Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri BDB NEWS online

 

Ziarul BDB NEWS

Website: http://www.bdbnews.ro

Ziar inscris in categoria Locale in judetul Vaslui

Descriere:
STIRI LOCALE BDB NEWS

propune o publicatie

Ultimele stiri din BDB NEWS de azi - Ziarul BDB NEWS online


Amatorilor de permis auto: Examenul la Traseu se va da DOAR la Vaslui

Dacă până acum absolvenții școlilor de șoferi puteau susține examenul la Traseu și la Bârlad, de la 1 decembrie 2017 nu va mai posibil, aceștia urmând a se deplasa la Vaslui. Punctul de plecare al mașinilor cu examinatori va fi de la Sala Spoturilor.

Un șofer băut a provocat un accident la intrarea în Bârlad. VIDEO

Un șofer în vârstă de 56 de ani, din Grivița, a provocat un accident rutier la intrarea în localitatea Bârlad dinspre Tecuci, chiar în imediata apropiere a Unității Militare. Urmare a accidentului, la spital au ajuns trei persoane.

Bârlad: Motociclist implicat în accident. FOTO

Accident de circulație duminică după-amiază, în zona Grădină din localitatea Bârlad, între un autoturism și un motociclist care a intrat pe contrasens în urma impactului.

Cupa presei la tir, ediția 2017: jurnaliștii bârlădeni au tras la țintă

O dată pe an, ziariștii bârlădeni lasă agenda și pixul pentru a pune mâna pe armă în competiția deja devenită tradiție „Cupa Presei la Tir”, ce se organizează în preajma zilei de 25 octombrie, atunci când Armata îmbracă haine de sărbătoare.

Circul continuă în Consiliul Local Bârlad: o demisie (ne)așteptată

În ședința de Consiliu Local (CL) din luna octombrie, consilierii locali bârlădeni vor trebui să voteze (din nou!) validarea unui nou coleg din partea Partidului Liberal. După teatrul politic (validăm sau ne abținem!) jucat timp de trei luni de zile pentru numirea lui Mihai Bozianu din partea PNL, acesta și-a dat demisia din funcția în care a tocmai fusese validat, marți 10 octombrie a.c. .

FOTO. Explozie de butelie la Crasna

O explozie puternică a zguduit localitatea Crasna, în cursul acestei seri, din cauza unei butelii cu gaz metan care nu a fost montată corespunzător. Vinovat de manevrarea defectuoasă a recipientului sub presiune este chiar proprietarul imobilului, un bărbat în vârstă de 28 de ani. El a suferit arsuri de gradele I și II, la nivelul membrelor superioare și spate.

Accident în apropiere de Bârlad, pe Drumul European 581

Accident în apropiere de Bârlad, pe Drumul European 581, duminică seara în jurul orei 20:30. Două autoturisme s-au tamponat după ce o conducătoare auto nu s-a asigurat corespunzător la ieșirea de pe Drumul European 581.

UPDATE. Autobuzele vor circula în programul normal pe traseele din Bârlad

ACTUALIZARE. Firma de transport local - SC Vertrantis SRL, a anunțat duminică seară (24 septembrie a.c.) că va respecta programul normal de circulație al autobuzelor.

UPDATE. Două persoane decedate după ce au fost lovite de fulgere

ACTUALIZARE. Ambele victime au fost declarate decedate de medicii sosiți la fața locului pentru a le acorda primul ajutor.

Replică á la Aquavas: „Consumul și indexul nedeclarat se împarte la cine declară!”

Replici halucinante din partea unei angajate Aquavas, de la punctul de lucru Bârlad, care sfidează orice regulă de bun simț pentru cei care plătesc lună de lună consumul de apă. Potrivit acesteia, pentru cei care nu declară indexul la timp sau pentru „furtul la picătură”, trebuie să plătească cei corecți, adică cei care transmit la timp cantitatea consumată și care sunt cu achitarea costurilor facturilor la zi.

Apelați 112 dacă o vedeți!

O minoră în vârstă de 13 ani, din Huși, a plecat de acasă fără a mai reveni până în prezent. Cei care o văd, sunt rugați să sune la numărul unic de urgență 112.

Accident mortal în apropiere de Grivița

Un bărbat în vârstă de 62 de ani, care conducea un moped, a decedat după ce a intrat pe contrasens și s-a izbit frontal de un camion, în apropiere de localitatea Grivița.


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Mutari Mobila International