Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Adevarul online

 

Ziarul "Adevarul"

Website: http://www.adevarul.ro

Ziar inscris in categoria Nationale in judetul Bucuresti

Descriere:
Ziarul Adevarul - Cotidian national cu stiri din toata Romania

propune o publicatie

Ultimele stiri din Adevarul de azi - Ziarul Adevarul online


Propaganda rusească şi-a luat un nou avânt odată cu războiul din Siria
Războiul propagandistic dus de preşedintele rus Vladimir Putin şi aliaţii săi a atins noi culmi odată cu campania militară dusă în Siria.

Transformarea uluitoare a Cazarmei Vienei din Timişoara. Capitala Banatului a devenit pentru o lună de zile o uriaşă galerie de artă
Art Encounters, care se desfăşoară în luna octombrie în Timişoara, este cel mai mare festival de artă contemporană organizat vreodată în România.

Cât costă alegerile interne din PSD
2000 de euro este costul estimat de Liviu Dragnea pentru alegerile interne din PSD care se vor desfăşura pe 11 octombrie. Potrivit acestuia, aproximativ 2000 de euro va costa tipărirea buletinelor de vot pe care actualul preşedinte interimar va fi singurul candidat.

O călătorie refacută la curtea domnească a lui Ţepeş, transpusă într-un film de prezentare a Târgoviştei şi a Deltei Neajlovului
Vlad Ţepeş, cel mai cunoscut „ambasador” al Romaniei, cunoscut drept cel mai sângeros domnitor din istorie, a ajuns la Expoziţia Universală de la Milano, acolo unde istoricul Vasile Lupaşc este present printr-un scurt metraj de prezentare a Târgoviştei, precum şi a Deltei Neajlovului-Comana.

O adunare liniştită
Aşadar, marele şi cel mai democratic partid al României, PSD, fireşte, a decis. Doar preşedintele interimar, dl. Liviu Dragnea, va putea candida la Congresul din data 18 octombrie la funcţia de preşedinte en titre. Ceilalţi posibili contracandidaţi au fost descalificaţi, având, după cum ni se spune, dosarul incomplet.

Prima demitere importantă de antrenor în Anglia: Jurgen Klopp poate ajunge la cea mai iubită trupă britanică
Arsenal a zdrobit Manchester United, scor 3-0, în capul de afiş al rundei cu numărul 8, însă „bomba“ a explodat după un rezultat mult mai puţin spectaculos.

Apel către Preşedintele Klaus Iohannis de Ziua Mondială a Animalelor
Astăzi, 4 octombrie, cu ocazia Zilei Mondiale a Animalelor vă îndemn, domnule Preşedinte al României, să luaţi în considerare în viitor includerea pe agenda dumneavoastră şi a unor luări de poziţie cu privire la modul în care sunt tratate animalele în ţara noastră.

Rusia pregăteşte o lovitură de stat în Republica Moldova. Unioniştii acuză
Platforma DA, cea care pretinde a dori binele "poporului moldovean", a decis înfiinţarea la Chişinău a unor "gărzi populare". Tot astăzi, aparent întâmplător, Igor Dodon şi unul dintre liderii platformei DA şi-au dat prieteneşte mână în timpul manifestaţiei.

Veste de salvare şi urme de combustibil, detectate în regiunea din Atlantic unde a dispărut nava cargo americană El Faro
Echipele de salvare americane care caută nava cargo El Faro, cu un echipaj de 33 de persoane la bord, dispărută în Oceanul Atlantic după trecerea uraganului Joaquin, au descoperit resturi şi urme de produse petroliere plutind în sud-estul coastelor insulei Crooked, în Bahamas, transmite AP.

Ce ar face ţăranii români cu refugiaţii musulmani: „Ei se înmulţesc repede, nu-s ca noi. Vor vrea moschee, loc în Primărie. „Dacă vor să moară de foame, să vină!”
Departe de politicienii cu nume grele de pe bătrânul continent, care fac şi desfac jocurile lumii în privinţa crizei refugiaţilor, departe de declaraţiile oficiale pentru care destinele fugarilor veniţi în Europa din statele arabe se rezumă la câteva numere împărţite în cote pentru o ţară sau alta, în satele româneşti problema imigranţilor se judecă simplu, mai mult prin „tribunalul” conştiinţei.

Viorica Dăncilă, aleasă preşedinte OFSD, la conferinţa femeilor social-democrate
Europarlamentarul Viorica Dăncilă a fost aleasă, cu unanimitate de voturi, preşedinta femeilor social-democrate. Conferinţa OFSD s-a desfăşurat la Teatrul de Operetă din Capitală.

Stare de spirit la Moraviţa, prima staţie a refugiaţilor care intră în România. Săteni: „Vrem să dăm din puţinul nostru“
Moraviţa se află la 60 de kilometri de Timişoara şi la doi kilometri de frontiera cu Serbia. Este una din cele două localităţi din judeţul Timiş unde autorităţile au ridicat una din taberele pentru primirea refugiaţilor, cealaltă fiind Beba Veche.

Cum este văzută problema refugiaţilor din statele arabe într-un sat din Oltenia: „Dacă vrei ca un emigrant sirian să moară de foame, adu-l în Gorj”
„Dacă vrei ca un câine să moară de foame, trimite-l in Gorj” este o vorbă din bătrâni care reliefa sărăcia din judeţul aşezat în nordul Olteniei.

Sătenii din comuna vrânceană Urecheşti îi aşteaptă cu braţele deschise pe refugiaţii din Siria: „Să vină la noi, dar să vină cu gânduri bune“
Subiectul refugiaţilor sirieni din Europa, atât de delicat şi controversat, care a încăierat liderii politici din toată lumea cu privire la cotele de refugiaţi pe care statele ar trebui să le accepte, este tratat cu mai multă indulgenţă şi înţelepciune la sate.

Cum sunt priviţi refugiaţii în satul din inima României: „Cu ce să-i ţin, că eu nu sunt în stare să-mi plătesc curentul”
Problema refugiaţilor este cunoscută în Dealu Frumos, localitate considerată centrul geografic al României. Nu sunt însă mulţi cei care ar fi dispuşi să-i găzduiască.


Recomandam - ziare romanesti

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Transport Mobila International