Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri BDB NEWS online

 

Ziarul BDB NEWS

Website: http://www.bdbnews.ro

Ziar inscris in categoria Locale in judetul Vaslui

Descriere:
STIRI LOCALE BDB NEWS

propune o publicatie

Ultimele stiri din BDB NEWS de azi - Ziarul BDB NEWS online


VIDEO. Tentativă de sinucidere: o femeie a vrut să se arunce de la geamul locuinței sale

O femeie din Bârlad, în vârstă de 57 de ani, a încercat miercuri seara să-și curme zilele, aruncându-se în gol pe geamul locuinței sale, dintr-un imobil cu opt etaje.

„Din inimă de copil” - Cunoașterea necesităților copiilor cu sindrom Down

Marți - 21 martie, un grup de 14 copii însoțiți de părinți și asistentele sociale de la Complexul de Servicii Comunitare nr.1 Barlad și 15 copii de la Școala Gimnazială „Stroe S.Belloescu” Bârlad, au participat la activitatea „Astăzi este sărbătoare” – din cadrul proiectului S.N.A.C. „Din inimă de copil”.

Bârlădean arestat pentru 30 de zile, după perchezițiile DIICOT

ACTUALIZARE. Un tânăr de 23 de ani din Bârlad a fost reținut marți de DIICOT după o acțiune ce a vizat mai multe percheziții la domiciliile mai multor suspecți de trafic de droguri. Tribunalul Iași a emis pe numele suspecților mandate de arestare pentru 30 de zile.

Bârlad: Scandalagii reținuți de polițiști după ce s-au bătut pe stradă

ACTUALIZARE. Urmare a publicării articolului, am fost contactați de către Mihai M. care a ținut să facă precizări cu privire la cum s-au desfășurat evenimentele din seara de 18 martie.

Lege îngăduitoare: violator plasat sub control judiciar

Polițiștii au reținut 24 de ore un bărbat, în vârstă de 37 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de viol asupra unei tinere, în vârstă de 18 ani.

Tupeu maxim: au furat dintr-un magazin din Bârlad, de trei ori în jumătate de oră!

ATENȚIE LA NEATENȚIE! Doi hoți au fost surprinși de camerele de supraveghere  ale unui magazin din Bârlad în timp ce „subtilizau” articole de încălțăminte de pe rafturi. Patronul a ales să posteze imaginile pe internet în speranța că cei doi vor fi recunoscuți.

Dăruiește viață: redirecționează 2% din impozit pentru Spitalul din Bârlad!

Dacă fiecare bârlădean s-ar implica în viața socială  a urbei, cu siguranță că lucrurile ar sta mult mai bine. Un simplu gest ar putea rezolva anumite  probleme cu minim efort, cum ar fi redirecționarea celor doi la sută din impozitul pe venit, către Spitalul de Urgență „Elena Beldiman” și ar putea schimba viața în bine celor care au nevoie de ajutor.

Strigăt al disperării de la Myosotis: 43 de copii cu autism au nevoie de ajutor!

Nu este bârlădean care să nu fi auzit de Myosotis sau Casa Esme. Activitățile pe care aceștia le desfășoară sau persoanele pe care le ajută i-au făcut cunoscuți. Acum, mâna inimoasă de oameni are nevoie de ajutor. Și nu pentru ei, ci pentru cei pe care îi ajută.

FOTO. Ceremonie de repatriere a militarilor întorși din misiune din Afganistan

Miercuri, la sediul Regimentului 52 Artilerie Mixtă „General Alexandru Tell” din Bârlad, a avut loc ceremonia de repatriere din teatrul de operații Afganistan a echipelor de consiliere și asistență Train Advise and Assist Comand – South rotația 2 și Train Advise and Assist Comand – North rotația 3.

Parcare de BIZON pe bulevardul Epureanu

De aproape o săptămână un șofer isteț și care se crede stăpânul drumului, își  parchează fără nicio jenă TIR-ul pe unul din sensurile de mers ale bulevardului Epureanu.

Lecție de manual: cum să scoți un post cu dedicație, la concurs, în Primăria Bârlad

Practica posturilor cu „dedicație” scoase la concurs pentru un anumit tip de clientelă, apropiată aparatului administrativ, nu s-a inventat la Bârlad și nu va fi nici prima și nici ultima dată când se va întâmpla în România. Revoltător este însă modul cum autoritățile locale sfidează comunitatea atunci când „prelucrează” aceste posturi.

Două femei din Bârlad, tâlhărite în plină stradă!

Polițiștii  din cadrul Poliției municipiului Bârlad au reținut un tânăr, de 17 ani, din municipiu bănuit de comiterea infracțiunilor de tâlhărie, victime fiind două  femei. Faptele au fost comise în cursul acestei luni, cele două femei au vârste de 67, respectiv 70 de ani, ambele domiciliate în „orașul rulmenților”.


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Mutari Mobila International