Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Automarket online

 

Ziarul Automarket

Website: http://www.automarket.ro

Ziar inscris in categoria Online in judetul Bucuresti

Descriere:
Stiri auto, materiale video, noutati despre masini - AutoMarket

propune o publicatie

Ultimele stiri din Automarket de azi - Ziarul Automarket online


Jucătorii echipei Real Madrid au primit o flotă nouă din partea Audi: 14 fotbaliști au ales ...
Jucătorii echipei Real Madrid au primit mașini noi din partea sponsorului Audi. Modelul favorit a fost Audi Q7 și versiunile sale derivate.

Guvernul vrea să limiteze unele amenzi pentru șoferi de anul viitor: “Se pregătește ...
Amenzile pentru șoferi, care sunt corelate cu salariul minim pe economie, vor fi limitate de la începutul lui 2018, pentru ca acestea să nu crească, a anunțat premierul Mihai Tudose.

Avanpremieră la T-Roc R? Volkswagen T-Rocstar anticipează lansarea versiunii de performanță ...
Volkswagen a dezvăluit în China noul T-Rocstar, care cel mai probabil anticipează lansarea versiunii de performanță T-Roc R în Europa.

Școala vieții
Primul test cu cea de-a doua generație Dacia Duster ne-a demonstrat că modelul produs la Mioveni a reușit să facă pași imenși la nivel de calitate percepută și confort, deși platforma tehnică și motorizările au rămas virtual identice.

Prețurile noului Dacia Duster: SUV-ul de la Mioveni poate fi comandat începând cu 12. ...
Cu ocazia testului internațional, Dacia a publicat și lista de prețuri pentru noua generație Duster. SUV-ul de la Mioveni poate fi comandat pe piața locală începând cu 12.350 de euro cu TVA.

Pirelli va furniza 7 compoziții de pneuri în sezonul 2018: noutățile sunt hypersoft și ...
Pirelli va furniza piloților nu mai puțin de 7 compoziții de cauciucuri pe parcursul sezonului 2018. Noutățile sunt pneul hypersoft, cel mai moale din gamă, și cauciucul superhard, cel mai dur din gamă.

Porsche nu renunță la dezvoltarea noului motor cu 6 cilindri pentru Le Mans: "Îl ...
Porsche va continua să dezvolte motorul cu 6 cilindri pe care ar fi trebuit să-l utilizeze în Cursa de 24 de ore de la Le Mans. După retragerea din competiție, germanii susțin că îl vor folosi pe modele de serie.

Volkswagen va introduce micro-hibrizi: motorul TSI de 150 CP va fi cuplat la un generator de 8 ...
Volkswagen va dezvolta un sistem micro-hibrid pe baza motorului pe benzină TSI de 1.5 litri și 150 de cai putere, care va fi acompaniat de un generator de 8 kW și un acumulator de 48 de volți.

Pe drumul cel bun: Aston Martin este aproape să obțină profit după 7 ani, pe fondul cererii ...
Aston Martin este pe punctul să obțină primul profit anual înainte de taxe, de după anul 2010, pe seama cererii crescute pentru modelul său DB11.

Detalii despre viitorul Lamborghini Urus: 3. ...
Câțiva jurnaliști au avut ocazia să testeze versiunea de pre-producție a lui Lamborghini Urus. Italienii spun că SUV-ul accelerază de la 0 la 100 km/h în 3.7 secunde, iar viteza maximă depășește 300 km/h.

Mercedes dezvoltă o aplicație care va trimite notificări când mașina este lovită sau ...
Mercedes va lansa în 2018 o aplicație care va trimite notificări pe smartphone atunci când mașina este lovită în parcare sau când există o tentativă de furt a acesteia.

Tesla Semi costă între 150.000 și 200. ...
Capul tractor de la Tesla va avea prețuri cuprinse între 150.000 și 200.000 de dolari. Clienții care doresc să-și cumpere Tesla Semi trebuie să achite un avans de 20.000 de dolari.

BCR eGo: serviciu de car sharing în București cu 20 de mașini electrice BMW i3. ...
Banca Comercială Română a lansat eGo, un serviciu de car sharing în București cu 20 de mașini electrice BMW i3. Serviciul presupune plata unei taxe de 10 lei pentru pornire și 24 de lei pe oră.

Soluția BMW la problema traficului: drumuri suspendate doar pentru biciclete electrice
Grupul BMW propune construcția de drumuri suspendate doar pentru bicicletele electrice, ca soluție la problema traficului din orașe.

Mini a prezentat modelele cu care "atacă" Raliul Dakar 2018: John Cooper ...
Mini a prezentat cele două modele pe care le vom putea admira în cadrul Raliului Dakar 2018. Echipa X-raid mizează pe șapte piloți și pe exemplarele John Cooper Works Rally și John Cooper Works Buggy.


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Mutari Mobila International