Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Adevarul online

 

Ziarul "Adevarul"

Website: http://www.adevarul.ro

Ziar inscris in categoria Nationale in judetul Bucuresti

Descriere:
Ziarul Adevarul - Cotidian national cu stiri din toata Romania

propune o publicatie

Ultimele stiri din Adevarul de azi - Ziarul Adevarul online


Traficul pe A2 se va intensifica după ora 16.00. Ce sunt sfătuiţi turiştii
Poliţiştii de la Centrul Infotrafic îi avertizează pe turiştii care pleacă de la mare să nu blocheze staţia de taxare de la Feteşti pentru a plăti taxa de pod. În a doua parte a zilei, traficul rutier se va intensifica pe principalele drumuri naţionale şi autostrăzi, mai ales pe DN1 Braşov - Bucureşti, A2 Constanţa - Bucureşti şi A1 Piteşti - Bucureşti.

Federaţia Solidaritatea Sanitară cere respectarea drepturilor medicilor, printr-o petiţie online
Federaţia „Solidaritatea Sanitară” din România a iniţiat o petiţie online pentru apărarea drupturilor medicilor care efectuează gărzi, potrivit News.ro. Potrivit sursei, peste 700 de medici au semnat petiţia, în condiţiile în care doctorii lucrează în medie 33 de ore fără pauză.

Aproape de noi, fără noi, G4 vrea reforma profundă a Europei
„Provocările actuale arată că Uniunea instituţională aşa cum a fost ea constituită până acum nu răspunde aşteptărilor cetăţenilor europeni... Comisia Europeană nu a asumat toate consecinţele ce se impun după referendumul britanic... Europa trebuie să revină la rădăcinile sale şi să se concentreze mai mult pe drepturile cetăţenilor şi mai puţin asupra instituţiilor” – a tunat prim-ministrul polonez Beata Syzdlo la încheierea unei reuni la nivel

Un punct vamal se închide pentru mai multe zile
Lucrările de instalare a echipamentului de control vamal special în postul Otaci-Moghileov-Podolsk fac ca acesta să nu fie disponibil pentru traversare timp de mai multe zile, transmite IPN.

Când mai mult e, de fapt, mai puţin: Salariul mediu a crescut pe hârtie, dar este mai mic raportat la preţuri
Salariul mediu nominal brut a crescut în luna mai. Biroul Naţional de Statistică anunţă o majorare a lefei cu 7,5% faţă de aceeaşi perioadă din anul 2015, până la 4.863 de lei, transmite IPN.

Buna implementare a reformelor, discutată cu consilierii europeni
Unele autorităţi au capacităţi reduse de reformare şi asimilare a standardelor europene în activitatea desfăşurată, a admis premierul Pavel Filip la o întrevedere cu consilierii de nivel înalt delegaţi de Comisia Europeană pentru a asista autorităţile moldoveneşti. Şeful Cabinetului de miniştri le-a spus că mizează pe sprijinul lor în fortificarea instituţională şi buna implementare a reformelor lansate, transmite IPN.

Raluca Prună: Este exclusă orice fel de iniţiativă de graţiere sau de amnistiere sub mandatul meu
Ministrul Justiţiei, Raluca Prună, spune că nu va lua nicio măsură de graţiere sau amnistiere în mandatul său, deşi aceasta ar fi soluţia "cea mai facilă pentru problema supraaglomerării penitenciarelor", şi că speră că nici următorul ministru nu se va grăbi cu o asemenea măsură populistă.

Casă nouă construită de Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei pentru o familie săracă afectată de inundaţii
Este a doua faptă lăudabilă a Arhiepiscopiei Buzăului şi Vrancei în ultima săptămână, după sponsorizarea echipei olimpice de robotică, cu 2000 de euro, pentru deplasarea care va fi efectuată la Olimpiada Internaţională de la New Delhi.

Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” a cerut Consiliului Naţional de soluţionare a suspiciunilor de plagiat să-i retragă titlul de doctor lui Robert Negoiţă
Comisia de etică a Academiei de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza"  stabilit că lucrarea care i-a adus primarului Sectorului 3, Robert Negoiţă, titlul de doctor este plagiată şi a cerut Consiliului Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare (CNATDCU) să îi retragă titlul, potrivit News.ro.

Alegeri SUA 2016. WikiLeaks a făcut publice 20.000 de e-mailuri ale echipei de campanie a lui Hillary Clinton, România figurând în aceste mesaje
Site-ul de dezvăluiri WikiLeaks a făcut publice vineri aproximativ 20.000 de e-mailuri ale echipei de campanie a lui Hillary Clinton, cu două zile înainte de Convenţia Partidului Democrat, informează DPA, preluată de agerpres.ro. În seria Hillary Clinton Leaks, România etse menţionată de 9 ori, fiind prezentată inclusiv vizita premierului Ciloş în SUA.

Marina Almăşan, replică pentru Oana Stănciulescu: De sumele mari din TVR se bucură câţiva colegi mai şmecheri, ce au ajuns „pe poziţii“ ca şi dumneavoastră
Realizatoarea de televiziune Marina Almăşan reacţionează la scrisoarea Oanei Stănciulescu în care se dezvăluie modul în care sunt cheltuiţi banii publici de către Televiziunea Română, ironizând-o şi atacând-o voalat pe aceasta.

Monica Niculescu a câştigat turneul WTA de la Washington, proba de dublu
Monica Niculescu a cucerit titlul de dublu la Washington, acesa fiind al doilea ei trofeu din 2016 şi al şaselea al carierei.

Mircea Lucescu s-a apucat de treabă la ruşi. A luat deja primul trofeu pentru Zenit St. Petersburg şi a ajuns la o cifră impresionantă în cariera sa
După 12 ani petrecuţi la Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu a schimbat echipa în această vară şi a semnat cu Zenit St. Petersburg.

Un sfat pentru marii poeţi şi filosofi
Povestea cu care aş dori să încep însemnările mele de astăzi s-a petrecut prin anii 2003-2004. Ion Iliescu era la vremea aceea preşedinte, Realitatea tv era încă o televiziune adevărată, Robert Turcescu, un tânăr ce depăşise deja condiţia de gazetar promiţător.

Prognoza meteo pe 3 luni. Cât mai ţine vara, ce regiuni vor fi pârjolite de secetă şi cât de cald se anunţă în septembrie
Prognoza meteo pentru următoarele 3 luni, realizată de Administraţia Naţională de Meteorologie(ANM), nu aduce veşti bune. Căldura se prelungeşte până la începutul toamnei, iar seceta cuprinde tot mai multe regiuni. Vara se anunţă toridă, iar luna septembrie va fi mai caldă decât în mod obişnuit.


Recomandam - ziare romanesti

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Mutari Mobila International