Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Agentii de presa A-Z - Stiri Hotnews

 

Agentia de presa "Hotnews"

Website: http://www.hotnews.ro

Agentie de presa inscrisa in categoria Online in judetul Bucuresti

Descriere:
Hotnews.ro - Stiri de ultima ora, articole, opinii, analize, politica, sport, divertisment

propune o agentie de presa

Ultimele stiri din Hotnews de azi - Stiri Hotnews online


Cătălin Rădulescu: Tudorel Toader să vină urgent cu Ordonanță pe amnistie, care să includă și faptele de corupție
Ordonanța de Urgență pe aministie și grațiere trebuie pusă în practică urgent de către ministrul Justiției, Tudorel Toader, și trebuie să vizeze și faptele de corupție, susține deputatul PSD Cătălin Rădulescu. "Acest lucru nu trebuie discutat, trebuie dat", a afirmat Rădulescu.

Ai maimuța prăjită? Poliția, părinții, Facebook-ul te ajută să fii viril și viral. Bully-ingul tău mprăștie frica. Despre siguranța personală n era #toastedmonkey
Story-ul e pe Casa Jurnalistului de vreo două zile. Dar bântuie ca mireasa fără cap prin toată blogosfera. Cică ar fi mari dubii în povestea asta, când, în fapt, o fată trăiește o tragedie Punct Și tu ești laș-laș-laș. Povestea asta este despre cât de decerebrat ești. Și cum îți construiești fără minte propria vulnerabilitate în 2018, din fotoliul de-acasă. Faci la secundă gesturi de maimuță prăjită. Gesturi de mitralieră. Consecințe? Maxim bagi #bullying, sau #revengeporn. Citești pe diagonală, share-uiești. Și gata, ca o bubiță, trece. Da-i cu make up, nu se vede. Stop joc! Hai împreună să gândim mai mult despre această stare de maimuță prăjită. #toastedmonkey

Cum va fi vremea de Crăciun
Vremea va fi mai rece decât în mod normal în următoarele patru zile, după care se va încălzi, astfel că de Crăciun temperaturile vor fi ușor ridicate față de această perioadă. Meteorologii spun că în majoritatea zonelor țării temperaturile maxime vor ajunge până la 5-6 grade. După Crăciun, vremea se va răci din nou, potrivit meteorologilor.

Șapte primari din Moldova au semnat nființarea alianței Moldova se Dezvoltă după modelul Alianța Vestului
Primarii municipiilor Iași, Suceava, Botoșani, Piatra Neamț, Roman, Vatra Dornei și Câmpulung Moldovenesc au înființat, luni, alianța "Moldova se Dezvoltă", după modelul "Alianța Vestului" semnată recent de primarii din Cluj, Oradea, Arad și Timișoara. Primarii din Nordul Moldovei vor ca prin noua alianță să promoveze marile proiecte de infrastructură de care Moldova are nevoie, investiții publice sau private, precum și proiecte in educație, sănătate, mediu și turism.

Topul celor mai inovatoare companii
Cheltuielile pentru cercetare și dezvoltare ale companiilor au crescut cu 11% în 2018 la nivel global, ajungând la un total de 782 de miliarde de dolari, conform unei analize PwC. La nivel global, toate regiunile au înregistrat o creștere a investițiilor în cercetare și dezvoltare în ultimul an, majorări semnificative înregistrându-se în China (+34%) și Europa (+14%), în vreme ce în America de Nord (+7,8%) și Japonia (+9,3%) ratele de creștere ale investițiilor în acest domeniu au fost mai lente. Iată cele mai inovatoare companii la nivel global.

Telenovela de la vrful Renault - Nissan continuă - Apar mereu informații despre Ghosn și nențelegerile sale cu șefii Nissan. Reabilitarea marelui șef pare imposibilă, chiar și dacă va fi declarat nevinovat
Carlos Ghosn, cel mai influent om din industria auto, este în arest din 19 noiembrie și lucrurile se precipită în cadrul alianței unde ies la iveală tot mai multe neînțelegeri între Renault și Nissan. Tot mai mulți spun că Ghosn nu va mai putea reveni nici dacă acuzațiile se vor dovedi nefondate. În plus, opulența casei lui Ghosn de la Beirut, cumpărată și renovată pe banii Nissan, a uimit multă lume în compania unde stilul luxos de viață a lui Ghosn nu era privit cu ochi buni.

TVA de 5% pentru servicii de restaurant și catering. Instrucțiunile de aplicare aduc exemple, dar anumite neclarități rămn
Scăderea cotei de TVA pentru serviciile de restaurant și catering, de la 9% la 5%, începând cu 1 noiembrie, a generat incertitudine privind punerea în aplicare. În lipsa unor norme explicite la momentul implementării, mediul de afaceri a ridicat întrebări privind "granița" dintre cota redusă de 9% aplicabilă livrărilor de alimente, și cota redusă de TVA de 5% aplicabilă prestărilor de servicii de restaurant și catering. În acest context, Ministerul Finanțelor a emis, prin ordin, instrucțiunile de aplicare unitară care încearcă să clarifice diferența, din perspectiva cotei de TVA aferente, dintre o prestare de servicii de restaurant și catering și o livrare de bunuri.

ING: De anul viitor, romnii și vor putea deschide full digital un cont la noi. Banca a discutat deschis și despre căderile de sistem care i-au adus amenda ANPC
ING Bank România va permite, începând de anul următor deschiderea unui cont 100% online pentru românii care nu sunt clienți ai băncii, cardul aferent contului urmând să fie livrat acasă, spun oficialii instituției financiare. "Lucrăm la acest proiect prin care viitorii clienți își vor putea deschide un cont printr-un proces full digital", a precizat Robert Anghel, Head of mobile Payments la ING Bank. ING e cunoscută în piață ca fiind printre cele mai inovative bănci, dar și prin cei mai vocali clienți. "Peste jumătate dintre ei sunt millennials, la fel ca majoritatea angajaților noștri în România. Sigur că reacționează cel mai rapid și cel mai vocal", a spus luni, într-o întâlnire cu presa, Michal Jan Szczurek , care conduce de peste 6 ani operațiunile ING în România.

Procesul pentru anularea hotărrii Consiliului General prin care aplicațiile de taxi au fost interzise ajunge la Curtea Europeană de Justiție
Tribunalul București a admis, pe 14 decembrie, întrebările preliminare formulate de Star Taxi si mută la Curtea Europeana de Justiție a Uniunii Europene judecata privind anularea Hotărârii Consiliului General al Municipiului București numărul 626/2017, prin care s-a încercat interzicerea aplicației Star Taxi, potrivit unui comunicat de presă emis de companie. La începutul lunii noiembrie, Curtea de Apel București a dat câștig de cauză Star Taxi, suspendând actul administrativ.

Reluarea internărilor la Maternitatea Giulești ar putea fi decisă marți
O decizie privind posibila reluare a internărilor la Maternitatea Giulești, sistate din data de 30 noiembrie, este așteptată marți, în funcție de rezultatele analizelor de laborator, a anunțat luni ministrul Sănătății, Sorina Pintea.

Catriona Gray (Filipine) a fost aleasă Miss Univers, de un juriu format n premieră doar din femei
Miss Filipine a fost încoronată luni, la Bangkok, Miss Univers, prețioasa coroană fiindu-i acordată, pentru prima oară în cei 67 de ani de existență a competiției, de un juriu integral feminin, scrie AFP.

Deputații Mohaci și Popa, plecați la partidul lui Victor Ponta, ar putea reveni n PSD (surse)
Doi deputați PSD care au plecat la începutul lunii decembrie la partidul lui Victor Ponta ar putea reveni în PSD, au declarat pentru HotNews.ro surse din grupul parlamentar al social-democraților.

Pnă acum, rezultatele programelor de educație financiară nu sunt suficient de vizibile. De unde ar trebui să pornim
Toată lumea vorbește în ultimul timp despre educație financiară, despre necesitatea și imperiozitatea sa! Există și diverse inițiative din partea unor instituții (bănci, instituții financiare diverse, Banca Națională a României, Autoritatea pentru Supraveghere Financiară, Asociația Română a Băncilor, diverse fundații etc.), publicații etc. care nu pot fi decât lăudabile prin prisma eforturilor asumate! Cu toate acestea, rezultatele nu sunt suficient de vizibile în societate, iar întrebarea este care ar fi soluția pentru a crește gradul de educație financiară?

Ancheta privind acuzațiile de plagiat n cazul fostului vice CSM Codruț Olaru bate pasul pe loc. O comisie care să verifice acuzațiile nu ar fi putut funcționa dect dacă l-ar fi cooptat pe Tudorel Toader
Ancheta privind acuzațiile de plagiat aduse fostului vicepreședinte al Consiliului Superior al Magistraturii Codruț Olaru bate pasul pe loc din cauza unor tergiversări la comisia de etică a Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași. O comisie care ar fi urmat să verifice acuzațiile a ajuns la concluzia că nu poate funcționa decât dacă îl coopta pe actualul ministru al Justiției, Tudorel Toader, cel care a fost coordonatorul tezei magistratului, scrie Ziarul de Iași.

Forumul de la Davos autorizează participarea oligarhilor ruși vizați de sancțiunile americane, după amenințările Moscovei
Forumul Economic Mondial de la Davos (WEF) a autorizat în cele din urmă participarea oamenilor de afaceri ruși vizați de sancțiunile americane, o condiție pusă de Moscova pentru participarea la reuniunea anuală a elitei economice mondiale, scrie AFP.


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Mutari Mobila International