Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Adevarul online

 

Ziarul Adevarul

Website: http://www.adevarul.ro

Ziar inscris in categoria Nationale in judetul Bucuresti

Descriere:
Ziarul Adevarul - Cotidian national cu stiri din toata Romania

propune o publicatie

Ultimele stiri din Adevarul de azi - Ziarul Adevarul online


Avarie majoră la alimentarea cu energie electrică în două cartiere din Galaţi. Mii de consumatori casnici, dar şi o serie de instituţii şi firme au rămas în beznă
Mai multe echipe de la Electrica lucrează pentru remedierea avariei. A fost afectat şi sistemul de semaforizare, dar şi cel de deplasare al troleibuzelor.

Istoria aminstiilor şi graţierilor recente: cine şi ce fel de pedepse au fost iertate
Marea majoritate a actelor de amnistie sau graţiere date până acum au exclus faptele de corupţie şi nu au vizat, cu o singură excepţie, pedepse mai mari de cinci ani de puşcărie.

Cinci investitori interesaţi de realizarea Autostrăzii Ploieşti-Braşov în parteneriat public-privat
Cinci investitori au depus oferte pentru atribuirea contractului de parteneriat public-privat pentru realizarea Autostrăzii Ploieşti- Braşov, până astăzi, 17 decembrie 2018, ultima zi de depunere a cererii de participare.

VIDEO Mort dus pe braţe. prin nămeţi. la cimitir, pentru a fi îngropat din cauză că drumul era înzăpezit
O situaţie stranie a fost înregistrată, ieri, în judeţul Gorj. Sicriul cu o persoană decedată a fost dus pe braţe la cimitir pentru a fi îngropat din cauză că drumul era acoperit cu zăpadă. Mai mult decât atât, oamenii vorbeau că mortul avea şi tractor, dar nici acesta nu a putut circula pe drumul înzăpezit.

Melania Trump, apariţie strălucitoare la Balul Congresului SUA. Ce ţinută a purtat Prima Doamnă FOTO
Prima Doamnă Melania Trump (48 de ani) a strălucit la propriu într-o rochie semnată de casa de modă Celine, la Balul Congresului SUA, în cadrul căruia şi-a făcut apariţia alături de preşedintele Americii Donald Trump (72 de ani).

Franţa: Preşedintele Macron organizează o mare dezbatere naţională. Va discuta şi despre RIC, principala revendicare a „vestelor galbene“?
Preşedintele francez Emmanuel Macron se va întâlni marţi cu miniştri şi actori economici la Palatul Elysee pentru a organiza o mare dezbatere naţională anunţată ca parte a măsurilor legate de criza aşa-numitelor „veste galbene“, a transmis luni preşedinţia. Presa franceză se întreabă dacă se va discuta şi despre RIC, „Referendumul privind iniţiativa cetăţenilor“.

Ce s-a întâmplat cu ciobanul necrofil care a omorât un bătrân şi i-a dat foc la casă. Acesta are de plătit o sumă ridicolă
Un băcăuan de 23 de ani a fost condamnat la 24 de ani de închisoare, după ce a omorât cu sânge rece un bătrân, după care i-a incendiat locuinţa. Cu câţiva ani în urmă, acesta a furat dintr-o biserică, după care a scos din mormânt trupul neînsufleţit al unei femei cu care a făcut sex.

Forumul Judecătorilor cere CSM apărarea independenţei Justiţiei după declaraţiile lui Liviu Dragnea
Asociaţia „Forumul Judecătorilor din România” a cerut luni Consiliului Superior al Magistraturii să fie apărată independenţa sistemului judiciar, ca urmare a declaraţiilor făcute, duminică, de preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

Anchetă cu privire la înfiinţarea unei celule de extremă dreapta în poliţia germană
O anchetă a fost deschisă în Germania cu privire la cinci poliţişti acuzaţi că au format o celulă de extremă dreapta care a făcut schimb de fotografii cu Adolf Hitler şi svastici pe un grup pe WhatsApp şi a ameninţat o avocată de origine turcă, dezvăluie un cotidian german, relatează AFP.

Alegerile prezidenţiale din 2019. Candidaţi de serviciu şi un „dark horse“ – Mihai Chirica
Prezidenţialele din 2019 vor polariza electoratul pus în faţa opţiunii Iohannis vs. PSD. Ce şanse i-aţi da unui outsider care va vorbi cetăţenilor despre altceva decât politică? Pe priză ar avea candidatul care propune un adevărat proiect de ţară, o ofertă mai generoasă decât clasicul vot negativ?

250 de studenţi vor efectua stagii de pregătire naţionale şi internaţionale pentru a se putea angaja imediat după finalizarea studiilor
Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi, în parteneriat cu Fundaţia ”Satean” din Brăila şi cu Asociaţia UTC – Umbria Training Center din Italia, lansează un proiect  menit să sprijine tranziţia studenţilor din domeniul ingineriei către piaţa muncii prin stagii de practică inovatoare.

Românii pot primi de la stat 20.000 de lei. Ce trebuie să facă
Românii vor putea primi de la stat maxim 20.000 de lei, conform Ghidului de finanţare publicat deja în Monitorul Oficial, cu condiţia ca ei să achite 10% din investiţia totală necesară achiziţiei şi montării de panouri solare fotovoltaice.

PROGNOZA METEO Cum va fi vremea de Crăciun 2018. Zonele unde va fi mai cald decât normalul perioadei
Vremea va fi mai rece decât în mod normal în următoarele zile, în cea mai mare parte a ţării. Temperaturile vor creşte însă începând cu data de 21 decembrie, astfel că de Crăciun, vremea va fi apropiată sau chiar uşor mai caldă decât de normalul perioadei, în anumite zone. Aşa arată prognoza pentru intervalul 17-30 decembrie 2018.

Fiul lui Benjamin Netanyahu, blocat temporar pe Facebook. Ce mesaje i-au adus restricţia de folosire a celei mai mari reţele de socializare din lume
Fiul premierului israelian Benjamin Netanyahu a anunţat pe Twitter că Facebook i-a blocat contul pentru 24 de ore după ce a postat mesaje antimusulmane în urma unor atentate antiisraeliene recente, relatează France TV Info.

Pompierii intervin la Şviniţa. O maşină a căzut în Dunăre
Detaşamentul de Pompieri Orşova intervine la această oră pentru scoaterea unui autoturism căzut în fluviul Dunărea, în zona viaductului Şviniţa.


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Mutari Mobila International