Inchide reclama
Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Adevarul online

 

Ziarul "Adevarul"

Website: http://www.adevarul.ro

Ziar inscris in categoria Nationale in judetul Bucuresti

Descriere:
Ziarul Adevarul - Cotidian national cu stiri din toata Romania

propune o publicatie

Ultimele stiri din Adevarul de azi - Ziarul Adevarul online


Raport SUA: Legislaţia română protejează libertatea religioasă, dar există şi cazuri de discriminare
Constituţia României şi alte legi protejează libertatea religioasă, iar guvernul respectă, în general, acest drept, dar există şi cazuri de discriminare pe bază de religie, se arată în raportul pe 2013 al Departamentului american de Stat privind libertatea religioasă.

S-a semnat contractul pentru primele şase blocuri din Timişoara care vor fi reabilitate termic pe fonduri europene
Primăria Timişoara a semnat primul contract de finanţare pentru reabilitarea blocurilor de locuinţe din municipiu din cadrul proiectului „Sprijinirea investiţiilor în eficienţa energetică a blocurilor de locuinţe din Timişoara, pentru familii cu un venit mediu sub 500 euro/lună”.

Mâine va fi ceremonia pentru Ziua Imnului Naţional
Mâine, 29 iulie, de la ora 10, în Piaţa Drapelului din centrul municipiului Drobeta Turnu Severin, va avea loc o ceremonie pentru serbarea Imnului Naţional al României. Evenimentul este organizat de Garnizoana Drobeta Turnu Severin şi Prefectura judeţului Mehedinţi.

Ucraina- teatrul de confruntare între două abordări incompatibile cu privire la modelul de dezvoltare a unui stat în secolul XXI
“Lucrurile care par permanente şi dominante într-un anumit moment al istoriei se pot schimba în prezent pur şi simplu cu o viteză uluitoare.” ( GEORGE FRIEDMAN, Următorii 100 de ani. Previziuni pentru secolul XXI )

Ce prevede norma contestată de Veaceslav Ioniţă
Criticând Guvernul pentru pachetul de legi asupra căruia şi-a angajat răspunderea în faţa Guvernului, preşedintele Comisiei Economie, Buget şi Finanţe a exemplificat printr-un proiect privind gajarea bunurilor.

CSMS Iaşi – Viitorul 0-0: moldovenii le-au oferit fanilor un meci „somnifer“ la revenirea în prima ligă
Penultimul meci din etapa inaugurală a Ligii I a însemnat un duel între o nou-promovată şi o formaţie care a „driblat“ retrogradarea pe ultima sută de metri în ultimele două sezoane.

Istoria romilor se scrie la Cluj. Povestea nespusă a romilor din România, un proiect al UBB în valoare de 750.000 de euro
Universitatea „Babeş-Bolyai“, prin Facultatea de Istorie şi Filosofie şi Institutul de Istorie Orală, în parteneriat cu Universitatea din Islanda, au iniţiat un proiect al cărui scop este să spună povestea romilor din România. Iniţiativa se numeşte „Povestea nespusă. O istorie orală a romilor din România”, se va desfăşura pe durata a 34 de luni şi este în valoare de 750.000 de euro.

Şeful DIPI a fost demis luni de premier. Ponta: propunerea a venit de la ministrul de Interne, Gabriel Oprea
Şeful Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă (DIPI) din Ministerul Afacerilor Interne (MAI), secretarul de stat Gelu-Marin Oltean, a fost destituit luni printr-o decizie directă a premierului Victor Ponta, publicată în Monitorul Oficial. Ponta a declarat că demiterea vine în urma unei propuneri primite de la ministrul de resort, Gabriel Oprea.

FOTO Sport extrem pe pasarelele din Mamaia: două dintre ele sunt inaccesibile turiştilor cu copii, iar cea de la Cazinou poate fi folosită ca derdeluş
INCONVENIENT Două dintre pasarelele pietonale nou-montate în Mamaia - „Iaht“, de la intrarea în staţiune, şi „Val retro“, din zona Rex -, sunt impracticabile pentru turiştii şi constănţenii care sunt însoţiţi de copii, iar cea de la Cazinou, „Năvod şi pescăruşi“, este mult prea înclinată

Ponta vorbeşte despre candidatura la preşedinţie la România Tv, de la ora 21.00
Premierul Victor Ponta este invitat în această seară, începând cu ora 21.00, la emisiunea „Ediţia de Seară“, la RomâniaTV, moderată de jurnalistul Victor Ciutacu.

Cum se iau banii de la stat pentru dezvoltarea unei afaceri sociale. Puteţi depune proiecte online până la 11 august
Persoanele din categoriile vulnerabile şi cu statut de asistaţi social vor putea dezvolta afaceri pe fonduri europene, în cadrul proiectului alocându-se 200 de milioane de euro, pe exerciţiul financiar 2014-2020 POSDRU - Axa Prioritara 6 Promovarea incluziunii sociale, DMI 6.1 Dezvoltarea economiei sociale.

VIDEO Trailerele celor mai aşteptate filme au fost lansate la Comic-Con
Sfârşitul ediţiei din 2014 a Comic-Con International, cea mai mare convenţie a pasionaţilor de filme, jocuri video şi benzi desenate cu supereroi, desfăşurată în San Diego, California, a avut de oferit mai multe noutăţi, printre care şi anunţuri cu privire la viitoarele  continuări ale unor pelicule de succes sau prezentarea unor filme mult aşteptate de fanii eroilor şi nu numai.

Spectacol de lumini la Mănăstirea Curtea de Argeş
Arhiepiscopia Argeşului şi Muscelului a organizat în grădina Mănăstirii de la Curtea de Argeş un spectacol extraordinar de muzică, efecte speciale şi proiecţii de lumină, intitulat „Să trăiţi în lumină, răspândind lumină!”, la care au participat artişti de prima mână ai scenei romaneşti de muzică clasică.

David Duchovny, criticat pentru apariţia într-o reclamă la bere rusească, după ce a recunoscut că are origini ucrainene
Actorul american David Duchovny a stârnit un val de controverse după ce a apărut într-o reclamă pentru berea rusească Sibirskaya Korona (Siberian Crown), scrie „Daily Mail“.

Admitere la Şcoala Doctorală SNSPA
Şcoala Doctorală SNSPA organizează o nouă sesiune de admitere la studii universitare de doctorat în luna septembrie 2014, potrivit unui comunicat de presă.


Recomandam - ziare romanesti

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail: