Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Adevarul online

 

Ziarul Adevarul

Website: http://www.adevarul.ro

Ziar inscris in categoria Nationale in judetul Bucuresti

Descriere:
Ziarul Adevarul - Cotidian national cu stiri din toata Romania

propune o publicatie

Ultimele stiri din Adevarul de azi - Ziarul Adevarul online


Fost ministru de Justiţie, alte soluţii în loc de graţiere: Penitenciare private şi bani mai mulţi pentru ANP
Fostul ministru al Justiţiei, Cătălin Predoiu,  a arătat că problema penitenciarelor nu se va rezolva prin graţiere, ci prin transformarea unor unităţi militare în penitenciare, a construirii unor penitenciare private, dar şi prin alocarea unui buget mai mare Agenţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP).

Pâine de casă fără frământare
Din doar patru ingrediente poţi prepara cea mai bună şi mai pufoasă pâine de casă. În plus, nici nu trebuie să o frămânţi mult!

De ce graţierea şi amnistia nu sunt o soluţie. Cazurile Italiei şi Cehiei
Experienţele unor state europene care au aplicat graţieri colective şi amnistii s-au dovedit a fi adevărate eşecuri, potrivit unor studii realizate de institute de cercetare. Majoritatea deţinuţilor eliberaţi din penitenciare nu au putut fi reintegraţi în societate şi mulţi dintre ei s-au întors în spatle gratiilor.

Judecătorii consideră că un traficant de carne vie care a bătut o copilă cu retard mintal pentru a-şi vinde trupul nu prezintă pericol social
Lazăr Mihai, un gălăţean care s-a folosit de o minoră cu retard mintal pentru a obţine bani din prostituţie, a fost plasat de Tribunalul Galaţi sub control judiciar, după ce iniţial fusese arestat la domiciliu.

Lucrări în valoare de 16 milioane lei pentru extinderea capacităţii Sălii Polivalente din Cluj, pentru Eurobasket
Lucrări în valoare de 16 milioane de lei, bani proveniţi din bugetul local pe 2017 al municipiului Cluj-Napoca, vor începe în 23 ianuarie pentru extinderea capacităţii Sălii Polivalente, până la 10.000 de locuri, în vederea găzduirii Eurobasket (Grupa C).

Alertă la metrou după ce pe tunel s-a simţit un uşor miros de fum. Călătorii de pe peronul de la Universitate, evacuaţi
Alertă la metrou după ce o avarie s-a produs pe tunel între staţiile Universitate şi Unirii. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, se simte un uşor miros de fum.

VIDEO Accident mortal în Hunedoara: un pieton care traversa bulevardul a fost lovit de maşina condusă de un tânăr
Un accident rutier mortal s-a petrecut, vineri după-amiază, în municipiul Hunedoara. Un bărbat care traversa strada, după ce coborâse dintr-un autobuz a fost lovit de autoturismul condus de un tânăr.

Garbine Muguruza, adversara Soranei Cîrstea în optimi la Australian Open
Jucătoarea de tenis Garbine Muguruza, cap de serie 7, va fi adversara Soranei Cîrstea în optimi la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului 2017.

Igor Dodon l-a felicitat pe Donald Trump cu ocazia învestirii în funcţie: Sunt sigur că în relaţiile noastre bilaterale va începe o nouă dinamică pozitivă
Preşedintele Igor Dodon l-a felicitat pe omologul său american, Donald Trump, cu ocazia învestirii în funcţie. Şeful statului speră la o aprofundare a relaţiilor moldo-americane.

Forţe proaspete la Poliţie. 54 de agenţi au depus jurământul de credinţă
La sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, 54 de viitori poliţişti care se vor alătura structurii de ordine publică şi siguranţă naţională au depus jurământul de credinţă.

Discurs şi abateri (1)
În intervenţia de faţă şi în cele ce vor urma mă voi apleca asupra dificultăţilor care privesc, cu precădere, construcţia enunţului. Dificultăţile sunt multe şi de diverse feluri, majoritatea provenind din oralitate, unde constrângerile gramaticale sunt mult mai laxe.

Alertă! 14 decese cauzate de rujeolă. Al 15-lea, în curs de confirmare
Rujeola a produs 14 decese până în prezent, potrivit ultimei raportări făcută de Institutul Naţional de Sănătate Publică. Un al 15-lea deces ar putea fi confirmat în judeţul Caraş-Severin, însă medicii aşteaptă răspunsul legiştilor.

ANAF prelungeşte cu două zile, până în 27 ianuarie, termenul limită pentru depunerea declaraţiilor fiscale
Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a propus prelungirea cu două zile, până vineri, 27 ianuarie, a termenului limită pentru depunerea declaraţiilor fiscale şi plata creanţelor scadente la 25 ianuarie 2017, se arată într-un proiect de Ordonanţă de Urgenţă trimis de Fisc către Ministerului Finanţelor, în vederea iniţierii procedurii de avizare şi a includerii pe agenda de lucru a Guvernului din data de 25 ianuarie.

Actorii Magda Catone, Angel Popescu şi Cosmin Şofron sosesc la Buzău cu piesa ”Neveste de fotbalişti”
Buzoienii vor putea admira actori cunoscuţi, de teatru şi cinematografie, în comedia de succes „Neveste de fotbalişti“. Piesa se va juca la Buzau, după ce a fost prezentată şi în alte mari oraşe din ţară, unde a fost primită foarte bine de publicul spectator.

Date insolite despre învestirea preşedinţilor americani
Aproape fiecare preşedinte american a adus ceva nou, care îl reprezenta, în ceremonia de depunere a jurământului, relatează portalul Guvernului SUA ShareAmerica, preluat de News.ro, prezentând câteva date insolite despre învestirea liderilor americani de-a lungul anilor.


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Mutari Mobila International