Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Adevarul online

 

Ziarul Adevarul

Website: http://www.adevarul.ro

Ziar inscris in categoria Nationale in judetul Bucuresti

Descriere:
Ziarul Adevarul - Cotidian national cu stiri din toata Romania

propune o publicatie

Ultimele stiri din Adevarul de azi - Ziarul Adevarul online


Igor Dodon: Pe 27 martie 1918, România a ocupat cu forţa Basarabia. Anul 2018 va fi decretat „anul Ştefan cel Mare”
Igor Dodon a găsit răspunsul la întrebarea de ce unioniştii de pe ambele maluri ale Prutului se pregătesc intens de anul 2018, atunci când se împlinesc 100 de ani de la Unirea României cu Basarabia. Potrivit lui, pentru români această dată este una principială, deoarece atunci ei au ocupat cu forţa teritoriul Basarabiei.

Grupare de proxeneţi care exploata zeci de prostituate de lux în străinătate, trimisă în judecată de DIICOT Alba Iulia. Banii erau ”spălaţi” în imobiliare
O grupare formată din 15 inculpaţi a fost trimisă în judecată de Serviciul Teritorial DIICOT Alba Iulia. Inculpaţii sunt acuzaţi de infracţiuni din sfera criminalităţii organizate, respectiv constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de persoane, proxenetism internaţional şi spălare de bani.

Investiţii în oraşul Pogoanele: va avea un centru de medicină preventivă şi tratament ambulatoriu ultramodern
Primăria Oraşului Pogoanele plănuieşte pentru anul în curs investiţii de aproape 3 milioane de euro în infrastructură şi sistemul de învăţământ. Oraşul din mijlocul Bărăganului va avea un centru de medicină preventivă şi tratament ambulatoriu ultramodern în valoare de 1 milion de euro, finanţat prin  programul de naţional de investiţii PNDL 2.

Agonia statului de drept
Cred unii că tribulaţiile regimului Dragnea sunt cea mai grea ameninţare plutind asupra democraţiei româneşti. Are dreptate cine crede asta. Dar nu doar din pricina liderului PSD. Ci mai ales din cauza CCR.

Cele mai mici ţări din lume, cu peisaje superbe, dar încă neexplorate de turişti
Exită ţări în lume de dimensiunea unui sat. Deşi multe sunt nedezvoltate din punct de vedere turistic, acestea oferă imagini de-a dreptul spectaculoase.

Alina Mungiu-Pippidi: Homosexualii BOR sunt deasupra legii. Restul, în iad şi la puşcărie
Cele trei milioane care au semnat să se schimbe Constituţia aşa cum pe vremuri semnau orice le cerea Ceauşescu, ca şi milioanele care nu au semnat, ar trebui să îşi retragă copiii de la orele de religie, pentru că riscul e mult mai mare să fie victimele celor care predau acolo, cu autoritate şi acces legal la ei, decît să fie recrutaţi pe stradă de vreun homosexual oarecare.

ANIVERSARE Editorul Denisa Comănescu: „Pisica neagră, care se identifică drept mascota colecţiei Humanitas Fiction, e o ficţiune“
Topul celor mai bine vândute cărţi ale editurii Humanitas Fiction în cei 10 ani de existenţă include pe locul întâi romanul "Adulter" de Paulo Coelho, urmat de capodopera "Împăratul muştelor" de William Golding, laureat al Premiului Nobel. Humanitas Fiction, condusă de directorul Denisa Comănescu, aniversează miercuri la Librăria Humanitas de la Cişmigiu, de la ora 19.00, zece ani de la înfiinţarea editurii.

VIDEO Băieţii de cartier, obligaţi de poliţişti să măture cojile de seminţe
A sosit vacanţa şi odată cu ea au apărut şi grupurile de tineri care îşi petrec serile în zona parcurilor şi blocurilor din municipiu. Puştii din găştile de cartier fac galăgie şi îi deranjează pe locatari, iar alţii fac mizerie acolo unde îşi dau întâlnire. Surprinşi de poliţiştii locali, adolescenţii au primit amenzi dar şi pedeapsa de a mătura cojile de seminţe şi ambalajele din jurul lor.

Guvernul Tudose, în chinurile facerii. Cum a ajuns Liviu Dragnea să şi-l asume pe Tudorel Toader
Noul Executiv condus de Mihai Tudose va fi format în mare parte tot din miniştrii Guvernului Grindeanu, plus câteva „plombe“. În mod surprinzător, Tudorel Toader va rămâne la Ministerul Justiţiei, ba chiar asumat de PSD.

Jandarmul care converteşte dramele de la serviciu în versuri. Cum au ajuns nebunii străzilor şi cerşetorii personaje de poezie
Un cerşetor murdar şi olog, un căruţaş şi calul lui, o tânără cu ochii mari, o bancă prea înaltă sau chiar o ceaşcă de cafea sunt persoane şi lucruri pe lângă cei mai mulţi dintre noi trecem zilnic, fără să le remarcăm în mod special, nu şi Florin Tudoran (44 de ani), jandarmul din Ploieşti devenit cunoscut printre colegi în mod special pentru versurile sale.

Agenţia Turismului a Republicii Moldova recomandă moldovenilor să se abţină de la călătoriile în Republica Populară Democrată Coreeană
Agenţia Turismului a Republicii Moldova, în coordonare cu Ministerul Afacerilor Externe, atenţionează agenţii economici din industria turismului că relaţia bilaterală între Moldova şi Republica Populară Democrată Coreeană este temperată din cauza regimului de sancţiuni impus de Consiliul de Securitate al Organizaţiei Naţiunilor Unite, dar şi a poziţiilor promovate de autorităţile acestei ţări în materie de securitate regională şi globală.

Antrenamentul de 4 minute care poate înlocui o oră la sala de fitness
Un antrenament extenuant la sală nu este potrivit pentru toată lumea şi de multe ori se întâmplă să nu avem timp pentru aşa ceva. Totuşi, aceasta nu este o scuză pentru a refuza exerciţiul. Bright Side propune un set de exerciţii care nu vă va lua mai mult de 5 minute şi care are efecte vizibile asupra siluetei.

UPDATE Incendiul de la Baloteşti a fost localizat. Doi bărbaţi au avut nevoie de ajutor medical. Arafat: nu se mai ia în calcul varianta evacuării populaţiei
Două depozite - unul de mase plastice şi altul de mobilă - au luat foc în marţi după-amiază în localitatea Baloteşti, Ilfov. Iniţial s-a crezut că este vorba despre depozitul Farmexim. Doi bărbaţi au avut nevoie de îngrijiri medicale, dar sunt în afara oricărui pericol. Raed Arafat a declarat că nu se mai ia în calcul varianta evacuării populaţiei.

Profesorul portughez António Câmara despre Alba Iulia: „Este locul perfect pentru realitatea virtuală. Aici există ficţiunea pentru viitor şi istoria pentru trecut“
Pionier al tehnologiei VR (realitate virtuală), renumitul profesor portughez António Câmara a vizitat Alba Iulia pentru identificarea celor mai bune soluţii de promovare turistică a municipiului la nivel internaţional prin marketing digital.

Un nou festival pe litoral: FolkFest Remember Costineşti, 25-26 august
O manifestare muzicală care vrea să învie atmosfera Costineştiului de odinioară va avea loc în zilele de 25-26 august. Organizator este un club din Constanţa.


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Mutari Mobila International