Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Adevarul online

 

Ziarul Adevarul

Website: http://www.adevarul.ro

Ziar inscris in categoria Nationale in judetul Bucuresti

Descriere:
Ziarul Adevarul - Cotidian national cu stiri din toata Romania

propune o publicatie

Ultimele stiri din Adevarul de azi - Ziarul Adevarul online


VIDEO Pompierii s-au luptat cu 127 incendii de vegetaţie în ultima săptămână
Pompierii din Dâmboviţa spun că cetăţeni şi-au făcut un obicei de a îşi igieniza terenurile şi grădinile, prin arderea resturilor vegetale, a vegetaţiei uscate şi a miriştii, fără a respecta prevederile legale care reglementează modul cum se efectuează aceste arderi.

Codul Penal, Codul administrativ, Statutul aleşilor locali şi Legea Curţii de Conturi, pe ordinea de zi a şedinţei Curţii Constituţionale
Sesizările privind Codul Penal, Codul administrativ, Statutul aleşilor locali şi Legea Curţii de Conturi vor fi dezbătute în şedinţa de astăzi a Curţii Constituţionale.

Tratamente moderne împotriva varicelor. Primele semne care trebuie să ne trimită la medic
Femeile sunt mai predispuse la apariţia varicelor, comparativ cu bărbaţii. Boala poate debuta în timpul sarcinii când, din pricina variaţiilor hormonale şi de greutate apare lipotimia venoasă.

Test de cultură generală despre zei. Cine era „şeful“ tunetului în mitologia nordică
Vă propunem un test de cultură generală despre zeităţi din diferite civilizaţii. Ne puteţi scrie la secţiunea de comentarii câte dintre răspunsuri aţi ştiut.

Şoferii prinşi sub influenţa alcoolului se vor putea urca la volan de a doua zi dacă acceptă să-şi conecteze la maşină un alcooltest special care blochează  motorul
Şoferii depistaţi sub influenţa alcoolului şi-ar putea păstra dreptul de a conduce, dacă vor fi de acord să îşi monteze pe maşină un dispozitiv care în viitor să depisteze dacă se mai urcă băuţi la volan. Mai exact, respectivul aparat ar urma să nu îi lase să pornească motorul autoturismului dacă se află sub influenţa alcoolului, se arată într-un proiect de modificare legislativă care ar urma să modifice OUG nr 195/2002.

Conservanţii naturali care ne ajută să avem murături ca pe vremea bunicii. Cât de bun este hreanul pentru conservare
În această perioadă, pieţele agro-alimentare sunt luate cu asalt de gospodinele care îşi fac provizii de legume, zarzavaturi şi fructe pentru pus în conserve. Ca să păstreze mai mult timp prospeţimea şi savoarea alimentelor, sunt folosiţi conservanţi care pot fi naturali sau sintetici. Pentru a obţine murături sănătoase, fără aditivi, avem alternative de conservare pe care natura ni le-a oferit cu generozitate.

RAPORT Elevii români merg trei ani şi jumătate degeaba la şcoală
Ultimul raport al Băncii Mondiale reiterează din nou incompetenţa învăţământului românesc. Concret, documentul arată că din cei aproximativ 12 ani de formare în sistemul educaţional, 3 ani şi 4 luni reprezintă un interval pierdut, în care tinerii nu învaţă nimic.

Cum se prepară pulberea de frunze şi fructe de mur. Indicaţiile terapeutice
De la mur, se folosesc în general frunzele în scop terapeutic. Şi fructele au calităţi tămăduitoare, dincolo de aportul incontestabil de vitamine şi minerale pe care îl aduc organismului. O formă în care fructele şi frunzele pot fi combinate în scop terapeutic este pulberea.

FOTO VIDEO Avionul-hostel de pe un aeroport din Stockholm, unul din cele mai exotice spaţii de cazare din lume
Şi în cabina pilotului a fost amenajat un dormitor, cea mai râvnită cameră din tot hotelul. O noapte aici costa în jur de 200 de euro.

FOTO În ton cu vremea! Cum s-a îmbrăcat Simona Halep la petrecerea jucătoarelor de la Moscova
Simona Halep participă în această săptămână la turneul de la Moscova, ultima repetiţie înainte de Turneul Campioanelor de la Singapore.

„M-am îndrăgostit!“ Mesajul Simonei Halep înaintea de revenirea pe teren, la turneul de la Moscova
Simona Halep pare să fi depăşit, cel puţin pentru moment, problemele acute cauzate de hernia de disc, care o supără.

De ce nu renunţă Simona Halep? Liderul WTA a explicat merge înainte deşi are probleme medicale destul de serioase
Simona Halep va juca la turneul de la Moscova, chiar dacă se confruntă cu probleme medicale destul de mari, fiind diagnosticată cu hernie de disc.

Simona Halep, despre fluctuaţiile de formă din timpul anului. Cum abordează ea fiecare sezon
Simona Halep va termina şi acest an pe locul 1 în lume, fiind al doilea an consecutiv când încheie pe poziţia de lider WTA.

Cofondatorul Microsoft, Paul Allen, a murit la vârsta de 65 de ani
Paul Allen, omul care a pus bazele Microsoft împreună cu prietenul său din copilărie Bill Gates, a murit la vârsta de 65 de ani, din cauza unor complicaţii la forma de cancer de care suferea, scrie The Guardian.

Festival de pian: "Moştenitorii României muzicale" se aud la Sala Radio
Tinerii pianişti Florian Mitrea, Adela Liculescu, Mara Dobrescu vor apărea pe scena Sălii Radio, între 16 şi 18 octombrie, în cadrul Festivalului de pian “Moştenitorii României muzicale”, organizat de Radio România Muzical.


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Mutari Mobila International