Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Adevarul online

 

Ziarul Adevarul

Website: http://www.adevarul.ro

Ziar inscris in categoria Nationale in judetul Bucuresti

Descriere:
Ziarul Adevarul - Cotidian national cu stiri din toata Romania

propune o publicatie

Ultimele stiri din Adevarul de azi - Ziarul Adevarul online


Andrian Candu: Doar cei care au nostalgia pentru alte vremuri mai cred că vorbesc limba moldovenească. Tânăra generaţie înţelege că e limba română
Preşedintele Parlamentului de la Chişinău, Andrian Candu, consideră că limba vorbită în Republica Moldova este limba română. Şeful Legislativului a declarat că şi-ar dori ca să fie modificat articolul 13 din Constituţie, fapt ce ar însemna înlocuirea limbii moldoveneşti cu limba română ca limbă de stat.

Becali: Eliminarea n-a fost eliminare, trebuia să-l elimine pe arbitrul de tuşă, că el l-a împins pe Ţucudean
Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat duminică seară, după meciul cu FC Viitorul, scor 2-0, că Halem Gnohere nu ar fi trebuit să fie eliminat, deoarece nu el l-a împins pe George Ţucudean.

Corina Creţu: Investiţii de 300 de milioane de euro din fonduri europene şi modernizarea sistemului de urgenţă 112
Corina Creţu, Comisarul European pentru Dezvoltare Regională, a anunţat într-o postare pe Facebook că mâine vor fi semnate contracte de investiţii din fondurile europene în valoare de 300 de milioane de euro şi că va discuta cu oficialii guvernului accelerarea modernizării sistemului de urgenţă 112.

Performanţa olimpicilor internaţionali, răsplătită de Ministerul Educaţiei
Elevii care au obţinut rezultate remarcabile la olimpiadele internaţionale din cursul acestui an vor fi premiaţi de către Ministerul Educaţiei, în cadrul unei festivităţi ce va avea loc la Palatul Parlamentului.

Despre tristeţe
Nu ştiu să scriu despre lucruri triste. Nu pot, nu vreau, nu ştiu. Eu scriu despre lumină, despre entuziasm, despre emoţii care încălzesc inimi şi despre oameni buni – ca şi când toţi oamenii ar fi buni, ca şi când numai acestea ar fi lucrurile care trebuie să rămână. Dar despre tristeţea apăsătoare, ca un abur înecăcios, a ultimelor zile nu pot să nu scriu.

FOTO Miting spontan în centrul Timişoarei. Întâlnirea i-a luat prin surprindere şi pe jandarmi
În jur de 300 de persoane s-au adunat duminica seara în centrul Timişoarei pentru a protesta faţă de modificările din legea justiţiei.

VIDEO Hagi le-a urat Sărbători fericite: FCSB a încheiat 2017 victorioasă. Gol ridicol pe „Arena Naţională“
În ultimele două etape ale anului, echipa lui Gigi Becali a întâlnit FC Botoşani şi Viitorul. Despre ambele partide s-a spus că vor fi câştigate lejer de bucureşteni, întrucât adversarii nu-şi vor da chiar viaţa pe teren. Din păcate, rezultatele au confirmat suspiciunile legate de corectitudinea celor două meciuri.

FOTO Cod galben de inundaţi pe mai multe râuri din Vestul ţării
Au fost depăşite cotele de atenţie şi apărare din cauza precipitaţiilor abundente pe Crişul Negru la Tinca şi pe Crişul Repede la Vadu Crişului.

Ultimii meseriaşi. Fotografii despre meserii dispărute sau pe cale să dispară, într-o expoziţie la Cluj
Turnul Croitorilor din Cluj găzduieşte de luni, 18 decembrie, o expoziţie de fotografie care ilustrează meserii dispărute sau pe cale să dispară.

Manifestanţi către jandarmi: Când o să vă taie cu sabia şi n-o să puteţi folosi înregistrarea video, o să plângeţi! Nu suntem duşmani!
Noi schimburi de replici au avut loc între manifestanţii de lângă Parlament şi jandarmi, când aceştia i-au împins cu gardurile pentru a deschide circulaţia rutieră pe Bulevardul Naţiunile Unite.

Cei mai buni elevi matematicieni s-au întrecut la Concursul Naţional „Teodor Topan“. Cine sunt câştigătorii
Cea de-a XII-a ediţie a Concursului Naţional de Matematică "Teodor Topan" a avut loc la finele acestei săptămâni, la Şimleu Silvaniei.

Lider al lumii interlope din Alba Iulia, eliberat condiţionat din penitenciar. Claudiu Sibişean a primit 24 de recompense
Un fost lider al lumii interlope din Alba Iulia condamnat la 8 ani de închisoare pentru infracţiuni din sfera criminalităţii organziate a fost eliberat condiţionat din penitenciar. Claudiu Sibişean a scăpat de închisoare după ce a efectuat mai mult de două treimi din pedeapsă.

O diplomată britanică a fost găsită moartă pe o autostradă din Liban
O angajată a ambasadei Marii Britanii în Liban, Rebecca Dykes, a fost găsită moartă pe marginea unei autostrăzi la est de Beirut, relatează presa engleză.

Reacţia Jandarmeriei după tensiunile cu manifestanţii, în timpul protestului din Bucureşti faţă de modificările la legile Justiţiei
La protestele organizate duminică seară în Bucureşti faţa de modificările la Legile Justiţiei au avut loc două momente tensionate între manifestanţi şi jandarmerie, existând îmbrânceli şi scandări îndreptate împotriva forţelor de ordine.

Băimărenii au ieşit în stradă: „Dacă trec propunerile legislative, mă mut din ţară”
Aproximativ 80 de băimăreni au ieşit în stradă, din nou, pentru a protesta faţă de modificările legislative, dar faţă de clasa politică. Oamenii spun că România se întoarce la comunism.


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Mutari Mobila International