Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Adevarul online

 

Ziarul "Adevarul"

Website: http://www.adevarul.ro

Ziar inscris in categoria Nationale in judetul Bucuresti

Descriere:
Ziarul Adevarul - Cotidian national cu stiri din toata Romania

propune o publicatie

Ultimele stiri din Adevarul de azi - Ziarul Adevarul online


Când te-ndrăgosteşti şi lăcrimezi pentru România… călătoria francezului Marcel Fontaine
Întotdeauna, Franţa a avut un loc aparte în inima românilor. Acest fapt s-a datorat, în parte, sprijinului politic pe care această ţară l-a oferit României în momente cruciale ale istoriei noastre. Sigur, au contat şi afinităţile culturale, dar şi cele ale moştenirii comune latine.

Şofer băut şi cu permisul suspendat reţinut de poliţie după ce a condus o maşină sustrasă prin violenţă
Poliţiştii din Alba Iulia au luat măsura reţinerii faţă de un tânăr care, după ce a sustras, folosind violenţa, cheile unui autoturism, l-a condus pe drumurile publice fiind sub influenţa alcoolului şi având permisul de conducere suspendat.

Birocraţia forţează şoferii brăileni să dea în gropi. De ce au început lucrările de reparaţii pe drumurile judeţene abia în toamnă
Pe principiul „Mai bine mai târziu, decât niciodată!”, autorităţile brăilene au demarat, în luna septembrie, repararea drumurilor judeţene. Conducerea Consiliului Judeţean afirmă că a încercat să pornească lucrările mai devreme, însă nu a fost posibil din cauza birocraţiei. Pentru anul viitor, însă, noii şefi ai CJ anunţă o altă abordare a problemei, asfel încât asfaltările se înceapă din primăvară, aşa cum ar fi normal.

Au început probele sub presiune la reţeaua de încălzire din Galaţi. Unde şi cum puteţi sesiza eventualele probleme
Pe toată perioada probelor, echipele de intervenţie ale societăţii de distribuţie Calorgal SA stau la dispoziţia consumatorilor pentru orice fel de remedieri şi reparaţii la instalaţia interioară

Surpriză: Bulgaria vrea să importe gaze naturale din Cipru de la o companie americană şi să construiască un hub la Marea Neagră
Bulgaria speră să atragă gaze naturale din Cipru, dacă vor continua lucrările la planificatul hub regional de gaze de la Marea Neagră, a declarat luni Temenuzhka Petkova, ministrul bulgar al Energiei, după întâlnirea cu omologul său cipriot, Yiorgios Lakkotrypis, de la Nicosia, transmite Reuters.

Boris Johnson încearcă să-şi spele imaginea la Ankara cu ajutorul unei maşini de spălat turceşti
După ce a făcut campanie în favoarea ieşirii Regatului Unit din Uniunea Europeană, avertizând asupra unei iminente aderări a Turciei la blocul comunitar, actualul ministru britanic de Externe, Boris Johnson, a considerat potrivit să facă public la Ankara faptul că este „mândrul proprietar“ al unei maşini de spălat turceşti, relatează AFP.

Cel mai modern scuar din Bărăgan, o investiţie de peste 1,4 milioane lei, va fi gata la 1 noiembrie
Spaţiul verde care separă sensurile de mers pe cea mai importantă arteră din Călăraşi va fi gata la 1 noiembrie. Finalizarea lucrărilor la cel mai modern scuar din Bărăgan, o investiţie de 1,4 milioane de lei fără TVA, sunt la final. Amenajarea peisagistică şi arhitecturală a celor peste 13.000 mp de teren a început în primăvara acestui an.

Clopotele unei biserici, demontate pentru a se face proiectile pentru frontul de Est
Biserica Evanghelică Luterană din Arad a fost ridicată la începutul anilor 1900. Iniţial biserica avea trei clopote, dar două dintre acestea au fost demontate în timpul Primului Război Mondial. Din peste o tonă de bronz, materialul din care erau construite clopotele, s-au făcut proiectile.

Eroare grosolană a sistemului care citeşte numerele de înmatriculare pentru a verifica rovinietele. Amendă pentru o maşină nemişcată de 15 ani
Proprietarul maşinii a fost extrem de surprins când a primit o amendă pentru lipsa rogvinetei la o maşină pe care nu a mişcat-o din curte de 15 ani. Acesta a fost sfătuit să facă contestaţie în instanţă pentru a-şi rezolva problema.

Cum să-ţi reduci glicemia în mod natural
Plantele sunt o soluţie la îndemână şi atunci când ai glicemia crescută, cum se întâmplă în prediabet sau diabet. Afinele sau fasolea sunt doar câteva dintre cele pe care le poţi încerca.

24 de liberali din Vrancea se bat pentru maximum două locuri eligibile în Parlament
Printre posibilii candidaţi la un post de senator dau de deputat se află actualul şi fostul preşedinte al PNL Vrancea, dar şi candidatul la funcţia de primar al municipiului Focşani.

O biserică monument istoric din Dolj, renovată de preot fără autorizaţie de la Ministerul Culturii
Biserica Sfântul Nicolae din comuna doljeană Coşoveni se află pe lista monumentelor istorice din anul 2001 şi se află în Patrimoniul Mitropoliei Oltenia. Preotul s-a apucat să renoveze lăcaşul de cult fără autorizaţie de la Ministerul Culturii.

Dezbaterea Trump-Clinton văzută de la Bruxelles: loviturile în perspectivă
În dezbaterea Trump-Clinton, cel puţin două teme privesc direct relaţia cu Europa. Fără ca niciuna să fie perfect definită, dincolo de accentele polemice, dar deschizând deja un nou tip de agendă. Cu nişte lovituri masive în perspectivă.

Bebeluşul de pe coperta albumului trupei Nirvana a recreat celebra imagine, după 25 de ani: „E cool, dar şi puţin ciudat că a devenit emblematică“ VIDEO
În 1991, bebeluşul Spencer Elden apărea pe coperta albumului „Nevermind“. Lansat în magazine pe 24 septembrie 1991, albumul „Nevermind“ al trupei Nirvana a devenit unul dintre cele mai cunoscute materiale discografice din istoria muzicii rock şi s-a vândut în peste 30 de milioane de copii pe plan mondial, scrie News.ro.

FOTO Ambasadorul Armeniei, în vizită la Bacău, de „Zilele Filmului Armenesc“. Activităţi culturale la Palatul Copiilor şi Sala Ateneu
La Bacău s-a desfăşurat Proiectul Cultural – Educaţional “Zilele Filmului Armenesc“. Activităţile s-au derulat în intervalul 22–24 septembrie., la Sala ”Ateneu” a Filarmonicii ”Mihail Jora” Bacău, la sediul Uniunii Armenilor din România - filiala Bacău şi la Palatul Copiilor Bacău. Ambasadorul Hamlet Gasparian i-a făcut o vizită protocolară şi primarului Cosmin Necula.


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Mutari Mobila International