Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Adevarul online

 

Ziarul Adevarul

Website: http://www.adevarul.ro

Ziar inscris in categoria Nationale in judetul Bucuresti

Descriere:
Ziarul Adevarul - Cotidian national cu stiri din toata Romania

propune o publicatie

Ultimele stiri din Adevarul de azi - Ziarul Adevarul online


Optimile Ligii Campionilor: Victorii pentru Juventus şi FC Sevilla
Echipa italiană Juventus Torino a învins, în deplasare, cu scorul de 2-0, formaţia portugheză FC Porto, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor, în timp ce spaniolii de la FC Sevilla a trecut, pe teren propriu, de englezii de la Leicester City, scor 2-1.

FOTO O sută de elevi implicaţi într-un proiect pilot de economisire a apei în gospodărie
O sută de elevi orădeni vor aplica, timp de o lună, diferite sfaturi practice de economisire a apei menajere în cadrul unui proiect pilot lansat miercuri de Administraţia Bazinală de Apă (ABA) "Crişuri". O sută de elevi orădeni vor aplica, timp de o lună, diferite sfaturi practice de economisire a apei menajere în cadrul unui proiect pilot lansat miercuri de Administraţia Bazinală de Apă (ABA) "Crişuri".

Candu anunţă crearea grupului de lucru pentru modificarea Codului şi legislaţiei electorale: Trebuie ceva schimbat
Preşedintele Parlamentului, Andrian Candu, a anunţat Biroul Permanent al Legislativului miercuri, 22 februarie, despre intenţia de a crea un grup de lucru, format din experţi naţionali şi internaţionali, dar şi reprezentanţi ai fracţiunilor parlamentare, menit să dezbată şi să vină cu propuneri asupra modificării Codului şi legislaţiei electorale.

Atmosferă de secolul al XVII-lea: carnaval cu regi, regine, şi muschetari la Rânca
Un carnaval cu costume specifice secolului al XVII-lea va fi organiza, la sfârşitul săptămânii viitoare, în zona montană Rânca.

FOTO Copacii îmbrăcaţi în haine. Fulare, şepci şi mănuşi pentru nevoiaşi
Voluntarii Caritas Catolica au agăţat fulare, şepci şi mănuşi în copacii Parcului I.C.Brătianu din Oradea, articolele tricotate fiind însoţite de un scurt mesaj: „Cu mult drag, pentru cine are nevoie”. Tricotajele călduroase pot fi luate de orice om fără adăpost sau persoană nevoiaşă, pentru a-i servi de cald.

FOTO Secretele faimoaselor gravuri din istoria Castelului Corvinilor, locul de nerecunoscut în secolul al XIX-lea
Castelul Corvinilor a atras admiraţia unor artişti faimoşi ai secolelor trecute, iar gravurile realizate de aceştia, păstrate de-a lungul timpului, spun o parte din povestea fascinantă a monumentului.

FOTO Cinematograful Transilvania, în plin şantier. Când se vor finaliza lucrările
Lucrările demarate în forţă în septembrie 2015, la cinematograful Transilvania, au ajuns doar într-un stadiu de aproximativ 15%, altele fiind priorităţile pe agenda municipalităţii.

Emisarul lui Trump, Hoyt Yee: Ne aşteptăm ca liderii români să fie responsabili şi să nu slăbească domnia legii
Un important diplomat al administraţiei americane a sosit la Bucureşti şi a lansat un mesaj extrem de clar faţă de tentativele trecute sau viitoare de slăbire a statului de drept şi de relaxare a principiilor privind domnia legii. El s-a declarat impresionat de reacţia românilor faţă de asemenea tentative, materializate prin faimoasa Ordonanţă 13.

Budapesta îşi va retrage candidatura pentru organizarea Jocurile Olimpice din 2024
Purtătorul de cuvânt al Guvernului Ungariei, Zoltan Kovacs, a anunţat, miercuri, că oraşul Budapesta îşi va retrage candidatura la organizarea Jocurilor Olimpice din 2024, informează L'Equipe.

FOTO Palatul Vulturul Negru, simbolul oraşului Oradea, la un pas de finalizare
În primăvara acestui an, lucrările la Palatul „Vulturul Negru”  se vor finalize. În paralel cu executarea lucrărilor la faţadele exterioare, ajunse într-un stadiu de 95%, au fost demarate şi lucrările de reabilitare a faţadelor şi a acoperişului din sticlă din interiorul pasajului.

Tibi Uşeriu, luat cu asalt de către cititori, la lansarea autobiografiei sale. „Celula aceea a fost antreul pentru raiul meu”
Maratonistul Tibi Uşeriu şi-a lansat miercuri seara, la Bistriţa, autobiografia sa „27 de paşi”. În volumul de peste 200 de pagini, bistriţeanul îşi pune pe tapet trecutul, chiar dacă acesta este presărat cu jafuri periculoase, evadări ca în filme şi aproape un deceniu petrecut după gratii. Acesta a fost luat cu asalt de către cititori, sala fiind neîncăpătoare.

NASA a găsit şapte planete similare Pământului: de ce nu e o descoperire atât de mare pe cât crezi
Cel mai aşteptat anunţ al NASA la început de an e descoperirea a şapte planete care ar putea găzdui viaţă. Totuşi, entuziasmul e ceva mai mare decât reuşita în sine.

Câţiva piteşteni s-au strâns şi miercuri seara la mitingul anti-Guvern
Piteştiul încearcă să rămână solidar cu protestele din ţară. Chiar dacă au mai rămas doar o mână de oameni, protestatarii se adună seară de seară în centrul Piteştiului.

VIDEO Şi-a ucis nepoata care avea trei ani cu palmele, a băgat-o într-un geamantan şi după ce s-a trezit din beţie s-a predat poliţiştilor
Un bărbat din comuna băcăuană Parincea, beat criţă, a omorât-o în bătaie pe nepoata lui de trei ani, cu palmele, apoi a aşezat-o într-un geamantan. După ce s-a dezmeticit, acesta s-a predat Poliţiei. Crima a făcut-o în faţa celor trei copii ai lui, verişorii Mariei, nepoată dinspre soţie.

VIDEO Primele filme confirmate la TIFF 2017
Cele mai bune filme de peste an vin în 2017 la Festivalul Internaţional de Film Transilvania, a cărui ediţie cu numărul 16 va avea loc între 2 şi 11 iunie.


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Mutari Mobila International