Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Adevarul online

 

Ziarul "Adevarul"

Website: http://www.adevarul.ro

Ziar inscris in categoria Nationale in judetul Bucuresti

Descriere:
Ziarul Adevarul - Cotidian national cu stiri din toata Romania

propune o publicatie

Ultimele stiri din Adevarul de azi - Ziarul Adevarul online


Cinci motive să faci sex cu soţul tău în fiecare noapte
Toate căsniciile ating momente mai mult sau mai puţin critice care, uneori, duc până la divorţ. În manifestul său din ediţia electronică a Huffington Post, Meg Conley încearcă să explice că multe conflicte ar fi evitate, dacă partenerii nu ar mai fi atât de timoraţi şi ar face mai mult sex.

Ora de vară ne îmbolnăveşte şi ne costă miliarde de euro
Un grup de oameni de ştiinţă din şase ţări susţine că ora de vară ne face mai puţin sănătoşi şi adaugă economiilor lumii costuri de miliarde de euro.

Cutremur de 4.9 grade pe scara Richter în zona Vrancea. Seismul s-a simţit puternic în Bucureşti
Cutremurul de 4.9 grade pe Richter a venit cu doar un sfert de oră înainte ca ceasurile să fie dat înainte pentru ora de vară. Seismul a avut epicentrul în Vrancea, la o adâncime de 141 kilometri.

Cele mai frumoase case vechi din Bucureşti: cum arată superbele construcţii în care au trăit Miţa Biciclista şi Tudor Arghezi
În cele mai frumoase case vechi din Bucureşti au trăit personaje celebre precum scriitorul Tudor Arghezi şi Maria Mihăilescu, cunoscută mai degrabă drept „Miţa Biciclista”, fiind prima femeie care a mers pe bicicletă din Capitală.

Cele mai bune păcăleli de 1 aprilie
Cele mai bune păcăleli de 1 aprilie. Cea mai veche referire la Ziua Păcălelilor datează din 1539, obiceiul, încă apreciat şi „reeditat” anual, fiind un prilej ca oamenii să le facă surprize amuzante sau mai puţin plăcute prietenilor şi membrilor familiei.

Legendele celor mai puternici români. Ioan Vodă cel Viteaz a tras singur după el un tun, Pavel Chinezu a cărat pietre de moară, Dragoş Vodă a ucis zimbrul
Istoria românilor cuprinde numeroase legende cu domnitori sau voievozi care avea însuşiri fizice deosebite. Aceştia se foloseau de forţa lor pentru a-şi conduce oştile în luptă împotriva armatelor cotropitoare. Trei dintre aceste personaje, ale căror legende impresionează şi astăzi, sunt Ioan Vodă cel Viteaz, Pavel Chinezu şi Dragoş Vodă.

Duşmăniile dintre scriitori. Eminescu, despre Macedonski: „un negustor literar“. Eugen Barbu şi Zaharia Stancu se turnau unul pe celălalt la Ceauşescu
Polemicile între scriitori au existat şi există de când lumea şi pământul. Duşmăniile între marii oameni de condei ai acestei ţări nu au plecat neapărat de la opera lor, ci mai degrabă aceste dispute aveau legătură cu diversele grupuri de interese ale scriitorilor.

Cele mai crunte profeţii ale părintelui Iustin: ce urgie va veni, când va fi întronizat Antihristul şi care este pecetea Satanei
Anunţul înfricoşător făcut de părintele Iustin pe patul de moarte, despre urgia ce va să vină după 12 luni, nu a fost decât una din profeţiile cumplite pe care acesta le-a făcut despre sfârşitul lumii. În decursul vieţii, „Duhovnicul Moldovei” s-a referit deseori la războaie sau la destinul Europei şi al României.

„Ni“ cum se vorbeşte în Maramureş: 20 de cuvinte ciudate, pe care ceilalţi români nu le înţeleg. „Coconii“ beau apă din „vighere“ şi mănâncă „curechi“
Patrioţi, calzi şi primitori, aşa sunt catalogaţi maramureşenii de cei care ajung să le treacă pragul. Prin graiul lor colorat reuşesc să descreţească şi cele mai încruntate frunţi. „Adevărul“ vă prezintă o listă de 20 de cuvinte pe care cu siguranţă nu le veţi înţelege dacă nu sunteţi din Maramureş.

Rezultatele serii în preliminariile EURO 2016
Seara de sâmbătă a fost rezervată partidelor din preliminariile EURO 2016. Componentele grupelor A, B şi H s-au înfruntat într-o noapte care nu a înregistrat nici o întâlnire fără gol marcat.

Kell Brook îl învinge pe JoJo Dan şi aşteaptă confruntările cu Pacquiao sau Mayweather
Pugilistul român JoJo Dan nu a avut nici o şansă în faţa adversarului său din meciul pentru titlul mondial IBF la categoria mijlocie, Kell Brook. Ionuţ Ion nu a rezistat la Sheffield decât cinci reprize, astfel că adversarul său, Kell Brook, urmează să facă pasul cel mare spre luptele cu Manny Pacquiao sau Floyd Mayweather.

Ascunzătoare nazistă descoperită în jungla argentiniană. S-a refugiat Hitler aici după ce şi-a înscenat moartea?
O descoperire arheologică a aprins imaginaţia fanilor teoriei conspiraţiei. Nişte monede care provin din Germania nazistă au fost găsite de arheologi într-un avanpost ascuns adânc într-o junglă izolată din Argentina.

Mii de tineri şi candidaţi cu experienţă în câmpul muncii, la târgul Angajatori de Top 2015
Mii de tineri dar şi persoane trecute de 40 de ani s-au înarmat cu un vraf de CV-uri şi au participat, vineri şi sâmbătă, la târgul de carieră Angajatori de Top, care le-a oferit participanţilor nu mai puţin de 4.000 de locuri de muncă, de la internshipuri în companii multinaţionale, la joburi bine plătite pentru cei cu experienţă în câmpul muncii.

Mai bine reformăm religia din şcoli!
Se discută despre excluderea sau includerea religiei ca obiect de studiu în şcoli. Ca de obicei, părerile sunt paroxistice într-o direcţie sau alta. Pe reţelele sociale, rugăciunile postate public se luptă cu demonstraţiile că Dumnezeu nu există, într-o pornografie pe cât de înverşunată, pe atât de lipsită de soluţii.

Avion prăbuşit în Franţa: şase întrebări privind tragedia aviatică din Alpi la care trebuie să răspundă anchetatorii
În urma prăbuşirii zborului 4U 9525 au rămas multe întrebări şi o singură certitudine: aceea că tânărul copilot, în vârstă de 27 de ani, Andreas Lubitz a îndreptat în mod intenţionat avionul spre munte. Celelalte întrebări au rămas, însă, fără vreun răspuns.


Recomandam - ziare romanesti

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Transport Mobila International