Inchide reclama
Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Adevarul online

 

Ziarul "Adevarul"

Website: http://www.adevarul.ro

Ziar inscris in categoria Nationale in judetul Bucuresti

Descriere:
Ziarul Adevarul - Cotidian national cu stiri din toata Romania

propune o publicatie

Ultimele stiri din Adevarul de azi - Ziarul Adevarul online


Franţa, condamnată la CEDO pentru că interzice sindicatele în armată
Franţa a fost condamnată astăzi de Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO), din cauza interdicţiei privind asociarea militarilor francezi la un sindicat.

Doi copii trăiesc singuri şi în condiţii mizere, după ce mama i-a abandonat pentru a locui cu concubinul
Doi copii de 13 şi 14 ani din comuna argeşeană Cicăneşti trăiesc singuri şi în condiţii mizerabile, greu de imaginat. În casă mirosul este insuportabil, hainele aruncate peste tot, iar curtea este plină de câini. Bunica celor doi micuţi a venit să-i viziteze şi a descoperit adevărul despre condiţiile în care trăiesc nepoţii ei şi imediat a chemat inspectorii de la Protecţia Copilului Argeş.

Fostul şef SIE Teodor Meleşcanu: Un român s-a alăturat grupării teroriste Statul Islamic
Fostul director al Serviciului de Informaţii Externe, Teodor Meleşcanu, a declarat joi la Europa FM că printre miile de europeni care au devenit adepţi ai doctrinei promovate de  gruparea teroristă Statul Islamic se află şi un român care a plecat către zonele în care operează aceasta.

VIDEO A murit în tocitoarea pe care o curăţa de tescovină
Tragedie în comuna buzoiană Blăjani, acolo unde un bărbat de 38 de ani şi-a găsit sfârşitul intoxicat cu bioxidul de carbon emanat de mustul în fermentaţie. Nenorocirea s-a petrecut într-o anexă a locuinţei, acolo unde erau depozitate câteva butoaie pline cu must. A fost găsit chiar de mama lui care a chemat imediat ambulanţa, însă medicii nu au mai putut face nimic.

Apostolii lui Stalin: Constantin Pârvulescu, şeful de la „resurse umane“ comuniste. Drumul secret spre Strada Parfumului
Constantin Pârvulescu, cel mai longeviv comunist român, e considerat unul dintre cei mai importanţi oameni ai regimului susţinut de sovietici. A fost şeful cadrelor, omul care ştia cine trebuie promovat, dar mai ales cine trebuie dat deoparte, aruncat afară din partid sau chiar trimis la canal. Un fel de şef în departamentul de resurse umane al Partidului.

Baronul de Brăila Bunea Stancu, prima înfăţişare la Tribunalul Vrancea. Judecătorii au prelungit măsura arestului la domiciliu
Presedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu, a fost trimis in judecată de procurorii Direcţia Naţională Anticorupţie(DNA), fiind acuzat de abuz in serviciu şi conflict de interese. Dosarul  va fi judecat de Tribunalul Vrancea.

Îl cunoaşteţi cumva pe Mircea Vasilache?
Mircea Vasilache are 100 de ani. E cel mai bătrân veteran de război şi cel mai bătrân supravieţuitor al puşcăriilor comuniste. E veteranul veteranilor! A fost ofiţer de aviaţie în război şi apoi şi-a risipit tinereţea în spatele gratiilor. Duşman al poporului, ştiţi clişeul. Pentru oricine are o fărâmă de bun-simţ, acest om ar putea fi erou personal.

Călăuza (III)
Nu-mi mai simt picioarele de la genunchi în jos. Aş cădea în şanţul ăsta dacă n-aş urina. Doar jetul mă mai ţine în picioare. Mă sprijin în el ca într-o cârjă. Aud jetul lui care stropeşte mai tare decât al meu.

O firmă privată a preluat padocul cu maidanezi a Primăriei. Societatea se va ocupa şi de prinderea câinilor fără stăpân
Padocul Primăriei Botoşani, unde sunt cazaţi maidanezii prinşi de pe străzi va fi gestionat de o firmă privată. Societatea comercială va prinde câinii, îi va caza şi le va asigura servicii medicale. Contractul din Primărie şi firmă a fost semnat astăzi.

Edward Chow, la Bucharest Forum: Problemele cu gazele vor continua încă trei ani. Rusia joacă puternic o mână slabă, iar Europa joacă prost cărţi bune
Edward Chow, partener în cadrul centrului pentru Studii Strategice şi Internaţionale (CSIS), a declarat la Bucharest Forum, organizat de Institutul Aspen România, că Rusia joacă puternic o mână slabă, iar Europa joacă prost cărţi bune, adăugând că problema alimentării cu gaze a Ucrainei va continua şi în următorii trei ani.

INFOGRAFIE De ce a fost nevoită să demisioneze şefa Secret Service
Demisia directoarei Secret Service, Julia Pierson, a scos la iveală o serie de probleme şi nemulţumiri cu care se confruntă agenţii serviciului responsabil de protecţia preşedintelui american, scrie „Washington Post“.

FOTO VIDEO Doliu, în Prahova, la înmormântarea victimelor accidentului sinucigaş de pe DN 1. Imagini cu impact emoţional
A fost doliu, joi, în Prahova, la Câmpina şi în localitatea Proviţa de Jos, unde cele cinci victime ale accidentului sinucigaş de sâmbătă seară de pe DN 1 au fost conduse pe ultimul drum de sute de persoane

FOTO Drapelul de Luptă al Batalionul "Putna", înmânat noului comandant
La sediul Batalionului 469 Sprijin Logistic „Putna” a avut loc joi ceremonia de predare-primire a Drapelului de Luptă şi a comenzii unităţii.

„Vocea României“: Tudor Chirilă se întâlneşte cu „definiţia rockului“, mâine seară, la Pro TV
„Vocea României“ continuă audiţiile pe nevăzute, mâine, de la ora 20.30, la Pro TV. Concurenţii cu cele mai bune voci vor întoarce scaunele antrenorilor şi vor completa rând pe rând echipele acestora, într-un episod în care Tudor Chirilă se întâlneşte cu „definiţia rockului“.

Un sfert din pasagerii unor trenuri CFR Călători, prinşi de supracontrolori că nu aveau bilet
CFR Călători anunţă că a organizat joi dimineaţa o acţiune de control în colaborare cu Poliţia Transporturi Feroviare (TF) din cadrul Ministerului Afacerilor Interne care a vizat depistarea călătorilor fără bilet precum şi evaluarea modului în care personalul de tren îşi îndeplineşte atribuţiile de serviciu. Un sfgert din călătorii controlaţi nu aveau bilet.


Recomandam - ziare romanesti

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail: