Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Adevarul online

 

Ziarul Adevarul

Website: http://www.adevarul.ro

Ziar inscris in categoria Nationale in judetul Bucuresti

Descriere:
Ziarul Adevarul - Cotidian national cu stiri din toata Romania

propune o publicatie

Ultimele stiri din Adevarul de azi - Ziarul Adevarul online


VIDEO Cum a fost prins un bărbat ce a furat o poşetă în care se aflau aproape 7.ooo de lei
Un hoţ a reuşit să lase doi pensionari fără agoniseala de o viaţă. Într-o clipă de neatenţie, bărbatul a sustras poşeta în care se aflau aproape 7.000 de lei şi s-a făcut nevăzut. Scena s-a petrecut într-un local din Oradea, fiind surprinsă de camerele de supraveghere.

Un spărgător de dozatoare cu lapte a fost prins. A produs pagube de 17.000 de lei
Un tânăr a fost prins în flagrant şi reţinut de poliţiştii deveni, după ce a spart mai multe dozatoare de lapte. Pagubele pe care le-a produs se ridică la 17.000 de lei.

Doi bărbaţi în zbor deasupra şoselei
Era cam 6.30 dimineaţa, întuneric. Mă duceam la lucru, începeam la 7 şi nu mă grăbeam foarte tare, mai aveam ceva timp. Mergeam de ani de zile pe acelaşi traseu, de acasă, prin complexul studenţesc, pe pod, prin parc şi apoi în centru.

Dragnea, despre atacul de la Londra: Am încredere că Guvernul Grindeanu monitorizează cu atenţie evoluţia situaţiei
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a scris miercuri seara, pe Facebook, că îşi exprimă întreaga solidaritate cu poporul şi guvernul britanic în urma atacului terorist care a avut loc la Londra şi că are încredere în faptul că Guvernul Grindeanu monitorizează cu atenţie evoluţia situaţiei, inclusiv în ceea ce priveşte eventualitatea apariţiei unor noi date privind cetăţeni români afectaţi de atac.

Poliţiştii orădeni ies în stradă. Ce demonstraţii vor avea loc în Piaţa Unirii de Ziua Poliţiei Române
Poliţia română va împlini 195 de ani de istorie şi tradiţie, ocazie cu care Inspectoratul de Poliţie din Bihor va desfăşura o serie de activităţi.

Explozie la o fabrică de pantofi. Braţul unui tânăr a fost amputat până la cot
Accident grav la o fabrică de pantofi din Bihor. Un  tânăr a fost transportat în stare gravă la Spitalul Judeţean din Oradea, după ce braţul stâng i-a fost amputat până la cot, în urma exploziei unui exctinctor. Tânărul a fost dus în sala de operaţii, medicii încercând să îi pună la loc braţul rănit.

FOTO VIDEO "Porţi Deschise" la IPJ Sălaj. Doi infractori periculoşi prinşi după o urmărire ca în filme
Sute de copii de la grădiniţele şi şcolile din municipiu au luat parte la acţiunile organizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj cu prilejul Zilei Poliţiei Române.

Donatorii de sânge din Maramureş ar putea avea propria platformă online, dar şi multe alte beneficii care s-ar putea realiza după balul caritabil anual
”Donează sânge, salvează vieţi” este un proiect demarat în urmă cu trei ani de către Asociaţa Rotract. Anul trecut, după ce a organziat ”Balul Inimilor”, asociaţia a reuşit să modernizeze circuitul donatorilor la Centrul de Transfuzie Sanguină. Anul acesta, cu fondurile strânse la acelaşi eveniment, doresc să doteze instituţia cu un scaun de afereză şi să creeze o platformă online pentru donatori.

Premierul Grindeanu a discutat cu ambasadorul României în Marea Britanie despre starea românilor răniţi în atacul de la Londra
Potrivit unei postări pe pagina de Facebook a Guvernului României, premierul ţine permanent legătura cu ambasadorul României în Marea Britanie, Dan Mihalache, pentru a afla starea românilor răniţor în atentatul de la Londra.

A ajuns la spital, după ce l-a lovit o maşină
Un accident rutier a avut loc marţi seara, în jurul orei 20.30. Un bărbat de 36 de ani a fost rănit şi a ajuns la spital după ce a fost lovit de o maşină condusă de o şoferiţă.

Petre-Dragoş Voinescu, înlocuit de la conducerea Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală din cadrul ANAF
Prim-ministrul Sorin Grindeanu a decis înlocuirea lui Petre-Dragoş Voinescu de la conducerea Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală din cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), decizia fiind publicată miercuri în Monitorul Oficial.

Preşedintele Eurogroup respinge apelurile pentru demisie
Preşedintele Eurogroup Jeroen Dijsselbloem a respins apelurile pentru demisie, dar a declarat că regretă comentariile prin care a sugerat că ţările din sudul Europei şi-au irosit banii pe “băutură şi femei”, relatează Reuters.

Şedinţă cu scântei. Consilierii Coaliţiei pentru Baia Mare au părăsit sala pentru că nu au ştiut cum să voteze
Două plângeri prealabile despuse de Cristian Niculescu Ţâgârlaş împotriva a două HCL au fost scânteia care a declanşat explozia în Consiliul Local Baia Mare. Consilierii Coaliţiei nu au votat şi au părăsit sala, nu înante, însă, de a face spectacol. Nemaiavând cvorum, şedinţa s-a suspendat. Ţâgârlaş a anunţat că nu renunţă şi că va ataca în instanţă.

FOTO Cum va arăta Dorobanţul de Oradea. Lucrări de peste 5 milioane de lei pentru al doilea Corso al oraşului
Primăria Oradea a finalizat indicatorii tehnico-economici pentru amenajarea străzii Vasile Alecsandri, proiectul urmând să fie supus aprobării consilierilor locali în şedinţa ordinară din data de 30 martie.

Atac la Londra. Downing Street anunţă că „gândurile premierului şi ale Guvernului sunt alături de cei ucişi“
Downing Street a anunţat, într-un comunicat, că “gândurile premierului şi ale Guvernului sunt alături de cei ucişi şi răniţi în acest incident îngrozitor şi cu familiile lor”, în timp ce secretarul de Interne a dat asigurări că terorismul nu va distruge valorile britanice, relatează BBC News.


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Mutari Mobila International