Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Agentii de presa A-Z - Stiri Mediafax

 

Agentia de presa "Mediafax"

Website: http://www.mediafax.ro

Agentie de presa inscrisa in categoria Nationale in judetul Bucuresti

Descriere:
Mediafax este prima agentie de presa independenta din Romania, care, din 1995, detine pozitia de lider pe piata romaneasca in furnizarea de fluxuri de stiri si informatii in timp real. Echipa editoriala Mediafax reflecta echidistant actualitatea interna si internationala, livrand zilnic peste 600 de stiri din domeniile politic, economic, social, cultural si sportiv, fluxuri de fotografie de presa, precum si inregistrari audio cu declaratii si interviuri in exclusivitate. In plus, Mediafax este agregator de informatie din presa scrisa si audio-vizuala din intreaga tara, fiind primul furnizor roman de servicii profesionale de monitorizare a presei, fotografie de stock de la furnizori externi si continut video pentru telefonul mobil.

propune o agentie de presa

Ultimele stiri din Mediafax de azi - Stiri Mediafax online


Suporterii echipei CSU Suceava s-au luat la bătaie cu jandarmii în pauza unui meci de handbal
Pauza partidei de handbal dintre CSU Suceava şi HC Vaslui a fost una plină de evenimente. Jandarmii şi suporterii suceveni prezenţi la meci au intrat în conflict, iar unul dintre fanii echipe considerată gazdă s-a ales cu capul spart.

Poliţia Română a scos la concurs alte 2.400 de posturi. Care sunt locurile libere pentru angajare
.

Premierul britanic Theresa May: Negocierile privind Brexit, purtate de Guvernul de la Londra, nu de cel de la Edinburgh
Marea Britanie va ţine cont de preocupările Scoţiei privind ieşirea din UE, dar negocierile vor fi purtate de Guvernul de la Londra, nu de cel de la Edinburgh, a declarat premierul britanic Theresa May, citat de Reuters online.

Copreşedintele demisionar al PNL Vasile Blaga despre propunerea de copreşedinte: O să am şi eu un punct de vedere
Copreşedintele demisionar al PNL Vasile Blaga a declarat sâmbătă că va avea şi el un punct de vedere în ceea ce priveşte desemnarea unui succesor la şefia partidului, care se va reuni în şedinţă în această după-amiază.

Darius Stănescu: "În concluzie, prin ştiinţa latinei, îţi poţi da seama cât de mare este incultura"
Elev al liceului Gheorghe Şincai Bucureşti, Darius Stănescu are o pasiune rară pentru ziua de astăzi: limba latină. Cum "funcţionează" latina, Darius şi Cultura, într-un interviu acordat agenţiei MEDIAFAX.

Vicepreşedintele PNL Cezar Preda: Unii nu ştiu care mai de care să se suie pe locul lui Blaga. Asta este o ruşine
Vicepreşedintele PNL Cezar Preda a declarat sâmbătă, la sediul PNL, că decizia pe care o vor lua foştii democrat-liberali cu privire la succesorul lui Vasile Blaga va fi spre binele partidului, acuzându-i pe unii colegi că "nu ştiu care mai de care să se suie pe locul dânsului", ceea ce e ruşinos.

Vulcanul Colima din Mexic a intrat în erupţie, locuitorii din apropiere fiind evacuaţi - VIDEO
Vulcanul Colima, unul dintre cei mai activi din Mexic, a intrat în erupţie vineri, locuitorii din două comune din apropiere fiind evacuaţi după ce acesta a împrăştiat cenuşă şi a condus la formarea unor nori groşi de fum, relatează Le Figaro online.

INTERVIU Ministrul de Interne, Dragoş Tudorache: Săptămâna viitoare vom elabora noul cadru de funcţionare al DIPI
Săptămâna viitoare va fi elaborat efectiv noul cadru de funcţionare al DIPI, urmând ca imediat după să fie făcute publice elementele "acestei reforme", a declarat ministrul Dragoş Tudorache, într-un interviu acordat MEDIAFAX, precizând că a avut discuţii inclusiv cu parchetele şi cu SRI.

Palatul Cotroceni va fi iluminat în roz pentru a marca lupta împotriva cancerului la sân
Administraţia Prezidenţială marchează, sâmbătă, Ziua Internaţională de luptă împotriva cancerului de sân, în semn de solidaritate şi empatie cu femeile care suferă de această boală, iluminând Palatul Cotroceni în roz începând cu ora 19:30.

Salariile din vestul ţării vor continua să crească. Angajaţii din aproape jumătate dintre judeţele României câştigă între 1.500 şi 2.000 de lei net pe lună
Salariile din vestul ţării vor continua să crească pentru că în continuare este o cerere mai mare de personal în zonă decât oferta de candidaţi, spune Horia Bugarin, directorul general al firmei de recrutare şi închiriere de forţă de muncă temporară IHM Total Consult.

Preţul unui apartament cu două camere din Cluj a crescut de zece ori în ultimii 20 de ani
Preţul unui apartament cu două camere din Cluj a crescut de zece ori în ultimii 20 de ani, dar analişti apreciază că nivelul actual se va menţine în perioada următoare în condiţiile în care veniturile nu vor creşte substanţial.

Gala Premiilor UNITER din anul 2017 se va desfăşura la Timişoara
Gala Premiilor Uniunii Teatrale din România (UNITER) din anul 2017 va avea loc la Timişoara, în 8 mai, a anunţat directorul teatrului naţional din oraş, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Hunedoara: Bărbat dispărut şi căutat de salvatorii minieri într-o mină închisă, găsit mort
Un bărbat dispărut de miercuri şi căutat de către salvatorii minieri în galeria fostei mine Băiuţ, aparţinând Remin Baia Mare, a fost găsit mort, sâmbătă dimineaţă, în urma unei misiuni grele şi periculoase, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Imigranţi români în SUA. Fotografii restaurate după 100 de ani: Ciobanul român şi omul cu fluierul - GALERIE FOTO
.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea îl acuză pe premierul Dacian Cioloş că se foloseşte de campania Cuminţenia Pământului din raţiuni de imagine
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, îl acuză pe prim-ministrul Dacian Cioloş că îşi creează o imagine de ”mare patriot” în jurul campaniei de achiziţie a Cuminţeniei Pământului, operă pe care o numeşte ”un soi de simbol naţional” şi îi ”cere explicaţii” de ce nu cumpără şi picturile din Colecţia Manu.


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Mutari Mobila International