Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Agentii de presa A-Z - Stiri Mediafax

 

Agentia de presa "Mediafax"

Website: http://www.mediafax.ro

Agentie de presa inscrisa in categoria Nationale in judetul Bucuresti

Descriere:
Mediafax este prima agentie de presa independenta din Romania, care, din 1995, detine pozitia de lider pe piata romaneasca in furnizarea de fluxuri de stiri si informatii in timp real. Echipa editoriala Mediafax reflecta echidistant actualitatea interna si internationala, livrand zilnic peste 600 de stiri din domeniile politic, economic, social, cultural si sportiv, fluxuri de fotografie de presa, precum si inregistrari audio cu declaratii si interviuri in exclusivitate. In plus, Mediafax este agregator de informatie din presa scrisa si audio-vizuala din intreaga tara, fiind primul furnizor roman de servicii profesionale de monitorizare a presei, fotografie de stock de la furnizori externi si continut video pentru telefonul mobil.

propune o agentie de presa

Ultimele stiri din Mediafax de azi - Stiri Mediafax online


Liderii G20 vor să stimuleze creşterea economică la nivel global şi să atenueze impactul Brexit
Liderii Grupului celor mai puternice 20 de economii din lume se angajează să susţină creşterea economică la nivel mondial şi să distribuie mai bine beneficiile schimburilor comerciale, conform concluziilor reuniunii G20 desfăşurată în China şi dominată de impactul ieşirii Marii Britanii din UE.

Federaţia "Solidaritatea Sanitară" propune ca medicii să nu mai facă gărzi suplimentare/ STUDIU: 76% din medicii români au fost de gardă între 30 - 36 de ore neîntrerupt
Federaţia "Solidaritatea Sanitară" a anunţat că a recomandat medicilor să nu semneze contractele individuale de muncă cu timp parţial pentru efectuarea gărzilor, aceasta fiind o forma de protest după ce nu s-a ajuns la o înţelegere cu Ministerul Sănătăţii în privinţa drepturilor doctorilor.

Ministerul Educaţiei: Academia "Al. I. Cuza" a propus retragerea titlului de doctor al lui Robert Negoiţă
Ministerul Educaţiei anunţă că CNATDCU a primit cererea Academiei de Poliţie "Al. I. Cuza" privind retragerea titlului de doctor în cazul primarului Sectorului 3, Robert Negoiţă, instituţia de învăţământ constatând că lucrarea de doctorat este plagiată.

ROMÂNI BLOCAŢI pe autostrăzi din MAREA BRITANIE. Situaţia este critică! - FOTO & VIDEO
.

Băsescu: Este evident că legea votului prin corespondenţă va fi un mare eşec. Guvernul să ia măsuri
Traian Băsescu cere Guvernului să ia măsuri pentru înfiinţarea a 1.500-2.000 de secţii de votare pentru diaspora, în perspectiva alegerilor parlamentare, afirmând că legea votului prin corespondenţă va fi un mare eşec, în condiţiile în care românii nu se înscriu în Registrul electoral.

Liderii germani promit măsuri suplimentare de securitate. Agenţiile din UE şi SUA vor viza extremiştii
Guvernul Germaniei a dat asigurări că va lua măsuri pentru garantarea protecţiei cetăţenilor, inclusiv prin monitorizarea extremiştilor şi limitarea accesului la arme de foc, în timp ce agenţiile de informaţii din Europa şi SUA vor încerca să contracareze atacurile comise de indivizi alienaţi.

Doar 19% din populaţia ocupată din România are studii superioare. În statele din Uniunea Europeană ponderea medie este de circa 33%
Doar 19,2% din populaţia ocupată a ţării (formată din totalul celor 8,2 milioane de persoane care au venituri din muncă) are studii superioare, România înregistrând cea mai scăzută pondere a licenţiaţilor din câmpului muncii din rândul statelor din Uniunea Europeană.

Céline Dion, într-o ipostază aşa cum NU AI MAI VĂZUT-O la doar 6 luni de la moartea soţului! - VIDEO
.

Poliţist turc, ucis într-un atac al separatiştilor kurzi, în estul Turciei
Militanţi kurzi au atacat, în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, un punct de control, în estul Turciei, omorând cel puţin un agent de poliţie şi rănind alţi doi, relatează site-ul agenţiei Reuters.

Românii au devenit interesaţi de Albania, Slovenia şi Croaţia ca destinaţii de vacanţă
Principalele destinaţii de vacanţă pentru familiile cu copii rămân Creta, Rhodos, Corfu, Thassos, urmate Palma de Mallorca (Spania), Sicilia şi Sardinia (Italia), dar recent au început să se contureze şi alte preferinţe, respectiv Albania şi Croaţia, spune Oana Dunel,reprezentanta Terra Turism.

Reportaj: Un olar din Maramureş care trăieşte în Ungaria luptă să ducă mai departe tradiţia lutului - FOTO
Un olar din Maramureş plecat în Ungaria, Leş Gábor, care lucrează în stilul unor vechi centre de olari din Transilvania, acum dispărute, luptă să ducă mai departe tradiţia lutului. "Fiul meu s-a născut în atelierul de lut”, spune acesta, sperând ca şi nepotul, acum de 3 ani, să-i urmeze calea.

Omul şi Gândul / Liviu P.Dinu, matematicianul, care ştie formula "geniului". "Solomon Marcus mi-a spus: Sunt nişte texte de Eminescu care nu se ştie dacă-s ale lui"- VIDEO
Ce vrea Liviu P. Dinu de la lume? Îi vrea textele şi limba. Pe care, matematician fiind, le ia sufletul şi le oferă mecanismele de funcţionare. Liviu P.Dinu este profesor la Matematică-Bucureşti şi directorul Institutului de Lingvistică Computaţională.

Monica Niculescu şi Yanina Wickmayer au câştigat proba de dublu la turneul de la Washington
Perechea formată din Monica Niculescu şi Yanina Wickmayer, din Belgia, a câştigat proba de dublu din cadrul turneului WTA de la Washington, după ce a trecut în finală de perechea japoneză formată din Shuko Aoyama/Risa Ozaki, în două seturi 6-4, 6-3.

Christoph Daum, selecţioner România: Am văzut foarte mulţi jucători cu potenţial
Noul selecţioner al naţionalei României, Christoph Daum a asistat sâmbătă seară la partida Astra - Dinamo, scor 1-4. La final, s-a declarat mulţumit de ce a văzut şi a precizat că cele două formaţii pot oferi mai mulţi jucători echipei naţionale, fără să ofere însă vreun nume.

COPII ABUZAŢI în centrele de plasament. REACŢIA Ministerului Muncii despre pregătirea personalului şi câte controale au fost făcute!
.


Recomandam - ziare romanesti

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Mutari Mobila International