patru cișmele stradale vor fi amplasate la Bârlad, în parcurile publice

Primăria Bârlad amplasează în aceste zile patru cișmele stradale, câte două în fiecare din parcurile publice din localitate. Pentru achiziționarea lor, administrația a scos din buzunar 5980 lei.

Șapte mandate de arestare pentru contrabandiștii cu țigări

Judecătoria Bârlad a emis mandate de arestare pe numele a șapte din cele 15 persoane duse ieri la audieri. Ionel Dura, Artimiza Dura, Liliana Berescu, Gheorghe Țaga, Ovidiu Filip Țaga, Viorel Mantu și Andrei Daniel Cogean sunt cei care au fost prezentați în fața judecătorilor bârlădeni și care vor sta după gratii următoarele 30 de zile.

Bârlad : 15 contrabandiști de țigări duși la audieri cu mascații

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Iași, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, desfasoara 11 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Bârlad, pentru stabilirea activităților infracționale desfășurate de mai multe persoane care aveau preocupări în sfera contrabandei cu produse din tutun.

Șase copii din Iana au ajuns la spital după ce au consumat ciuperci

Trei paramedici și o autospecială pentru transport victime multiple s-au deplasat de urgență în această seară în comuna Iana, în sprijinul ambulanțierilor, după ce s-a semnalat că un număr de șase copii se simt rău după ce au consumat ciuperci.

Bârladul va avea opt sensuri giratorii

Soluția salvatoare pentru traficul tot mai anevoios din municipiul nostru, cu care vine primăria Bârlad, sunt opt sensuri giratorii. Două dintre ele vor fi executate pe bani de la bugetul local. Alte două, par a fi din alt film.


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Mutari Mobila International