Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Adevarul online

 

Ziarul "Adevarul"

Website: http://www.adevarul.ro

Ziar inscris in categoria Nationale in judetul Bucuresti

Descriere:
Ziarul Adevarul - Cotidian national cu stiri din toata Romania

propune o publicatie

Ultimele stiri din Adevarul de azi - Ziarul Adevarul online


Daniel Constantin anunţă că în agricultură au fost realizate plăţi de 622 milioane de euro
Daniel Constantin a anunţat că în agricultură au fost efectuate în aceste zile plăţi de 622 de milioane de euro. Ministrul Agriculturii a menţionat că sume respective sunt acordate în avans pentru ca agricultorii să poată pregăti campania agricolă de toamnă.

Vosganian: Antonescu să se întoarcă; te-ai urcat pe scenă cu Geoană, nu poţi să nu urci cu Iohannis
Vicepreşedintele PNL Varujan Vosganian a declarat, joi, că fostul lider PNL Crin Antonescu trebuie să se întoarcă alături de PNL între turul I şi II al prezidenţialelor, el transmiţându-i acestuia că, dacă s-a urcat pe scenă în 2009 cu Geoană, nu are nicio justificare să refuze să urce pe scenă cu Iohannis.

Descinderi DIICOT în Valea Jiului: zeci de tineri sunt anchetaţi pentru trafic şi consum de substanţe psihoactive
Procurorii şi ofiţerii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (D.I.I.C.O.T.) din Hunedoara şi Alba au făcut astăzi mai multe percheziţii domiciliare în Vulcan, Lupeni şi Cluj-Napoca, pentru a destructura o reţea de traficanţi şi consumatori de droguri. Peste 20 de tineri, acuzaţi de trafic şi consum de substanţe interzise sunt anchetaţi în acest dosar.

Peste 1.000 de jandarmi vor asigura ordinea publică la derby-ul Steaua - Dinamo
Peste 1.000 de jandarmi bucureşteni vor asigura ordinea publică şi siguranţa spectatorilor care vor fi prezenţi la meciul de fotbal dintre echipele de fotbal Steaua Bucureşti şi Dinamo Bucureşti. Acesta se va disputa vineri, de la ora 20.30, pe Arena Naţională, în cadrul etapei a XIII-a a Ligii I.

Medicul de familie care a scris sute de reţete false şi-a recunoscut degeaba fapta. Judecătorii au respins acordul de recunoaştere a vinovăţiei
Medicul de familie din Zalău cercetat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj pentru că, în urma denunţului unui pacient, s-a aflat că scrisese sute de reţete false, va fi cercetat penal în continuare, deşi încheiase un acord de recunoaştere a vinovăţiei cu procurorii.

Bloc de 10 etaje "condamnat" la demolare. Imobilul construit ilegal în sectorul 3 aparţine unui recidivist în materie
Justiţia a decis demolarea unei noi clădiri construită ilegal de către investitorul imobiliar Ion Chiriţă. Judecătorii au stabilit că blocul cu zece etaje din Calea Dudeşti, nr. 94, din Capitală, a fost construit ilegal şi trebuie pus la pământ. Numele lui Chiriţă s-a aflat în centrul mai multor scandaluri, printre care şi cel al defrişărilor ilegale din Parcul Tineretului.

Rezultate alegeri prezidenţiale 2014. Primul tur. Când vom afla primele procente
Biroul Electoral Central (BEC) va publica rezultatele finale din primul tur al alegerilor prezidenţiale 2014 în cel mult 48 de ore de la închiderea urnelor de vot. În acest timp, Birourile Electorale Judeţene şi Birourile Electorale din străinătate vor trimite numărătoarea voturilor spre BEC, care va centraliza voturile şi va da, mai întâi, rezultate parţiale, apoi pe cele finale.

Concert  James Blunt la Cluj cu ocazia inaugurării noii Săli Polivalente: 90% din bilete au fost vândute
Vineri, începând cu ora 20.00, renumitul artist britanic James Blunt va susţine la Cluj - Napoca unul dintre cele mai importante concerte ce vor avea loc în România, în această toamnă. Organizatorii susţin că s-au vândut 90% din bilete, fără a preciza un număr. Cel mai ieftin bulet costă 125 de lei.

Emisiunea „Visuri la Cheie“ urmărită de două milioane de telespectatori la debut
Prima ediţie a emisiunii „Visuri la cheie“ a plasat postul de televiziune Pro TV în topul audineţelor la toate categoriile de public, reuşind să bifeze chiar şi cifre duble faţă de show-ul difuzat pe Antena 1. Dragoş Bucur a oferit o casă nouă unei foste sportive de performanţă retrasă la ţară pentru a-şi îngriji cele două fete.

Laptopul merge greu? Cum îi poţi creşte performanţele
Spre deosebire de un desktop, opţiunile de upgrade pentru un notebook sunt limitate, dar puteţi face câteva investiţii care vă vor ajuta.

Alertă la Constanţa. Un bărbat prezintă simptomele infectării cu Ebola
Un navigator din Constanţa, care a fost cu nava prin zona Nigeriei, prezintă simptomele infectării cu virusul Ebola.

Turcii, interesaţi de Oltchim. Investitorii sunt aşteptaţi săptămâna viitoare în România
Avocatul Gheorghe Piperea, administratorul judiciar al combinatului din Râmnicu Vâlcea susţine că reprezentanţii unui concern turc sunt aşteptaţi săptămâna viitoare în România, pentru discuţii pe tema privatizării Oltchim. După întâlnirea cu potenţialii investitori,  administratorii Oltchim vor prezenta tabelul definitiv al creanţelor şi planul de reorganizare.

Şefa DIICOT şi Elena Udrea, fotografiate împreună la cumpărături la Paris
Şefa DIICOT Alina Bica şi Elena Udrea apar în unele fotografii ce par a fi fost făcute în luna februarie a acestui an şi publicate, pe un blog, cu câteva zile înainte de alegerile prezidenţiale din 2 noiembrie. Cei care au făcut fotografiile par să se fi documentat şi pe ce au cheltuit banii.

Criza adolescenţei, între nevoia de a crede şi ameninţarea fanatismului
Criza adolescenţei, între nevoia de a crede şi ameninţarea fanatismului: reflecţii pe tema conferinţei Juliei Kristeva la Bucureşti cu titlul “Credinţa unei umaniste”. Adolescenţa constituie o perioadă de tranziţie în viaţa individului uman. Este vârsta schimbării, a numeroaselor paradoxuri, a bulvesării corporale şi psihice. Adolescentul nu mai este copil, dar nu este nici adult.

Consiliul Judeţean Buzău acordă ajutor financiar şcolii din Scutelnici şi spitalului Smeeni
Criza apărută la şcoala din Scutelnici în vara acestui an, când dascălii unităţii nu şi-au primit salariile din cauza blocării conturilor administraţiei locale, nu se va mai repeta. Asta susţin consilierii judeţeni din Buzău, care au votat astăzi pentru alocarea unei sume ce va merge către Primăria Scutelnici, şi implicit către unitatea şcolară de acolo, banii fiind pentru achitarea restanţelor la lucrările de reabilitare a şcolii gimnaziale.


Recomandam - ziare romanesti

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Transport Mobila International