Inchide reclama
Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Adevarul online

 

Ziarul "Adevarul"

Website: http://www.adevarul.ro

Ziar inscris in categoria Nationale in judetul Bucuresti

Descriere:
Ziarul Adevarul - Cotidian national cu stiri din toata Romania

propune o publicatie

Ultimele stiri din Adevarul de azi - Ziarul Adevarul online


De la hobby, la meserie:  Băieţii care au înfiinţat o şcoală de skate vin la Adevărul Live, de la ora 13.00
Astăzi, de la ora 13.00, în platoul Adevărul LIVE, se vor afla Nicolae Anghel şi Gabriel Dorissa, fondatorii şi profesorii şcolii de skate din Bucureşti, "Eroilor Mafia". Alături de ei va fi şi Rareş Ghilaş, un cursant al şcolii de skate, şi discutăm despre cum s-a înfiinţat şcoala, care este preţul ei şi lucrurile pe care le poţi învăţa, într-o discuţie moderată de Diana Duţescu, jurnalist Adevărul.

Trupe ruseşti intervin în mod direct în lupte în estul Ucrainei, denunţă ambasadorul SUA
Trupe ruseşti "intervin în mod direct" în luptele din estul Ucrainei, denunţă ambasadorul american la Kiev, transmite AFP.

„De la 1 septembrie, gazul românesc va trece Prutul“
Gazoductul Iaşi-Ungheni a fost inaugurat de Ziua Independenţei, 27 august, la un an de la lansarea construcţiei acestuia. Oficialii prezenţi la eveniment au mulţumit ajutorului venit din partea partenerilor de dezvoltare, menţionând că asigurarea securităţii energetice pentru ţară este unul din obiectivele de integrare europeană, transmite IPN.

Un vagon al unui tren încărcat cu motorină a deraiat. Trenurile de călători au fost oprite
Un vagon al unui tren de marfă care transporta motorină a deraiat, joi dimineaţă, între localităţile Voşlăbeni şi Izvoru Mureşului din judeţul Harghita. Un vagon al unui marfar care transporta motorină a deraiat de un boghiu între staţiile Izvorul Mureşului şi Voşlăbeni din Harghita, două trenuri de călători aflate în circulaţie pe linie fiind oprite, iar călătorii preluaţi cu microbuzul

2.000 de cetăţeni au vizitat Parlamentul de Ziua Independenţei
Pe parcursul întregii zile, între orele 9.00 – 17.00, vizitatorii au avut acces liber în clădirea renovată a Parlamentului, unde au putut admira o galerie cu fotografii ale tuturor preşedinţilor Parlamentului din 1991 până în prezent, precum şi o expoziţie de documente de arhivă şi publicaţii ale Legislativului.

Primarii din Vrancea aleşi pe lista unui partid, dar deveniţi ulterior sprijinitori ai altor formaţiuni nu agreează Ordonanţa lui Dragnea
Aleşii locali vor avea timp 10 zile să treacă de la un partid la altul fără să-şi piardă mandatul, arată o ordonanţă de urgenţă scrisă de Liviu Dragnea.

Cum a demonstrat Cosmin Moţi, eroul lui Ludogoreţ, că un penalty nu se parează, ci se ratează
După returul play-off-ului Ligii Campionilor dintre Steaua şi Ludogoreţ, fundaşul român Cosmin Moţi a devenit erou naţional în Bulgaria şi totodată un jucător care a uimit întreaga Europă prin paradele sale la loviturile de departajare.

12 percheziţii efectuate în judeţul Iaşi de ofiţerii de la Investigarea Fraudelor. Prejudiciu uriaş din evaziune fiscală
Zeci de lucrători din structurile Poliţiei au fost mobilizaţi astăzi, 28 august, în trei comune din judeţul Iaşi pentru a percheziţiona sedii ale unor firme suspectate de evaziune fiscală.

Lucian Eduard Simion, fostul prefect, este noul guvernator al Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării
Lucian Eduard Simion, fostul prefect de Tulcea, este noul guvernator al Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării. El i-a luat locul lui Edward Bratfanof, care a fost revocat din funcţie de Victor Ponta.

Se caută pictori la Sighetu Marmaţiei. Peste 290 de locuri de muncă disponibile în această perioadă în Maramureş
Aproape 300 de locuri de muncă sunt disponibile în această perioadă pentru maramureşenii aflaţi în căutarea unui loc de muncă. Printre altele, ca şi job inedit, se caută un pictor pentru municipiul Sighetu Marmaţiei, dar nu lipsesc posturile de bucătari, agenţi vânzări sau lăcătuşi mecanici.

Carnea de pui, verificată la "sânge". Controale de la fermă la furculiţă pentru depistarea salmonelei
Ca să nu mai rişte vreun scandal al cărnii infestate cu salmonella, aşa cum s-a întâmplat cu Avicola Călăraşi, medicii veterinari “suflă şi-n iaurt”. Pentru a evita apariţia unor cazuri de tofiinfecţii alimentare datorate cărnii de pui infestate, Direcţia Sanitară-Veterinară a luat la puricat 24  de ferme de pui de carne , un abator şi  4 unităţi de tranşare şi obţinere carne tocată.

Ordine publică. Jandarmii nu scapă din ochi Târgul de Toamnă
Zeci de jandarmi vor sta cu ochii pe târgul de toamnă ce se va deschide la 1 septembrie în cartierul Cărămidari. Timp de o săptămână, militarii vor acţiona pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică.

Tenorul Ştefan Pop a debutat la marele festival salzburghez
Costin Popa: Ştefan, ne aflăm în oraşul lui Mozart, unde ai apărut pentru prima oară pe scena festivalului, în scurtul dar extrem de dificilul rol al Cântăreţului italian din opera „Cavalerul rozelor” de Richard Strauss. Care sunt primele impresii?

FOTO Protest în faţa Direcţiei Vamale din Oraea. Angajaţii sunt revoltaţi de decizia şefului ANAF
Angajaţii Direcţiei Vamale Oradea au protestat în faţa sediului instituţiei. Sunt nemulţumiţi de decizia anunţată de Gelu Ştefan Diaconu, preşedintele ANAF, aceea de a muta sediul de la Oradea la Cluj.

FBI anchetează un posibil atac cibernetic rusesc împotriva Băncii JPMorgan
FBI anchetează un posibil atac cibernetic împotriva Băncii JPMorgan Chase, care ar putea să fie efectuat de către hackeri ruşi sau originari din Europa de Est, potrivit agenţiei Bloomberg, care citează surse apropiate dosarului, relatează AFP.


Recomandam - ziare romanesti

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail: