Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri BDB NEWS online

 

Ziarul BDB NEWS

Website: http://www.bdbnews.ro

Ziar inscris in categoria Locale in judetul Vaslui

Descriere:
STIRI LOCALE BDB NEWS

propune o publicatie

Ultimele stiri din BDB NEWS de azi - Ziarul BDB NEWS online


Conferință de presă, susținută de primarul av. Dumitru Boroș

Duminică, 21 octombrie 2018, la sediul Primăriei Bârlad, a avut loc o conferință de presă susținută de av. Dumitru Boroș.

Unul dintre cele mai frumoase spectacole pentru copii din România, ajunge în luna Octombrie la Bârlad!

“Căsuța cu Povești Muzicale” este un proiect original Alumnus Club UNESCO ce îi ajută pe cei mai mici elevi să descopere frumusețea muzicii clasice și a poveștilor. Aceasta este a V-a ediție a proiectului și va fi realizată în parteneriat cu Ateneul din Iași.

Plan Roșu de Intervenție: accident rutier cu 5 victime la Ivești

Accident rutier soldat cu cinci victime în localitatea Ivești, la aproximativ 15 km de Bârlad. Din primele informații ar fi vorba de două autoturisme implicate, care s-au ciocnit frontal.

Șeful de post de la Vetrișoaia, mort într-un accident rutier

Două persoane au fost găsite moarte într-o mașină, după ce s-au răsturnat într-o râpă de pe drumul național DN 24A, în dreptul comunei vasluiene Vetrișoaia. Una dintre persoanele decedate este șeful de post din comună, Marius Dan Nițică.

Un microbuz cu pelerini s-a răsturnat între Florești și Morăreni

Un microbuz cu 16 persoane la bord s-a răsturnat într-o curbă pe drumul dintre localitățile Florești și Morăreni. O persoană a decedat.

Ședința ordinară a Consiliului Local Municipal Bârlad din 26.09.2018

Miercuri, 26 septembrie 2018, Consiliul Local Municipal Bârlad s-a întrunit în ședință ordinară.

Joi, între orele 09:00 -15:00, se oprește apa la Bârlad

Aquavas Vaslui, sucursala Bârlad, anunță că joi, 20 septembrie a.c., va sista alimentarea cu apă în tot municipiul, în intervalul 09:00 – 15:00. Reprezentanții societății spun că în acest interval se vor efectua intervenții în rețeaua de distribuție.

ACTUALIZARE. Accident rutier cu 4 victime la Bădeana

Accident rutier grav cu patru victime, transportate la Spitalul Municipal de Urgență „Elena Beldiman” din Bârlad, după ce două autoturisme s-au tamponat, iar unul dintre ele s-a răsturnat pe carosabil.

O altfel de conferință de presă... pe malul „Dunării de Bârlad”

Membrii vasluieni ai Partidului Mișcarea Populară, au susținut sâmbătă - 15 septembrie 2018, la Bârlad, pe o alee de pe malul pârâului Valea Seacă (n.r.- Cacaina) o conferință de presă în care s-au prezentat o parte din obiectivele partidului dar și îndemnuri către bârlădeni, în a se alătura mișcării politice.

INTERVIU. Gabriel Huiban - bârlădeanul cu peste 600 de melodii compuse

Cel mai probabil, de multe ori, vi s-a întâmplat să fredonați o melodie după ce ați ascultat-o la radio, Tv sau la dispozitivul portabil. Și mai probabil este ca respectiva melodie să fie compusă de un compozitor bârlădean. Există câteva povești de succes, ale unor tineri bârlădeni, care prin muncă, seriozitate și ambiție, au ajuns să contribuie la dezvoltarea culturii muzicale românești și nu numai.


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Mutari Mobila International