Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Adevarul online

 

Ziarul "Adevarul"

Website: http://www.adevarul.ro

Ziar inscris in categoria Nationale in judetul Bucuresti

Descriere:
Ziarul Adevarul - Cotidian national cu stiri din toata Romania

propune o publicatie

Ultimele stiri din Adevarul de azi - Ziarul Adevarul online


Concedieri şi proteste în urma reformei sistemului de sănătate din Rusia
Reforma serviciului de sănătate a Rusiei a dus la închiderea mai multor instituţii medicale, pentru al doilea an, provocând nemulţumirea medicilor profesionişti şi pacienţilor lor. Ca atare, reforma este esenţială, dar a fost implementată mult prea repede. Aceasta este considerată slabă din punctul de vedere al punerii sale în aplicare şi cu totul inadecvată pentru capacităţile financiare actuale ale ruşilor.

Rivalităţi în volei. Ştiinţa Explorări dă piept cu Unirea Dej a 6-a oară în două luni
Ştiinţa Explorări Baia Mare şi Unirea Dej se vor întâlni în data de 25 octombrie, cu începere de la ora 17:00, în etapa a treia a campionatului diviziei A1 de volei masculin. Partida va avea loc în sala polivalentă din Baia Mare şi va fi arbitrată de bucureştenii Bogdan Stoica şi Benone Vişan.

Casa Tineretului din Baia Mare, între interesele unora şi altora. Războiul continuă
Una din clădirile emblematice ale municipiului Baia Mare este Casa Tineretului, aflată în imediata apropiere a Catedralei Episcopale "Sfânta Treime". Un imobil care este disputat de Fundaţia pentru Tineret şi Consiliul Judeţean Maramureş. Aceştia din urmă au solicitat recent evacuarea tuturor chiriaşilor care există acolo pe motiv că plătesc chirie cui nu trebuie.

Monica Macovei cere ridicarea imunităţii pentru Ecaterina Andronescu. Tăriceanu o trimite la Birou de Relaţii cu Publicul
Monica Macovei, i-a cerut lui Călin Popescu Tăriceanu să urgenteze votul pentru ridicarea imunităţii foştilor miniştri Ecaterina Andronescu şi Şerban Mihăilescu. Preşedintele Senatului a tratat cu aroganţă scisoarea Monicăi Macovei, pe care o acuză de „propagandism electoral“.

Schimbarea jocului – cum utilizează organizaţiile neguvernamentale din România tehnologia mobilă
Când am scris la începutul acestui an despre utilizarea tehnologiei mobile în domeniul neguvernamental, nu m-am gândit că voi relua subiectul atât de curând şi dintr-o perspectivă locală.

Ministru aflat în vizită pe „moşia” baronului Frunzăverde, exasperat de drumul pe care localnicii îşi distrug maşinile zilnic
Ministrul delegat pentru Apă, Păduri şi Piscicultură, Doina Pană, a vizitat joi morile de apă de la Eftimie Murgu, judeţul Caraş-Severin. Ministrul, aflat pentru o zi în localitatea morilor de apă unice în Europa, şi-a exprimat nemulţumirea faţă de starea în care se află drumul judeţean pe care localnicii „păstoriţi” de ani de zile de baronul Sorin Frunzăverde, preşedinte al CJ, îşi distrug maşinile, fiind singurul drum de acces în comună.

Angela Merkel şi-a reconfirmat sprijinul pentru parcursul european al Moldovei
Cancelarul german Angela Merkel şi-a reconfirmat sprijinul pentru parcursul european al Republicii Moldova, încurajând eforturile de a înainta pe calea apropierii de UE. Angela Merkel a reiterat faptul că, în persoana sa, Republica Moldova are un prieten şi un susţinător puternic.

A fost lansat Centrul de Apel pentru perioada electorală
Centrul de Instruire Continuă în Domeniul Electoral (CICDE) şi Comisia Electorală Centrală (CEC) au lansat Centrul de Apel pentru perioada electorală, cu numărul unic de telefon (+373) 22 880101.

Scurtă prefaţă la un apropiat dialog cu o mare Doamnă diplomat, simbol al intelighenţiei feminine în lumea politică de azi: Colette Avital
Câteva zile în Israel pentru reîmprospătarea unor imagini şi amintiri imperios necesare unuia dintre capitolele romanului ,, Carnavalul nebunilor’’ care încheie ,,Trilogia Ciocoilor’’, mi-au prilejuit o nouă conversaţie cu savantul neurolog profesorul Jean Askenasy, cu directoarea excelentei reviste „Magazin-Revista mea” şi a ziarului „Jurnalul săptămânii”, doamna Doina Meiseles şi surpriza reîntâlnirii după 26 de ani

FOTO VIDEO Gabriel Liiceanu şi Lucian Boia, întâlnire în premieră cu ploieştenii. Cum se poate sta la coadă pentru o porţie de cultură
Câteva zeci de ploieşteni au venit joi seară la librăria Humanitas din Ploieşti pentru a-i asculta şi întâlni pe Gabriel Liiceanu şi Lucian Boia, veniţi în premieră în oraş

Petrecere de Halloween la Zoo
Cei mici sunt invitaţi de Halloween, în ziua de 31 octombrie, să se distreze la Grădina Zoologică din Râmnicu Vâlcea. Intrarea este liberă pentru grupurile de preşcolari şi şcolari.

Şcoala 13 din Sibiu se extinde. Elevii vor avea 8 noi săli de clasă
În luna noiembrie, încep lucrările de modernizare şi extindere a Şcolii cu clasele I-VIII nr. 13, situată pe strada Lungă. Va fi ridicat un nou corp de clădire cu 8 săli de clasă.

Liberalii solicită Comisiei Europene excluderea taxelor pentru exportul merelor moldoveneşti în UE
Excluderea „preţului minim de intrare” pe piaţa Uniunii Europene pentru merele moldoveneşti ar ajuta producătorii din Republica Moldova să evite efectele negative ale embargoului rusesc, impus în această vară.

Astra, după Celtic: Patronul Niculae a pus tunurile pe unii jucători, preşedintele Dinu Gheorghe a acuzat arbitrajul
Deşi a întâlnit o echipă mediocră, singura din istorie care a fost eliminată de două ori, în acelaşi sezon, din preliminariile Ligii Campionilor, Astra a pierdut în faţa lui Celtic, 1-2, la Glasgow.

Cum îţi poţi scădea tensiunea în mod natural
Hipertensiunea arterială este doar unul dintre semnele ce pot duce la apariţia infarctului miocardic, a anevrismelor sau a accidentelor vasculare cerebrale. Iată câteva alternative naturale prin care îţi poţi reduce valoarea tensiunii arteriale, fără efecte adverse.


Recomandam - ziare romanesti

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Transport Mobila International