Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Adevarul online

 

Ziarul "Adevarul"

Website: http://www.adevarul.ro

Ziar inscris in categoria Nationale in judetul Bucuresti

Descriere:
Ziarul Adevarul - Cotidian national cu stiri din toata Romania

propune o publicatie

Ultimele stiri din Adevarul de azi - Ziarul Adevarul online


VIDEO Primarul Buzăului, Constantin Boşcodeală, a cununat în weekend un cuplu din Constanţa
Primarul Buzăului, Constantin Boşcodeală, şi soţia sa, Felicia Elena, i-au condus, în acest weekend, la altar, pe fostul fotbalist Adrian Pitu şi Ramona Iuliana Savu. Mirii au avut-o alături şi pe fetiţa din prima căsătorie a sportivului, Elisa, care va împlini nouă ani în luna decembrie a acestui an.

Consumatorii de gaze, din nou abuzaţi
Lipsa de reacţie a consumatorilor, a societăţii civile, a oricăror altor entităţi, face ca în continuare jocurile să fie în defavoarea românilor.

Drapel de peste 100 de metri, purtat de zeci de tineri în centrul Severinului
Asociaţia cultural-civică pentru educaţie de dezvoltare „Eudava” a organizat luni după-amiază, la Drobeta Turnu Severin, un eveniment excepţional, cu ocazia Zilei Limbii Române.

Germania urmează să dezvăluie, în plină criză, un plan cu privire la refugiaţi. Merkel vrea ca toate statele UE să accepte cote obligatorii de azilanţi
Germania urmează să dezvăluie pe 24 septembrie un pachet cuprinzător de măsuri prin care să facă faţă crizei refugiaţilor, care se intensifică, a anunţat luni cancelarul Angela Merkel, relatează postul Radio Free Europe-Radio Libery (RFE-RL) în pagina electronică.

Valul de refugiaţi a răvăşit un oraş de graniţă din Macedonia. „Venirea lor a adus haosul total pe străzi“
Localnicii din Gevgelija, mica localitate de la graniţa Macedoniei cu Grecia, trăiesc sub asediul migranţilor. În oraş a fost decretată starea de urgenţă, pentru că autorităţile s-au văzut puse dintr-odată în situaţia de a face faţă valului de refugiaţi. Iar situaţia a scăpat de sub control.

Ponta: Mi-e teamă că seceta şi problemele din agricultură vor afecta creşterea economică spre sfârşitul anului
Reducerea TVA la alimente a adus venituri suplimentare la buget în lunile iulie şi august, potrivit datelor Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), însă premierul Victor Ponta este îngrijorat că seceta şi problemele din agricultură vor afecta creşterea economică a României către finalul anului.

Ziua şi razia pe drumurile din Vâlcea: SPR şi RAR verifică toate maşinile cu defecţiuni tehnice
Poliţiştii de la Rutieră şi specialiştii Registrului Auto Român (RAR) vor fi prezenţi zilnic pe drumurile din judeţ, pentru a verifica starea tehnică a autoturismelor.

VIDEO Sorin Ovidiu Vântu a dezvăluit de ce l-a vizitat Mircea Geoană în 2009, înainte de confruntarea cu Traian Băsescu
Sorin Ovidiu Vântu a postat pe YouTube o lungă spovedanie, în care povesteşte cum şi-a derulat afacerile în ultimii 25 de ani şi care a fost relaţia cu liderii politici. Printre altele, a dezvăluit în premieră ce a căutat Mircea Geoană la el acasă înainte de alegerile prezidenţiale din 2009.

Gabriela Teleman, erou naţional în Namibia după ce a înfiinţat cel mai eficient serviciu de ambulanţă din ţară. Localnicii o compară cu Maica Tereza
Gabriela Teleman a înfiinţat în oraşul Walvis Bay din Namibia un serviciu de urgenţă şi ajunge la cazuri în mai puţin de cinci minute. Resuscitează, conduce ambulanţa şi salvează vieţi la peste 13 mii de kilometri distanţă de casă. Este omul pe care toţi cei din deşertul namibian se bazează. Venită în vizită la Galaţi, Gabriela a vrut să vadă cum lucrează salvatorii SMURD de la malul Dunării.

Iulian Chifu: Ostaticul e în stare bună. Suntem la finalul negocierilor
Cazul românului Iulian Gherguţ, răpit în Burkina Faso, fierbe în continuare autorităţile române, însă analiştii afirmă că România are doar un rol secundar în rezolvarea crizei. Mai mult, înregistrarea video ar arăta că negocierile cu răpitorii s-ar afla, de fapt, la sfârşit şi nicidecum la început.

Cardul sau banii! Ce informaţii este recomandat să pui pe cardul de sănătate
La nouă luni după ce s-a tot discutat despre introducerea cardului de sănătate, documentul devine obligatoriu. Niciun asigurat al cărui card a fost emis nu va mai putea beneficia de servicii medicale începând de marţi dacă nu îl are asupra sa atunci când merge la medic.

Cei patru violatori ai adolescentei din Rusăneşti-Olt, trimişi în judecată
Cei patru tineri din judeţul Olt care, la jumătatea lunii iunie, au violat o adolescentă din comuna Rusăneşti pe un câmp de lângă oraşul Caracal, au fost trimişi în judecată. Procurorii Parchetului Militar Bucureşti, care au preluat cercetarea penală deoarece unul dintre tineri este militar, au decis trimiterea în judecată pentru viol a celor menţionaţi, iar dosarul se află acum la Tribunalul Olt.

Contestaţii BAC 2015 de toamnă. Când pot solicita candidaţii recorectarea lucrărilor
Contestaţii BAC 2015 de toamnă. Rezultatele de la Bac 2015 sesiunea de toamnă vor fi afişate marţi, până la ora 16.00, iar contestaţiile pot fi depuse în aceeaşi zi, în intervalul orar 16.00 - 20.00. Soluţionarea contestaţiilor se va efectua în zilele de 2 şi 3 septembrie, în timp ce rezultatele finale vor fi făcute publice vineri, 4 septembrie, potrivit Ministerului Educaţiei.

Oana Marinescu, director de comunicare al Festivalului „George Enescu“: „Festivalul e o poveste reală despre România“
Oana Marinescu, director de comunicare al Concursului şi Festivalului Enescu, a declarat în studioul Adevărul Live că publicul din România este fantastic.

Începe sesiunea de toamnă: ce surprize penale pregătesc liderii PSD
În noua sesiune parlamentară vor fi dezbătute vechile proiecte de modificare a legislaţiei penale, dar şi altele noi, propuse de PSD. De partea cealaltă, PNL şi UNPR încearcă să promoveze câteva legi care să le aducă avantaje electorale


Recomandam - ziare romanesti

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Transport Mobila International