Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Adevarul online

 

Ziarul "Adevarul"

Website: http://www.adevarul.ro

Ziar inscris in categoria Nationale in judetul Bucuresti

Descriere:
Ziarul Adevarul - Cotidian national cu stiri din toata Romania

propune o publicatie

Ultimele stiri din Adevarul de azi - Ziarul Adevarul online


Andreea Munteanu a salvat onoarea gimnasticii româneşti. Avem aurul la bârnă la Europenele de la Montpellier!
Gimnasta Andreea Munteanu a câştigat, duminică, medalia de aur în finală la bârnă, la Campionatele Europene individuale de la Montpellier, ea urmând să concureze şi în finala de la sol.

Un restaurant a lansat feluri de mâncare potrivite cu anumite tipuri de marijuana
Localul Amsterdam Falafel Shop, deschis recent în capitala SUA, Washington, a ajuns celebru în presa internaţională graţie unui meniu gândit astfel încât felurile de mâncare să completeze în mod fericit diverse sortimente de marijuana.

FOTO VIDEO Campanie electorală în Marea Britanie: premierul David Cameron şi soţia sa şi-au pus haine tradiţionale indiene
David şi Samantha Cameron au vizitat un templu sikh, aflaţi în turneul de promovare din campania electorală pentru alegerile parlamentare din mai. Premierul britanic şi-a pus pe cap o eşarfă tradiţională indiană - patka -, în timp ce soţia sa a ales o rochie tradiţională albastră peste o pereche de pantaloni, totul în stil indian, acoperindu-şi capul cu o eşarfă de aceeaşi culoare.

Instanţă: Vîntu a folosit inginerii financiare de „reciclare” a banilor obţinuţi din delapidarea FNI
Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu a folosit inginerii financiare aparent legale prin care a "reciclat" sumele din delapidarea FNI, reuşind să ascundă banii prin creditări ale societăţilor sale, prin achiziţionarea unor imobile şi vânzări repetate, potrivit motivării deciziei de condamnare a omului de afaceri.

Problema existenţială a UDMR: recâştigarea electoratului
Observatorii politici de la Bucureşti văd maghiarimea din România prin filtrele trecutului. Orice discuţie despre maghiari începe cu disciplina electoratului care se prezintă cuminte la vot pentru a asigura intrarea UDMR în Parlament.

Cele mai productive soiuri de ardei gras
Ardeiul gras, o sursă veritabilă de vitamina E, poate fi cultivat în câmp liber sau în spaţii acoperite. Vă prezentăm câteva din cele mai productive soiuri de ardei gras.

Studentul român al anului în Europa, la nivel postuniversitar: „Şcoala românească m-a pregătit bine pentru mediul competitiv de la Cambridge“
Orădeanca Alexandra-Maria Bocşe este „studentul român al anului în Europa, nivel post-universitar“, conform Ligii Studenţilor Români din Străinătate. Plecată de şase ani din ţară, Alexandra povesteşte pentru „Adevărul“ cum a schimbat-o viaţa în străinătate.

Genocidul armean din 1915. Mărturiile ambasadorului american Henry Morgenthau la curtea otomană
Armenia a cunoscut în istoria ei numeroase perioade de glorie, dar şi vremuri tulburi. Unul dintre cele mai negre momente din istoria ţării, care a lăsat urme adânci în mentalitatea poporului şi a afectat relaţiile cu Turcia în numeroase rânduri, a fost masacrarea armenilor la ordinul autorităţilor otomane în 1915.

Jeremy Clarkson: Incidentul de la BBC a avut loc după ce mi s-a spus că sunt suspect de cancer
Jeremy Clarkson (55 de ani) spune, într-un editorial din „Sunday Times“, că incidentul care a dus la suspendarea sa din emisiunea „Top Gear“ de la BBC a avut loc pe un fond de stres, la puţin timp după ce un medic i-a spus că este suspect de cancer la limbă.

Cum a pus mâna Securitatea din Est pe Banii Poporului
Sâmbătă, 11 aprilie 2015, seara dinaintea Paştilor,  rătăcind disperat pe marea de pelicule (prăfuite) despre Iisus Christos, dau pe Filmbox peste titlul „The People's Money“.

Cum a câştigat un kenyan 4.000 de lei în două ore, 25 de minute şi 24 de secunde, la Cluj
Proba de maraton masculin de peste 42 de kilometri din cadrul Maratonului Internaţional Arobs Cluj-Napoca a fost câştigată, duminică, de un alergător în vârstă de 33 de ani din Kenya, cu un timp de două ore, 25 de minute şi 24 de secunde. Premiul a fost de 4.000 de lei.

Retro parada primăverii. Zeci de bijuterii auto au defilat la Constanţa
Sâmbătă, autoturismele de apocă au defilat pe străzile Constanţei, ca un preambul la ceea ce va urma pe 1 Mai, când va avea loc parada pe litoralul românesc.

Tudor Arghezi a fost călugăr, diacon, bijutier şi ziarist. A făcut închisoare de două ori, a vândut cireşe pentru a supravieţui şi a scris pe hârtie igienică
Tudor Arghezi a trăit într-o viaţă de om cât alţii în zece. A fost călugărul Iosif de la Mănăstirea Cernica şi diacon. A muncit în străinătate ca bijutier şi ceasornicar. Nu şi-a încheiat studiile liceale, a făcut închisoare de două ori din cauza convingerilor politice exprimate ca ziarist. A fost interzis de comunişti, trăind la limita supravieţuirii din vânzarea cireşelor de la Mărţişor.

Cine sunt parlamentarii de Olt care vor pensii speciale: politicieni traseişti, jurişti, oameni de afaceri
Dintre cei 13 parlamentari pe care judeţul Olt îi are, peste jumătate dintre ei au semnat proiectul prin care ar urma să beneficieze de pensii speciale, excepţie de la numărătoare fiind senatorul pesedist Darius Vâlcov, aflat după gratii. Parlamentarii în cauză sunt persoane înstărite - oameni de afaceri, jurişti etc. Potrivit proiectului menţionat, doar pentru un singur mandat, parlamentarii ar urma să primească în plus 1.200 lei la pensie.

Egipt: 11 condamnaţi la moarte pentru incidentele de la meciul Al Masry-Al Ahly din 2012, soldate cu 74 de morţi!
Unsprezece persoane au fost condamnate la moarte, duminică, în Egipt, în cadrul unui nou proces pentru incidentele din 2012, de la meciul Al Masry-Al Ahly, soldate cu 74 de morţi.


Recomandam - ziare romanesti

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Transport Mobila International