Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri BDB NEWS online

 

Ziarul BDB NEWS

Website: http://www.bdbnews.ro

Ziar inscris in categoria Locale in judetul Vaslui

Descriere:
STIRI LOCALE BDB NEWS

propune o publicatie

Ultimele stiri din BDB NEWS de azi - Ziarul BDB NEWS online


Lucrări de mântuială făcute pe bani mulți!

A ajuns sa fie considerată o utopie să ceri calitate la lucrările pe care le anumite societăți le execută. Din ce in ce mai des vedem lucrări de mântuială efectuate cu sume ce conțin multe zerouri la coadă.

Mai mulți se ceartă, azilul de dărâmă!

Se iau trei parteneri (Ministerul Muncii, Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor „Elena Cuza" și Primăria Bârlad) și se dă un proiect: construcția azilului de bătrâni. In ciuda proverbului „unde-s mulți, puterea crește", în cazul de față singurele care au crescut au fost neînțelegerile, care se pare, se vor stinge și se va ajunge la un numitor comun.

Control judiciar pentru un bărbat care a tâlhărit o tânără pe o stradă din Bârlad

Un bărbat în vârstă de 28 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie, a fost identificat şi reţinut de polițiști din cadrul Poliției Municipiului Bârlad. Acesta a fost prezentat astăzi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad.

FOTO. Viață de deținut la penitenciarul Iași: cu smartphone la purtător!

Condițiile grele și supraaglomerarea din penitenciarele românești, au fost cele două motive importante menționate de guvernarea PSD atunci când a „împins” pe timp de noapte celebra Ordonanță 13. La penitenciarul Iași, e ca-n filme: smartphone în celulă, 3 mese pe zi și condiții pe care nici la spital nu le întâlnim.

„Domnule prim-ministru! Vă facem cu mâna!”

O mână inimoasă de romani care lucrează in Belgia au găsit un mod inedit de a-l întâmpina la Bruxelles pe primul ministru Grindeanu. Cu pancarte pe care se puteau citi mesaje precum: „Les miserables", „#rezist", „have some dignity, Grindi", aceștia au protestat in fata Parlamentului European.

Campanie gratuită de vaccinare la cai

Acțiunea se va desfasura in perioada februarie – aprilie 2017 si vor fi supuse testării toate cabalinele cu vârsta mai mare de 6 luni.

Canalizarea cartierelor Munteni și Podeni, în linie dreaptă!

Încet, dar sigur! Așa s-ar putea caracteriza demararea lucrărilor de canalizare a cartierelor Munteni-Podeni!

Patinoarul din Bârlad aproape de amortizarea investiției

După aproape două luni de la inaugurare, municipalitatea bârlădeană este mulțumită de încasările pe care le-a obținut. Astfel, până la această dată s-au încasat 115.928 lei , suma investită fiind de 132.956 lei.

Doi bărbați din Vaslui reținuți pentru proxenetism

Doi bărbaţi din municipiul Vaslui au fost reţinuţi de către poliţişti şi prezentaţi cu propunere de luare a unei măsuri preventive la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui.  

La 29 de ani după adopție, un tânăr vrea să-și găsească familia

După ce a fost abandonat la naștere și apoi adoptat de o familie din județul Prahova, un tânăr vrea să-și cunoască familia naturală. Știe doar că mama sa era din județul Vaslui și că ar avea mai mulți frați.

Soția fostului viceprimar Petcu, depistată la volan cu alcoolemie de 0,86mg!

În urma unui apel la numărul unic de urgență 112, în seara de 13 februarie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Bârlad s-au deplasat pe strada Simionescu Sava din localitate, unde aveau informații că un autoturism parcat regulamentar a fost acroșat de un altul aflat în mișcare.

Prețuri nesimțite pentru servicii jalnice!

Servicii de lux și calitate zero! Așa s-ar putea traduce ceea ce oferă CUP Bârlad! După ce în luna decembrie au solicitat și au primit majorarea tarifului la colectarea gunoiului, bârlădenii se așteptau sa beneficieze și de servicii conform prețului! S-au înșelat amarnic!


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Mutari Mobila International