Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Adevarul online

 

Ziarul Adevarul

Website: http://www.adevarul.ro

Ziar inscris in categoria Nationale in judetul Bucuresti

Descriere:
Ziarul Adevarul - Cotidian national cu stiri din toata Romania

propune o publicatie

Ultimele stiri din Adevarul de azi - Ziarul Adevarul online


Directorul CIA acuzat că distorsionează concluziile comunităţii de informaţii cu privire la implicarea Rusiei în alegerile prezidenţiale din SUA
Directorul CIA, Mike Pompeo, a declarat joi că agenţiile de informaţii ale Statelor Unite au determinat că implicarea Rusiei în alegerile prezidenţiale de anul trecut nu au schimbat rezultatul acestor alegeri, o declaraţie ce distorsionează concluziile comunităţii de informaţii, relatează cotidianul Washington Post.

VIDEO Apel pentru oprirea distrugerii spaţiului verde al Constanţei: „Uniţi salvăm Parcul Tăbăcărie“
Mai mulţi constănţeni s-au adunat vineri, 20 octombrie, la ora 17, în zona Zodiac din Parcul Tăbăcărie, pentru a protesta la adresa distrugerii spaţiului verde prin diferite iniţiative edilitare, cum ar fi un proiect româno-bulgar de amenajare a unui parc de miniaturi sau autorizaţii de construcţie acordate pentru ridicarea de imobile.

Decizia judecătorilor în cazul tatălui care şi-a biciuit fiica pentru că nu a vrut să meargă să muncească pe câmp
Judecătoria Bârlad a decis vineri, 20 octombrie, emiterea unui ordin de protecţie în cazul bărbatului de 46 de ani, din localitatea Simila, acuzat că şi-a biciuit fiica şi ar fi agresat-o sexual, încercând să afle dacă aceasta este virgină.

Festivism ca pe vremea lui Ceauşescu, cu parlamentari şi sobor de preoţi la inaugurarea unui pod dintr-o comună
Vineri 20 octombrie, în comuna argeşeană Vultureşti s-a inaugurat un pod. Evenimentul a avut parte de numeroşi parlamentari, consilieri judeţeni şi bineînţeles un sobor de preoţi.

Der Spiegel: NATO se teme că nu poate să facă faţă unui atac rus în Est, arată un raport
NATO nu este în măsură să contracareze o agresiune rusă în Est, atât de ”atrofiată” este capacitatea sa militară de la sfârşitul Războiului Rece, scrie Der Spiegel în baza unui raport confidenţial al NATO, relatează AFP.

Patru jandarmi au păzit mai multe ore un mistreţ care a coborât dintr-o pădure într-un spaţiu de expoziţii din Vaslui
Autorităţile din Vaslui au intrat în alertă joi seara după ce un porc mistreţ a coborât în localitate dintr-o pădure din apropiere. Timp de mai bine de patru ore, animalul sălbatic a fost păzit de patru jandarmi pentru a nu ieşi din spaţiul expoziţional unde intrase.

Încă o fiică a preotului care mergea să se închine la moaştele Sfintei Parascheva decedat. Numărul persoanelor moarte în teribilul accident a ajuns la şase
Anastasia Gavril, în vârstă de 10 ani, fiica preotului Petru Gavril din Lămăşeni, grav rănită în accidentul de sâmbata trecută din localitatea suceveană Cornu Luncii, a încetat din viaţă în această după – amiază, la Spitalul Judeţean Suceava.

Rusia predă Serbiei şase avioane de vânătoare de tip MiG-29 VIDEO
Rusia a predat în mod oficial Serbiei şase avioane de vânătoare de tip MiG-29, vineri, în cadrul unei livrări de armament suscepribile să sporească tensiunile în Balcani, o regiune care continuă să se resimtă după sângeroasele războaiele din anii '90, declanşate de destrămarea fostei Iugoslavii, relatează The Associated Press.

Deputatul USR, Cristina Iurişniţi, trage un semnal de alarmă: Avem nevoie de Educaţie pentru Sănătate în şcoli
Deputatul USR, Cristina Iurişniţi, a demarat o campanie pentru introducerea materiei „Educaţie pentru Sănătate“ (inclusiv Educaţie Sexuală) în toate şcolile din România.

#MeToo, între morală şi politică
Este campania #MeToo doar un mod de a denunţa abuzurilE bărbaţilor aflaţi în poziţie de putere? Sau e vorba de o schimbare de percepţie asupra sexualităţii?

24 de oferte, pentru primul tronson al Autostrăzii de Centură Bucureşti, o şosea de 51 de kilometri, cu o valoare de peste 2,6 miliarde de lei
Un număr de 24 de oferte au fost depuse pentru proiectarea şi execuţia primului tronson al Autostrăzii de Centură Bucureşti, cu o valoare însumată de peste 2, 6 miliarde de lei, fără TVA, şi cu o lungime de 51 de kilometri. Tronsonul a fost împărţit în trei loturi, la fiecare durata contractelor fiind de 102 luni.

Numai doi din zece români ar accepta în familie sau în cercul de prieteni pe cineva de altă etnie. Romii, „oile negre“ din ochii românilor
Doar doi din 10 români ar accepta să aibă în familie sau printre prieteni persoane de altă etnie, arată un sondaj de opinie realizat la comanda Institutului Naţional pentru Studierea Holocaustului din România „Elie Wiesel“ privind percepţia Holocaustului din România şi a relaţiilor interetnice.

Eugen Evu a murit. Poetul l-a înfruntat pe Ceauşescu în anii '70. Ce necazuri i-au adus bancurile pe seama „voievodului”
Eugen Evu a murit. Cel mai prolific scriitor al Hunedoarei din ultimele decenii a avut o poveste de viaţă dramatică. A fost urmărit de Securitate în anii 1970 şi 1980 şi şi-a aflat denunţătorii, din cercul de prieteni, după Revoluţie.

Compania americană care oferă aproape 5.000 de locuri de muncă în Timişoara. Ce planuri au în România cei care au cumpărat Solectronul
Compania Flex, unul dintre cei mai importaţi jucători de pe piaţa internaţională în domeniul tehnologiei şi producţiei de echipamente, va investi în anii următori în extinderea departamentului de Cercetare şi Dezvoltare de la Timişoara.

Liviu Pop: „Elevii au învins. De astăzi manualele şcolare se tipăresc doar de către Ministerul Educaţiei Naţionale“
Societatea Editura Didactică şi Pedagogică SA a devenit, oficial, societate comercială pe acţiuni, de interes naţional, cu capital integral de stat, în subordinea Ministerului Educaţiei, prin reorganizarea Regiei Autonome Editura Didactică şi Pedagogică, potrivit unui OUG publicat în Monitorul Oficial, vineri seară.


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Mutari Mobila International