Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Automarket online

 

Ziarul Automarket

Website: http://www.automarket.ro

Ziar inscris in categoria Online in judetul Bucuresti

Descriere:
Stiri auto, materiale video, noutati despre masini - AutoMarket

propune o publicatie

Ultimele stiri din Automarket de azi - Ziarul Automarket online


VIDEO: Dacia Duster în viziunea englezilor: doar o mașină ieftină sau o afacere bună?
Jurnalistul englez Mat Watson a urcat la volanul actualului Dacia Duster și detaliază părțile bune și părțile mai puțin bune ale SUV-ului românesc. Iată cum văd englezii o mașină românească!

VIDEO: Șoferul unui Morgan cauzează un accident stupid din cauză că nu acordă prioritate
Când ești la volanul unui foarte rar Morgan 4/4, există posibilitatea să uiți de codul rutier. De exemplu, acest șofer consideră brusc că prioritatea devine facultativă și cauzează un accident stupid.

Fast and Furious în versiune domestică: un american a cauzat două accidente în 7 minute la ...
Un american de 54 de ani a reușit să cauzeze două accidente în două orașe diferite în mai puțin de 7 minute în timp ce se afla la volanul propriului Corvette Stingray Convertible. Acesta a fost apoi oprit de trecători să-și continue aventura.

Red Bull amenință din nou cu retragerea din Formula 1: "Am putea părăsi ...
Red Bull susține că ar putea decide să se retragă din Formula 1 dacă în acest an nu se va stabili un regulament clar privind apariția unui furnizor independent de motoare pentru sezonul 2021.

Lynk & Co reinventează comerțul cu mașini: chinezii vor avea 500 de showroom-uri ...
Lynk & Co, noul brand auto dezvoltat de Geely, se va lansa în Europa în 2019 cu o rețea de 500 de showroom-uri proprii, însă mașinile vor fi vândute exclusiv pe internet.

Noul Jaguar I-Pace, primul SUV electric al englezilor, va debuta în septembrie, la Salonul de ...
Jaguar se va folosi de ediția din acest an a Salonului Auto de la Frankfurt pentru a dezvălui versiunea de serie a conceptului I-Pace, primul său SUV electric.

Porsche vrea să extindă gama de modele electrice: "Tehnologia permite un stil de ...
Porsche intenționează să mărească gama de modele electrice ca urmare a regulilor dure pentru emisii din China, însă susține că tehnologia permite și un condus sportiv.

Volkswagen face o promisiune îndrăzneață: „Vom oferi mașini electrice la prețul ...
Un oficial Volkswagen a declarat în cadrul Salonului Auto de la Shanghai că brandul german are în plan comercializarea viitoarelor sale modele electrice la prețul celor convenționale.

Săptămână grea pentru Tesla: recall de 53. ...
Tesla a anunțat un recall global de 53.000 de unități Model S și Model X, iar o posibilă grevă la un centru tehnologic din Germania riscă să întârzie producția lui Model 3. În plus, americanii sunt dați în judecată pentru sistemul Autopilot.

Porsche nu urmărește doar recorduri pe Nurburgring: „Vrem să le oferim clienților și o ...
Chiar dacă este unul dintre numele care stabilește mereu recorduri pe Nurburgring, Porsche nu urmărește asta de fiecare dată când lansează o mașină nouă.

VIDEO: Alex Zanardi, antrenament inedit pe un iaht de curse: "A fost o experiență ...
Alex Zanardi, pilotul care are ambele picioare amputate în urma unui accident din 2001, a participat la un antrenament inedit pe un iaht cu una dintre echipele participante la America's Cup, cel mai vechi trofeu sportiv din lume.

Un Hyundai Santa Fe și strănepotul exploratorului Ernest Shackelton au reușit să traverseze ...
În cadrul unei expediții desfășurate la finalul anului trecut, un Hyundai Santa Fe cu puține modificări față de versiunea standard, a reușit să traverseze Antarctica. În mașină s-a aflat și strănepotul celebrului explorator Sir Ernest Shackelton.

Un motor mai mare pentru Volkswagen Polo GTI: subcompacta va prelua unitatea de 2. ...
Noua generație Volkswagen Polo GTI va renunța la motorul TSI de 1.8 litri în favoarea unui propulsor de 2.0 litri și 230 de cai putere utilizat de precedentul Golf GTI.

Pentru familii împlinite
De ce ai nevoie pentru ca familia ta să fie împlinită? O mașină încăpătoare și puternică? Opel Astra Sports Tourer cu motorul său de 200 de cai putere s-ar putea să fie o soluție.

Formula 1 în 2027 în viziunea unui designer român de la Renault: monoposturi autonome cu ...
Renault a dezvăluit conceptul R.S. 2027 Vision, realizat de o echipă din care a făcut parte și designerul român Victor Sfiazov. Monopostul iese în evidență prin posibilitatea de a rula electric în pitlane și autonom în caz de accident.


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Mutari Mobila International