Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Adevarul online

 

Ziarul "Adevarul"

Website: http://www.adevarul.ro

Ziar inscris in categoria Nationale in judetul Bucuresti

Descriere:
Ziarul Adevarul - Cotidian national cu stiri din toata Romania

propune o publicatie

Ultimele stiri din Adevarul de azi - Ziarul Adevarul online


Elevii au intrat, începând de sâmbătă, în vacanţa intersemestrială
Elevii au intrat, începând de sâmbătă, în vacanţa intersemestrială, care se va încheia în 14 februarie potrivit structurii anului şcolar în curs anunţată pe 31 august de Ministerul Educaţiei.

Preşedintele CNI, sceptic în privinţa noilor legi ce vizează integritatea funcţionarilor. Ce spun experţii
Şeful Comisiei Naţionale de Integritate (CNI), Anatolie Donciu, s-a arătat rezervat faţă de noile prevederi privind controlul integrităţii, menţionând că nu se ştie dacă acest pachet de legi va trece în Parlament.

Selecţia Naţională Eurovision 2016: ce artişti speră să reprezinte România şi cum sună piesele lor VIDEO
Mai mulţi artişti au confirmat înscrierea la Selecţia Naţională Eurovision 2016, de la cântăreţi cu acte în regulă, solişti aflaţi la început de drum sau foşti participanţi la talent-show-uri, toţi speră să li se dea şansa de a reprezenta România la Stockholm.

Orice român lucid nu poate fi decât clar antisovietic
Într-un moment în care mioriticii, din stânga şi din dreapta Prutului, se gândesc la mărţişoare, Ministerul Afacerilor Externe al Federaţiei Ruse a venit cu unul aparte, marcat de eticheta "poziţia antirusească şi antisovietică" a Bucureştiului. Această sintagmă mi-a atras  atenţia, pentru că este parţial incorectă. Şi mă refer la ceea ce simte cetăţeanul de rând, care vorbeşte limba lui Mihai Eminescu...

Premierul Pavel Filip a solicitat informaţii despre interdicţia aplicată lui George Simion
Prim-ministrul Pavel Filip a solicitat instituţiilor implicate informaţii despre interdicţia la intrarea pe teritoriul Republicii Moldova aplicată liderului Platformei Unoniste Acţiunea 2012, George Simion.

Darius Vâlcov rămâne sub control judiciar
Fostul ministrul al Finanţelor Darius Vâlcov rămâne sub control judiciar. Aşa au decis magistraţii Curţii de Apel Bucureşti, potrivit Agerpres.

Vremea cadourilor cu stil. Vine Valentine’s Day - ce cadou să-i iei?
Timpul trece atât de repede, aproape fără să ne dăm seama, şi iată-ne ajunşi în prag de Valentine’s Day. Ce cadou să-i iei?

VIDEO Golden State Warriors, campioana NBA, primită de Barack Obama la Casa Albă cu un superdiscurs
Jucătorii echipei de baschet Golden State Warriors, au fost primiţi, joi, de Barack Obama, preşedintele Statelor Unite ale Americii (SUA), la Casa Albă, informează site-ul nba.com citat de Mediafax.

Încă un sponsor la Dinamo. Alexandrion Grup a devenit partener oficial al clubului din Ştefan cel Mare
Alexandrion Grup România  a devenit partener oficial al FC Dinamo Bucureşti, una dintre cele mai importante echipe ale fotbalului românesc.

Şi eu sunt George Simion! Protest – Scrisoare deschisă împotriva noii interdicţii date lui George Simion de autorităţile din Republica Moldova
Şi eu sunt George Simion! George Simion, liderul Platformei unioniste Acţiunea 2012, are din nou interdicţie de a intra în Republica Moldova. Un grup de intelectuali români din România şi Republica Moldova lansează campania ”Şi eu sunt George Simion!” printr-o scrisoare deschisă adresată preşedinţilor şi premierilor Republicii Moldova şi României.

Art Tandem, o expoziţie completă prezentată la Rectorat
Timp de trei săptămâni artşti din mai multe domenii îşi vor expune operele pentru public. Festivalul de artă va fi presărat şi cu multe recitaluri.

George Simion a intrat în greva foamei la vama Sculeni. „Voi rămâne atât timp cat e necesar”
Liderul organizaţiei unioniste Acţiunea 2012, George Simion, a anunţat pe pagina sa de Facebook că a intrat în greva foamei, protestul fiind acceptat de poliţia de frontieră.

Zece vagoane încărcate cu sare au deraiat într-o staţie CF din Sălaj - UPDATE
Traficul feroviar între localităţile Jibou, din judeţul Sălaj, şi Dej, judeţul Cluj, este întrerupt după ce în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 1.00, zece vagoane ale unui tren marfar au deraiat în staţia CF Letca.

„Biblioteca pentru toţi” într-o nouă variantă
Mai nou, printre picături, societatea românească post-post-postdecembristă dezbate o chestiune arzătoare la ordinea zilei: cărţile scrise în puşcării care scurtează pedeapsa condamnaţilor, conform legii gândite inclusiv de cei care se află după gratii. Conform tradiţiei, părerile sunt împărţite, iar gâlceava e mare. Pro şi contra, câtă frunză, câtă iarbă.

Pedofilul belgian arestat în România, condamnat la 17 de închisoare. A abuzat sexual patru copii din Mehedinţi
Belgianul Dethy Louis  Emile Joseph a fost condamnat de magistraţii Curţii de Apel Craiova  la 17 ani de închisoare pentru pornografie infantilă. Sentinţa dată de instanţă este definitivă.


Recomandam - ziare romanesti

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Mutari Mobila International